Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Andi!

Lassan nem árt elkocogni az orvoshoz, 6 héten belül illik jelentkezni pirinek vetélés után.

Zsuzsu!

Még sok más is szóba jöhet. Elmúlt már piri? Nagyon soká maradt...

Lina!

Hát nekem is lúzer hónapom van, eddig semmit sem éreztem, most meg átlag 20 percenként szambázok budira. :-( Jöhetne már pirkó.
A pajzsmirigyedre adtak gyogyót?

Luca!

Gyönyörűek a rózsák! :D
A helyedben nem hagytam volna kis nyusziként a dolgot. Bár én alapvetően más temperamentumú vagyok. A húgomnak van egy jó mondása -> valószínűleg te még mindig jobban kezeled a számítógépet, mint ahogyan ő megcsinál egy fejezeti értesítőt (bocsi államkincstáros van egy fejezete) vagy mondjuk én meg jobban számítógépezek, mint ahogy ő megír egy pályázati költségvetést. Erre általában ők szépen lefagynak. :-) Persze semmi sem ér meg idegeskedést, meg hajtépést, és jól döntöttél.

Montana!

Nem föltétlenül leszel bálna nyugi. Ha most kicsit többet felrántasz, akkor jobban odafigyelsz, amikor már nem leszel oda, és nem is leszel bálna. Ha meg mégis, a szoptatás alatt megnyurgulsz. :-)

Pinkiné!

Mi van Veled? Az mit jelent, hogy régóta eszed a clostyt? Mennyire?

Kacika!

Hát tényleg nagyon vékony vagy. :-) Peti pedig nagyon szép kispasi.

Kislibus!

Merre vagy?

Grönland!

Na én erre a görbére inkább nem tippelnék. Kezeljük mindenre aszt majd lesz valahogy :D Mouse is ezt mondaná...
Ti most akkor próbálkoztok, vagy a férjed izmosodik? A náthát már kiheverted?

Mimi!

Ez már korrekt teszt. Ja és egyáltalán nem biztos, hogy nem lány. :lol:

Mennem köll:

pusza!

tjuca
 
 


Juca! Én nem tudok okosat mondani. Nekem pont az ellenkezője volt és van is még mindig: olyan bőven folyik valami fehér trutyi, hogy tisztaságit kell használnom. :roll:

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana
 
 


Montana!

Nekem Kingával nem volt trutyi, viszont utrót kellett használnom, de úgy sem emlékszem bődületes hüvelyváladékra. Viszont tök más szaga volt. :roll:

tjuca
 
 

 
 

Milyen szaga? :shock:

Kép
zmimi
 
 


Nem enyém szag. Nem kellemetlen, csak nem az én szagom volt. Miután megszületett Kinga visszaállt az én bőröm stb-m. Pedig mindenféle kenet negatív volt. :shock:

tjuca
 
 


Juca! Szagot nem érzek, meg a doki is megnézte és azt mondta, hogy ez teljesen normális hüvelyváladék és a terhesség miatt bővebb csak. De szerintem bőven belefér a terhességbe a szárazság is, úgyhogy vegyél csak tesztet! :lol:

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana
 
 


Van teszt, de ha eljutok odáig babonából csak a 34. cn-en tesztelek. 8) Kingával is akkor teszteltem. Az szombat. Ha megjön, meg legalább nem pazaroltam. :-)

Most nem jó szó a szag, de az illat sem, mert én azért a váladékomra nem mondanám, hogy illatos. Szóval normális volt, semmi eltérő vagy büdi, csak MÁS, mint amilyen nem terhesen szokott lenni. A verejtékemnek is más volt a szaga, a bőrömnek is. :? Jó UFO vagyok. :D Sőt nyálam is több volt, meg az orrom is folyt... 8)

tjuca
 
 


Annyira jó, h ennyiféle válladékod van! :lol:

Gyanús vagy egyébként is! Babonás meg ne legyél!!!

Hú de messze a szombat... :roll:

Mikor vadul elkzdtem tesztelgetni, nekem sem volt semmilyen semennyi váladékom. Azóta is csak minimális. Nem más szagú... én szagú.

