Új privát üzeneted érkezett!

KépKép
KépKép
mni

Jó reggelt !

mni, nagyon jók lettek a képek , átsüt rajtuk hogy milyen jól érezte magát mindenki :D
tand, melinda köszönöm, igyekezni fogok most már többet jelentkezni :P

szerettem volna kérdezni tőletek, hogy nekem nem pecsételtek még egyszer sem, pedig már kétszer voltam, jövőhéten megyek harmadszor.
Az nem elég ha beírja hogy ott voltam :?:
De lehet hogy rászólok a dokira legközelebb :?
Tegnap visszaolvastam hogy írtátok, hogy nem elég a dokihoz járni, hanem felkell kérni orvosnak . Egy picit elbizonytalanodtam, mert én már ezer éve ehhez az orvoshoz járok és azt hittem hogy evidens ha hozzájárok akkor Ő lesz az orvosom. Megkérdezzem ?
Mit gondoltok ?
Szép napot mindenkinek !

Anita
Kép
boszi30

Sziasztok,
kicsit eltűnök, mert tegnap történt egy nagyon durva, sokkoló dolog. Nem akarom az egész fórumot kiborítani vele. Szerencsére nem velem és Nortonnal kapcsolatos, csak kikészültem egy picit.
Jövök amint jobb a lelkivilágom.
Ja és lexa se lesz, géphiba miatt. De majd bemásolom a levelét.

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Szépséges jó reggelt!

Jim! Köszönöm! :oops:

Kölyök! Ha van kedved, rakhatnál fel képet, amin látszik a pocid, és
akkor már mi is elhisszük, hogy babát vársz! :D

Pepike! Tegnap voltam egy kínai boltban(sajnos a Plus mellett van, ahová járok bevásárolni, és valahogy mindig betévedek ide is...), láttam babarucikat, rugdalózókat, és ugyanannyiba kerültek, mint Nálad, sőt a satyis törölköző (kifogónak hívom, a párom kiakad ettől)drágább és rosszabb minőségű, úgyhogy biztos, hogy inkább hozzád megyek, ha aktuális lesz...

Patri! Kíváncsi vagyok, hogy mi történt, de ha nem Veletek, akkor az már egy pozitív dolog!

Kép
pété

Pati, fel a fejjel, bármi légyen is!!!

Lexa, így már megbocsátjuk az eltünésed, ha egyszer majd előkerüsz és olvasod...

Én tegnap voltam a nőgyógyásznál, épp szülesztett, úgyhogy magánrendelőből át kellett robogni a kórházba, ott vártam egy csomót, aztán mondta, hogy ő most nem vizsgál meg, úgyis minden rendben van velem (????? utoljára végülis szeptember legelején megvizsgált), 4 hét múlva menjek cukorterhelésre, aztán november végén vissza hozzá. Szerintetek ez normális, hogy ha akkor megnéz, akkor 3 hónap fog eltelni a kettő közt???

A cukorterhelés meg úgy zajlik az Istvánban, hogy reggel fél hatkor meg kell innom a cukros löttyöt otthon, aztán fél nyolcra irány a kórház. Így csak egy vérvétel van, ti már hallottatok ilyenről?

Kép

KépKép
eszterxx

Szegény Eszterxx, pedig már annyira kíváncsi vagy a babára... nem tudsz egy másik időpontot kérni, hogy Te akkor is látni akarod?
Nem hallottam még ilyen cukorterheléses vizsgálatot, de biztos az Istvánosok jobban tudják... szerintem nálunk 2x vesznek vért.

KépKép
KépKép
mni

Sziasztok!!!

Nagyon-nagyon szépek vagytok!

Bár hasméretben kicsit le van maradva a többség tőlem, majd teszek fel képet, mekkora. De ekkora hodályban sem fér el a szentem, szétrúgja a berendezést! :D Ha elmesélem valakinek, mindig azzal bíztat, hogy azért mert lány lesz, aktívabbak. JÓ LENNE!
Holnap megyek genetikai UH-ra, szorítsatok, hogy belássunk a lába közé!

