Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

Kata79 gratulálok a két csikhoz :)

Pandácska nagyon szép lesz a babaszoba, tényleg jó ötlet asztalossal megcsináltatni.

Kis*, hogy múlik az idő már a 2. trimeszterbe vagy. Nagyon szépen fejlődik a babád :wink:

Katavirág Te is tehetnél fel uh képet :wink: , most látom, hogy 1 héttel megelözöd Kis*-ot.

Vikimi egyre közeleg a cél, várod már?

Apacs, tök jó lesz nálatok a nemek elosztása. Kicsit megnyugodtál, hogy nem lesz nőuralom?

Julika merre jársz?

Ginuska? Tibu? Veletek mivan?

Bella, Mzsani, Heni Ti mindjárt kezdtek, izgultok már?

Gizmixx nagyon sajnálom, hogy így alakult, de majd meglátod Krizsa doki segíteni fog. Több ismerösöm is 2-3 nem sikerült lombik után intézetet váltott, és az új helyen sikerült nekik. Valamilyen szinten igazuk is volt nekik, hogy váltottak, mert új hely, más módszerek megis hozták nekik a sikert. Ezen elgondolkoztam én is, hogy ha 3. stimu után sem sikerül a babásodás, akkor váltani kéne, de sajna mi a párommal kicsit bonyulultabb eset vagyunk, kevesen foglalkoznak komolyan a mi problémánkkal, és hát igen az is a dokim mellett szól, hogy maradjak, hogy nagyon megbízok benne.

Katica most csak genetika volt, apát nem vizsgálták?

Nyulasz, olvastam, hogy szoktál LH tesztet használni. Én is "rákantattam" , mert szeretném tudni, hogy van-e peteérésem. Szombaton, 2 csíkom volt, de azt irja akkor jó, ha a csík erősebb a kontroll csíknál. Hát nekem nem volt erősebb, inkább 1-2 árnyalattal halványabb volt, és vasárnap már nem is volt két csikom.Petefészkeimet tegnap óta érzem. Ilyenkor valyon mi van? :roll:

Dezsi, hajrá spontán :D ,azért az jó érzés lehet, hogy van esélyetek így is.

Brumi. BMC-ben azt mondták, hogy egy évbe csak 3 lombik beavatkozást támogat az oep.Ezért csinálják úgym hogy két lombik között 3 hónap szünet, 4. hónapba lehet kezdeni. Ja és dec.22-étől elvileg bezárnak mert nagy fertőtlenítést csinálnak :roll:

Ale, Vizkrisz?

Kép

csibe
csibe32

Hajnoca, nagyon szép Bogi :)

Kép

csibe
csibe32

Csibe,
Az Lh tesztnél úgy van hogy nem erősebbnek kell lennie hanem egyforma erősségünek. Persze az is jó ha a második csík erősebb de nem muszáj! Viszont ha halványabb akkor az még nem pozitív általában de másnap is csinálni kell 1et és nézni hogy halványodik vagy inkább erősödik. Mivel neked vasárnap már nem volt két csík ezért szombati volt a pozitív. Én is sokat csináltam jó játék :lol:
Vendég

Kedveseim - köszönöm, hogy hiányoltok. Múlt héten újra megnéztük milyen kényelmesek a kórház ágyai - rengeteget hánytam, kicsit bekerültem megint (az ikrekkel is voltam benn pár napot). Most itthon vagyok - még mindig sok a rosszullét, de legalább a folyadék megmarad, meg némi vajas kenyér.

Remélem mindenki nagyon-nagyon jól van, gömbölyödik, igyekszem összeszedni magam, és most már sűrűbben írni-jönni.

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
julika79

Julika,
Kitartást tudom milyen rossz én is állandóan hánytam 17 héten keresztül! Remélem neked hamrabb elmúlik! Ha van erőd gyere és írjál!!
Vendég

