Új privát üzeneted érkezett!

Tencsi!
Az első mondatom a náthára vonatkozott, csak kicsit félreérthető, bocsi... :oops:

Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26
 
 


Sziasztok!

Hát jó régen nem jártam erre, győztem visszaolvasni mindent. Nálunk elég sok minden történt. A Máté elkezdte a bölcsit, ez a 3. hét. Kezdi egész jól megszokni, ma aludt ott először, és semmi gond nem volt. Múlt héten beteg is volt, rögtön megkaptuk a "bölcsődés-kórt", egy napig volt lázas, de közel 40 fok megint, így éjjel is, napközben is 2 óránként hűtőfürdőztük, mert lángolt vörösen szegénykémnek az egész teste. Egy nap alatt teljesen helyrerázódott szerencsére. A bölcsiben már most sokat fejlődött, megtanult pohárból inni, és már otthon is hajlandó étkezéseknél így inni. Az evést is tanulja már egyedül, igaz itthon még elvárja, hogy etessük. A beszédfejlődése rohamosan felgyorsult, elkezdte mondani az első kétszótagos szavakat: suzuki :shock: , vatta(cukor) itt a cukrot még nem mondja, motor.
Az építkezésünk szépen halad, már az ablakok is beépítésre kerültek, várjuk, hogy végre legyen gáz és villany a telken. A villanyszerelők már dolgoznak, a vízcsöveket is lefektették, csinálják a fűtést és lassan szerelik a napkollektort is. Szóval reméljük, hogy minden egyenesbe jön nemsokára.
A november 1-i hétvégén elmegyünk elvileg pihenni, most foglaltam le a szállást, Bőszénfán a Meseszállóban. Volt már valaki ott? Remélem holnap megkapom a visszaigazolást, és tényleg készülhetünk egy rövidke pihenésre.
Teljesen más téma: influenza ellen valaki már beoltatta a gyerekét? Érdemes? Tudtok erről valamit?

Viki!

Nagyon jók a képek, úgy látom Peti is igazi vagány srác és imádja a motorokat. Nálunk is nagy kedvenc a motor! Aranyos a pocakod is, remélem a hányások elmaradnak.

Monee!

Szorítok, hogy most ez a ti hónapotok legyen.

Jevi!

Én is kb. 6. héten voltam orvosnál, mert nálam is akkor lépett fel barnás vérzés, de nem tudták megállapítani, hogy mi történt. Az uh-ra már nem annyira emlékszem, hogy a szívhangot mennyire vizsgálták, csak nagyon meglepődtem, a férjem meg pláne, hogy hüvelyi uh-t csináltak. :) :) Én egyébként egyáltalán nem voltam rosszul, soha nem hánytam, csupán álmos voltam állandóan az egész terhesség alatt.
Lehet, hogy megnézzük azt búcsút amit írtál, mert a Máté lassan 3 hete a vattacukrot akar enni, amikor Fehérváron a szüreti vígasságokon kapott a mamától. Egy búcsúban mindig szokott lenni vattacukor nem? :)

Tencsi!

Jó, hogy ilyen egyszerűen megúsztátok. Én még nyáron a 40 fokban kaptam defektet a belváros kellős közepén.... A gyerek mögöttem, életemben nem volt defektem, nem is tudtam mi az a fura hang amit az autó kiad, teljesen bepánikoltam. Be tudtam állni egy üzlet parkolójába, amíg férjem odaért ültünk a Mátéval az autóban, mert nem mertem nekiállni kereket cserélni. Ezen is túl vagyunk és mostmár mindent tudok, hogy hol van az autóban. Legalább ennyi hasznom volt a nagy ijedtségen kívül. :)

Mindenkinek jó éjszakát!

Netty

Kép
netty11
 
 


Sziasztok!

Nem panaszkodni jöttem, így hát a múlt hétről csak annyit, hogy KATASZTRÓFA volt! Adél gyógyultnak van nyílvánitva, holnap mehet oviba. Bezzeg Alízka meg én benyeltünk tőle valami kórságot. Szerencsére nem durva. " Csak" calcimuscot meg Nasivint kell használnunk.

Netty!
Jó hogy jöttél!
Dobhatnál Mátéról képeket, már olyan régen láttuk!
Látom akkor 1000-rel beindult a ház építés. Mikorra tervezitek a költözést?
Majd mesélj, hogy milyen volt Bőszénfán. Én még soha nem jártam ott, de szeretnék egyszer elmenni. Imádott nagymamám ott született.

Tencsi!
Jó hogy megúsztátok egy kis náthával az egészet!
Én a Megyeibe járok dokihoz a Hartmann Tamáshoz.

Viki!
Szép neveket választottatok!
Gábor nekem is bejön, de apa hallani sem akart róla! Ő a Botondra szavazott, arról meg én nem akartam hallani. Aztán még volt két másik név a tarsolyomban, de az apának megint csak nem jött be :lol: . Így hát fiú nevünk nem volt :shock: :D :wink: !

Most rohanok mert nyekereg Alizka!
De nem szabadultok tőlem olyan könnyen :lol: , jövök még és dobok képeket is :wink: !

Pusszantás mindenkinek!

Erzsó

Kép

Kép
erzsó78
 
 

 
 

Ismét itt!

Kisebbik csajszim bealudt.
Viki!
Az előbb lemaradt: ahogy nézem a pocis képeidet, úgy benne lennék a 3. babóban :wink: . Pedig amikor Alíz megszületett azt mondtam, hogy soha többet....... De szerintem mi megállunk 2-nél :cry: !