Böbi

Kép

Kép
bosek

Sziasztok!

Remélem mindenki jól van, én is viszonylag jol vagyok, de tegnap készen voltam mint a zacsisleves!!!! Egész nap nyomott voltam, majdnem megfagytam a fütött házba, és egész nap böghetnékem volt teljesen ok nélkül, csak olyan rákezdőbe voltam!!! olyan depis tüneteket produkáltam, nem tudom miért!!!!! A férjem egész este mondta, hogy mi a baj, mondjam el neki könnyebb lesz, aztán azon is bögtem!!!! Hát ez voltam én tegnap, ma már jobban ébredtem!!!! Remélem semmi komoly nem lesz belőle, nem szeretnék depresszióval küzdeni!!! Én nem is vagyok olyan alkat, mindig kibeszélem magambol a gondokat!!!! Na ennyit rolam, rólunk!!!!

Kölyök! Gratula a nacihoz, ugye mennyivel kényelmesebb, és milyen jó a pocilakónak is, hogy nem kell nyomorognia, mert nyomná a naci!!!!!!

Eszterxx! nálunk is a cukorterhelés kétszeri vérvételle jár, de olvastam a 2008-ban szülünk topicban, hogy az egyik csajtol is egyszer vettek vért és meg is kérdezte a védőnőt, hogy ez normális e és azt mondta neki, hogy igen, náluk ez igy van!!! (de ha jól emlékszem neki zsemit meg tejet kellett fogyasztania reggel!)

Bosek: megy a drukk, hogy belássatok a kicsi lába közé!!! :D :D :D
Vendég

Sziasztok!

Tényleg jól sikerült a tali, és a képek is szuperek lettek MNI!
Mindenkinek köszi a visszajelzéseket Örülök hogy otthon is tetszettek a dolgok apjuknak, bár olyan édik hogy ettől mindenki elolvad, ha mástól nem is de a méret olyan cuki!
Én is köszi mindenkinek mindent Pepike nagyon örült a matricáknak természetesen kikutatta mindet és elájult hogy mennyi!
eszterxx! A bocit az én polcomra rakta (mintha tudta volna hogy nekem is tetszik) pedig komcsi nem kunyiztam el!!! :lol: :lol:
viszont elég későn értünk haza, az Uram reklamált is, de kibírtam és megérte!!!
Szőrnyű amit ma hallottam a hírekbe a kis Dominikról olyan rosszul lettem tőlle :cry: :cry: de nekem még mindig sántít valami bár végig sejtettem hogy az anyja a hunyó, de ha ő is a kertben volt miért nem hallotta a kisfiút???????? Biztos nem csendben várta a gyerek hogy szétszedje a kutya hanem ordított és az a nő azt állítja hogy nem vette észre !!! Felháborító és szőrnyű ez a dolog!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil:

pepike

Kép

Kép
pepike

Na itt egy friss pocakkép, kicsit csapzott vagyok, a felújítás kellős közepén vagyunk. Kép [/img]

Böbi

Kép

Kép
bosek

A fejem nem is látszik, de jó! :D

Böbi

Kép

Kép
bosek

EszterXX!

Nállam most a 16.heti AFP-nél volt az első vérvétel amit furcsáltam is de mondta doki hogy így jó! ( A lányomnál eddigre már 2-ő volt)

na dolgozom kicsit pussszzz

pepike

Kép

Kép
pepike

Bosek!

Neked is van pocid bőven, hasonlít az enyémre!!!!

pepike

Kép

Kép
pepike

Ez nem semmi, Bosek! Eddig ilyet csak Pepikénél láttunk... hihetetlen, hogy mekkora különbségek vannak!!!

