Sziasztok!
Bocs hogy eltűntem de rémes hétvégénk volt
Pénteken este Krizsikénél hasmenés jelentkezett ami szombatra brutál lett(10 percenként!) párosítva fél óránként hányással
Sazl tiszta kész voltam,na meg úgy sajnáltam szegénykémet!!Semmit nem evett,hál'istennek ivott sok vízet,így elkerülhettükl a kórházat.Egész nap csak szomorúan feküdt és panaszkodott hogy fáj a hasa!
Valami isteni gondviselés miatt eddig Márk nam kapta el csak én egy kicsit.Egész éjjel hányingerem volt és hasmenés ezerrel...
Látom tényleg jó témátok volt,de most ezt komolyan értem!
Én mindent bartottam mindhárom gyereknél és én is hiszem(mint Nyáriorgona)hogy tutira ez segített.Mármint, hogy nem keltem fel akció után,büdösbogár póz kipilálva megspékelve gyertyatartással
Én is olvastam itt a babaneten amit Nyáriorgona és még azt is ,hogy a leghatékonyabb póz a kutyapóz,mert akkor tudnak a spermák a férfi ejakulációnál a legmesszebbre jutni. Nekünk ez be is jött legutóbb elsőre:oops: ahogy a mellékelt ábra mutatja
Jót nevettem a részletes leírásotokon...annyira magamra ismertem:kispárna,törcsi,felöltözés bogárpózban,mozdulatlan fekvés...néha a férjemmel is olyan jókat kacagunk ezeken,de én fontosnak tartom ezeket.
Persze tényleg az is hozzátartozik a témához,hogy aki egyetlen diszkós éjszaka után lett terthes(van egy pár)az bizti nem csinálta ezeket...
Vasárnap apa azért hősiesen befüvesített,most meg locsolhatok ezerrel....
Tegnap egész nap és még éjjel is sokszor volt méhkeményedésem
növelnem kell a Magne B6-ot és sok pihi!!
Üdv Gira!
Panni