Kép
zmimi
 
 


Juca! Szombat??? :shock: Hát szerinted tudunk mi addig várni??? :lol: Na, jó valahogy kibírjuk oldal-lyukadás nélkül. :roll: :lol:

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana
 
 


há pedig várnotok kell,múltkor kapkodtam, most nem akarok. Ha baba van megvárja, ha meg nincs, akkor jön piri. 8) Különben is már csak 5-öt kell aludni! :twisted:

tjuca
 
 


Zsuzsi, dec.16? Nekem akkor született Péterkém :lol:
Vendég
 


Juca nekem is bővebb a cuccos odalent, és tényleg picit más szagú, de nem rossz csak más.
Mondjuk a 12. hétig nekem is nyomni kellett az utro-t..bár azóta nem. Remélem nem jön meg hétvégén, és tesztelsz egy szépet!!

Monti, sajnálom a rosszul létet, a fémes íz nekem is volt. Már nincs, tudok is elég rendesen enni.
Elmúlik, kitartás. Jaaa, és úgyanígy voltam én is, amit megkívántam abból rengeteg kellett, persze csak a szememnek, a gyomromnak max 1, a többi kuka.
Vendég
 


Zsuzsu,
én is RH- vagyok, Lili is az lett, sőt, mind a ketten B Rh-, az talán nem kavart be. A vetélésnél meg kaptam anti-D-t.
Amúgy vetélés előtt én is kitakarítottam a kádat, nagyon büdös valamivel. Én nem hiszem, hogy ettől volt, de azt elhatároztam, hogy legközelebb nem csinálok ilyet.

Pinkiné,
nekem hetente van meg a 800 km. :D

Juca,
igen, kaptam pajzsmirigy hormont. Pörgök is tőle ezerrel. Ahelyett, hogy inkább fogynék...
Amúgy a lúzer hónapról csak annyit, hogy mára megint érdekeset alakított a görbém. Felment 37.6-ra. Most úgy néz ki, mintha a 8. meg a 18. napon is lett volna peteérésem. Na mindegy, majd jövő héten kiderül.

Képzeljétek Lili kis barátnője kórházban van, 6. napja nem kakil. Se beöntés, se semmi nem használ. Úgy izgulok érte, komolyan, mintha a sajátom lenne...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Juca, már nem is emlékszem, mikor kezdtem :):):):) Egyébként ez a 4. hónapom. :oops:
Az első 3 hónapban cd 2.-6.-ig 2x1 volt az adag. Volt ciklus követés a 2., 3.-ban, az 1.-ben, 4.-ben nem :) 1. hónapban a doki szabin volt és voltak nagyon szép pé tünetek. A 2. hónapban nem láttak domináns tüszőt de volt pé tünet. 3. hónap anovus. Ebben a hónapban pedig megemelték 3x1-re, plussz a Closty mellé volt 3x2 400mg E-vitamin és 3x1 bögre cickafark, pé időpontig. Uh nem volt a 12. napon, mert Apával elutaztunk egy nyugis kis hétvégére és pont akkor kellett volna menni.
De az uccsó 2 napban úgy éreztem, menten szétdurran a hasam. Aztán 14. nap este megjelent cervix, 15. nap este pedig megjöttek a pé tünetek.
Megpróbálkoztam pé után a palástfű teával, de úgy megrekedtem tőle :oops: (ráadásul állandóan álmos voltam és hányingerem volt), hogy abbahagytam 3 nap után.
A hőmet nem mérem, mert a sok tea meg bogyó miatt úgyis meg van emelkedve. 1x mértem kiváncsiságból, hogy tuti volt-e pé, akkor 37,4 volt a reggeli.

Szerda reggel megyek vérvételre, megcsinálják a 24. napi hormont pco gyanú miatt. :? 2 hét múlva lesz eredmény, kb. akkorra, mikor meg (nem)kéne jönnie. Igazából az sem izgat, ha pco-s vagyok, azt is lehet kezelni.

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa
 
 


Sziasztok!

Luca,
Mi volt az orvosnál?
Nagyon szépek a rózsáid.

Montana,
Sajnálom, hogy ennyire rosszul vagy, de hát ez olyan édes rosszullét. :wink:

Napsugár,
De jó! Köszi, én is jobban vagyok, tegnap bábszínházaztunk és nagyszülőztünk, ma barátnőztem óriás palacsintával, jó volt. Csak akkor rossz, mikor eszembe jut. :roll:

Juca,
Nekem ezek egyértelmű tüneteknek tűnnek, nem? Ezek a váladékok érdekesek. :shock:
Drukk, hogy szombatig ne legyen piri! Aztán még 1 évig legalább ne. :wink:
Neked mikor volt a vetélés?