Bosek, nagyon drukkolok, hogy látszódjon és irigykedek, hogy már egyértelműen érzed!

Kép

KépKép
eszterxx

Ennek az utolsó mondatnak így nincs értelme, de tudod, mit akartam mondani!!!

Mni, sajna a doktornőnél nem nagyon lehet, mert annyira elfoglalt, hogy legközelebbre is csak november 20-ra tudott időt adni. Mindegy, majd a 26-28. hét környékén elmegyek valahova 4D-sra (vagy ha nem bírom, akkor a 24,23,22,21 felé :lol: )

Pepike!
Sejtettem én, hogy a boci nálad köt ki, nem is baj!!! Te voltál ott vetélkedőn, megérdemled!!!

Kár, hogy Pati pont eltűnt, mert a Dominik ügyben nagyon érdekelt volna a véleménye. Ráadásul a média most felkapta, hogy még a tenyésztők sem ajánlják, hogy benn a lakásban legyen kutya újszülött mellett és sose hagyjuk egyedül, stb...

Olyan szerintem nincs, hogy az ember minden pillanatban oda tudjon figyelni, főleg, hogy egy pitbull egy mozdulattal tud vlee végezni, de szerintem bármelyik kutya.

Szóval, Pati, békén hagyunk, de azért ha majd olvasod, akkor írd le a véleményed, légyszi!!!

Kép

KépKép
eszterxx

Sziasztok!

Niki szuperek a képek, nagyon jó őket nézegetni. :D

Csujzi!
Ne hagyd, hogy uralkodjon a rosszkedv rajtad!!!

Eszterxx!
Enyyit biztos én se bírnék ki. Ennyi ideig ne nézzen mewg az orvos, ne lássam a babót?!? Tényleg furcsa, meg ez a vérvétel dolog is.

Bosek!
Tényleg nagyon nagy a pocid. A talin meglepődtem, hogy mekkorák a különbségek.

Eszterxx!
Még mindig barbapapásan érzem magam! Ennél jobban nem is tudnám megfogalmazni, mint Te annakidején. :D

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Itt vagyok ám, csak még regenerálódóban. A napfény lassan kisimogatja a lelkemből ezt a nyomorult feszültséget, és Norton is reggel óta megint rugdos.

Dióhéjban (ne olvassátok el az apróbetűt, csak az, aki bírja most a durva dolgokat!!):csak annyi, hogy ma egész délelőtt az egyik macskánk fejét kerestük a kertben és az udvaron eleddig sikertelenül...