És akkor jöjjenek a képek!

Erzsó

Kép Adél ilyen katicát tud csinálni :) Kép Kép Orgonasípok Kép Tegnap így fürödtek a lányok Kép

Kép

Kép
erzsó78
 
 


Sziasztok!

Erzsó!

Jobbulást mindenkinek!

A képek nagyon jók, ezek a lányok, hát Gábor tényleg készítheti pár év múlva azt a már emlegetett vadászpuskát :wink: :wink: :wink:

Nevek:örülök, hogy Neked is tetszenek, igazából az Eszter egyértelmű volt, mert Peti is annak készült, csak időközben megkukacosodott! :wink: A Gábort Laci választotta, a Zoltánt meg én az öcsém után, és így egyeztünk meg! :D Már csak tudni kéne, hogy mi lesz? :lol:

Netty!

Tényleg dobhatnál pár képet, olyan rég láttunk Benneteket! Drukk az építkezéshez, tényleg gyorsan haladtok! :)

Jevi!

Ne hiányold azokat a rosszulléteket, jönnek azok anélkül is, ha akarnak! :) 6+3-nál már elvileg kell hallani szívhangot! :) :wink: Drukk a dokihoz, és mindenképpen jelentkez, a ha megvolt!
A Búcsúhoz meg jó szórakozást Nektek és remélem jó idő lesz hozzá! :)

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Erzsó!

Nekem is Picurka az utsó terhességem, így minden percét , rúgását, moccanását nagyon meg kell jegyeznem, mert ilyen többet nem lesz, kicsit bánom, de ha az ember reálisan gondolkozik, akkor talán 2 gyereket "rendesen" fel tud nevelni a mai körülmények között!

Tencsi!

Örülök, hogy megúsztátok komolyabb baj nálkül a betegséget! :)

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Megjöttünk a dokitól, minden rendben van! :)

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Sziasztok!!!

Erzsó!!
Tényleg nagyon szépek a lányaid, nagy gratula hozzájuk!!
Viki!
Peti is nagyon édi és hihetetlen milyen nagy már, igazi vagány kissrác már! Nagyon helyes a pocakod!!!! Örülök, hogy a dokinál minden rendben volt!!
Monee!!
Én továbbra is nagyon-nagyon szorítok Nektek!!!

Mi jól vagyunk szerencsére, Ádi kicsit megnáthásodott, de szerencsére nem vészes!! A nagyok gyűrik a sulit, eszméletlen mennyit kell tanulni! Andrisék az 5.-ben szinte minden nap írnak valamiből és olyan kemény %-ra menő osztályozás van, hogy na... 97 % alatt már csak négyes!

Ja, Viki!!
Tudom, hogy nem bántásként írtad, de azért reagálnék rá!! Szerintem én alapvetően reálisan gondolkodom, két lábbal állok a földön, általában! Ennek ellenére úgy érzem, hogy 3, 4, sőt több gyereket is fel lehet rendesen nevelni a mai világban is!!! A világ mindig olyan is, amilyenné mi tesszük. Persze vannak objektív tényezők, de még ettől függetlenül is!! Én úgy érzem, hogy a gyerekeim semmiben nem szenvednek hiányt azért, mert hármen vannak. Lehet, hogy nem tudom nekik mindenből a legdrágábbat megvenni és külföldre sem jutunk el nyaralni minden évben, viszont nagyon szeretjük őket és ők is egymást!!! Ha mi már nem leszünk, ők mindig ott lesznek egymásnak, hogy szeressék, támogassák, bátorítsák egymást!!! Tudom, hogy ezen nem adnak kenyeret a boltban, de olyan sok minden van, ami pénzen nem megvehető. Én elsősorban ezekt a dolgokat szeretném átadni a gyerekeimnek!
Sajnos manapság sokan úgy néznek a nagycsaládosokra, mint valami ufókra, holott én úgy gondolom ők az igazi optimisták! Akik hisznek a párjukkal való mély és erős kapcsolatban, hogy sok gyereket is együtt fel tudnak nevelni, még akkor is, ha kétségtelenül sok a nehézség, akik hisznek abban, hogy a világ nem hátrányára, hanem előnyére változik, mert a gyerekeink majd jobbá teszik. Akik hisznek abban, hogy gyermekeink a jövőnk zálogai, a halhatatlanságunk kulcsai, akik által majd talán még többen hiszik, hogy szülőnek lenni nem csak kihívás és harc a mindennapok buktatóival, hanem végtelen öröm, büszkeség és boldogság!!!
Na, abbahagyom, pedig tudnám még ragozni! Ne haragudjatok, hogy hosszú lettem!!! remélem Viki nem sértettelek meg, én elfogadom és tiszteletben tartom azokat is, akik kevesebb gyereket vállalnak, hiszen az ő döntésük, az ő életük.
Nagyon szép napot Nektek!

Évi
Kép
Kép
Kép
mamavica
 
 


Mamavica!