Mikor 6 hetesen mentem UH-ra csináltak rákszűrést. Ma rákérdeztem az eredményre, P2 negatív, de van gyulladás kicsi és kérdőjellel HPV vírus. :shock: Azt mondta a szülésznő, hogy 10 nőből 8-nak van, nem kell megijedni, csak most már fél évente kell rákszűrni. Rákérdeztem, hogy emiatt lehetett-e a vetélés, de ezt nem lehet tudni.
Szerintetek? Van valakinek ilyen? Most megint van valamiért idegeskedni, 1 hét múlva megyek csak a doktornőhöz UH-ra.

KépKép
dreika
 
 


Dreika!

Egyszer nekem is volt HPV pozitív tesztem, úgy kb. 8 évvel ezelőtt. Utána 6 hónap múlva megint csináltak egyet és az már negatív lett. Én járok rendesen minden évben rákszűrésre és azóta sem volt pozítív HPV és P2-nél rosszabb eredmény! A HPV akkor veszélyes, ha többször egymás után pozitív lesz, mert hajlamosít a méhnyakrákra. Szerintem most ne idegeskedj ezen, fél évig úgysem történik semmi, aztán meg fél év múlva lesz egy szép negatív leleted! :lol:

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana
 
 


Dreika, a tesómnak is volt ilyen hpv-je, és nemsokra rá-ahogy megállapították- terhes lett. Ma 2,6 éves a kislánya, nem volt gond a terhessége alatt.
Nem tudom befolyásolja e a terheséget, vagy a teherbe esést, de ha igen akkor is van jó példa :)

Ja, Luca, akartam már írni, annyira szépek a rózsáid. Az én férjem nem egy nagy virág-ajándékozó :roll:
Vendég
 


asszem buktáztam a hónapot, mert ugyan nyákom nincs, de vizes vagyok odalenn. Viszont most már nincs gáz a pisivel. :-)

tjuca
 
 


Dreika!

Az orvos mit mond? Egyébként atól is függ, hogy mennyire volt már okés a méhszájad, lehet még kicsit gyulladt volt, ezért ilyen az eredmény. Gyanítom, ha most majd 6 ét múlva levennék nem lenne gond.

tjuca
 
 


Sziasztok!
Én sem szoktam ilyen rózsacsokrot kapni!Azért örülök most annyira.Az évforduló előtti nap megszekáltam a páromat, hogy aztán az első házassági évfordulóra hozza ám nekem a rózsacsokrot!
Kérdezte:milyen rózsacsokrot?
Mondom: fehéret...
De én csak viccnek gondoltam, és nagyon meglepődtem, amikor reggel itt volt.

Ma meg jót kirándultunk a dokihoz.
Nagyon profi volt a doktornő.Szerintem kb velem egykorú, szőke rövid hajú, kedves, mosolygós.
Megnézte a leleteimet.Azt mondta, kellene gyógyszert szedni, de ami nekem jó lenne,( roziglitazon hatóanyagú-még soha nem hallottam róla) az még nagyon új, nincs sok tapasztalat benne.És nagyon drága, mert nekem nem jár rá támogatás.
Túl korán születtem, 10 év múlva már több tapasztalat lenne.
Ja, és amíg szedem,nehogy teherbe essek!Mert arra sincs még tapasztalat, hogy mit csinál a babával.
Azt mondta, holnap küld postán egy dobozzal, amit reklámnak kapott, és ha megjön piri, csináljak tesztet,ha tuti nincs baba, szedjem egy hónapig.Aztán csináltassak újra terheléses vizsgálatot inzulinnal, meglátjuk segít-e.Aztán utána vissza kell menni kontrollra, és megbeszéljük a továbbiakat.
Mennem kell vissza hozzájuk a dietetikushoz is, mert itt nálunk amit elmondtak, az édes kevés, az nem segít.Alapvető hiányosságaim vannak.
(Vagy keresek egyet itt a városban.Bár szerintem inzulinrezisztenciában itt nincsenek annyira otthon...ezt nem tudom.)
A vetélést okozhatta az inzulinrezisztencia, mert rontja a placenta oxigénellátását.Szuper.

Viszont nem találta nagyon súlyosan rossznak az inzulinszinteket.Ez jó!!!