DOMINIK-ÜGYBEN, eszterxx kérésére:
Döntően nem kutyafajta-függő a dolog, bááár... :roll: a saját gyerekemet sokkal előbb hagynám egy (mondjuk általam nevelt) pitbullra, mint mondjuk egy kuvaszra vagy sarplaninaira...
Szóval egyes kutyafajtákat csak speckó biztonsági körülmények között lehet(ne) tartani, de általában a kutyát nem érdekli. :evil: Sajnos, bár az emlékezetes Fadd-Dombori eset után sikerült aláírásgyűjtéssel elérni, hogy a Btk-t módosítsák és így szervezett kutyaviadalon való részvételért, vagy ezzel kapcs. tevékenységért max 3 év, állatkínzásért 2 év letöltendő adható :D , sajnos Magyarországon még mindig kevés a példa értékű eset :( .
Dominik esete engem is felkavart. Egyértelmű a szülők felelőssége, mert sajnos mindenáron nyilván meg kellett volna akadályozni, hogy a gyermek a kutyához jusson.
Ugyanakkor megértem az anya viselkedését, simán megkattanhat valaki egy ilyen élménytől (összekanalazza aztán eltemeti azt a gyereket, akire ennyit várt). Nem irigylem az anyát, szerintem még az is lehet, hogy öngyilkos lesz ezután, vagy ilyesmi. :?
Azonban továbbra is fenntartom, hogy a jólnevelt, egészséges kutya falkaállat, és mint ilyen, az ösztönei alapján nem pusztítja el a falka túlélését biztosató utódot. Normális esetben egy újszülöttet nem bánt, csak védelmez, egy tipegőt már "fegyelmez", vagyis rámordul vagy odakoppint a fogával, ha olyat tesz a gyerek, ami a normálisba már nem fér bele (nyomorgatja a hasát, pl.) de ezek a "nevelések" SOHA(!!!!) nem végződnek egy karcolással se. Inkább csak fenyegetés. Az én kutyám ezt se csinálta.
A gyermek érkezése előtt a szülőkkel együtt élő kutya, ha(!!!!) eddig nem volt vele gond akkor nem kell bajtól tartani, (pl. nem harapja meg apucit, amiért az Ő foteljába merészel ülni..) akkor ha továbbra is ugyanúgy a család tagja marad (volt olyan baleset, amik azért következett be, mert a kutyának nem volt alkalma megismerni az újszülöttet, pl. a husky amikor széttépte az ikreket, ha emlékeztek, na az a kutya ki lett ba...rinta az erkélyre(!!) amikor a csibék megérkeztek. ÁÁÁ, nem volt frusztrált...).
Amiért nem szabad felügyelet nélkül egyedül hagyni őket (nálunk az volt a divat, ha kimentem a gyerekszobából, kihívtam a kutyát is) az a véletlen balesetek megelőzése inkább. Olyanra gondolok, hogy lelöki az ágyról az alvó csöppet a kutya, csak úgy szagolgatás közben, mert böködi az orrával. :shock:
Elfogadom és tiszteletben tartom az ellenvéleményeket.
Részemről tehát:
a megfelelően nevelt kutya számára a ded érkezése a falka bővülését jelenti. Az első napok, hetek fontos mérföldkövek, hogy nem félve, hanem tanítva megfigyeljük a kutya viselkedését a gyerek közelében. Tanul a kutya, tanulunk mi magunk is, és később tanítjuk a gyermeket a kutyával való helyes bánásmódra. A félelem nem tanít. Az öl.
Foontos tudni, hogy amennyiben az állat az első időkben is mégis ellenségesen viselkedne, akkor mindenképpen szakember segítségét kell kérni a későbbi gondok megelőzésére.

Hűű,de hosszú lett :shock:

Kép
Kép

mpatr

ja, védőnéninél kiderült, hogy 6 kilót híztam. :shock: :shock: :shock:
A következő talit kérem konditerembe szervezni :wink: !!!!

Kép
Kép

mpatr

Sziasztok!
Ma voltunk az oviban, jövő héten indul a csoport. Az ovónénik tündériek, csak kb 22 évesek, nem biztos hogy Milánnak az jó. De nagyon tetszett neki az ovi, most is mondogatja, mikor megyünk. Csak a szeme jöjjön helyre és nem lesz gond.

Niki, mindenkinek mutogatom a képeket, nem bírtam ki, az iwiw-re is raktam fel. Mindenkinek nagyon tetszik!

Eszterxx: veled akartam beszélgetni a talin, de valahogy elmaradt :cry: A dokiról. Majd megírom priviben, mert nekem sem nagyon jó a távolság=idő miatt. De látom, a mostani dokid sem a legjobb :cry: A cukorterhelésnél mindenképp kell 2 vérvétel! Először egy éhgyomri, aztán megiszod a cukros löttyöt, és x idő után ismét vérvétel. Pont ezt húztam anno élettan vizsgán, kérdezzetek csak :D Így lehet mérni, hogy termelődik -e elég inzulin, ami lebontja a cukrot, hogy a kiindulásihoz képest mekkora a vércukorszint. Mert ha magasabb, akkor van a gáz. De ahhoz hogy valamihez mérj vmit, kell egy kiindulási pont, azaz emiatt kell az éhgyomri vérvétel. Na most ezt jól leírtam.
bosek: nagyon nagy a pocid!!! Azt hittem, csak én nőttem ekkorára! Gratulálok!