Csibe!
igaz nekünk már három nem sikerült, de nem gondolkodtam el azon, hogy esetleg máshová mennék... Nagyon megbízom az orvosokban és ahogy látom, máshol sem jobb a helyzet. Egyik intézetben sem sikerül mindenkinek elsőre... Természetesen megértem, ha valaki nincs megelégedve az orvossal, vagy az intézménnyel, akkor valóban váltani kell. Ezért gondolom, hogy Gizmix is jobb esélyekkel indul, ha olyan dokihoz megy, akiben megbízik!
Nálunk a spontán esélye valami miatt nem olyan nagy, pedig tényleg mindenünk rendben van! 6 év alatt 2* sikerült spontán teherbe esni. Egyszer amikor nem akartuk még 99ben, de az is elment, és idén a lombik után... Hát lassan kezdem azt hinni, hogy igazából itt velem van a baj és ez nagyon-nagyon elkeserít. Hiszen 3 terhességből 0 gyerekem van. És ez sokkal rosszabb, mintha tudnánk, hogy mi a bajunk. Egyszerüen nem értem , hogy egészséges létünkre miért nem lehet gyerekünk :evil: :cry: Mindegy. nem is megyek bele, hiszen itt mindenkinek ugyan ez a baja. Nincs gyereke, amire annyira vágyik :evil:

Gizmix!
én azt gondolom, hogy minden intézetben a karácsony és szilveszter tájékára nem fognak beültiket vagy stimukat csinálni. Javíts ki, ha rosszul tudom. Ez csak feltételezés...
Kitartást kivánok! Én azzal nyugtatom magam, hogy itt most októberben ill nov. elején kis szünnapok, aztán csak november, és december hamar elszáll, hiszen karácsony és szilveszter! Január pedig új év, új élet, az álmaink beteljesülése! :wink:

Brummi!
Neked is kitartást. Ahogy Gizmixnek írtam, próbáld így elosztani ezt a 2és fél hónapot! :) Tudom, hogy nehéz! De mostmár tényleg csak jó történhet velünk :!: :!: A munkahelyedre is küldöm a kitartást, februárban már veszélyeztetett is lehetsz :wink:

Julika!
Már nagyon izgultam!
Örülök, hogy "csak" hánysz :lol:
Vigyázzatok magatokra!
dezsina

Sziasztok csajszik!
Csibe, köszönöm a gratulációt:)
Dezsina, szerintem sikerülni fog, sikerülnie kell, akár spontán is annak a babónak!Valahol olvastam, hogy a görcsös akarás is hátráltathatja a fogamzást!Ha kát, egészséges felnőttnek mégsem jön össze a gyerekáldás, réégebben ezt nevezték megmagyarázhatatlan meddőségnek...mostanában viszont a lelki okokat hozzák fel érvként. Tehát a lényeg:ne akard annyira!(persze ezt olyanok mondják, akik nem akarták annyira, és minden nehézség nélkül sikeresek voltak...)de lehet, hogy van benne valami, pszichoszomatikusan... :roll:

kata790313

kát=két

kata790313

Kata79!
köszi. igen, biztos van valami benne. :? De ahogy írtad, nehéz nem görcsösen akarni valamit, amit nagyon-nagyon akarunk!
És mi újság Veletek? Újabb teszt? Vagy már megnyugodtál?
dezsina

Minden nap tesztelek, már megszokottságból :oops: , na jó, csak reggel és este... :wink: Hihetetlen, de még mindig nem merem elhinni, és feltétlenül örülni, lehet, hogy angyon parás vagyok, sőt, biztos. :?
Egyébként jól vagyok, a reggeli émelygést leszámítva, ami ma sikeresen elkapott, de én győztem némi keksz-rá segítéssel... Alig várom a jövő hét szerdát, akkor lesz az UH, igazából arra vagyok kíváncsi, hogy van-e baba, és ha igen, mennyi?(3-at ültettek vissza), és hogy van(nak), mekkorá(k) - szóval mindenre :roll:
Próbálok pihenni, de már nagyon nem megy, húsra pedig gondolni sem tudok, pedig naponta fél kilót kellene ennem...
:?

kata790313

na, már írni sem tudok...angyon=nagyon :oops:

kata790313

Tényleg, Dezsina, nem próbáltad a Gynevac-ot?nekem segített!bővebb infó:www.gynevac.hu

kata790313

Kata, nem tudom, hogy mennyire igaz, hogy sok fehérjét kell enni, mert BMC topikon több ismerösöm is van akinek sikerült, és egyeltalán nem ettek plusz fehérjét, csak annyit amit normál esetben szokás, és sikerült nekik. Végülis ha belegondolok aki spontán lesz terhes az sem emeli a fehérje bevitelt.

