Új privát üzeneted érkezett!

Én mindig felkelek utánna,egy percig sem birnám ki,fekve maradni!
Egyesek azt mondják,hogy aminek felkell menni az felmegy!!!!!
Csak az folyik ki amibe van a sperma!
Vendég

Kriszti,
Nehogy elhidd! Persze, van akinek úgyis összejön, de pl. én vagyok az élő példa, akinek úgy nem! (és lehet hogy Te is erre vagy példa!) 3 hónapot is próbáltunk (még az első gyerekkel, nem egymás utáni hónapok) mire itt a babaneten olvastam, hogy nem szabad utána felkelni... Na, rögtön össze is jött a gyerek...

Nem akartam idemásolni, mert túl hosszú, de most már megteszem. Nekem nagyon érdekes volt ez a szöveg:

....
Na, most meg nem találom, de lehet, hogy Te is olvastad már, itt van valahol a babaneten.

Egy doki ír arról, hogy PCT teszteket csinált (postcoitus teszt, amit Zsebinek és Erikának is csináltak), és az volt a tapasztalata egy nővel, hogy nem volt semmi spermium a méhnyakban. Aztán kiderült, hogy a nő mindig felkel utána. Na legközelebb úgy ment, hogy nem kelt fel utána, és akkor már voltak spermiumok, és persze aztán terhes is lett nemsokára. (nem ez a nő volt egyedül, istentudja hánynak sikerült ezzel a "módszerrel") Pl. nekem is, ezért örök hálám a babanetes csajoknak, hogy "tájékozódhattam".

Szerintem meg, ha rögtön felkelsz, akkor egyszerűen a spermiumoknak nincs idejük "beúszni" a védettebb helyre, és "kisodródnak" a spermával együtt. Mellesleg anyám ezt a módszert annak idején fogamzásgátló módszerként ajánlotta (persze mosakodással egybekötve), hogy "ha gáz van kislányom, utána felkelsz, megmosdassz, és akkor nem valószínű a teherbeesés, mert kifolyik". Na én ennek nem tulajdonítottam semmi jelentőséget, egészen addig amíg a saját bőrömön meg nem tapasztaltam...

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
És a legkisebb is megszületett!
nyáriorgona

Nyáriorgona!
Akkor most ezt igy kipróbáljuk,valahogy csak kibirom!
De olyan sz@r érzés,mindig azt hiszem kifolyik,azért nem birok fekve maradni!
Vendég

Nyáriorgona,Erika!
Ezt nézzétek át!
Érdekes témák és kalkulátorok!

www.oviklub.hu
Vendég

Hát ez nem ér!Nem jön senki??????

JÓ ÉJT akkor én is elköszönök mára!
Vendég

Vendég

Na még egyet róla!Nem biztos,hogy nektek bejön!http://www.stars-celebrites.com/FARRELL-COLIN/stampabile-farrell.htm
Vendég

Hát ez nem jó!
Vendég

Na,befejezem,elég volt!Nem is ezt akartam!
Vendég

Jól elszórakoztam!

JÓ ÉJT!!!!
Vendég

Na meg 1 ráadás!
Ez is a kedvencem!!!!!
http://gportal.hu/portal/paul-walker/
Vendég

Most már eldugultam!
Jó éjt!!!!
Vendég

Kriszti
itt vagyok-itt vagyok!!!!!!!!!!Ne menj még el!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

De már megyek fürödni,itt bohóckodtam egy darabig!!!
De megpróbálok vissza jönni!!!
Vendég

Szia Kriszti!
Én is jobb szeretek felkelni utána (abszolút megértelek!). Pár perc múlva már zsibbadok, de röhej, mert ezt is meg lehet szokni. Mostanában már elég jól bírom! :wink: (bár ne kellene ennyit edzeni :( ) Én kispárnát is teszek a fenekem alá (legközelebb lehet, hogy már előtte odateszem, és akkor utána sem kell semmit ficánkolni), aztán felhúzott lábakkal fekszek ott mint egy büdösbogár a hátáraborítva, épp csak nem kapálózok. És akár még olvasgatni is lehet... :lol: de mi mindig késő éjszaka jutunk el idáig, és hulla fáradt vagyok, úgyhogy marad az alvás.

Ha izgulsz, hogy kifolyik, készíts oda valamit (zsepi, törölköző) magad mellé (vagy alá :oops: ) de én a hátamon fekve büdösbogár pózban már fel is tudok öltözni (őrületes gyakorlatom van, és akkor bugyit is vehetsz betéttel, az meg bebiztosít)

Na most aztán mindent leírtam... :oops: :oops: :oops:
Hajrá mindenkinek!!!

