Sziasztok!
Ritt!
Nagyon sajnálom, kíváno hogy mielőbb összeszedd Magad, aztán jöjjön egy baba. Spontán lezajlott? Mert akkor nem kell sokat várnotok.
Mesélj Magadról egy kicsit. (tudom, hogy már van aki ismer, de azért van aki nem, vagy csak felületesen) a táblába is küldj adatokat, képet.
Mimi!
Vagyok, csak van egy örökmozgóm.
Hadd ragadjam meg az alkalmat, és jelentsem be ünnepélyesen, hogy Kinga mostanában többet jár, mint mász! Hipp hipp (hüpp hüpp)
Montana!
Nagyon szép a babád! És minden rendben vele. Párod is látta a szívét dobogni? Volt nagy brühühü????
Kacika!
Hogy rohan az idő lassan félidős leszel. Mondjuk nekem már a 3-4. hónapban nagyobb hasam volt.
Andi!
Mit modott a doki? (norcolut?)
Dreika!
Csodálom az optimizmusodat, de jó belőle merítkezni.
Kislibus!
Ne légy bús. szvsz lépj, és menj dokihoz. (csak csendben, ha úgy csinálsz, mintha nem foglalkoznál a bébivel, az nem azt jelenti, hogy tényleg nem is foglalkozol vele, hanem sokkal rosszabb mert magadban gyötrődsz)
Zsuzsu!
Ábelről már régen láttam képeket
Én már előre parrantok a szutyok időtől. Most minden percet igyekszünk kihasználni.
Napsugár!
Kívánom, hogy csupa jó eredménye legyen a kivizsgálásnak.
Lina!
Hát elég érdekes lehet a görbéd, de hátha a nemtankönyvi görbék eredményesebbek. Lilire mennyit vártatok?
Nekem ma van a nem kellene megjönnie napom. Hát nem is tudom. Múlt hónapban meg voltam győződve, hogy nem fog megjönni, erre megjött. Most csak érzem, hogy nem kellene jönnie, de akkor tuti jön. Inkább nem filózok ezen.
Úgyis eldől estig.
Megyek és főzök frankfurti levest, nagyon szeretem. Ha jön piri azé lepem meg magam ezzel, ha meg nem, akkor káposztával ünneplek!
Táblát is igyekszek dobni a nap folyamán nem ígérem biztosra.