Kép

csibe
csibe32

Kata79!
Örülök, hogy egyre erősödik!!! Egy baba bizti lesz :lol: :lol: :lol:
A Gynevac-ot kipróbáltam, nekem egyáltalán nem jött be. Úgyhogy hagytam is.... Igaz nem meddőség ellen kaptam a kúrákat, de akkor sem használt.
dezsina

Sziasztok!
Most napközben Apacs jelentkezik:::)
Apacsné éppen vizitre megy dokinkhoz…most van először, hogy én nem megyek, de UH 2 hete volt, ráadásként az Istenhegyi klinikán, tehát az ma nem lesz. De 2-re megy és én sem tudok mindig fél napokra elmenni… Most remélem csak egy gyógyszerfelírós, labort kibeszélős, megbeszélős vizit lesz..
Az bizti, hogy izgalmas lesz az 1fiú, 1 lány….:)

Pandácska, nagyon szép az a kiságy…(fenyőből), nálunk is kardinális kérdés… De legalább már nem kell mindenből egyformát venni. 2 babahordót már kapunk is, ja meg mérleget és fürcsi kádat…:)
Kata79 ne lesz sok ez a ok teszt? Hidd már el!..:) terhes vagy… azért ez nem kis pénz ennyi teszt….Most még csak az első Uh miatt aggódsz….azután meg minden soron következőt aggódással vártok..:)

Hajnoca, Nagyon szépek vagytok így együtt…Mi még tudunk válogatni és szinte alig vettünk valamit. .Jól körülnézünk..:)

Lanyané, Remélem,hogy nemsokára már az Apuka hangjára fog rugdalni a pocidban a kis csöppségetek…:)
EZT MINDENKINEK REMÉLEM és ahogy nálunk is hihetetlen volt, úgy NÁLATOK is valóra válik Minden ANYAJELÖLTNÉL! Ugye Hajnoca ?!!
Hanna, nem írtad, de remélem azért jól vagy….Néha azért írj pár sort. Együtt érzünk Veled…

Gizmixx… Mi is tudjuk, hogy milyen ez. Megértjük. Itt nyugodtan leírhatod, ezért (is) vagyunk. Én is sokat nyafogtam szerintem….és remélem Te-Ti is lesztek a mostani…mi helyünkben..:)

Kis* Milyen jó is az, ha nem kell majd nyomkodni..:) jön helyette a vitamin, vas, folsav…..:)
Julika, Páromnak ismerős ez a hányós, semmit nem evős állapot, minket is fenyegettek a kórházzal…KITARTÁST!
Dezsi, Sajnos van ez így..Sok doki mondta, hogy ha minden rendben van, akkor sem bizti, hogy összejön. Úgy fogd fel, hogy legalább Nektek ott van a spontán lehetősége..Sokunknak az sincs…Igazad van 3 ból 0 az nagyon rossz és mi nem tudjuk, hogy milyen az, ha teherbe esel és elmegy..:(, de 4 ből 0 lombikról nyilatkoztam már…:( Fel a fejjel! Csak előre szabad tekinteni!!!
Mindenkinek üzenem, hogy megnyugodtam a nőuralommal kapcsolatosan..:) Egyébként már elkönyveltük a 2 lányt, úgyhogy most furi, mert fiú néven absz. nem gondolkodtunk..:)
Elnézést a sok összevisszaságért, de sokat olvastam közben és wordbe írtam a gondolataimat :wink:
Elnézést a hosszú litániáért :oops:
Üdv.
Apacs.
u.i KATA79 hidd már el!!!! Ne hizlald a gyógyszergyártó cégek profitját!!!:) Mikor mész vérvételre?Uh-ra?
Jut eszmbe Párom kb. 1 hete a gyarapodás jelei felerősödtek..(ennél nem tudtam finomabban fogalmazni) :P .na ezért biztos kapok este... :lol: ja és a rugdalózás megy....csak egyre határozottabban..... :roll:

Kép
apacs

Apacs, nagyon finoman fogalmaztal... :wink: en is mar 3 kg-ot felszedtem, pedig sokan meg meg nem mondanak, terhes vagyok. Addig jo, amig az uram pocakja nagyobb...he-he

Dezsi, szerintem sem intezetfuggo a dolog. Ja, es azert van akinek elsore sikerul, pl. Kiscsillagnak. Vagy nem eslo lombik volt? Ha a Gynevac neked nem segitett, szerintem akkor is erdemes beadatni mindenkinek, aki nem esik teherbe. Vikimi is szerencsevel jart vele, en is. Epp a napokban vitaztam egy lannyal (x-edik lombikon tul) egy masik topikban ezen, es olyan mereven elutasitotta, hogy felment a pumpam, pedig segito szandekkal irtam. Hat az aki anya akr lenni, nem megtesz mindent? Minden vitamint, teat, akupunkturat, mehpempot, aloet... anyamtyukjat.

