Sziasztok!
Most napközben Apacs jelentkezik:::)
Apacsné éppen vizitre megy dokinkhoz…most van először, hogy én nem megyek, de UH 2 hete volt, ráadásként az Istenhegyi klinikán, tehát az ma nem lesz. De 2-re megy és én sem tudok mindig fél napokra elmenni… Most remélem csak egy gyógyszerfelírós, labort kibeszélős, megbeszélős vizit lesz..
Az bizti, hogy izgalmas lesz az 1fiú, 1 lány….
Pandácska, nagyon szép az a kiságy…(fenyőből), nálunk is kardinális kérdés… De legalább már nem kell mindenből egyformát venni. 2 babahordót már kapunk is, ja meg mérleget és fürcsi kádat…:)
Kata79 ne lesz sok ez a ok teszt? Hidd már el!..
terhes vagy… azért ez nem kis pénz ennyi teszt….Most még csak az első Uh miatt aggódsz….azután meg minden soron következőt aggódással vártok..
Hajnoca, Nagyon szépek vagytok így együtt…Mi még tudunk válogatni és szinte alig vettünk valamit. .Jól körülnézünk..
Lanyané, Remélem,hogy nemsokára már az Apuka hangjára fog rugdalni a pocidban a kis csöppségetek…:)
EZT MINDENKINEK REMÉLEM és ahogy nálunk is hihetetlen volt, úgy NÁLATOK is valóra válik Minden ANYAJELÖLTNÉL! Ugye Hajnoca ?!!
Hanna, nem írtad, de remélem azért jól vagy….Néha azért írj pár sort. Együtt érzünk Veled…
Gizmixx… Mi is tudjuk, hogy milyen ez. Megértjük. Itt nyugodtan leírhatod, ezért (is) vagyunk. Én is sokat nyafogtam szerintem….és remélem Te-Ti is lesztek a mostani…mi helyünkben..
Kis* Milyen jó is az, ha nem kell majd nyomkodni..
jön helyette a vitamin, vas, folsav…..
Julika, Páromnak ismerős ez a hányós, semmit nem evős állapot, minket is fenyegettek a kórházzal…KITARTÁST!
Dezsi, Sajnos van ez így..Sok doki mondta, hogy ha minden rendben van, akkor sem bizti, hogy összejön. Úgy fogd fel, hogy legalább Nektek ott van a spontán lehetősége..Sokunknak az sincs…Igazad van 3 ból 0 az nagyon rossz és mi nem tudjuk, hogy milyen az, ha teherbe esel és elmegy..
, de 4 ből 0 lombikról nyilatkoztam már…:( Fel a fejjel! Csak előre szabad tekinteni!!!
Mindenkinek üzenem, hogy megnyugodtam a nőuralommal kapcsolatosan..
Egyébként már elkönyveltük a 2 lányt, úgyhogy most furi, mert fiú néven absz. nem gondolkodtunk..
Elnézést a sok összevisszaságért, de sokat olvastam közben és wordbe írtam a gondolataimat
Elnézést a hosszú litániáért
Üdv.
Apacs.
u.i KATA79 hidd már el!!!! Ne hizlald a gyógyszergyártó cégek profitját!!!:) Mikor mész vérvételre?Uh-ra?
Jut eszmbe Párom kb. 1 hete a gyarapodás jelei felerősödtek..(ennél nem tudtam finomabban fogalmazni)
.na ezért biztos kapok este...
ja és a rugdalózás megy....csak egyre határozottabban.....