pepike: köszönöm mégegyszer a blúzt, meg a csöppséget, nagyon odavagyok. Tegnap már fel is vettem az inget, a férjemnek is nagyon tetszett.

mpatr: remélem semmi komoly. Sajnálom, így, hogy nem tudom, mi a lelki bajod, akkor is együtt érzek veled. Én sem véletlenül tűntem el, te tudod. Gyere, ha tudsz és fel a fejjel.

pumperka: ne aggódj a kilók miatt, szerintem az sem jó, ha nem hízol semmit, mert akkor végülis fogysz, az meg nem jó terhesség alatt, nem? 5-6 kg-ot hízhatsz, csak ne annyit, mint én. Tudom, kiakasztó vagyok, hogy sír a szám így 61,5 kg-san, de aki valahol a testéből élt eddig (na nem úgy :lol: ), azért nem jó ám ez a 9,5 kg plussz. Pl itt egy tavaly nyári fotó, én ott vagyok a pasi mellett balra. Erről beszélek.
Kép
Vendég

Jimm, nekem így is tetszettél.
(szintén nem úgy :lol: :lol: :lol: , báár ha még egy ilyen napom lesz, mint a tegnapi, még meggondolom, és lehet, hogy beugrom egy nagy, biszex kismamapartiba feledni :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: )

Hűűű.. na ezért tűnök el inkábbb.......................... :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép

mpatr

mpatr: látom, közben mi a gond. Sajnálom :cry: majd ha túl vagy rajta, írd meg, hogy történt. Annyira nem bírná a gyomrom, na nem is írok mást, mert tudnék mesélni, nekem meg mi miatt vannak rémálmaim.
dominik: sajnálom a kisfiút, de amikor eltűnt, én már megmondtam, hogy a szülőkkel van a gáz. Ha az én gyerekemmel történne ilyen, azonnal kinyírnám magam.
Vendég

mpatr: látom, már jobb kedved van :wink:
Vendég

Szia Mpatr!

Brutál amit írtál!
Nekem is lenne egy kérdésem, nállunk egy bolognese kutyus van, akit a lányom imád és ő is a kislányt aki nem szereti az ilyet bocsi de minden este bekuporodik a gyerekszobába az ágy végébe mert úgy alszik a kislányom lábánál, ha esetleg bezárom az ajtót ( már próbáltam mert hát ügye még is csak egy kutya és jó lenne ha nem menne a gyerekszobába) képes reggelig az ajtó előtt állni. Úgy összenőttek hogy ha megy a mamához megy vele a luca kutya is mert különben olyan depressziós a kutya hogy nem eszik amíg nem alszik otthon a kislányom. (hát igen ez a másik véglet.......) még fél éves sem volt mikor kapta a kutyust és nagyon szeretik egymást és jól nevelt kutyus amúgy.
Szóval a regény után rátérnék a kérdésre nekem a macskám miatt van félelmem mert sokszor hallottam hogy ráfeküdt a gyerekágyba a gyerekre és megfulladt. Szerinted ettől kell tartani? Egy tündéri cicus nagyon szelíd és bújós de hát akkora mint a pici amikor megszületik ha ráfeküdne, ........rá sem gondolok. :cry:

pepike

Kép

Kép
pepike

KÉPET szeretnék felrakni de nem tudok, miért????????????????????
HELP-HELP :shock: :shock: Csak annyit ír nem sikrült a képet felrakni :cry: Vagy nem a melléklet feltöltésénél kell???