Igen, Hajnoca, en a sztoryd szep reszere emlekszem. Nekem az egesz olyan sorsszeru, meg akkor is, ha valaki vesztesen kerult ki belole. Majd neki jon mas, lesz mastol gyermeke.

Hanna, gyere gyakrabban!
katavirag

Sziasztok!

Katica, a táblából a mensivárást húzd ki lécci, és írd be, hogy október 29-én megyek megbeszélésre Szmatonához.

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Ja és természetesen köszönöm, ha beírod :D

Este visszaolvasok és reagálok, addig is drukk mindenkinek, kinek mihez kell :D

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Csajok hatásatokra vettem Gyvenacot és már az elsőt már be is adták :) . Múltkor beszéltünk az áráról, és azt mondta valaki, hogy 7000 ft körül van. Fél órával ezelött 4500 ft-ért vettem. Ha érdekel valakit lányok a patikában még 2 dobozzal tudnak adni. Novemberben fel kell használni, mert lejáratos.

Kép

csibe
csibe32

Csibe
Akkor én is megkérdezem itt a patikában...még 3 hete több mint 8000 volt itt...hátha levitték.
vizkriszisback

Sziasztok!

Csak egy kérdés lenne gyorsan, aztán holnap jövök bővebben mindenkinek
tulajdonképpen mi az a gynevac és mire jó? recept nélkül lehet kapni? mennyi kell belőle? kúraszerüen kell és pontosan hogy? :oops:
bocsi a sok hülye kérdésért, de segítsegtek, mert ha ez segít engem is érdekelne, semmit nem tudok róla, csak hogy létezik, meg hogy sokan kapják
akár priviben is lehet
Viki, Katavirág, Csibe vagy aki még kapta segítsetek
Köszi

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

ja és mennyi kell belőle, mert olvasom, hogy nem túl olcsó, de nem is olyan vészes

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Heni,
www.gynevac.hu ezen az oldalon mindent megtalálsz de azért leírom. A legjobb 10 naponta beadatni egy szurit 5 alkalommal. Egy csomag Gynevacban 5 szuri van tehát az elég egy kúrára. Érdemes a párodnak is megcsinálnia az én férjem is megkapta az 5 szurit. Izomba adják(popsi) nem kellemes volt amikor nagyon fájt valamikor meg nem is éreztem. Recept kell hozzá de házidoki is felírhatja nálunk a párom házidokija írta fel nekünk. Ez inkább akkor jó ha az embernek sok fertőzése, gyulladása van de egy próbát biztos hogy megér.
Vendég

Heni!
Nekem nem vált be, pedig többször is kaptam. Ennek ellénere azt gondolom, hogy mindent érdemes kipróbálni. Van honlapja gynevac.hu. innen mindent megtudsz róla. Az orvostársadalom fele azt mondja, hogy jó, a másik fele, meg hogy humbug. Így itt mindenki maga dönti el, hogy mit hisz... :wink:
dezsina

Halihó :D

Apacs a próféta szóljon belőled :D

szalai heni
nekem a gynevac annyiban segített hogy 1 éve nem kaptam el semmi nyavaját előtte pedig havonta,szerintem ez nagyon jó dolog.van aki beadatta és terhes lett,nem tudhatjuk lehet pont Te leszel az

Dezsina érdemes lenne kineziólógushoz elmenni,ha nem vagy ilyen beállitottságú akkor nem szoltam,de nekem a pánikbetegségemen és a depressziómon most pedíg az antitesteken dolgozunk hogy ne termeljek :D
lanyané

Csibe
Tényleg lassan eljutok egy újabb beültiig, de nem izgulok. Persze, tudom nekem már más....
Na meg az új taktikám a mindegy, hogy sikerül-e vagy nem :lol: :roll:

Apacs
Irigykedek ám nagyon az egy fiú egy lányért :wink:

Dezsina
Látom a 12. napon vagy....gyerünkgyerünkgyerünk :lol: :wink:

Heni
Köszi a segítséget....sikerült :lol:

Na megyek, mert apa pakolászik én meg itt gépezek :oops:
Vendég

Szép napot Mindenkinek :!:

Brumi: remélem minden a legjobban fog alakulni munkahelyileg:!:
Bizony már jó lenne kézben tartani.. :roll:
Hajnóca: jó ötletet sajna nem tudok adni, de egy jótanácsot igen - ha szeretnétek valahova menni, szombaton tegyétek, mert vasárnapra esőt mondanak és elég hideget is - nehogy megázzatok/megfázzatok.. :wink:
(www.metnet.hu - 5 napos előrejelzés - 85-90%-ban beválik mindig, tudom ajánlani mindenkinek:!:)
csibe32: köszönöm :) - Te is lassan kezdesz, tessék addig kibulizni magad, mert nemsokára már a kismamik táborát gyarapítod! :wink:
És azért kell sok fehérjét fogyasztani, hogy elkerüld a hiperstimulációt, vagy legalábbis csökkentsed, én ezért ettem annó annyi rengeteg tojást :D bár attól függetlenül a petefészkek jól hiperstimuláltak lettek, de rajtam nem jött ki az a sok tünet, szerencsére.. :oops: :roll:
Julika: én is örülök, hogy csak "hánysz" - biztos nem kellemes, nekem nem volt benne részem, de megértelek, iszogass sokat és azért csipegessél is valami finomat :) már a 10. hétben vagy :D
Dezsi: 13. cn :D húha mindent bele :wink: Nem csinálsz LH tesztet:?:
Kata79..: szerintem se gyarapítsd a kasszájukat :) tessék elhinni - kismami vagy :) minden jót kívánok és gondtalan gömbölyödést továbbra is! A szerda pedig hamar itt lesz most már:!: Hánykor lesz az UH:?:
Apacs/né: nagyon örülök ennek a nagyszerű hírnek :) milyen szép is :) 1 fiú - 1 lány :) Csak annyi lehet a gond jelen helyzetetekben, hogy mindkettőnek más-más ruhácskákat kell venni :)
Igen, szombaton reggel fájdalmas búcsút veszek az Utro-tól :D és hálásan megköszönöm az égieknek, hogy idáig eljuthattunk :)
És nagyon finoman fogalmaztad meg a gyarapodást - mi már eddig híztunk vagy 4-5kg-ot :twisted: :twisted:
Katavirág: hogy vagytok? mint vagytok? UH képet nem mutatol nekünk :):wink:
Zsani: sok sikert a megbesz.-hez +++++

Kép
kis-csillag
Tököl

Szisztok Lányok!

Mnzsani!
igyekszem... :oops:
azt hiszem, hogy most én is ilyen mindegy minden alapon vagyok. Habár nagyon szeretném, ha most spontán sikerülne. Annyira zavar, hogy a cicim még nem ment le. Estére felpumpálódik, reggelre lemegy, de azért érzem, hogy nem norma. Szóval most már idegesít. Nem értem miért ilyen. Ennyire nem lehetek tele hormonokkal, terhes meg nem lehetek még... :? Utááálom ezt a bizonytalanságot! már úgy várom, hogy tesztelhessek...

Lanyané!
alapjában véve hitetlen teremtés vagyok :oops: Nem igazán hiszek semmi ilyen lelki dologban, DE azért néha, ha már eléggé kétségbe esem és hajlok a depi felé, vagy túlzott optimizmusba torkollik a hangulatom, na, akkor úgy érzem, hogy van itt valami abban, hogy minden a fejben dől el. Így most pont a két dolog közepén állok! Majd meglátjuk. Igazából a sokmindent kiprobálnék én, még olyat is amiben nem hiszek, de nincs meg hozzá az anyagi háttér.... :roll:

Kis-Csillag!
LH teszt, igen, igen. De ahol Csibe is irta, hogy lehet venni, nem érek oda a nyitvatartási idő alatt. :twisted: 8-tól fél5ig melózok Diósdon és a bolt 9-16 között van nyitva és a XIV. kerületben van :twisted: Pedig nagyon szeretnék venni terhességi tesztet is nagy csomaggal, mert olyan olcsó és persze az LH teszt is jó lenne. Ott tényleg megéri... A párom nem akarom odaküldeni, mert van neki elég baja ennélkül is! Majd ha egyszer szabadnapon leszek úgy karcsony és szilveszter között :evil: Addig ki kell huzzam valahogy, de remélem addigra már nem is kell :wink:
dezsina

Dezsi: hát abban akkor én is reménykedek, hogy LH teszt már nem kell a jövőhónapban sem :wink: :wink:
Ezek a boltosok mindig akkor zárnak be, amikor nem kellene :twisted: :!:

Kép
kis-csillag
Tököl

Kis* próféta szoljon belöled . Fagyibabákért megyek, és ha lesz PÉ-em akkor nem lesz semmi stimu. :)

Lanyané, Te most lombikprogram melyik stádiumában tartasz?