Megyek fürdetni, bár most épp egyáltalán nem álmosak. Olyan szépen játszanak... :D

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
nyáriorgona

Kriszti,NYáriorgona

Miről folyik itt a csevely?? :oops: Héj!!Kimaradtam belőle!!!!!!!! :lol:

NYáriorgona

én pont igy csinálok,de utána már csak tévézem,és alszok.Olyankor pohár viz ,betétes bugyi,pizsama oda van készitve,hogy abban a "büdösbogár"pozban szuperul fel tudjak öltözni!!Rettentő gyakorlatom van benne!! :D

Kriszti

NA neeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!
Hát fenyitést kell hogy kapjál!!!!!!!!!!! :) FELKELSZ UTÁNA???????????ezt nem hiszem el!!!

:shock: Komolyan mondod???
Hát Kriszti ezért nem sikerült eddig!!!!!!!!
VAn egy jóhirem!! :)
Akkor most ebben a ciklusban babás leszel!!Fekve maradsz,párna popsi alá,aztán hunnyjál igy!!!!!!!!Éjjel mikor felkelsz már simán eldobhatod a párnát valamerre(Csak nem a férjedre :) ),mert akkor már folyik ugyis!!!
Vendég

NA azért egyet el kell árulnom!!19 évesen ugy lettem babás Rékámmal,hogy felkeltem!!!lMentem fürödni,és mentem dolgozni!!!!!!NA ???
Nyáriorgona,ezt mond el anyudnak is :lol: hadd gondolkodjon el ezen a fogamzásgátlási módszeren!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Erika,
anyumnak már mindegy! :wink: (bár én örülnék egy kistesónak :lol: )

Mindent pont így csinálok mint Te! :D Még a párnadobálást is (nem apa fele, hanem a másik irányba, valahova be a sötét éjszakába)! :lol: :lol: :lol:
(annyi hiányzik, hogy nincs TV és nincs vizem, hanem most helyette lázmérő figyel az éjjeliszekrényen, és mostanában hajnalban kel a fiam és jön oda hozzám, ez azt jelenti vele együtt mérek hőt - én csak hónaljban mérem - de akkor is úgy hogy nehogy észrevegye, és úgy félek, hogy véletlenül, ahogy forgolódik mellettem, el fogjuk törni) Apa vállalta hugit, ő kel hozzá éjjel, így én fekve maradhatok reggelig, szerencsére a nagy már egyedül el tud menni WC-re...

Na jóéjt, tényleg menni kellene...

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
nyáriorgona

Hát erre jó volt vissza jönni!!!!

Olyat nevettem!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :!:
Az uram,azt hitte a filmem nevetek,nevet ő is!!!!
Később leesett neki,hogy teljesen mást nevetek!!!! :lol: :!:

Na hát!!!!!
A kedvenceimre semmi reagálás!!!!!????????????????????????????

JÓ ÉJTTT

Ja! "büdösbogár"pózra fel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kipróbálom!!!!!
Legfeljebb jól kikenek mindent!
Majd az ágy és kellékei lesznek babásak!!! :lol: :!:

JÓ ÉJT!
Eldugultam!
Ma már túl sok volt belőlem! :lol:
Vendég

Sziasztok,Jó éjt!!
Jót nevettem én is,mekkora lököttek vagyunk!!! :lol: :lol:
Vendég

Kriszti

idenézz mit találtam :arrow: szellemjárás!Péntek este!!
http://www.origo.hu/teve/20071015-disco ... rozat.html
Vendég

Csajok!

Micsoda álmom volt!!Örökbefogadtunk egy 7 éves gyereket.Egy fiút!Komolyan mondom olyan jó érzés volt!! :shock: :P
Vendég

Szép napot Mindenkinek!

Erika!
Tényleg jó álmod volt!

17.45-re megyek dokihoz!!!!
Vendég

Sziasztok!

Csatlakoznék, ha lehet ;) Nyárra szeretnénk kistesót a "nagylányaimnak" :D
Az első lányom a második hónapban összejött (az első hónapban még vizsgázgattam, és tiszta idegbeteg voltam). A második egy picit előbb jött a tervezettnél, egyetlenegy kósza alkalomkor fogant :oops:
Szóval remélem, ezúttal sem kell sokat várnom :)
Vendég

sziasztok csajok volt ám témátok :) téleg Kriszti ne kelj fel egyböl :)
e.andrea

Szia Andi!
Jó téma mi????!!!!!
Tudunk mi!!!!!