A neten rákerestem erre a hatóanyagra, és érdekes módon az itteni kezelőorvosom is tartott róla egy beszámolót a klinikai alkalmazásról.Itt a kórházban is tesztelték.De akkor nekem miért nem ajánlotta?
Szóval ezer a kérdés bennem megint,van mit kutatnom.Van rá két hetem, aztán ha nem jön piri, el van döntve a dolog.Gyógyszer nuku, diéta ezerrel.

Hát ennyi...
Vendég
 


Juca!

Nátha még itt van, körbejár minket nagyokat, kicsit békénhagyja! Mire meggyógyulok, apjuknak átadom, ő meg vissza és ez így megy már egy hete! Szóval mi is váladékozunk, de azt nem tom, hogy az én szagom-e, mert nem érzem! :lol: Te meg száradj tovább, víz menjen a búsba, szorítok nagyon, hogy ne jöjjön meg és tesztelj egy szép zebrát szombatra! :wink:

Mimi!

Szép a teszted! :wink: Megint előjön House, bocsi! :oops: Szerintem ne várj a dokival olyan sokat, jobb ha korán elkezded szedni az utrot, hisz nem lehet tudni mi volt az oka a vetélésnek! Ártani biztos nem fog! A sok mozgás sem biztos, hogy jót tesz, pihenj többet és vigyázz a babára!

Bocsi mindenkitől, de az elöző oldalt hanyagolom, mert olyan csiga a net, hogy nincs türelmem kivárni mire betöltögeti! Ezért ha valaki kimaradt, bocsi, bocsi, bocsi... :oops:
Vendég
 


Köszi, kicsit megnyugodtam. Illetve ezen már felesleges magam idegesíteni. :?

Juca,
mikor a rákszűrés volt, akkor elvileg még minden oké volt a terhességgel. Dokinő 1 hét múlva.
Te aztán ismered a tested! :shock: Mindegyikőtök ennyire "profi"?

Luca,
azért ezek jó hírek, nem? Nagyon drukkolok, hogy mihamarább jól alakuljanak a dolgok.

KépKép
dreika
 
 


Juca, még semmi nincs veszve!

Luca, na, legalább vmi újat hallottál! Hátha be sem kell szedni, mert +++... :wink:

Gröni, mit kezdek szedni minél hamarabb? :shock:

Kép
zmimi
 
 


Grönland, szerinted Mimivel akar a doki utrot szedetni?
Az én dokim azt mondta, a vetélés gyakori, természetes dolog, és semmi bogyó nem kell sem a terhesség létrejöttéhez, sem a megtartásához.
Nem mondom, hogy teljesen egyetértek vele, de én Mimi szavaiból úgy vettem ki, hasonló a gondolkodásmódja az Ő orvosának is.
( A gyógyszer leírását olvasva, van ám valami igazuk...)

Mimi!
Bár úgy lenne!Igaz, akkor végigizgulnám az egészet, hátha bekever ez a kórság, mint múltkor...De a megfelelő diétában nagyon bízom.
Múlt hónapban is voltak szuper tüneteim, aztán semmi.Pont mint Jucának.
:cry:

Na, futok dolgozni!
Vendég
 


Luca!
De most rám hasonlíts, h tünetezel, és tasáááám! Bébiii! :wink:

Juca, te is !
Nem mensizhetsz! Kész. Mi van az altájadon tegnap óta?

Gröni,
ja az vmi gyógyszer, ami rásegít a terhességre?
Igen, az én dokim is azt mondja, mint Lucáé. Egyelőre semmi bajom, remélem nem is lesz.

Meg úgy vagyok vele, ha nem vizsgáltak semmit, se hormon, se semmi, akkor mire föl adogasson bármit?

Ha mondjuk bizonyított, h progi alacsony szintje miatt történt, akkor oké, szedem, ha ez kell ahoz, h gyerekem születhessen. De csak úgy?

Dreika,
elhiszem, h ijesztő a HPV ! Annyi rémséget hallani. De ha P2-es a rákszűrésed, akkor ok. Csak tényleg rendszeresen menni kell szűrésre. Látod, Montinak is volt, és már nincs! Neked se lesz!