Zsani Máté hányadik lombikra sikerült nektek?

Kép

csibe
csibe32

Dezsi, ha akarod megveszem neked a teszteket, és megbeszélünk valahol találkozót, ahol átadom Neked.

Kép

csibe
csibe32

Csak ird meg, hogy milyen érzékenységüt szeretnél, és hánydarabosat szeretnél.

Kép

csibe
csibe32

Ez vonatkozik mindenkire, akit érdekel az olcsóbb teszt.

Kép

csibe
csibe32

Csibe!
Az fantasztikus lenne. Írok Neked pü üzit, és megnézem a honlapon, hogy milyet is szeretnék.... :D :lol:
dezsina

Sziasztok,
mindenkinek üzenem, aki aggódna :wink: , hogy:most már elhiszem, hogy terhes vagyok!!! :D
Persze, a raktárkészleten levő terhességi teszteket azért még szorgalmasan csinálom, már csak 3 van... :roll: És engedve a népekaratnak, nem gyarapítom ama tesztgyártók forgalmát a továbbiakban!
Az Uh szerdán délelőtt lesz, már tűkön ülök...
Mindenkinek szép napot!

kata790313

Kata79!
Gratulálok, nagyon örülök! Az új Kismamink :lol: :lol: :lol:
Hamar itt a szerda!!!!
dezsina

Dezsina
Azért tudom, hogy nem ilyen egyszerű, hogy minden mindegy....szerintem én is csak most vagyok még igy vele, aztán mikor már a pocakomban lesznek, akkor azért persze, hogy én is nagyon szeretném. Inkább úgy vagyok vele, hogy nem fogok összetörni, ha nem sikerült (múltkor még sírtam, hogy nem lesz tesója a Máténak), hanem már úgy fogom fel, hogy nem baj itt a Máté, aki egészséges, okos és szép :lol:
Lehet, hogy most számítónak hangzik, amit írok, de azért is jó lenne már tudni, hogy most mi lesz, mert szeretnénk elköltözni, de amég nem tudjuk, hogy hány gyerekünk lesz, addig nem merünk lépni, hiába találunk olyan házat, ami tetszene. Na meg nem mindegy a szocpol összege sem :oops: :roll:
Ez a cici dolog olyan érdekes, mert én is mintha érezném, pedig csak a suprefactot fújom. Lehet tényleg sokminden fejben dől el és csak keressük a tüneteket :roll: Nem lenne jó, ha csináltatnál egy hormonos vérvételt? Csak úgy kiváncsiságból.
Milyen az az olcsó teszt, amiből sok van összecsomgolva? Mi a neve és hol lehet kapni? Tudod én is a tesztelős fajtából vagyok :oops: ....igaz most, hogy elmúlt a mensim, azért még megállapítottam, hogy betét még maradt itthon, ha kell majd :?

Csibe
Te mikor is indulsz? Régen írt ide a Jucmuc, neki is spontán ciklusba lettek visszaültetve a fagyibabák és sikerült is neki :lol: Szóval neked is biztos sikerülni fog +++++++.
A Máté nekünk az első lombikra sikerült. Azóta volt még két próbálkozás és most készülünk az utolsóra.

Kis*
Köszi a drukkot, remélem jó lesz a vérvételem eredménye, aztán jöhetnek a szurik. Márha azt kapok, mert fogalmam sincs, hogy mi jön ezután. Nem volt még ilyen stimum. Máté is novemberben lett beülti, remélem ez a hónap megint szerencsét fog hozni :lol:
Van még barnázgatásod? Egyébként nekem egyszer azért is volt vérzés, mert a lepény rossze helyen volt megtapadva. Neked az jó helyen van?