Természetesen nem sértettél meg, és én sem rossz szándékból írtam, amit írtam, csak én a "mi szintünkön" úgy érzem, hogy 2 gyerek nekünk elég, etől függetlenül minden tiszteletem azoké a családoké, ahol 3, vagy akár annál több gyereket is felnevelnek! Egyáltalán nem gondoltam úgy, hogy ők nem adnának meg mindent vagy tennének mindent a gyerekeikért. Csupán a saját magam szemszögéből néztem a dolgokat és nekünk a jelenlegi hiteleink mellet, meg ebben a lakásban ahol most vagyunk az a "reális," hogy 2 gyerek és kész. Remélem én sem bántottalak meg, egyáltalán nem állt szándékomban. Sőt lányok, remélem senkit nem bántotam meg, én tényleg csak a saját anyagi, és egyéb dolgaink figyelembevételével írtam amit írtam, na meg férjemet már a 2. babáról is nehezen tudtam meggyőzni, szóval nálunk több oka is van annak, hogy nem lesz 3. baba. Na jó, mostmár abbahagyom, még egyszer bocs, ha valakit rosszul érintett az írásom, de tényleg semmi rosszat nem akartam..........................

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Szép napot Lányok!

Tegnap annyira nyűgik voltak a manók, majdnem egy órával korábban lefeküdtek ebéd után mint szoktak és persze nem is aludtak eleget.... de azért estére hihetetlen jó műsort zavartak le nekünk. Annyira élvezik már a játékot és hogy produkálhatják magukat. Vikus állandóan puszti oszt nekünk, sőt még a radiátornak is juttat belőle. Domcsi meg ha kérünk tőle puszit, akkor odajön hozzánk és a szánkhoz teszi a kis homlokát!!! :D

Aranyosak vagytok mindannyian, én is örülök, hogy így megúsztuk a betegséget!!

Viki, nagyon örülök, hogy minden okés volt a dokinál!!! Gyönyörű a pocid és a legénykéd is!!! Nagyon vagány azon a motoron!

Jevi, hamarosan kiderül, hogy ma már mehet-e a férjem az autóért vagy csak holnap. Ha ma megy, akkor holnap elvileg megyünk zenebölcsibe.

Netty, nem lehetett semmi az a defekt sem!! Én tutira nem tudnék nekiállni egy kerékcserének.... Eddig az esetig eszembe sem jutott, hogy vmi történhet az autóval, hát most már gondolok erre is. Amúgy ittam minden szavadat amit a bölcsiről írtál. Ahogy írtad, annyira jó kis helynek tűnik. Nekem jövő szeptemberben mennek a manók és minden tapasztalatra nagyon kiváncsi vagyok. Ti hova jártok?

Erzsó, csodaszép hölgyek veszik körül a párodat, gondolom kellőképpen büszke is rátok. Nagyon szépek vagytok!!!

A Borsayhoz és a Hartmannhoz is volt szerencsém (a szó legpozitívabb értelmében) amikor bent feküdtem a kórházban. Borsay 1x csinált uh-t és nagyon kedves volt. A Hartmannal meg nap mint nap találkoztam. Ő is nagyon jó fej doki. Én amúgy a Koppán Miklósnál szültem. Nagyon meg voltunk vele elégedve, kívánni sem lehetett volna jobb dokit. Már szégyellem magam, de még mindig nem mentem el rákszűrésre a szülés óta......

Na szép napot mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
tencsi
 
 


Sziasztok!

Köszi a lányok dicséretét :lol: !
Azt hiszem ki jelenthetjük,hogy minden topic baba gyönyörű :wink: !!!!
Szörnyű éjszakánk volt :x . Alízka annyira nátás, hogy alig kapott levegőt. sokat fennt volt és az orrocskáját is sokat kellett porszívózni.

Tegnap egyébkéntis rossz napom volt. Képzeljétek a ház előtt lezúzták az autónk hátulját. :evil: Ráadásul olyan gerinctelen egy alak volt az illető, hogy még annyit sem hagyott maga után, hogy "bocs te marha"! :evil: :evil: :evil: Gábor azt mondta talán egy 20-asból megússzuk.

Viki!
Örülök, hogy mindent rendben találtak. Uh-ra mikor kell mennetek?

Jevi!
Nagyon eltűntél! Hogy vagytok?
Teljesen véletlenül Rád bukkantam a Babafalván. :wink:
Én úgyan azzal a problémával küzdök amivel Te. De nekem terhesség alatt teljesen eltünt és szülés után megint kijött.
Nem lehet hogy mégis ismerjük egymást valahonnan???? :D :wink: :wink:

Mi is azért állunk meg a két gyerköcnél mert az anyagi helyzetünk olyan amilyen. Erről rengeteget tudnék írni, de senkit nem szeretnék megbántani..........és ahogy olvasom a hozzászólásokat mindegyikben ott az igazság.
Na de majd ezt egy babatalin megvitatjuk :D :wink: !

Szép délutánt mindenkinek!
Erzsó

Kép

Kép
erzsó78
 
 


Erzsó!

Legközelebb majd január elejn kellene menni uh-ra a 32. héten, tegnap kérdeztem meg! De elmegyünk november 15-én egy 4d-re megint, hátha kiderül, hogy van-e kuki, vagy nincs! :wink:
Autó, hát sajnálom, gondolom Gábor is kellőképpen kiakadt, nem is azon, hogy megtörték, hanem azon, hogy még egy nevet, vagy elérhetőséget sem hagyott a bunkója :evil: :evil: :evil: Remélem sikerül minél kevesebből megúsznotok!

Babatali, ez jó ötlet, én már tavaly is feldobtam a témát, meg asszem már más is, de nem igen volt lelkesedés! :(

Jevi!

Hogy vagy mostanában, mikor mész dokihoz?

