Juca, már nem is emlékszem, mikor kezdtem
:):):) Egyébként ez a 4. hónapom.
Az első 3 hónapban cd 2.-6.-ig 2x1 volt az adag. Volt ciklus követés a 2., 3.-ban, az 1.-ben, 4.-ben nem
1. hónapban a doki szabin volt és voltak nagyon szép pé tünetek. A 2. hónapban nem láttak domináns tüszőt de volt pé tünet. 3. hónap anovus. Ebben a hónapban pedig megemelték 3x1-re, plussz a Closty mellé volt 3x2 400mg E-vitamin és 3x1 bögre cickafark, pé időpontig. Uh nem volt a 12. napon, mert Apával elutaztunk egy nyugis kis hétvégére és pont akkor kellett volna menni.
De az uccsó 2 napban úgy éreztem, menten szétdurran a hasam. Aztán 14. nap este megjelent cervix, 15. nap este pedig megjöttek a pé tünetek.
Megpróbálkoztam pé után a palástfű teával, de úgy megrekedtem tőle
(ráadásul állandóan álmos voltam és hányingerem volt), hogy abbahagytam 3 nap után.
A hőmet nem mérem, mert a sok tea meg bogyó miatt úgyis meg van emelkedve. 1x mértem kiváncsiságból, hogy tuti volt-e pé, akkor 37,4 volt a reggeli.
Szerda reggel megyek vérvételre, megcsinálják a 24. napi hormont pco gyanú miatt.
2 hét múlva lesz eredmény, kb. akkorra, mikor meg (nem)kéne jönnie. Igazából az sem izgat, ha pco-s vagyok, azt is lehet kezelni.