Megyek, mert mindjárt itthon van apa, és inudul a Bécs-Budapestre....
Vendég

Zsani: :roll: hát akkor bízni kell a november sikerében!
Jók az új vonalzóid :wink: a lóherés kifejezetten szerencse-csalogató :D
Őszintén szólva nem tudom, hol tapad a lepényke, de holnap leinformálom a dokit az UH-on :lol:
Nem, nincsen képzeld! Volt az a múltkori vérzés - egy nap barna és azóta szerencsére semmise! Ennek nagyon örülök, de azért óvatosan ugra-bugrálok.. Ezekkel a vérzésekkel kapcsolatban meg azt tudom mondani, hogy nekem mindkettő vérömleny miatt volt, bár a 2. nem tudom mitől lett ott ahol van.. De abban bízom, hogy az AFP-be ez már nem zavar bele.. Vagy nem tudom :oops:

Milyen Bécs-Budapestre indul Apuka? Hajó vagy futás :D :D

Kismamik! Panda, Viki, Apacs!
Az AFP a 16. héten van, ezt tudom, de azt nem tudom, hogy betöltött 16 vagy kor szerint 16 és hogy mikor kell oda időpontot kérni - bár holnap ha sikerül - benézek védőnénihez is, de attól tartok, hogy az a csajszi annyira csendes és szűkszavú :lol: :lol: :shock:

Kép
kis-csillag
Tököl

Kis*
Köszi, remélem szerencsét hoznak a lóherék és a kismalac :lol:
Tök jó, hogy semmi vérzés, most már maradjon is igy. Szerintem az AFP-be nem fog ez bezavarni, de azért kérdezz rá erre is holnap a dokidtól. Nekem annyit mondott a doki, mikor kérdeztem tőle, hogy mitől lehetett a vérömleny, hogy lehet elég egy rossz mozdulat, egy hasprés.
Sajna én már nem emlékszek hogy volt pontosan az AFP ideje.
Apa futni megy, de csapatban....egyébként tájfut, de ez volt az álma :lol:

Milyen nagy a csend....ha nincs időm írni csak olvasni, akkor meg midnig annyit ír mindenki :evil: :lol:
Vendég

Mnzsani!
Én is igy gondoltam a minden-mindegy-et... :)
És miért lenne ez az utolsó lombik??? Hiszen 5-öt támogatnak még :roll: :?: Ez még csak a negyedik lesz? Nem?
Ilyen gondolataid meg ne legyenek, hogy számító vagy :evil: Hiszen nincs olyan ember, aki ne tervezne előre. Én felépítettem egy 100nm házat örült nagy teleken, hogy leszenk gyerekeim. Na tessék. Sehol senki. Lézengek a házban és attól félek, hogy öreg koromra egyedül fekszek a konyhakövön és senki rám sem telefonál. :? 2000ben lett kész a házam. Tehát igen csak előre terveztem... De bízom benne, hogy sikerülni fog és lesz gyerekem, saját gyerekem attól a férfitől akit nagyon szeretek.
a tesztek a vitani kft. honlapján vannak. Amúgy Bp. XIV. ker. Nekem csak a nyitvatartás nem jön be. Oda tudnék menni, de már csak későn... :x
dezsina

Dezsina
Igazából még csak a 3. lesz, mert a fagyisat fizettük, de sokat gondolok arra, hogy ez lesz az utolsó. Persze pénz kérdése is, de itt a Máté és már feladtam, ha most se sikerül. Boldogok vagyunk 3-an is :lol:
Tök természetes, hogy igy gondolkodtál a házzal kapcsolatban, mert hát régen meg se fordult az én fejembe se, hogy nem lehet csak úgy baba. De meglátod lesz még gyerekkacaj abban a szép nagy házban :wink:
Hát sajna nekem Bp. ahoz messze van, hogy csak tesztért menjek fel.
Felébred a Máté....
Vendég

Mnzsani!
megértem, hogy így gondolkodsz. Biztos vagyok benne azonban, hogy nem fogod feladni, mert ott lesz a bogárka a füledben, hogy van még lehetőség, amit a TB finanszíroz. :twisted:
De azt kívánom, hogy most ez rögvest sikerüljön!!! :) :) :)
remélem igazad lesz és tényleg lesz gyerekem... Borzasztó, hogy mennyire félek a magánytól... Nem tudom, hogy viselném, hogyha tényleg elfogyna a lehetőség, vagy akár most az utolsóra készülnék... Szerintem nagyon rosszul :x :cry: Háááát majd meglátjuk :wink:
nézd meg a honlapot lehet, hogy postán is lehet. Nekem is megkéne kérdezni őket, és akkor lehet, Csibét nem is kell igénybe venni... :)
dezsina

Dezsi, ment a válasz.

