Új privát üzeneted érkezett!

Húúúúú Blongyi, nagyon sajnálom....nem lesz gond, hidd el!pihizzél sokat!
Vendég
 


Blongyi,

akkor tényleg szigorú pihizést és nem lesz semmi baj!

bingii
 
 


Blongyi !

Tényleg feküdj és pihenj sokat, lassan közlekedj és akkor minden rendben lesz !

Kép
boci1234
 
 

 
 

Sziasztok!

Szül valaki a Délpestiben?Én január 24-re vagyok kiírva első kisbabánkkal.(A nemét még nem tudjuk eléggé szégyenlős)
Várom válaszotokat. :D

Kép
bildikó
 
 


Sziasztok

Tegnap nem voltam...sikerült vásárolgatnom...ha nem bánjátok majd dobok képeket.

Blongyi
Pihizz sokat,nekem is nyítva van már kb 5 hete a külső méhszáj.Arra vigyázz,nehogy felfázz,nagyot emelj.Sok Mg mehet meg PIHIII.Ez a lényeg.

Megfázás...engem totál ledöntött,vörös a fejem,sebes a szám,orrom...nem igazán vagyok publikus. :(
Vendég
 


Bildikó! :) Üdv itt! 2en is vagyunk január 24-re kiírva Délpestibe! :) Kérdezhetsz itt is, vagy a Kórházak/EDélpesti babásainál is! :)

Blongyi :) Pihizz sokat!!!

Megfázás... én csak kicsit többet fújom az orrom, eddig semmi komolyabb... kop-kop-kop

A hetem rettentő sűrű lesz, tegnap is festettem egész délután, úgyhogy kicsit ritkábban fogok jönni! Puszi!!!!

Kép
Kép
sleepin
 
 


Jó reggelt Csajok!

Nagyon rossz kedvem van! A héten dolgozok 5 napot, a jövő héten 4et, aztán 3at és 2év holliday! :) De nekem ez is sok, mert még egy csomó szaros munkát kell elintéznem... :(

Tegnap voltam cukron. Rá akartam gyúrni már a hétvégén és gondoltam kerülöm az édes cuccokat, hát szombat délelőtt majd elájultam... nem vérnyomi volt, hanem cukor leesés... úgyhogy ezután inkább ettem egy kis édeset...
A cukor vizsgálatom: éhgyomri 3,8, aztán inni kellett, aztán egy óra múlva tali, aztán megint. Az első egy óra még 8 előtt volt, ezért gondoltam kiülök a kocsiba, mert még sehol senki nem volt + a kávézóba is felesleges lett volna beülnöm. De a kocsiba kurta hideg volt, ezért a váróba ültem és olvastam. Na a 2- egyórám elég húzós volt, mert elmentem a védőnőhöz, aki kitalálta, hogy csináltassak most teljes vérképet is+vizelet... majd rohanás a házidokihoz naplószámért a beutalóra... Hát a vérképet megcsinálták az éhgyomri véremből, de a pis nem tom milyen lesz, mivel az a cukros pisi volt... :roll:

Én pont lekéstem az auchanban a 800.- forintos body-t... :(

Apás szülés: hát mi úgy tervvezük, hogy az lesz, aztán remélem, hogy az uram munkája is úgy engedi... de biztos vagyok benne, hogy tuti akkor fog elfolyni a magzat víz, mikor ő éjszakás lesz...

Kép
Kép
Kép
konkri
 
 


Ja, Apás-szülés... Mi is úgy tervezzük, remélem párom se dől ki, bár több helyről is hallottam, hogy attól féltek, elájul az kispapa, és nem történik semmi... Az neki is egy más állapot... :)

Ha nálunk akkor indulnak be a dolgok, amikor dolgozik, akkor is eljön. Ennyiből engedékeny cég... Meg is beszéltük, hogy (neki nincs jogsija) lesz nála mindig egy 5000es, ami tabu, hogy ha ugrani kell és épp éjszakás, akkor taxival jön. :) Meg lehet amúgy is. Mármint ha nem éjszakás, akkor is...

Lányok, én azon kezdtem izgulni, hogy nekem meg nagyon aktív a babóm... Mindennap minimum óránként beindul... Sőt inkább csak pár óra nyugi van, többiben mocorog valamerre... Nem kéne sokkal többet aludnia? Vagy alszik, csak mocorog aközben is? Na mind1, jövőhéten úgyis védőnő, kifaggatom majd!

Na tényleg megyek festeni mert sosem leszek kész!

Kép
Kép
sleepin
 
 


Viki!

Marcell mostanában hiperlusta lett... :( amivel néha elkeserít... vagy a másik verzió, hogy méhszáj környékén v. béltájékon rugdos... ezek nagyon fini érzések :roll: vagy császkamászka közben lecsúszi és azt hiszem, hogy bármikor kieshet...