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Sziasztok lányok!
Azért írok most nektek, hogy segítsetek légyszíves nekem. Nagyon bizonytalan vagyok, nem tudom merre induljak el és szeretném ha segítenétek.
Én Szekszárd mellett lakom és volt már egy terhességem ami a 12. héten kiderült, hogy már nem él és műtét lett a vége.
Most ismét babát várok és nem szeretnék újra a szekszárdi kórházban kikötni, nagyon sz*r élményeim vannak.
Tehát én egy megbízható nőgyógyászt keresek Pécsen akihez a magánrendelőjébe járhatnék és persze majd a klinikán szeretnék szűlni. Ha van valakinek jó bevált nőgógyásza szívesen venném ha segítene. Név,cím, elérhetőség és persze mindent ami vele kapcsolatos és érdemes róla tudni. Légyszi segítsetek nagyon fontos!
Előre is köszi.

Kép

Edina
edied78
 
 


Edina!

Írtam Neked pü-t! :D Vigyázz magadra, és problémamentes pocakosodást kívánok!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Viki!
Nagyon köszönöm, hogy leírtad mindezt nekem. Igen érdekel a telefonszáma is.
Lehet még egy kérdésem? Te hányadik héten mentél előszőr hozzá?
Ja és még egy, he erre nem akarsz nem válaszolsz: mennyit kér?

Kép

Edina
edied78
 
 


Sziasztok!

Edina!
Üdv a kis csapatunkban!
Megkérdezhetem, hogy miért a klinikán szeretnél szülni?
Én az első lányomat a klinikán szültem, a másodikat pedig a Megyeiben. Háááát és és föld a kettő! Ennek ellenére vannak nagyon jó orvosok a klinikán, és végül is azt a pár napot ki lehet bírni.
Ha esetleg van kérdésed kérdezz nyugodtan!!! :wink:
Minden elképzelhető jót kívánok nektek!

Viki!
Tavasszal vagy nyáron összehozzuk azt a talit
:wink: . Addigra már meg érkeznek az új topic babák is :D !
Múltkor elfelejtettem írni, hogy ne légy elkeseredve a pelus miatt. Vannak ilyen vissza esések. Peti baba meg még bőven ráér arra a szobatisztaságra :wink: . Adél is 25-26 hónapos volt amikor nappalra nem kellett neki pelus.

Tencsi!
Olvastam a szüléstörténetedet!
GYÖNYÖRŰ!!!! Még a könnyeim is kijöttek!

Mi megint nem aludtunk az iccaka :evil: . Alíz kelt 3/4 12-kor, fél 2-kor és 4-kor. A bibi ott volt hogy a kisasszony 4-kor úgy gondolta hogy Ő már nem álmos :oops: . 6-ig fent huhogott.
Szóval ma ismét kipihent vagyok :lol: :lol: :lol: !

Monee? Jevi?
Merre vagytok???

Szép napot mindenkinek!
Erzsó

Kép

Kép
erzsó78
 
 


Erzsó!
Köszi, hogy írtál nekem is és a kérdésedre a válaszom, hogy miért a klinikán szeretnék szűlni? Nem tudom! Vagyis sajnos semmit nem tudok az ottani körülményekről és ezért is kértem a segítségeteket.
Tehát szerinted jobb a megyei? Ki az orvosod? Gondolom akkor ő a megyeiben van? Van magánrendelése is? Légyszi írj egy kicsit erről is arrol is mert még a pécsi kórházban még nem jártam , így semmit sem tudok az egészről. Csak egy vezérel innen Szekszárdról el!!!!

Kép

Edina
edied78
 
 


Sziasztok!

Edina!

írtam megint pü-t!

Erzsó!

Sajnálom a rossz éjszakát! :) Tíali: okés :wink:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Viki!
Köszi elolvastam a privit!!!!
Ha döntöttem mindenképpen fogok írni, hogy mit is választottam. :lol:

Kép

Edina
edied78
 
 


Szép jó napot!

Üdv köztünk Edina, írtam én is privit! Asszem el leszel látva jó infókkal!!! :D

Erzsó, nagyon örülök, hogy ennyire megfogott a mi kis történetünk!! A mai napig is egy csodaként élem meg az egészet. El is tettem a manók babanaplójába amit leírtam, szeretném majd ha egyszer ők is elolvasnák mit jelentett nekünk az érkezésük.
Sajnálom, hogy ennyire rossz éjszakátok volt, nálunk is előfordulnak hisztik. Éjjel a Domcsi csinálta a műsort, hogy ki akar jönni hozzánk (most már nagyon ritka ez nála), úgy hergelte magát, hogy még az orrát is le kellett szívni utána annyira megtelt a nózija cuccossal!!! Adél hogy viseli az ilyen éjszakákat?
Hááát az autóra no comment, hihetetlen milyen bunkó emberek szaladgálnak az útakon. Nagyon sajnálom ami történt, remélem tényleg olcsón megússzátok.

Viki, szerintem a babatali nagyon szuper ötlet én is benne lennénk, hozzunk már össze vmit!!!!! Juj de izgis, olyan jó ez a várakozás, hogy vajon ki lapul a pociban?

Jevi, sajna tegnap nem lett kész az autónk, ma már viszont úton van érte a párom, úgyhogy jövő héten tutira megyünk Cseperkébe. Persze nem csak annyi baja volt az autónak, mint amit gondoltunk, hanem egy csomó mindent ki kellett még cserélni, így megint ugrik közel egy 100-as..... :cry:

Találtam egy nagyon fininek ígérkező almás fánkot a neten, megpróbálom megsütni uzsira. Úgy vettem észre, hogy most már tartalmasabb kajcsit kérnek mint a gyümi vagy a joghurt vagy a túrókrém.....

Megpróbálok képeket feltenni a manókról!

További szép napot!