Kép
zmimi
 
 


sziasztok
Juca ma megyek dokihoz hogy nézzen meg hogy mi lehet velem .remélem nincs nagy gáz :roll:
e.andrea
 
 


Na jó, ti tudjátok, csak jót akartam!
Vendég
 


Sziasztok!

Megjöttem a dokitól, csinált uh-t és van egy szép 11 mm-es babócám, akinek már nagyon szépen dobog a szivecskéje. :lol: Kaptam képet is, lefényképezem és majd felrakom. Két hét múlva kell mennem legközelebb és ha akkor is minden rendben, jelentkezhetek terhesgondozásra. :lol:

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana
 
 


Monti! Szuper!!!
várjuk a képet!!!

Gröni,
egy szóval sem mondtam, h rosszat akarsz. Majd megyek a dokihoz, és ha azt mondja szedjem, szedem. Csak nem vagyok a híve a felesleges gyógyszer szedésnek.

Kép
zmimi
 
 


.......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára montana 2008.10.05 05:13-kor.

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana
 
 


Monti!

Az édibébi!!!

De jó, h már láthattad!

Kép
zmimi
 
 


Mimi! Ugye milyen szép? Tiszta anyja! :lol:

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana
 
 


Monti,
Annyira jó, gratulálok! :D

KépKép
dreika
 
 


Ja, a szeme a tiéd! :wink:

Kép
zmimi
 
 


Sziasztok.
Montana, gratula.szép nagy babád van.Próbáltalak visszaolvasni, láttam volt vetélésed.bár itt mindenkinek. 1 volt?

Én most úgy érzem ha megtörténne a csoda nem tudnék egyelőre örülni, majd csak ha már eltelik jó pár hónap.
Mennyivel jobb azoknak akik nem mentek át vetélésen.....teljesen nyugodtan végigcsinálják, tudnak örülni, elejétől a végéig.

Dreika hogy vagy? elmúltak a görcseid? vérzés?
Vendég
 


Napsugár,
jól vagyok, köszi, görcsök már a múlté és azt hiszem a vérzés is, ma már csak barnázgatok, 1 hete volt a műtét.
Lelkileg is egyre jobb, szerencsére egyre ritkábban jut eszembe.
Már a hétfőt várom, meg a következő mensit. :)
És Te?
Szerintem aki átmegy egy vetélésen, azért óvatosabb az elején, én legalábbis most tuti a 12. hétig megpróbálom magam nem beleélni, bár az is igaz, hogy hinni kell a kis picikében és akkor nem lesz semmi baj. :wink:

KépKép
dreika
 
 


Sziasztok!

Monti!
Öröm látni babucid, jó egészséget Nektek!!!!!!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72
 
 
 
 


Én teljesen jól vagyok. Erőm a régi.
Ma elmentem vérvételre, , jövő héten hasi ultrahang lesz, nem megyek bele a terhességbe csak teljes kivizsgálásutám.
Nehogy valami más legyen még plusz elég nekem a meglevő nehézség.
Sajna nekem ha megint azon a sövényen tapad meg, akkor megint vetélés lesz a vége.
Nem is tudom mi lenne a legjobb, én végig feküdtem a 10 hetet, és így jártam, most eldöntöttem hogy nagyokat fogok sétálni, a vérkerngésemet nem árt serkenteni.
Neked mit mondott a doki, hány hétig nem lehet sex?
Nekem 2 mondott
Vendég
 


Napsugár,
jól teszed, hogy kivizsgáltatod magad, a lényeg, hogy azt érezd, hogy rajtad semmi nem múlik. Ekkor fogsz tudni már bízni is. :)
Nekem 1 hónapot mondott.

KépKép
dreika
 
 


Sziasztok!