Én nem bírom ki ezt az 5+4+3 nap munkát!!! :( egy nagy szar itt :(
otthn akarok lenni és nem idegeskedni :( És még azt se mondta meg a főnök, hogy kinek adom át a munkát! Jó fej! :evil:
És különben meg bazi rossz kedvem van!

Kép
Kép
Kép
konkri
 
 


Konkri, én mit szóljak....szar a melóhely, jelenleg utálok ott lenni Bár most 6 napos szabin vagyok, mégis....szóval én dec 1-től tp-zek!!!
Vendég
 


Sziasztok. Én is arra gondoltam, hogy akkor fog megindulni a szülés, ha a férjem éjszakás, ráadásul nem sz@rozhatok sokáig, mivel 3. baba, így már valószínűleg gyorsabban megy. Nem baj, ő is eljön a melóhelyről, nehogy má' lemaradjon, majd valaki csinálja helyette a melót, ezt a többiek is megértik.
Nekem is nagyon aktív Kiscsibém, és hatalmasakat ugrál, szerintem bukfencezik, és főleg éjszaka csinálja. Kérdeztem a védőnőt, hogy van-e összefüggés a mostani, és majdani ritmusa között, de azt mondja, nincs, nem biztos, hogy ettől majd éjszakai kukorékoló babám lesz. Hát remélem is, hogy nem!

Kép
Kép
Kép
csibe76
 
 


ez annyira sz@r (már bocs), hogy így kell dolgoznotok :( Utáljátok is, pihizni is kellene... nem tudtok hamarabb eljönni TP-re?

Lego, rakjál fel képeket mindenképp!!!! :)

Viki, bár ilyen aktív lenne a babám! az enyém pontosan olyan hiperlusta, ahogy Konkri is írta, ha nem lustább. Néha már aggódom is, hogy miért nem akar mocorogni :(

KépKép
lorcsi
 
 


Tudom Lafi, hogy Neked is szar... együtt érzek veled! Meg írtad, hogy milyen a főnököd... hát az enyém is érdekes...

Ja a hízást folyton elfelejtem leírni: a védőnő számítása szerint, bár sztem 1-2 kilót téved - 61-ről indultam és most 70 vagyok... :roll: bár szerintem nem vagyok dagi, illetve mások is azt mondják, hogy nem látszok nagynak... hát majd Marci után kiderül...

Én nem tom mi lesz ez a gyerek, de most egyfolytában kocogtat... :roll: hát érdekes érzés. Ez nem olyan mint a buborékos dolog, hanem olyan mintha golyózna... :) Jaj, nagyon "jó" gyerek az én fiam... de hát mit várok, ahogy apját anyját ismerem, nem sok jóra számítatok...

Csibe, hova lettek a fotóid? vagy csak én nem látom?

Ja Lafi! hol vannak a fotók??? Meg még valaki fotói???

Kép
Kép
Kép
konkri
 
 


Sleepin.Köszi a választ.

Valaki ismeri közületek Dr Kollár Zoltánt vagy Fekete Ildikót?

Az apás szüléssel kapcsolatban irigyellek titeket mert a párotok bevállalja.Az én párom annyira rosszul van a tűtől meg a vértől hogy a puszta gondolatától elsápad.Sebaj nem szeretném erőltetni.
Remélem a szülésznőre meg a dokira majd lehet számítani.

Konkri! a mi kis törpénk is így tesz van amikor meg se mozdul (olyankor aggódom) aztán belelendül,de sebaj azért nagyon jó érzés.


Kép
bildikó
 
 


Bildikó :) Sajnos egyiküket sem ismerem, én is és Mónika is Hartmann Gáborhoz járunk, szülésznőt pedig még nem "néztem". Mónika már kérdezősködött Róluk, de azt mondta mind kedves, szimpatikus.

Amúgy tényleg jól gondolják meg párjaitok, hogy bemennek-e, mert ott tényleg el fog tűnni minden félelmük. Nem egy helyről hallottam már. Párom kórház és tű fóbiás, és mégis megpróbálkozik vele. Ha rosszul van, közel vannak a dokik! :wink: :lol: Énszerintem vigyenek magukkal váltóruhát, ne ezen múljon! :wink:

Kép
Kép
sleepin
 
 


Sziasztok!

Blongyi: tényleg feküdj sokat! Gondolom mondták, hogy ez azért még nem annyira nagyon vészes, hála az égnek, viszont növeli a koraszülés veszélyét, ezért a legtöbb időt fekve kellene töltened!