pepike

Kép

Kép
pepike

Mpatr, tegnap voltam szülésfelkészítő beszélgetésen és ott valaki megkérdezte a kutyát.... a védőnő azt tanácsolta, hogy ha hazértünk mutassuk be a babát a kutyának, engedjük, hogy megszagolja, megnyalja. A babának ettől nem lesz semmi baja és a kutya ezek után védelmezni és óvni fogja a kis Pöttömöt. Szerinted?
Jimmorrison, szerintem nagyon gebe voltál, nem csoda, hogy ennyit híztál eddig! :) Ami szerintem egyáltalán nem látszik Rajtad és nyugi, szülés után biztos megint ilyen gebe leszel. :)
Eszterxx, pont a genetikai UH marad ki? Állítólag az pedig nagyon fontos! Én 4D-n a Praxisnál voltam, azt sokan dicsérik. Én elmennék a helyedben valahova... www.ultrahang.com

KépKép
KépKép
mni

A kutyával kapcsolatban a legfontosabbak: evés előtt kézmosás és FÉREGHAJTÁS NEGYED ÉVENTE!!!!

A cicával kapcsolatban ez sajnos valós félelem. Állítólag az arcához bújhat, vagy a kis mellkasára fekhet. A cicát ne engedjétek az első fél-egy évben a gyerekhez (szintén felügyelet nélkülről beszélek, itt is fontos az összeszoktatás, nyilván nem fog belefulladni a gyereked a melletted ülő macskába, miközben szoptatod..)

De jó, hogy kérdezgettek, legalább kicsit elterelődik a figyelmem..

Jimm, írtam priviben.

Kép
Kép

mpatr

[quote="mni"] írta:mnia védőnő azt tanácsolta, hogy ha hazértünk mutassuk be a babát a kutyának, engedjük, hogy megszagolja, megnyalja. A babának ettől nem lesz semmi baja és a kutya ezek után védelmezni és óvni fogja a kis Pöttömöt.

az azért baromság, hogy megnyalja :shock: :shock: (Úristen, pont egy védőnő nyálaztatja össze a babát a kutyával??? hova jut a világ???)
Ne nyalogassa a kutya az újszülöttet! Nem attól fogja védeni!
Egyszerűen meg kell neki mutatni és megy tovább az élet, mint eddig. Higgyétek el, nem kell belőle ügyet csinálni! Sokkal rosszabb. Ennyi, hogy felügyelettel lehet egy helyiségben a kutya és a gyerek az első évben.

Kép
Kép

mpatr

[quote="jimmorrison"]H írta:jimmorrisona az én gyerekemmel történne ilyen, azonnal kinyírnám magam.

csakhogy most már 2 gyereked van :shock: ...

Kép
Kép

mpatr

Szerintetek az normális dolog, hogy eszek és nem hízok? Tudom, hogy ha sokat híznék, azon is ki lennék akadva, de kezdek aggódni.... Pedig nem is rókázok, max havonta 1-2x. Bár eredetileg sem voltam gebe, tehát nem hiányoznak a kilók... Gondolom, szólna a védőnő, vagy doki, ha ez így nem lenne jó, ugye?

Kép
pété

Mostmár, hogy úgy tűnik, a babócával minden rendben, kell valami más, amin aggódhatok.... :?

Kép
pété

Jimm, 5-6 kilo!!!!!! Mi, kicsit teltebbek :lol: , lassan mind túl vagyunk rajta!!!!!!! Amúgy hihetetlen az a kép is, meg ez is, amilyen formás kismama vagy (remélem, nem sikerült félreérthetően fogalmaznom)

Pati,

nagyon köszönöm a leírást, tudod, adok a véleményedre (és beszállok én is még a végén :wink: )!!! Figyu, a vizsla gyerek szempontjából milyen természetű? Nem én neveltem, 100%ig sosem fogok megbízni benne, de imádom és hülyeségnek tartanám bármi egyéb megoldáson gondolkodni egy ilyen médiahír hallatán... csak azért fel akarok rá készülni, mire kell majd odafigyelni!