Kép
Kép
Kép
tencsi
 
 


Tencsi!
Neked is köszi!!!!

Kép

Edina
edied78
 
 


Na megpróbálom a képeket feltenni!
Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
tencsi
 
 


Sziasztok!

Húú, annyi itt a termés, hogy győzök visszaolvasni! :D De ennek nagyon örülök!

Köszi a hiányolást, vagyok, csak szinte mindig egyedül, és hát Violka mellett nem lehet netezni!!! :? :D
Rosszullét szerencsére nincs még, cicifeszülés viszont ezerrel! :?
Szerdán megyek majd dokihoz.

Erzsó!
Szuperek a képek, nagyon tetszenek, legjobban az, ahol 4-en feküsztök az ágyban! Az haláli!!! :D :D :D
Igen, a Babafalván is szoktam egy topikba írni, innen költözött át a topik, amikor sokszor nem jött be a Babanet. :shock:
Hát az ekcémám sajna tényleg nagyon durva, és nekem a terhesség pont előhozza még jobban, úgy tűnik! :(

Tencsi!
Én se jutottam el a héten, talán jövő héten már megyünk mi is. A te gyerekeid is gyönyörűek!

A taliban mi is benne vagyunk!!!

Edied!
Már hiányoltalak a 2008 júniusi topikból! Jól vagytok? Én is a Klinikán szültem, de sajna az én dokim meghalt, így most a Megyeiben fogok, mert a mostani dokim ott rendel. Úgyhogy erről még nincs tapasztalatom. A Klinikán nem volt semmi gondom, a szülőszoba elég spártai, a Megyeiben az szépen felújított!

Viki!
Örülök, hogy minden rendben a pocaklakóval! Nem látszott semmi a nemét illetően?

Mamavica!
Nagyon szép gondolatokat írtál le!

Netty!
Örülök, hogy ilyen jól alakult a bölcsi, sajnálom a betegséget!
Majd kérünk újabb képeket a házról, ha lehet! :wink:
Hát, ha az idő ilyen pocsék lesz, nem tudom, hogy megyünk, pedig érdemes, mert nagyon jó kis programok lesznek! :?

Monee!
Nagyon eltűntél...Mizujs?

Üdv: Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26
 
 


Sziasztok!

Eladnám 5 és fél éves lányom kinött ruháit.


Zoknik 50 Ft.
Harisnyák 50-100 Ft
Bugyik, trikok 50 Ft.
Polók 300 Ft.
Nadrágok ( trapézok) 400 FT.
Pulcsik, kardigánok 500 Ft.
Kötényszoknyák 500 Ft.


Vannak pici rugdalozok, bodik, zoknik, harisnya, bundazsák, hálózsákok, sapkák.


Pécs-Málomban lakunk, akit érdekel jöjjön el és válogason.
Irj emailt ( nina000@freemail.hu) és megbeszélünk egy idöpontot.

Sziasztok

Nina

Kép

Kép
nina000
 
 


Muzsikával az újszülöttekért
- jótékonysági gálakoncert a Gólyahír Egyesület javára -

Időpontja: 2007. november 03. szombat - 16h
Helyszíne: Otthon Művelődési Ház – Soroksár
Bp. XXIII. Ker. Szitás u. 112
(a Hősök terei Templomtól egy percre)

Műsorunkban felejthetetlen dallamok hangzanak fel
egyebek mellett Puccini - A bohémélet, Gounod - Faust, Donizetti - A szerelmi bájital
és Donizetti - Don Pasquale című operáiból!

Fellépnek a Magyar Állami Operaház művészei:

Cecília Loyd, Boross Csilla, Csák József, Szvétek László, Vághelyi Gábor, Ghillány Márta
Németh Mónika, Szentidai Szilvia, Töreky Katalin, Angyal Enikő, Czira Judit, Réder Katalin
Zongorán közreműködnek: Katona Anikó és Köteles Géza
„Szívből reméljük, e nemes cél érdekében sokan döntenek majd úgy, hogy részesei kívánnak lenni e remek szórakozást ígérő koncertnek, és adomány-tartalmú jegyeik megvásárlásával segítik a Gólyahír Egyesület munkáját!”
Jegyek 2007. október 1-től válthatók 2000 Ft-os áron az Operaház jegypénztáraiban, vagy elővételben a Gólyahír Egyesületnél, számlára befizetve a jegy árát 2000 Ft/fő
név megjelöléssel, (a jegyek a koncert előtt a helyszínen vehetők majd át).
Érd és Vidéke Takarékszövetkezet: 64800073 - 10705005

KépKép
KépKép
kelimoni
 
 


Jevi!

Örülök, hogy minden rendben Veletek és egyelőre még nincsenek rosszullétek! Jövő szerdán már szívhang is lesz, de izgi! :)
A dokimnál nincs uh a magánrendelésen, és most ott voltam, így semmi újjal nem szolgálhatok, de talán majd nov.15-én :wink:

Örülök, hogy tetszik a tali ötlet, én még télen is benne lennék, csak még férjjel meg kell dumálni! :)

Tencsi!

Szépek a gyerkőcök! :D

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Jevi!
Köszi, hogy kerestél vagyok én a júniusi topikban de csak olvasó üzemmódban. Gondolom ahogy telik majd az idő úgy jönnek az események is és akkor tudok én is miről írni.Légyszi írd meg nekem a dokid nevét elérhetőségét. Na meg persze a véleményed is.
Köszi!