Konkri: úgy tűnik a mi babáink, már csak a névhasonlóság miatt is (Marcell, Márton, mindkettő Marci) nagyon egyformák. Nálam is most nagyon lusta őméltósága :) és ha rugdos, akkor gyomorszáj és méhszáj környékén, elég fura érzés :roll:

Ma én is voltam dokinál, nálam a méhszáj rendben van, illetve megbeszéltük azt is,hogy ha karácsonyra jönne a baba, akkor is elvállal-e, de nem csalódtam benne, azt mondta, hogy természetesen karácsonykor is bejön, ha kell!

Hízás: mindenkinek csak gratulálni tudok, aki 6 kg alatt megúszta eddig! Már én is 7-nél járok, és hol van még a vége...!! :(

Apás szülés:
nálunk is ugyanaz a verzió, amit valamelyikőtök írt: bejön apa, de a fejemnél fog állni és ott 'segít' engem mentálisan :lol: , fej alatt minden egyéb kukucskálás TILOS! Nehéz volt vele kialkudnom, mert elég aktívan részt szeretett volna venni, de nekem már ez is kicsit fura, de valahol mégis örülök persze, hogy bejön.

Csajok! Kitartás, már nem kell sokáig dolgoznunk! Én is dec. 1-ig nyomom a melót, utána pihi, addig meg próbálom bevenni a 'leszarom tablettát', bocsi:). Már amennyire tehetem! Bár én egy szót sem szólhatok, mert nekem legalább a főnöknőm biztosította az 'utánpótlást', vett fel a helyemre embert, akit most tanítok be.

Az auchan-ban én is lekéstem a bodykról, de vasárnap kárpótoltam magam, mert Szolnokon bababörze volt és tudtam vásárolni egy-két jó dolgot! Mennyire jók ezek a börzék!

KépKép
Kép
sagi1
 
 


Ez az Auchan kész átverés... amit a múltkor megvettem ott 799-ért azt most majd két rongyért árrulják megint és ráadásul az a maradék. Ja amit meg akartam volna azt olyan magasra rakták... :( és hát nem szívesen nyújtózkodok.

Kérdés
Nem első babás társaim: tudom van erre megfelő fórum, de én mégis itt érdeklődnék - szóval, ha normális esetben otthon ér a magzatvíz elfolyás, akkor szépen higgadtan gyorsan letusolhatok, rendbeszedhetem magam és az öszekészített cuccocskámmal mondjuk olyan fél órás elkészülési idő alatt indulhatok a kórházba, vagy dobjak el kaszát, kapát és fejvesztve meneküljek...?
Mert én úgy tervezem és úgy szeretném, ha szabad ilyet, hogy egy gyors zuhany, felveszem a kórházba menős rucimat és go... Ha emlékeim nem csalnak, akkor anyukámat is úgy találtam egyik hajnalban, hogy a wc-n ült :), mondta hogy jön a tesó, közben már a mama is odaért, hogy vigyázzon rám... tehát feltételezem, hogy ő se rohant. + hallottam mástól is, hogy rendbeszedte magát indulás előtt...
Szóval leírnátok címszavakban, hogy hogyan is van ez? Bár elvileg előbb fog fájdigálni, mint folyni... ugye... aztán persze ki tudja, hogy akkor majd gyanakszom e a fájásokra.
Nekem a rémképem az, hogy mondjuk a vonaton jön rám a szülhetnék... de ugye ezt érezni fogom már előbb és nem csak úgy sity-suty szülünk...

Ja és még egy kérdés: nektem nem fáj a vesétek környékén? Én néha azt érzem, hogy beszorult a levegő...

Kép
Kép
Kép
konkri
 
 


SZIA KONKRI!
NÁLAM FENNÁLLT AZ ÁLTALAD EMLÍTETT ESET. PONTOSAN AZT CSINÁLTAM AMIT LEÍRTÁL. GYORS ZUHANY ÉS IRÁNY KÓRHÁZ. EBBEN AZ ESETBEN A BABA KÖNNYEBBEN KAP FERTŐZÉST, MERT "CUCC" FELJUT. ENNEK ÖRÖMÉRE MÁR ELŐRE EL KELL KÉSZÍTENI A KÓRHÁZI TATYÓT. :roll:
Vendég
 


Blo, köszi!
A kórházi pakkom még nem teljes, de nagyrésze már így is készen áll... :) én így próbálom riogatni a rosszat... vagy minél előbb felkészülök, annál később gyün a baj :)

De akkor te is zuhanyoztál egy gyorsat... ez megnyugtat, köszi!