Kép

csibe
csibe32

Kedves Csibe!
a válasz uton van... :lol: Remélem szerncsét hoznak a tesztjeid :lol: :lol: :lol:
Azt már le sem merem írni, hogy össze-vissza hallucinálok minden féle tünetet :lol: :lol: Tudom, hogy nem lehetek terhes ill. még nem lehetnek tüneteim, de úgy látom bedinkult az agyam :lol: :lol: :lol:
dezsina

Sziasztok!
Remélem mindenki jól van! Én tök fáradt vagyok, mert hajtás van a munkahelyemen. A jövő héten már többet jövök.

Kata,
Gratulálok neked, hogy már Te is a zebrások társaságába tartozol!:)
Vendég

Sziasztok!

Elöször is egy jó hírrel kezdek, megvan a vállatgazdságtan és vezetés vizsgám eredménye, sikerült, igaz kettes lett, de ennek is nagyon örülök, annyira nem vagyok büszke magamra, de megvan az a lényeg, igazából nem érdekelt a tárgy, nagyon száraz anyag, azután jön majd a jogvizsga, aminek még nem tudom az időpontját, de olyan nov. vége, dec. eleje. Köszi a drukkokat.

Dezsi:
tegnap már én is fantáziáltam, :oops: pedig szinte lehetetlen, hogy terhes legyek, de meg kellett volna jönnie és csak nagyon későn este jött meg, ilyet még soha nem csinált, inkább mindig egy picit előbb, és mikor még fürdés után sem jött meg aztán már tényleg beindulta az agyam, de aztán szerencsére vagy nem megjött, úgyhogy nyugodt is vagyok
neked meg szívből kívánom, hogy ebben a hónapban spontán bebabásodj, igazán megérdemelnéd

Zsani:
neked is mennek a drukkok, és hidd el sikerülni fog és teljesen megértem a nézeted, egyáltalán nem vagy számító, én is szeretek előre tervezni és tudni, hogy mire számítsak

Csibe:
tudom, hogy írtad, de mi a pontos címe annak a helynek, mert elég közel vagyok hozzá és engem érdekelne a tesz, esetleg én is hozhatok másnak is

Bella:
hogy vagy? régen jelentkeztél

Panda, Viki:
nagyon tutik a kiságyak amit kinéztetek

Hajnoca:
nagyon aranyos a kép rólatok

Kis*:
örülök, hogy minden rendben van nálad, pihenj és vigyáz magatokra

Katavirág, Julika, Panda:
hogy vagytok?

Brumm:
te mikor is kezdesz? gyere ha van egy kis időd, mondjuk most perpillanat nekem se túl sok van

Nyulasz:
veled mi a helyzet?

Gizmixxx:
sikerült intézni valamit?

Viki, Panda, Apacsék:
ti hogy vagytok?

Viki:
olyan jó neked te mindjárt babázól

Hanna:
azért remélem jössz közénk

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Tényleg akik kimaradtak:

Kata:
akkor már tuti kismamai vagy, de jó
nemsokára eljön a szerda is

Tibu, Ginus:
gyertek ti is ha tudtok
mi van veletek?

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Heni!
köszönöm! igyekszem! igyekszünk.
A cím: XIV. Telepes u. 17. 9-16ig. Vitani Kft. Nézd meg a neten!
Nekem is közel lenne, de hát a nyitvatartás :x
Szóval 1 nap :lol: :lol: :lol: Holnap indul a mandula :lol: Új vonalzója lesz a kismami-jelöltnek :lol: :lol: :lol: Nagyon drukkolok ám!!!

Bella!
tényleg jöhetnél többet! Remélem, sikerül időt szakítanod a munka mellett. Nekem az elkövetkező 2 és fél hét lesz a nagyon húzós!
És a jövő héten már Te is kezdessz!!! :lol: A katicabogárkád mindjárt beúszik :lol: :lol: :lol:
dezsina

Dezsi:
nem is tudtam, hogy ilyen közel dolgozol a lakóhelyemhez, ugyanis én nagytétényben lakok és Diósd nagyon közel van hozzánk.

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Heni!
Csak egy ugrás! :lol: :lol: :lol:
dezsina

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?