Kép

Edina
edied78
 
 


Jevi!
Most nézem egy nap különbséggel egyidős kismamik vagyunk.
A sors fintora lenne, ha egy helyen egy napon szülnénk.
Na jó csak beindult a fantázia! De amúgy nem is olyan lehetetlen.....
Lehet, hogy már írtad, akkor bocsi a kérdésért mikor mész dokihoz vagy már voltál? Mert én tanácstalan vagyok mikor is kéne az első alkalmat megjárnom.

Kép

Edina
edied78
 
 


Edied!

Közben most írtam a másik topikba is (én azt a tempót ott nem nagyon tudom követni! :D ), úgyhogy én is inkább csak olvasgatok ott.
Ide is leírom szívesen: Dr. Borsay Péter, és szerdánként van magánrendelése a Veress E. u.-i rendelőben, ha érdekel, megadom a mobilját is. Én hétfőn felhívtam, és jövő szerdára adott időpontot. De UH szerintem nem lesz, mert a rendelőben nincs. Én is kíváncsi vagyok, mikorra rendel majd vissza! Tarifáról még nem tudok írni, mert csak egy rákszűrésen voltam nála, és arra nem kért pénzt. De vannak itt még, akik hozzá járnak, és erről többet tudnak. Viszont jövő szerdán már én is okosabb leszek ez ügyben is! :wink:
Remélem tudtam segíteni!
Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26
 
 


Sziasztok!

Nem vagyok eltűnve, csak mindig lelassul a topik amikor én írok, uh úgy gondoltam hagylak Benneteket is kibontakozni. :D (Nemám!) :lol:

Megvagyunk, semmi extra nincs. Várom a hétvégén az ehavi baba alkalmat... köhm... Nagyszabású hálószoba partyt fogunk tartani. :lol:
Nagyon szeretném ha most sikerülne!

Lányok!

Ha a talit a dolgozó emberekhez lehet igazítani, akkor én is szívesen jönnék! :)

Jevi!

Fórumoztok pécsiekkel máshol is? Vagy most én értem rosszul a helyzetet? 8)
Csak egy tipp: kérj még a héten telcsin időpontot UHra. Jövő hét utáni hétre osztanak most időpontokat (nov. 1. utánra) ha hamar szeretnéd látni a babót. :) Azt még le tudod mondani ha Borsay mégis mást mond... :wink:

Tencsi!

A kisfiad sokkal nagyobbnak látszik 1,5 évesnél! Vagy csak csal a kép? :D
Szépek a gyerkőceid!
Én is szeretném majd a gondolataimat kismama és baba naplóba rögzíteni, de egyenlőre még az mumus. Nem nyúlok hozzá a naplóhoz amég meg nem jön hozzánk is a gólya. :D

Mamavica!

Én is azt gondolom hogy ezt mindenkinek magának kell eldöntenie. Minden tiszteletem azoké akik több gyereket nevelnek! Néha belegondolok hogy mennyivel jobb lenne ha lenne testvérem...
És a pocakosság miatt is biztos tuti jó lehet! Ennyiszer babát várni, ez fantasztikus. :D

Monee
Egy után szeretnék én is mégegyet. Sőt esetleg mégegyet, de akkor mi már 4 gyerekesek lennénk Katával és anyagilag az kicsit sok. :( Tényleg, te főállású anyaként vagy/szeretnél otthon lenni velük? Írnál erről egy pár szót?

Erzsó!

Az a kép tényleg nagyon szuper!
Apa gyönyörűségei! :lol:
Sajnálom a rossz éjszakát! A front nem viselhette meg a picit?
Az autóval tudtatok valamit csinálni? Sajnálom hogy ez történt...

Netty!

Tényleg jöhetnének újabb képek!
A melóhelyen van változás?

Viki!

Akkor mostantól hajrá kerekedés. :D
És ha már ez az utolsó akkor élvezd ki minden mozzanatát! :) Te írsz valami naplócska félét?

Holnap elutazunk az év utolsó versenyét megcsinálni a Balaton fölé. Valszeg csak vasárnap jövünk haza, addig ne hiányoljatok. :D
Jah és gondoljatok a meleg szobából ránk, asszem most véglegesen megfagyunk hajnalban kint a prérin. :shock: Ott még nyáron is folyamatosan jár a szél... nem is merek belegondolni hogy ilyenkor mi lehet ott. :roll:

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag
 
 


Hát ez most kicsit furi lett. :D

A szöveg közbeni Monee a szöveg végére tartozik. :lol:

Így, ni:
Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag
 
 


Monee!

Köszi a tippet, tudod, én még abszolút nem tudom, hogy működik a Megyei, a klinikán minden másképp volt! :wink:
Nem pécsiekkel fórumozok a másik topikban, hanem a 2005. jan.-kal, igaz, Violka februári, de nagyon jó kis csapat van ott, így leragadtam! :wink:

Hosszú hétvége: hajrá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Én nagyon szurkolok! :wink:

Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26
 
 


Monee!

Nem írok naplót, mert őszintén nem érek rá Peti mellett! :oops:
Hétvégén meg nem megfagyni, mert ha megfagysz, akkor mi lesz a készülődő babóval! :wink: Drukk!

Jevi!

Nem lehet, hogy mégis megnézi a babát uh-val is! Nálam sem volt a magánrendelésen uh, de Petivel is az volt, hogy másnap reggelre behívott a klinikára és megnézte ott, hogy hányan, meg hol vannak!
:wink: mondjuk a megyeis menetrendet nem ismerem :oops:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Jevi!