Kép
Kép
Kép
konkri
 
 


Blongyinka! nagyon vigyázz magadra!!!!! tudom gyerek mellett nehéz pihenni, de azért próbáld meg, és főleg agyban hidd el, hogy nem lesz koraszülés!!!!!! ne parázz!!!!!!!!
sajnos nincs erőm visszaolvasni, max. ezt az oldatl...napok óta csak pangok én is, semmihez sincs kedvem...még jó, hogy minden készen áll...energia nulla... :?
Lafi! örülök, hogy már dec-ben nem dolgozol, de kibírod addig? :shock: a következő tali remélem összejön :lol:
Konkri! ha elfolyik a magzatvíz, a fertőzés mellett még a köldökzsinór-előreesés veszélye is fennáll...hivatalosan mentőt kell hívni és fekve bevinni a kismamit...állni, ülni tilos, azért mondom, hogy elvileg, mert kevesen tesznek így :lol: pedig logikus...
ja és én is olyan mozgásokat érzek, mintha kopogtatna :lol:
Sagi! látom még te is dolgozol, de örülök, hogy minden rendben és hogy rendes a dokid :)

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy
 
 


Fú Vörösbegy, most akkor mit csináljak majd ha elfolyik a magzat víz? Mentő??? Olan jó, hogy Te készen vagy mindennel... Nekem nem érti meg az uram... mindig mondja hogy ráérünk még, pedig én a szülés előtt szeretném kipihenni magam, nem akarok decemberben már sehova se rohangálni, vásárolni, intézkedni... Legalább egy stresszmentes hónapom legyen.
Csinik voltatok az esküvőn!!!

Kép
Kép
Kép
konkri
 
 


Konkri! valahogy győzd meg az uradat, hogy egy harmadik trimeszteres kismaminak az ad biztonságot, ha minden készen áll, hiszen ez már a célegyenes :lol:
mint eü. dolgozó mondtam a mentőt...gravitáció...mármint a köldökzsinórelőreesésnél...ezért kellene fekve...mert ha véletlen kicsúszik, akár végzetes következménye is lehet...de ennek ellenére én Dórival bevitettem magam kocsival és felsétáltam a harmadikra lépcsőn...mondjuk kaptam is a fejemre rendesen :shock:
Köszönjük, bár ez volt az első lagzi életemben, ahol csak egy darab lassút táncoltam...az is nehézkes volt a hasamtól :lol:

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy
 
 


Húúú Vörösbegy! De jó, hogy mondtad!! Bakker erre miért nem hívták fel a figyelmemet :twisted:
Vendég
 


az a tapasztalat, hogy elég kevés nőgyógyász tájékoztatja erről a kismamákat...emlékszem, legelőször a főiskolán a szülészet prof-tól hallottam először, én akkor még "csak" terhes voltam Donáttal, de akik már anyukák voltak kiakadtak, hogy ezt nekik senki nem mondta...akkor mesélte el a prof, hogy legsúlyosabb esetben pont a baba feje fogja elnyomni és megfulladhat szegény... :?

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy
 
 


Tyú, ez a köldökzsinór előreesés most picit megijesztett, de hallottam már róla... Hát tudod most azt ondolom, hogy Marcellel előbb legyünk bent a koriban, mint eljön a szülés, pl mondják azt hogy be kell feküdni vagy ilyesmi, de persze ne legyen semmi gáz. Mondjuk túlhordás miatt... na ez se jó, mert akkor tuti megenne az ideg...
De tök fura amit írtál, mert ilyen mentős fekvős izét nem is nagyon hallottam... a barátnőm pl márciusban szült a tétényiben. Fél 9kor még otthon voltak, bement a koriba, ott még váratták is a folyosón, mert nem volt hely, de fél 14kor már meg is volt a baba, pedig jó nagy legényke volt.

Na mindegy, nem parázok, majd a szülésznő úgy is elmondja ha randizunk... Addig meg remélem, hogy bent marad Marcus. Valahogy a szülés folyamatától most nem félek, persze hallom/olvasom, hogy úgy fájt, ahogy el se tudta képzelni az ember... de mivel én még nem tudom elképzelni, ezért úgy gondolom, hogy ki fogom bírni... Én kis naív... :)
Igazán attól félek, hogy még ez-az ismeretlen számomra... pl. a szülés egész folyamata... meg hogy minden rendben legyen - Marcus szobája, a lakás, a kelengyék, az én cuccom... :) és szépen karbatett kézzel várjam őt akár karácsonykor :)
Azt hiszem néhány sötét folt majd akkor oldódik meg, ha találkoztam a szülésznővel és voltunk szülőszobalátogatáson, de addig tök izgulok... mint egy buta kislány...

Én az elmúlt hétvégén nagyot nőttem... de most csak én meg uram tettük szóvá... és csak mi vettük észre, hogy Marcus csak kopogtat... semmi több... Lapít. Deeee, alamuszi nyuszi nagyot ugrik - tartja a mondás. Talán keveset beszélgetek vele? Az az igazság, hogy mostanában időm sincs sokszor rá gondolni. Szegény kisfiam!

Jaj csajok! Nálatok is a terhességgel együttjár a diszlexia (vagy hogy írják)?