Napsugár! Igen, sajnos nekem is volt :cry: , így kerültem ide a topikba. :wink: Nekem tavaly júniusba csinálták meg a műtétet 9 hetesen, tehát áprilisban estem teherbe. A tilalmi idő letelte után rögtön el kezdtünk "dolgozni" az újbóli teherbeesésen, de mint látod, csak most sikerült. A két terhességem között majdnem másfél év van. :roll: Ez a másfél év megtanított nagyon sok mindenre, többek között arra, hogy ha végre terhes leszek, ne töltsem ilyen felesleges dologgal az időmet, mint hogy azon elmélkedjek, hogy megmarad-e vagy sem. Erre az idő úgyis választ ad, én most egyelőre kiélvezem a kismamaság minden percét. Ja, azokat a perceket nem számolom ide, amikor a wc felett görnyedek rókázva. :lol: De mondom, ehhez kellett ez a másfél év. Remélem a természet nem ad nektek ennyi időt gondolkozni a dolgokon. És igen, az előző terhességnél fel sem merült bennem, hogy elvetélhetek, így aztán alig tudtam leszállni a vizsgálóasztalról, amikor mondta az orvos. Most már tudom, hogy ez is benne lehet a pakliban és így talán duplán örülök minden percnek, amit kismamaként tölthetek. Szemét az élet, hogy ezt tette velünk? Igen. De azt, hogy ezt az egészet az előnyünkre fordítjuk azzal, hogy erősebbekké válunk, az csak rajtunk múlik. Én egy kicsit más ember lettem. Türelmesebb, kitartóbb, megtanultam küzdeni, nem feladni, nem beleőrülni és mindenben a jót és a pozitívat meglátni. Csupa olyan tulajdonség, amire anyaként szükségem lesz. :lol:

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana
 
 


Sziasztok!

Beteg voltam, meg nem i voltam netközelben! (Ne haragudjatok, de igaziból visszaolvasni sincs türelmem)

Monti! Nagyon cuki baba, vigyázz rá nagyon!

Juca! Neked mennek a drukkok!

Zmimi! Azóta lett erősebb teszted???

Szerettem volna, ha azzal jövök, hogy rák babám ekkor meg akkor szüleik, de nem igy alakult. Asszem megint nem jövök egy darabig, sőtt, lehet, hogy az egészgyerektémát hanyagolnom kéne, mert menten meghülyülök... Nem tudom miért de úgy érzem követni fogom Montit, vagy még le is agyom ami a 1,5 év próbálkozást illeti. :cry: De akkor meg minek addig is minden hónapban reménykedni és aztán pofára esni????? No jó nem rontom itt a levegőt, pláne, hogy Zmimivel ilyen szépen beindult a kismami áradat!!!

Kép
kislibus
 
 


Á.. Most látom Zmimi, hogy lett ott szééééééééééép pozitiv teszt is!!!!

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :

Kép
kislibus
 
 


Sziasztok!

Kislibus, ne keseredj el, és főleg ne menj el!!!
Olyan szépet írt Monti, muszáj még bízni!
Mi itt annyira szurkolunk egymásnak, Neked is, addig,amíg szükséges!!!!

Monti!
Tényleg tiszta anyja! :lol: Nagggggyon jó Neked!!!!

Grönland!
Tudjuk, hogy jót akarsz, fel sem merült bennem az ellenkezője!Sajnálom, hogy ezt feltételezted...
Csak leírtam a jelenlegi dokim hozzáállását.
De látod, hogy én is utánamentem a dolgoknak...és még most is azt sem tudom, hova fussak.
De az tény, hogy feleslegesen gyógyszert szedni nem szabad.(Csak azt nehéz eldönteni, hogy mikor indokolt.)

Juca, mi van Veled?

Lina, merre vagy?
Vendég
 


Luca,
vagyok, olvasok, csak mióta dolgozom, írni nincs nagyon időm. Na majd holnap a munkahelyemen.


Monti,
örülök, hogy minden ok!!!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Sziasztok!

JUCAAA!!!

HOL VAGYOL???

én majd leszek, de mennem kell ma dógozni, de csak kicsit! :wink:

Kép
zmimi
 
 


ja, azt álmodtam az éjjel, h csupa élénk piros véres volt a bugyim... de tudtam álmomban, h álmodom, de úgy is olyan xar volt...

Kép
zmimi
 
 


Jó reggelt!

Monti,
Olyan szépet írtál, hogy többedszer is el kell olvasnom. :oops: Nagyon jó, hogy ilyen erősök vagytok/voltatok!

Kislibus,
Nagyon sajnálom. :cry:

Lina, Mimi,
Mit dolgoztok?
Lili bölcsis?

Juca,
Már csak 3 nap. :wink:

KépKép
dreika
 
 


Sziasztok!

Gondoltam csatlakozom hozzátok, tegnap veszítettem el egy 6 hetes terhességet! :cry:
ritt
 
 


Ritt,
nagyon sajnálom. :cry:
Első terhességed volt?

KépKép
dreika
 
 


ritt:-Sajnálom eggyüttérzünk veled.
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?