Kép

KépKép
eszterxx

:idea: szerintem nevezzük át a topikot 2008 márciusig parázóknak!!

Ez hihetetlen!!!
Pété!!!!
:shock: Ha a gyerek normálisan fejlődik, akkor szerinted, (DE MOST KOMOLYAN :shock: ) ez baj, ha nem hízol???? A kicsi kb 20-30 deka, a várandóssághoz szükséges minden alkatrészével talán 1 kg most...

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép
Kép

mpatr

eszterxx a vizsla nagyon oké gyerek mellett, csak kicsit kajla, könnyen felborítja a nagy szeretetével a kicsit. Meg öregkorukra kicsit morózusak lesznek a vizslák (nem szeretik, ha nagyon nyúzzák őket, ha már süketek és vakok..)

Kép
Kép

mpatr

Jól van Patrícia, igazad van. De én biztos bekattannék, jaj, gondolni sem tudok rá. Én olyan érzékeny vagyok. Pláne mostanában, mindenen elbőgöm magam.

pété: ne aggódj, majd úgyis hízol, én a Milánnal 20 hetesen 55 kg voltam, aztán utána ugrottam meg, 70 lett a vége. (38. héten)
Aki az elején annyit hízik mint én, nem normális. Mert a baba csak pár gramm, én zabálok+nem sportolok semmit. És tényleg nagyon csini és szép kismama vagy, jobb ha nem hízol :wink:
Vendég

[quote="eszterxx"]P írta:eszterxxati,

nagyon köszönöm a leírást, tudod, adok a véleményedre !!!

ha igaz, ha nem, jól esik!
Köszönöm!!!

Kép
Kép

mpatr

Hali Csajok!

Látom nagyon belemerültetek az "állat-témába"! Ehhez nem igazán tudok hozzászólni, mivel nekünk nincs se kutyánk, se macskánk! Azt meg majd meglátjuk, hogy anyuéknál mi lesz, a két kutyus hogyan bvarátkozik meg a csemeténkkel!?

Jim, szerintem se aggódjál a kilók miatt, így is irigylésre méltó alakod van!

Bosek, hát tényleg nem semmi a pocak-méreted! :wink:

Nektek mit mondtak, hogy mikor kell menni a genetikai uh-ra? Nekem a doki is mást mondott, meg a védőnő is. Most kinek higgyek? A doki szerint uh 18. héten, utána a 20. héten labor; a védőnő szerint uh 20. héten, utána 22-23. hét körül labor.

Kép
tand

Oké, oké, de az utóbbi időben elég hamar felszaladtak rám a kilók és furcsállom, hogy terhesen meg nem... Akkor nem parázok, lehet, hogy majd visszasírom még ezt az időszakot... :oops:

Holnap jön meg az AFP eredményem! A második.....Kíváncsi vagyok, hogy mennyi lesz az eltérés a kettő között. Az egyiket két hete kedden, a másikat szerdán csinálták... :D

Kép
pété

Tand, szijjjja!!!
Akartam mondani, édik voltatok :D , eszterxx meg te is, mert nem mertétek elbőgni magatokat a tortánál!!! Bezzeg én :oops: :oops:
a többiek inkább nevettek, ahogy láttam :wink:

Kép
Kép

mpatr

Milyen kínai táblázatról volt szó régebben, ahol meg tudom nézni a gyerkőc nemét?