Kép
Kép
Kép
konkri
 
 


Én hallotam!!! igaz sok más aggasztó dolgot is, de besoroltam őket úgy hogy van ilyen, oszt kész és nem parázok feleslegesen. Jól viselkedek és nem lesz semmi baj! No para!

Az én dokim azt mondta, hogy az olyan szülőket, akik ilyen vagy olyan babát szeretnének, végig vezetné a koraszülött osztályon, és akkor rájönnének, hogy az egészség a legfontosabb!

Nekem sokszor mondja, hogy következő randira ezt vagy azt tanuljam meg, mert hogy a tudatlanság sokszor bajt okoz!

Kép
Kép
Kép
konkri
 
 


Áramszünet volt ma nálunk... :shock: :shock: és nem is tudtam róla,olyan dühös lettem,hogy csak nnnaaa! :evil:

Konkri
A szülés beindulását én mindig úgy képzeltem el,hogy elfolyik a magzatvíz...na nálam persze nem így történt,de nem is én lennék ha minden úgy lenne,ahogy akarom....Szóval fájásokkal kezdődött 24én este,éjjel,amik még nem voltak vészesek,majd 25-én délutánra eléggé felerősödtek,kb 5-7-10 percesek voltak.Ekkor indultunk el,amit már bánok,mert elég sokat kellett várnom,férjem haza is küldték. :roll: Ez volt este 6-7 körül...de 11kor már könyörögtem az ügyeletes nővérnek,hogy hívja a dokit,mert "meghalok".Fél2kor született meg 26 hajnalra Dorka.:) Szóval elég hamar,gyorsan.Nncs tapasztalatom a magzatvízelfolyásról,de nem is bánom.Ha rajtam múlna ismét így szeretnék szülni indulni. :lol: :lol: :lol:

Vörösbegy
NAgyon nagyon szépek voltatok.És Dóri,tünemény,kis hercegnő.:)

Lafi-Konkri
Gondoljátok azt,hogy a babáért "kell" dolgoznotok.Sajnálom,hogy nem a legjobb körülmények közt,de kitartás.És mi itt vagyunk nektek!Legalább valami jó is történik a melóhelyen...írjatok sokat. :wink:

A szerzemények..ágynemű:bal felső sarok,törcsi,rucik,sapi...
Kép

Ezt a rucit bátyám esküvőjére vettem,ami tavasszal lesz...Dorka koszorúslány lesz,de Hédit se akarom kihagyni a buliból. :lol:
Kép
Vendég
 


Lego, nagyon szép szerzemények!!! És az a ruci!!! Annyira aranyos és szép lesz benne!!! :)

Vörösbegy, megnéztem én is a blogodat, ha nem gond. És nagyon tetszik!! Tényleg szépek voltatok az esküvőn, na és Dóri, nem csodálom, hogy nagy sikere volt!!!! Hajthatod majd el a pasikat :D

KépKép
lorcsi
 
 


Konkri, véletlenül töröltem le a képeket, de nem vol tkedvem újra sz@rakodni vele.

Kép
Kép
Kép
csibe76
 
 


Sziasztok!
De szepek vagytok mind.Es a babikak gyonyoruek.

A baba a munkatarsnome oktober 1-en szuletett,hat nem edi.Viktoria.
Ma voltam cukororvosnal.Minden rendbe,nincs cukrom.Orulok,izgultam nagyon.
Puszi mindenkit.en meg mindig nem vasarolhatok.Eddigi szerzemenyem eggy par zoknicska.

Kép

Kép
marcsitita
 
 


Sziasztok!
De szepek vagytok mind.Es a babikak gyonyoruek.
Ma voltam cukororvosnal.Minden rendbe,nincs cukrom.Orulok,izgultam nagyon.
Puszi mindenkit.en meg mindig nem vasarolhatok.Eddigi szerzemenyem eggy par zoknicska.
Felakartam rakni a baratnom babajat oktober 1-en szuletett de azt irja ki fojton,hogy hiba.

Kép

Kép
marcsitita
 
 


Sziasztok,

kész vagyunk!!!!!!!!!!!!képek holnap vagy holnapután, attól függ mennyire vagyok lusta...

Voltam dokinál, c 3000, baba nagy és most már szerinte is kukis, méghozzá idézem, de nagy a töke!
de háááát holnap vérvétel pisileadással, szte gyanús vagyok toxémia ügyben és elmondta, mi bajunk lehet, szép kilátások, de hát meglátjuk, hátha nem....ja és bébike totál egyidős a tickeremmel és nyelte a magzatvizet!
Vendég
 


Blongyi: mennyi az a méhszáj? Pihenjél meg ne emelj, mást nem tudsz tenni.