Gira!
Üdv nálunk!
Irj többet magdról ha van kedved és időd!
Mi kiváncsi egy banda vagyunk! :lol:
Vendég

sziasztok.

mi is most probaljuk eloszor ezt a fekvosdi poziciot,eddig en sem hittem benne,de hatha igy sikerul.

egy tipp.misszionarius pozban egyutt lenni ugy hogy a ferjed vallaira teszed a labad feneked megemeled.kicsit kenyelmetlen.persze elotte popsi ala parna.
akcio utan nagyon ovatosan kivenni a szerszamot.
szinte szaraz maradsz utanna mert mind bentmarad.
en ket orat feszem a parnan,nem felhuzott labakkal mert igy sem jon ki.aztan irany a furdi es megtorolgetheted magd.

krszti lehet hogy igy jon ossze nekunk?drukolok neked.

Kép
monyo83

ja es semmi mozgas fekves kozben.mert eszrevettem ha mozgok akkor folyamatosan jon ki az anyag.

Kép
monyo83

Sziasztok!

Bocs hogy eltűntem de rémes hétvégénk volt :(
Pénteken este Krizsikénél hasmenés jelentkezett ami szombatra brutál lett(10 percenként!) párosítva fél óránként hányással :(Sazl tiszta kész voltam,na meg úgy sajnáltam szegénykémet!!Semmit nem evett,hál'istennek ivott sok vízet,így elkerülhettükl a kórházat.Egész nap csak szomorúan feküdt és panaszkodott hogy fáj a hasa!
Valami isteni gondviselés miatt eddig Márk nam kapta el csak én egy kicsit.Egész éjjel hányingerem volt és hasmenés ezerrel... :(

Látom tényleg jó témátok volt,de most ezt komolyan értem!

Én mindent bartottam mindhárom gyereknél és én is hiszem(mint Nyáriorgona)hogy tutira ez segített.Mármint, hogy nem keltem fel akció után,büdösbogár póz kipilálva megspékelve gyertyatartással :wink: Én is olvastam itt a babaneten amit Nyáriorgona és még azt is ,hogy a leghatékonyabb póz a kutyapóz,mert akkor tudnak a spermák a férfi ejakulációnál a legmesszebbre jutni. Nekünk ez be is jött legutóbb elsőre:oops: ahogy a mellékelt ábra mutatja :wink:

Jót nevettem a részletes leírásotokon...annyira magamra ismertem:kispárna,törcsi,felöltözés bogárpózban,mozdulatlan fekvés...néha a férjemmel is olyan jókat kacagunk ezeken,de én fontosnak tartom ezeket.

Persze tényleg az is hozzátartozik a témához,hogy aki egyetlen diszkós éjszaka után lett terthes(van egy pár)az bizti nem csinálta ezeket...

Vasárnap apa azért hősiesen befüvesített,most meg locsolhatok ezerrel....
Tegnap egész nap és még éjjel is sokszor volt méhkeményedésem :( növelnem kell a Magne B6-ot és sok pihi!!

Üdv Gira! :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!

Nálunk is a "fekve maradok utána" jött be. Igaz, én csak 20 percig szoktam feküdni, aztán irány a fürdőszoba. Daninál, és most bejött. Gergőnél nem kellett semmit sem tenni. Jött magától.

Panny!

Tessék pihenni sokat.

Kriszti!

Várunk este.

Kép
Kép
Kép
britta

Panni!

Ne dolgozz annyit!Pihenni!
Kristófnak jobbulást!!!!!!!!

Gabi!
ÉN IS DRUKKOLOK NEKED!!!!!!!!!
Vendég

Este jövök!De még addig is jövök mig nem kell menni!
Tiszta para vagyok eddig úgy vártam,de szeretnék már túl lenni rajta!!!!!
Vendég

Kriszti!
Ne aggódj,leaglább okosabb leszel utána!
Drukk!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Minden alkalommal azt gondolom,hogy okosabb leszek,de sajnos babaprojekt ügyben csak egy helyben toporgok!!!!!
Most lessz ami lessz,megmondom neki,nov 1-én jubilálok,clostyt már nem akarok szedni és lombikra nem megyek,talájon ki valamit mit lehet még megpróbálni!!!!!
Köszi a drukkot!!!
Vendég

Rólunk röviden:

25 éves vagyok, jelenleg Szegeden élünk, de úgy néz ki, hamarosan Kecskemétre költözünk.
Foglalkozásom nincs (bár 5 évig jártam egyetemre, nem diplomáztam), mióta az eszemet tudom nagy családot szeretnék. Férjemet valami csoda vezérelte az utamba, mert ő is nagy családot szeretne (ők 9-en vannak tesók :D - én azért nem hajtok ennyi gyerkőcre :lol: ).
Waldorf szimpatizáns vagyok, ami általában nagy viták tárgya, remélem itt nem lesz az, én se fogom feszegetni a témát ;)
Lányaim: Réka 2005.04.18-án született. Nagyon jó gyerek, már beszél és szobatiszta... kinőtt a baba-korból. Hajna 2006.08.12-én született. Nővére nyomában van állandóan, nagyon jól megértik egymást, sokan ikreknek nézik őket, annyira hasonlítanak egymásra. Ők ketten egy egység, ezért nem félek a harmadik gyerek vállalásától..
Na befejezem a hosszúra nyúlt bemutatkozót :) Kérdésekre szívesen válaszolok.
Vendég

Kriszti!

Én is azt mondom, ne aggój. Minden rendben lesz, és kitalál valamit a doki.

Kép
Kép
Kép
britta

Panny!

Most nézem a vonalzódat, meg az enyémet... Kristóf is 2005.04.08-án született??? :lol:
Vendég

Bocs, 2005.04.18-án
Vendég

Gira üdv köztünk. Mi majdnem egyidősek vagyunk, ha jól olvastam. Elég kicsi a korkülönbség a lányok között. Tervezett volt? Ha nem sértelek meg vele.

Kép
Kép
Kép
britta

Sziasztok!!!

Kriszti

ezer meg egy drukk!!!!!!!!!!!!!!!!!Azonnal gyere amint hazajösszzzz!!
Olvastad a linket amit küldtem??(szellemes)

Gira

szia!!!
Én soproni vagyok,jó távol élünk egymástól.De ami összeköt bennünkte az a 3.gyerek projekt!! :wink:
Nekem nagy a korkülönbség a két csajszi közt(nekem is Réka a nagyobbik),ezért zserettük volna hogy akicsi meg a Petru közt csak kevés legyen.Hát lehet nem jön be,mert Petrus mindjárt 3 éves! :(
Mielőbbi babásodást Nektek!!!!!!!!!!

Panny

Krizsinek,és Neked is jobbulást kivánok!!Ez a legbrutkóbb virus amit kitaláltak... :evil: :evil: :evil: :evil:

Nyáriorgona

Mizujs???

Britta

Látom nálad nem is kellett a két óra fekvés!!!Szuper erős gyermekeid vannak.Azonnal kapaszkodtak!!!!!
:lol:
Vendég

Andi

a világért sem akartalak kihagyni,csak mindig olyan csendes vagy,most átsiklottam feletted.EZER BOCSÁNAT!!!!!!!!!!!!!!!
Hogy vagy???Émelygés???Doki?????
Vendég

Erika!

Igen, nekem elég volt a 20 perc.

Kép
Kép
Kép
britta

Panni!
Ezer bocs!Én meg veled kapcsolatban azt hagytam ki,hogy neked is jobbulást!!!Nem szándékos volt!De elvagyok most varázsolva!

Erika!
Ha haza érek az lessz az első,hogy megirjam mi volt!

Gira!
Sok drukk a babához!
Megkérdezhetem mi az a "Waldorf"??????
Fogalmam sincs mi lehet ez?????
Vendég

Erika!

Nem voltam dokinál a gyerekekkel, helyette a Sinupret cseppet adom nekik. Remélhetőleg használ. Nem szeretnék a dokihoz járkálni kéthetente.

Kép
Kép
Kép
britta

Gira!
Már utánna néztem mi az a Waldorf !!!!!!!!!!!!!!

Erika!
Köszi a linket!
Megnéztem és még megnézem még jobban mert nagyon érdekel ez a téma!
Vendég

Megint találtam szép babakocsikat!
A n.sárga és a világos kék naghttp://www.bambino.hu/index.php?m=2fukciosyon tetszik!
Vendég

Kriszti
okés!!!!!!!!!Nézzük együtt pénteken!!! :wink:
Este várlak! :wink:

Gina
Miért veszekednénk veled a Waldorf ügyben??? :shock: Nem vagyunk mi olyanok! :wink:
Egyik topic a vallásosság és terhességről szól.Ott is hogy összekaptak.Én nem értem ezeket a csajokat.Miért bántja őket az ha valaki másképp gondolkodik? :shock:

Britta
Nekem is Sinupret van itthon!!Meg lándzsás útifű!Kettő együtt biztos hatás! :D :wink:

Nyáriorgonánk???
Vendég

Gira
ezer bocs hogy leGINÁztalak!! :D :oops:
Vendég

Na megint nem jól linkeltem!http://www.bambino.hu/index.php?m=2fukcios
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?