Kép
pété

MNI Köszönjük a képeket, nagyon jók lettek! :lol: :lol:

Bocs kicsit lemaradtam, mert el vagyok havazódva a munkahelyen, újabb lakásproblémák is felmerültek, illetve a férjem tegnap karambolozott és a fél napot kórházban töltötte kivizsgáláson, mert amikor belé hajtottak, hátracsapódott a feje, és elájult. :shock: :shock: Szerencsére semmi komoly baja nem lett, de most két hétig feküdnie kell az ütés miatt. :roll:
Ha ez még nem lenne elég, a múlt éjjel azt álmodtam, hogy rossz lett az AFP eredménye, és a genetikai UH-n nem volt szívhangja a picinek. Reggel iszonyatosan zokogtam, és most alig várom, hogy meglegyen az eredmény, mert addig biztos, hogy folyamatosan parázni fogok. :cry: :shock:

Na ugye, Pati? Csak jó lesz az a topic-cím. :lol:

Évi

KépKép
kvaszeva

Én azon mosolyogtam a torta közben, hogy majdnem mindenki bambán(bocsi érdeklődően) bámult, hogy most miért lett hangosabb a zene. :D

Kép
pété

Vendég

Nagyon jók lettek a képek!! :D Mindenki csini volt!!

A Dominik ügy kapcsán,nekem is az a véleményem mint Patinak hogy nagyon elítélem az anyát,de biztosan zavarodott állapotában tette amit tett,sajnálom.Az már más kérdés,hogy hogy tudott majd 3 hónapig így hazudni...???Valahogy ahhoz lehet hasonlítani mint aki az újszülöttjét titokban megszüli és megöli...erre a pszichológusok azt mondják,hogy teljesen más elmeállapotba kerül az anya és ezért teszi amit tesz,nincs magánál szó szerint.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

E szerint a kínai fogamzás-naptár szerint nekem lányom lesz. Kíváncsi vagyok, hogy bejön-e?
Van másik kínai naptár is?

Kép
tand

Eszter, elég laza a dokid :? . Bár elméletileg a genetikai UH és azt azt követő 30. hét környéki UH között nem kell dokihoz menni, de aki havonta jár magánorvoshoz, arra azért illene rápillantani, hogy pl. tuti teljesen zárt-e a méhszáj, vérnyomás, baba szívhang milyen, stb..
Három éve még olyan volt az istvános vérvétel, hogy odamentél 7-re, akkor volt az éhgyomri, majd vagy cukros lötty, vagy zsemle+tej, és utána a második vérvétel. Amikor az AFP vérvételen voltan, akkor is volt 3 kismama úgy, hogy előttem is bementek, és utána ott "reggeliztek" a második forduló előtt. Bár lehet, hogy ez az egész dokifüggő. :roll:

Évi, jujj, szegény férjed! Legalább otthon lehet, és nem kell a kórházban feküdnie.

Pati, sajnálom :(, próbáld meg kiverni a fejedből! :(

Jim, szerintem így plusz kilókkal sokkal jobban nézel ki!!!! :D Kívülről legalábbis úgy néz ki, hogy teljesen arányosan szedted föl a plusszokat, és sokkal dögösebb lettél :wink: . Én is vékony vagyok alapból nagyon, de rám sajnos csak fenére jön, így úgy nézek ki, ha hízom egy picit, mint a Vizipók a buborékkal a popóján :roll: .

Kép

Kép
mzx

Jim! Köszi!
Na, erre kíváncsi leszek! Lányt ír!!!! Akkor az összes ismerősömnek javasolni fogom, hogy ne vegyenek lottó-t! :lol:

Kép
pété

Kínai fogamzásnaptár: nekem is lányt ír ez (Erik fogantatási adataira is lányt ír ki :D ), a másiknál fiú jött ki.

Kép

Kép
mzx

fenére=fenékre :lol:

Kép

Kép
mzx

hogy kell idézetet beilleszteni? :oops:

Jim! Csatlakozom az előttem szólókhoz, nekünk a barátnőmmel az a jelszavunk, hogy : ENNYI KELL!!!!! És közben markolásszuk az úszóguminkat. :lol: :lol:
De Neked még olyan sincs, úgyhogy ne aggódj, nagyon csini vagy egy pár kiló plusszal is...

Kép
pété

mzx! Pont Neked akartam írni, hogy elég mókásan hangzik a mondatod a "fenére" szóval.... :lol:

Kép
pété

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?