Nálam burkot repesztettek 4 ujjnyinál, hogy jobban jöjjenek a fájások. Persze nem jöttek jobban csak akkor kezdett el fájni igazán a szülés, addig nem volt gáz. A barátnőmnek otthon indult el a vize, ő is simán lezuhanyozott meg bementek autóval. Ha elmegy a víz akkor azonnal jó bemenni mert onnan fertőzésveszélyes a téma, én úgy tudom. Amúgy 10 percesnél ritkább fájásoknál még felesleges, nekem azt mondta a szülésznőm. Na mondjuk nekem azonnal 10 percesek voltak de még szüléskor sem lett sűrűbb 2 percesnél, majd' megszakadtam mire kitoltam Botost.

Lafead: mire gondol toxémia ügyben?

Na megyek aludni, holnap utolsó nap tanulni! Már totál kivagyok.

Kép
Kép
normajeane
 
 


Jó reggelt!

MA már kicsit jobban vagyok...lekopogom...

Írtátok az éjszakai pisilést...nekem lehet mázlim van,de este 10kor elmegyek és reggel 7kor ott kezdem a napot.Hajnalban már néha érzem,hogy kéne,de erősebb a lustaság. :lol: Lehet ha nagyobb pocim lesz már muszáj kimennem.
Sokan mondják,hogy milyen pici a pocakom... :? Nem mintha bánnám,tudom,hogy ababa fejlődik és max nem lesz 4kg-s...Mindkettőnknek jobb. :D

Lafi
Várjuk a képeket.Remélem nem lesz igaza a dokinak.Vizesedést észleltél már???

Marcsi
Örülök a jó eredményeknek.És ráérsz még vásárolni,bár tény,hogy nagy pocakkal minden nehezebb lesz és lehet az elsőre rábólintasz mindenből...most még van időd,energiád válogatni.

Norma
Akkor holnap vizsga.Szorítok nagyon.

Lorcsi
Köszike.:)

Az én tickerem is késik 1 napot,lehet megbogarászom. :lol:
El kéne futnom védőnőhöz...mondta,hogy mielőtt dokihoz mennék nézzünk vérnyomit,vizeletet,súlyt. :evil: Örülök...
Pénteken méhszájvizsgálat,drukkoljatok,hogy ne nyiljon tovább. :roll:

Akartam kérdezni,hogy álltok a kórházi pakkokkal???Valaki elkezdte már összepakolni?Én még ehhez semmit nem vettem. :?
Vendég
 


Lego!

Én elkezdtem néhány cuccot összerakni (köntös, hálóingek, bugyik, papucs, zokni :) - fázóslábú vagyok...)
Lego, az a ruci... Nagyon irigylem a kiscsajt, meg picit azt is, hogy nekem nem öltöztethető csinibabám lesz. Mondjuk nekem mokesz kis krapekom lesz. Az uram úgy hívja, hogy kiscsávó :)

Nekem 10 után lesz meg a cukrom...

Még a maival együtt 11 munkanap... hjaj... már vágom a képzeletbeli centit... Szerintem, ha otthon leszek és végre megszabadulok innen én leszek a legfelhőtlenebb kismama. Jaj Lafi, te is igyekezhetnél már. Neked amúgy nem úgy volt, hogy szeptemberig nyomod??? Ahhoz képest...

Kép
Kép
Kép
konkri
 
 


Lego!
Drukkolok!

Lafi! Én nagyon várom a fotókat!!!

Kép
Kép
Kép
konkri
 
 


Sziasztok!

Marcsi
Hogy bírod ki,hogy ne vásárolgass?Én tisza beteg vagyok,ha nem vehetek valamit :lol:

Lafi
Én is nagyon-nagyon kíváncsi vagyok,hogy mit alkottatok Édesanyáddal,úgyhogy ne legyél nagyon lusti,mert megöl minket a kíváncsiság! :lol: :lol:

Lego
Gyönyörű az a kisruci! :lol: Tündér lesz benne a kislányod! :lol:
Jó,hogy jobban vagy már!

Blongyi
Pihenj nagyon-nagyon sokat,ne idegeskedj!Emőkével én is így voltam,bár nekem akkor két újjnyira volt nyitva!

Ahhoz képest,hogy Emő első babám,nagyon gyorsan ment a szülés!Júli 11.-én iszonyúan fájt a derekam,meg a lábaim,alig bírtam állni.Késő délután elfolyt a magzatvíz,még én is lezuhanyoztam,felöltöztem!Innentől minden olyan gyorsan ment,a kórházba vezető úton,már 2 perces fájásaim voltak,mire meg beértünk,már látszott a buksija!3-4 nyomás és megszületett!

mazsolasyl
 
 


Lafi, várjuk mit alkottál, nagyon kiváncsi vagyok! :) Szóval akkor hunor jól megmutatta, milye is van :D

Lego, megy a drukk (méhszájvizsgálat miatt) és persze, hogy nem baj a pocakod mérete, sőőőt én szinte irigykedem rád! :)

Konkri, meglátod a 11 nap úgy elrepül, tarts ki! és tök ügyi vagy, hogy már összekészítettél ennyi minent a kórházba. Én bevallom, még semmit.