Hívd fel a nőgyogyó kartonozóját és kérj időpontot (ehhez nem kell beutaló sem). A kolléganőm pont ma kért és 1-ére kapott időpontot. Aztán ha mást mond Borsay, max lemondod, de szerdáig még tuti kiosztanak egy hétre való időpontot előre... Pocakosan, a babával való első tali előtt az az egy hét is sok. :D

Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag
 
 


Sziasztok!

Ki hogy van ezen a szeles napon? Tutira ezt érezte nálunk is Domcsi, anno amikor megszülettek ő volt az aki bökdöste már tesót nagyon, hogy induljon már el (aznap jó kis vihar volt).... Azóta is amikor szél, eső vagy hűvöseb idő van, azt már 2 nappal előbb megérzi. Erzsó, ahogy Monee is írta bizti ezt érzi a kislányod is!

Monee, hűha nagyon jól hangzik az a hétvége!!! Mindent bele és ne kíméld a párod!!!!! :wink: Szerintem csak a kép csalhat egy kicsit, mert szerintem nem tűnik nagyobbnak a Domcsi mint a kora, sőt. 76 és 74 centisek és egy hónapja voltak 9 kilósak. Mi ilyen kis egyszálbelűek vagyunk :lol:

Na, szerintem ezt a talit akkor nagyon össze lehetne hozni, én is benne vagyok a télben. Egy játszóházban is összejöhetünk, ott legalább a gyerkőcök is jobban lefoglalják magukat és mi is tudunk kicsit dumcsizni. Vkinek más ötlete? Ki merre lakik, mi lenne a jó?


TEgnap nagyon fini lett a fánk, mindenkinek ízlett!! Még ma is simán ehető. Most összegyúrom a csodasajtos tésztáját és délután meg megsütöm, már egy jó ideje nyúzott a párom érte.

Mindenkinek nagyon kellemes pihenést, kikapcsolódást és egyebeket kívánok!

Kép
Kép
Kép
tencsi
 
 


Sziasztok!

Monee!
Még egyszer köszi!

Tencsi!
Engem érdekelne a csodasajtos receptje! A játszóház jó ötlet!

Üdv: Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26
 
 


Sziasztok!

Húúúúúúúúúúúúú csajok én olyan fáradt vagyok, hogy csak na! :( Megvolt nagyjából az átrendezés,(azért nagyjából, mert a kiságyat még eléggé korai lenne összerakni ) két szoba, két nagyszekrény..................írni sincs róla kedvem. :( hulla vagyok, ráadásul úgy ébredtem reggel, hogy fáj a fejem, meg olyan vizesek az ujjaim, hogy muszáj volt leszednem a gyűrűimet, és nem is volt egyszerű :( Petivel ilyen soha nem volt, még a végén sem :( Mi lesz így a végén :shock: Amúgy egész jók lettek a szobák, már csak egy kis rendet kéne varázsolni abban, amibe áttettük Petit, de neki most tetszik a nagy hely és imád szétrámolni mindent :lol: :lol: :lol: vagy :( Majd holnap csinálok egy nagyobb takarítást, mert ma már nincs erőm felmosni, csak gyorsban porszívóztam, de ez is elég volt, 4 órakor vettem észre, hogy kb. fél 10 óta nem ettem, és kissé már szédültem is :( Nem baj, most 2 évig megint nem kell rendezkedni :) :lol: :lol: :lol:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Sziasztok!

Megjöttünk tegnap délután.
Hideg volt, fújt a szél, ennyi ruha talán gyerekkoromban volt rajtam utoljára. Most meg úgy hallom esik az eső... holnap kirándulni szerettünk volna menni. :(

A hálószoba party lelkesedés hiányában elmaradt. Sajnos.
A hőm szerint pedig annyira lecsúsztunk erről az időpontról hogycsak na. A fene enné meg! :cry:
A kedves valahogy a 120. érzésével mindig megérzi hogy mikor "kellene" és akkor még az erős csábításnak is ellenáll. Nincs kedve. :cry:

Nagyon félek hogy ennek a vége tényleg inszem vagy lombik lesz...
Ebben az ügyben már csak az éltet hogy elhatároztam hogy jövőre nincs mese, megyünk orvoshoz. Majd csinál ő gyereket nekünk, ha már mi nem tudunk. :(:(:(

Legyen szép napotok!
Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag
 
 


Sziasztok!

Megint én.

Javítanám a reggeli hirtelen elkeseredésemet annyival, hogy azért ma történt egy-két dolog amivel talán még nem vagyunk elkésve. :D Mondhatjuk azt hogy after party volt, hétfő reggelre csúsztatva. :lol:

Jobb lett volna ha nem felejtem itthon a hőmérőt, akkor most okosabb lennék. :? Na mindegy, kár ezen keseregni, ez van.

Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag
 
 


Sziasztok!

Monee!

Drukk, remélem nem késtetek le semmiről!!!!!!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink:

Rólunk: Képzeljétek el, Peti (aki hihetetlen rossz alvó) este 19.40 -től reggel 7.40-ig aludt! :D :D :D :D :D :D :D :D Csak kétszer ébredt fel inni, de egy perc sem volt és visszadőlt újra :D Ma nézegettük a "tesóbaba szobáját" és Peti odament a falhoz, és közölte nagy szomorúan, hogy : " anya, nincs itt, anya, tesóbaba ágya nincs itt" ígyhát apával egyezkedtek, hogy holnapössze lesz rakva tesóbaba ágya is. Szerintem kicsit korai még, de végülis baja nem lesz, úgysem ágyazok még rá :wink: Legalább szokjuk :) Amúgy nekem nagyon tetszik így a kisszoba, majd holnap, ha az ágy is benne lesz, teszek fel képeket nektek is, kicsit kék, de attól még lehet lányos szoba is bőven. (ugye sok a hozott anyag :lol: :lol: :lol: )

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Sziasztok!

