Hello Csajok!
Nekem totál semmim sincs még a kórházi pakkból, reménykedem, sorjában kapok dolgokat hozzá, így még nem veszek... Most lesz a szülinapom, nagyon remélem nem kapok sok baromságot, hanem hasznos dolgokat...
Ma voltam/tunk dokinál. Minden rendben, méreteink jók.
A vesémet is jónak látta. Még mindig fejvégűek vagyunk, nagyon ajánlom, hogy úgy is maradjon!!! És ami még nagyon fontos, TOXOPLAZMA NEGATÍV!!! (Pozitív az h átestem rajta.) (Amúgy lafi Neked mi volt a papíron, nekem ez van: IgM negatív, IgG >250IU/ml pozitív, fertőzést átvészelt. Vizeletben se glükóz, se fehérje...
Ja és átestünk a "nagy kérdésen". Bnémónikával voltunk, egy napra vagyunk kiírva, sikerült is elég egyszerre megkérdeznünk a dolgokat...
Felírta a nevünket... Ja ari volt, kérdezi, mikorra vagyunk kiírva, mondjuk mindketten jan. 24. Ránknéz, azt mondja, de ugye nem egy órában??!!
Mondtuk, hogy max. fogjuk egymás kezét...
Kicsit megnyugodtam. Valahogy úgy vagyok vele, hogy ha látszik, hogy baj lehet szólok, hogy hívják, de "sima" szülésnek néz ki, nem szólok. Felesleges, hogy a sarokból nézze... Nálunk a szülésznők fel vannak jogosítva vágásra és varrásra is.
Csajok, én tökre várom ezt az egész folyamatot... Tudom ez nem túl normális dolog....
Nem mintha nem lenne előtte még kismillió dolgom... Megyek is festeni...
Lafi, nyugi!!! Nem lesz baj, okés??!!! Ha előbb jön, az sem baj. Így is úgy is makk egyészséges gyönyörű kisfiad lesz!
Blongyi
Neked PIHI!!!!!!!!!!!!! Ha nem, seggbebillentünk virtuálisan!
Gyönyörűek a vásárolt rucik! Nekünk még abból sincs sok minden, 1-2 ruha, kiscipő-zokni... Neki kéne esni...
Na megyek dolgomra!
Pusszancs!