Maszola, az az igazság, hogy még én/mi sem nagyon vettünk semmit :oops: tény, hogy nehezen is bírom :) Mostanában tervezünk nekiállni.

KépKép
lorcsi
 
 


Lego, gyönyörű a ruci!!!!!!!!!Aztzán kergetheted a pasikat!!!

Kép: igyekszem, oké???

Toxémia:
tegnap fehérjét pisiltem a védőnőnél, vizesedik a lábam, bár elég gyengén, de mégis, vérnyomim gyógyival van csak 140 alatt....doki nem volt túl bíztató....
Vendég
 


Hello Lányok!
Skacok, én nem tudom,hogy mennyire van nyitva. Abból gondolom, hogy nicsen végveszély, hogy azt mondta decemberben szülhetek. Ha nagy gáz lenne,akkor biztos beutalt volna kóházba, de csak annyit mondott,hogy többet pihenjek :roll: Azt meg nem is értem,hogy külső-belső méhszáj :oops:

Lafikám: mi lehet, hogy majdnem egy cipőben járunk? Nálam a vérnyomás karban van tartva, így mondta. Most a cukrom meg a fehérje a pisiben foglalkoztatja :roll: Remélem,hogy még kihúzzuk egy jó darabig. Miért gondolta, hogy gyanús vagy?

Na, én le vagyok tiltva mindenről, se vásárlás, se takarítás ( :lol: ), semmi. Szóval én buktam a gyerkőc ruha válogatást, és a Karácsonyt is. :shock:
Vendég
 


Blongyi, volt cukor és fehérje a pisidben??????????????? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
És igen, asszem egycipőben.........
Vendég
 


Cukor az volt, fehérje meg nem....
Vendég
 


Na meg van a cukrom...

éhgyomri 3,6
1 órás 6,6
2 órás 4,2

Kép
Kép
Kép
konkri
 
 


Basszus Blongyi..ez baj!!!!!!!!!!Az még nekem sem volt!!!!!!Pedig ugye én cukros vagyok!Akkor meg pláne nem értem miért 2 órás kaja utánit nézet és miért nem ismételteti meg a löttös piát 0 és 120 percre????????
Blngyi, erőszakold ki, hogy löttyöt akarsz , mert ez így nem jó.nem ijesztetni akarlak, de a pisiben cukor nem jó!
Vendég
 


Konkri, tökéletes!
Vendég
 


Lafi! Az az igazság, hogy mind a 2 doki megnézte és ennyi. A védőnő csak annyit kérdezett, hogy ettem-e valami cukrosat előző nap?!
Egyébként meg nem is mondták el, hogy miért baj, ha cukor van a vízeletben :roll:
Vendég
 


Hello Csajok!

Nekem totál semmim sincs még a kórházi pakkból, reménykedem, sorjában kapok dolgokat hozzá, így még nem veszek... Most lesz a szülinapom, nagyon remélem nem kapok sok baromságot, hanem hasznos dolgokat...

Ma voltam/tunk dokinál. Minden rendben, méreteink jók. :) A vesémet is jónak látta. Még mindig fejvégűek vagyunk, nagyon ajánlom, hogy úgy is maradjon!!! És ami még nagyon fontos, TOXOPLAZMA NEGATÍV!!! (Pozitív az h átestem rajta.) (Amúgy lafi Neked mi volt a papíron, nekem ez van: IgM negatív, IgG >250IU/ml pozitív, fertőzést átvészelt. Vizeletben se glükóz, se fehérje...
Ja és átestünk a "nagy kérdésen". Bnémónikával voltunk, egy napra vagyunk kiírva, sikerült is elég egyszerre megkérdeznünk a dolgokat... :lol: Felírta a nevünket... Ja ari volt, kérdezi, mikorra vagyunk kiírva, mondjuk mindketten jan. 24. Ránknéz, azt mondja, de ugye nem egy órában??!! :lol: Mondtuk, hogy max. fogjuk egymás kezét... :lol: Kicsit megnyugodtam. Valahogy úgy vagyok vele, hogy ha látszik, hogy baj lehet szólok, hogy hívják, de "sima" szülésnek néz ki, nem szólok. Felesleges, hogy a sarokból nézze... Nálunk a szülésznők fel vannak jogosítva vágásra és varrásra is.