Monee!
Megy a drukk nagyon, és csak pozitívan!!!! :wink:

Viki!
Kicsit irigykedek, hogy a picinek is lesz külön szobája, nálunk sajna, mivel csak 2 szobánk van, kénytelen leszek együttrakni őket, és még így is jelentősen át kell rendezni mindent, mert a munkaasztal (számítógéppel) most Violka szobájában van, és hát az ugye kikerül valahova (még rejtély, hova?), szóval így lesznek ők együtt. Csak hát gond lesz, ha felsírja a pici a nagyot, szóval, még nem tudom mi lesz. Hozzánk meg nem akarom rakni, egyrészt, h. Párom is pihenjen, másrészt Viola tutira megsínylené, hogy mi 3-an együtt, ő meg külön. Na, mindegy, majd csak lesz valahogy! Végülis csak az első időszak húzós az éjszakák miatt!

Jó pocsék egy idő van, én holnap megyek dokihoz este, drukkoljatok, h. minden okés legyen!

Üdv: Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26
 
 


Sziasztok!
Szép napot ebben az esős időben!

Monee!
Én is csak azt tudom mondani mint a többiek: - megy ezerrel a drukk!

Viki!
Várjuk a képeket a szobáról meg hát Petiről is dobhatsz párat :wink: .
Vigyázz magadra, pihenj sokat a rendrakás meg vár!
Engem a mai napig vár :oops: :roll: :lol: !

Jevi!
Nálunk is egy szobába vannak a csajok, ráadásul egy kis lyuk az egész. (kivéve ha Adél nem velünk alszik :x ) Eddig nem volt gond hogy Alíz sírt éjjel.
Viszont múlt éjjel a szomszéd átdörömbölt hogy mi a rossebnek porszívózok hajnali kettőkor :evil: :evil: :evil: ! Én meg jól vissza dörömböltem. Gondolhatná hogy nem hobbiból csinálom!

Tencsi!
Nagyon szépek az ikrek!
Én még a szüléstörténetet sem vetettem papírra :? . De mindenképp pótolni fogom.

Tegnap kaptam egy jó hírt! Adél keresztanyukájáéknak is lesz májusban babájuk! :D :D :D Úgy örülök neki, mert ők is régóta próbálkoztak, kivizsgálás stb..........

Kicsit elvagyok keseredve Alíz miatt! Mostanában 2× kel éjjel, pedig eddig átaludta az éjszakát. Nem tudom mi lehet a gond! Amikor beteg volt akkor gondolom azért, de most miért????

Lányok!
Mit csináltok ebben a jó kis frankó esős időben????

Erzsó

Kép

Kép
erzsó78
 
 


Sziasztok!

Jevi!

Nem külön szobája lesz a kicsinek. Nálunk Peti velem alszik, és Laci aludt külön szobában, és most megcseréljük, majd ő alszik Petivel és én megyeka kicsivel egy szobába. Remélem érthető így :oops: :oops: :oops: Dokihoz megy a drukk!

Erzsó!

Alíz babának nem lehet, hogy ilyen hamar már foga jön esetleg és azért kel fel ennyit? Van ismerősöm, akinek a kisfiának már 3 hósan volt 1 foga! :(

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Szia Mindenki!

Gyors helyzetjelentés!
Alíz kb fél órája hasról hátra fordult :D ! Viszont azóta alig van a szönyegen mert mindig legurul róla :lol: . Élvezi a kis Drága :D !

Délután akkorát aludtam a lányokkal, hogy csak na (3,5 órát)!
Igaz Alíz végig cicin lógott, de ez legyen a legkevesebb. Hosszú idő után most először érzem magam kipihentnek.

Viki!
Lehet, hogy fogacska készülödik, mert nagyon nyálzik és folyamatosan a szájában matat. Eddig semmit nem látni.

Jevi!
Holnapra megy a drukk és gyere helyzetjelenteni!

Sziasztok
Erzsó

Kép

Kép
erzsó78
 
 


Két kép az ikreimről :) !

Kép
Kép

Kép

Kép
erzsó78
 
 


Erzsó!

Ugye nem azt akarod mondani, hogy a felső képen még Adél van?????????????? :shock:
Fogzás:Peti 3 hós korától folyamatosan nyálzott és szájban matatott, ehhez képest 9 hósan jött ki az első foga! Mondjuk én alvás téren nem voltam elkényeztetve, így nem tűnt fel, hogy többször kel-e, mint előtte, mert még 4 hónappal ezelőtt is felkelt éjjel, hát még az elején, volt, hogy 5x is! :lol:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Sziasztok!

Most nyitottunk egy webáruházat, ahol használt angol, márkás babaruhákat kínálunk!

Ha érdekel titeket, látogassatok el oldalunkra!

http://www.angolbabaruha.extra.hu

KépKépKép
bogyra
 
 


Jevi!

HÍÍÍREKET!!!!
Ma szerda van és 8 óra, ilyenkor Borsay nem rendel már. :D

Bocsi többiek, de most a kismama a fontos! :D

Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag
 
 


Jevi!

Mi újság, mi volt a dokinál, mesélj!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Jevi!

Mi van Veled? Minden rendben? Úgy eltűntél! :(

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?