Csajok, én tökre várom ezt az egész folyamatot... Tudom ez nem túl normális dolog.... :roll: :oops: Nem mintha nem lenne előtte még kismillió dolgom... Megyek is festeni...

Lafi, nyugi!!! Nem lesz baj, okés??!!! Ha előbb jön, az sem baj. Így is úgy is makk egyészséges gyönyörű kisfiad lesz! :wink:

Blongyi :) Neked PIHI!!!!!!!!!!!!! Ha nem, seggbebillentünk virtuálisan! :)

Gyönyörűek a vásárolt rucik! Nekünk még abból sincs sok minden, 1-2 ruha, kiscipő-zokni... Neki kéne esni... :shock: :?

Na megyek dolgomra!

Pusszancs!

Kép
Kép
sleepin
 
 


IgM negatív, IgG >250IU/ml pozitív, fertőzést átvészelt---nekem is ez vot azzal, hogy legalábbb 4 hónapos a fertőzés!Ez tök jó, mert akkor védett vagy te is!!!Én ennek örültem!

Blongyi, ne haragudj, ez felháborító!!!!!!!!!Mi az, hogy ettél-e cukrosat előtte???A cukor a pisiben nem egy véletlen dolog..........basszus, ez engem fejháborít. Engem minden egyes kicsit rossz eredmény esetén is óva intenek és vigyáznak rám, de ez a flegmaság felháborít!!!!!!!!!!
Vettél már cukormérőt???most komolyan, venned kénme!!!!!!!
Vendég
 


Blongyi
Húúú,a cukor az tényleg nem jóha már a vizeletben is kimutatható. :? Lafival egyetértek,vegyél cukormérőt és nézd a cukrod.A védőnő meg azért többet is tehetne...mondjuk egy darabig gyakrabban nézhetne pisit... :roll: Harcold ki,ennyit meg kell tennie!!!!

Viki
Elfelejtettem írni,hogy nekem mi lett a toxo eredményem:negatív...még mindig.Szerencse.Most már ne legyen pozitív,legalábbis még 3-4 hónapig ne!!!36.héten újabb vizsgálat.NE felejtsd el!

Konkri,szuper a cukor...nekem is hasonló lett,teljesen okés.:)

Köszike mindenkinek a rucidícséreteket. :lol: Én mániákus vásárló vagyok,egy-egy ilyen darabnak nem bírok ellenállni és ha csak 1x adom rá,akkor is megveszem. :roll: :roll: Bolond vagyok,tudom. :lol: De inkább lemondok a magamnak vásárolt ruháról,csak vehessek a csajoknak. :D :D :D

Megebédeltünk,altatnom kéne Dorkát...szép menet lesz. :? :?
Vendég
 


Sziasztok!
Alig tudtam visszaolvasni..de azért sikerült. :P
Keményedések terén most kicsit jobban állunk. Legalábbis nem annyira vészes mint múlt héten volt.
Lilinek is vannak ilyen makacs napjai amikor nem hajlandó mocorogni. Aztán meg már attól félek hogy a nagy rugdosásban kifelé jön. :roll: Nekem is a hólyagomat meg a béltájékot célozgatja. Érdekes érzés. :shock: De nem bánom mocorogjon csak- .
Hát még mi sem nagyon vásároltunk. Ruhát nem is igazán fogok. anyósom jár pestre majd ő hoz rucikat és ami tetszik azt kiválasztom, a többit meg eladja. :lol: Szóval ez megoldott. Magamnak még semmit sem vettem, egy köntösön kívül. Szóval nekünk még alig van valamink. Majd jövő hónaptól bele húzunk.
Én meg melót keresek. persze csak itthonit. De hát nem sok esély van rá hogy találok. Az összes az a nagy átverés hogy küldje ennyi pénzt meg hasonlók. Ezeket már el sem olvasom. :twisted: Pedig jól jönne valami. Mivel én fősulis voltam terhesség alatt semmit sem kapok (meg lecsúsztam az ösztöndíjamról is. Havi 50 000 ft. :( ) Ja meg gyedet sem fogok kapni.

Olvasgatom itt hogy mikor mentek dokihoz meg védőnőhöz, meg ilyen-olyan vizsgálatokra... Hát én eddíg 3x voltam a dokimnál meg 4x a védőnőnél és a kötelező vérvizsgálatokon kívül még semmi nem volt (a toxot most kiharcoltam). Ráadásul a dokim november 20-ra hívott vissza. Az a 31.hét. addíg látni sem akar? :shock: Védőnőhöz is csak akkor megyek. A véreredményeket is csak akkor mondják meg. A védőnöm azt mondta már nincs több uh sem. Csak kettő volt a 13. meg a 18. heti. Azt mondta több nincs, ennyi.
Szóval most legyek el itt magammal meg a keményedésekkel november végéig? :shock: :twisted:

Kép
móni86
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?