Sikerült elaludnia, de jó, már olyan nyûgös volt. Mégis az erkély jött be.
Toffi! De a dokibácsikat nézegeted?
Momo! Kár, hogy nem jöttetek a talira!
Micsoda???? Depi??? ++++++++++++++++++++++++ Ha nekem kertes házam lenne, fû lenne az egész. Vagy csak annyi gyümi, amit leeszünk a fáról. Berakni? Brrr. Nem nekem találták ki. (Persze, ha tényleg lenne, biztos másképp gondolnám.)
Nekünk is tavaly készült el a ház, és most klímaszerelés
de
Márti! Vilka gyarapodása igazán szép! Gratulálok!
Kangi! Besokaltál? Somlói hétvégéket ki akarja inkább? A párod? Vagy Te is, csak más megosztásban? Nem is látom, hogy lábalhatnátok ki ebbõl a helyzetbõl, míg a férjed nem tud vezetni. Volt már beszélgetés? Látom.
Nálunk a lakás leghûvösebb helyiségében, a gyerekszobában 30 fok van.
Voltak ám más csajok is a talin, ha Julcsi csapodár! Igaz Lõrinc leginkább Mikivel barizott. Most nem érdeklik igazán a csajok, komoly férfibarátságot akar inkább.
Mennyi ötös! Gratula.
Manó! Franyó! Norka! Rossz pisi : Mivel nem lehet steril üvegbe venni, ezért zacsizunk, aztán bevisszük, aztán átöntik, ez mind-mind lehetõség arra, hogy szennyezõdjön. Az eredmény: többféle baktérium tenyészett ki. Ezért ismételni kell. Remélem, nem azért ez az eredmény, mert tényleg többféle baktérium van. Mindenesetre mindenki nyugtatgat, úgyhogy igyekszem nyugodt lenni.
Myssnia! Nem úgy volt, hogy most mész dokihoz?
Képek+gyerkõcök+képaláírások aranyosak!
Lakásvásárlás: hurrá!!!! Kár, hogy nem Zuglóban
Urszila! Így megviselte Julkát a kéthónapos? Szegényke! Amúgy nagyon szépen fejlõdik. AlvásJ Forralt víz rossz? Nahát! Sose kóstoltam, de azt hittem, vízízû.
Norka! Igen, egy csomó játékot kell kitalálnom a szórakoztatásomra: takarítósdi, vasalósdi, fõzõcske, mosásocska. De ezek elõtt netezésecske!!! (Így a többi valahogy mindig csúszik.)
Jázi ari az új képeken is.
Mosogatógép. Mi tavaly vettünk, Fagort. Árra nem emlékszem pontosan, 100.000.- körül volt. Én egy tanácsot tudok mondani, ne 6 személyeset vegyetek, hanem 12 személyeset, amin van félprogram. (Bár mi ezt nem gyakran használjuk.) De apa a szakértõ mosogatógép témában (azóta mindig büszke, hogy elmosogatott, ez az õ feladata. Elvileg. Gyakorlatilag 10-bõl 8* én pakolok be. És ki. Nem szeretem, de még mindig jobb, mint mosogatni), ha haza jön, kikérdezem. Hangja van, de elviselhetõ.
Költözés:hurrá!
Györgyi! Kismajom
Édes lehet a lábmunka!
Egy hét magányosan???
Maci2! Én nem mostam mindennap Lõrinc haját, csak most, hogy izzad. A védõnõ azt mondta, attól lesz koszmós. Így is koszmós lett, úgyhogy ez nem volt jó tanács.
Édes a csajszi!!!
Zulu! Várjuk a fotókat.
Nekem mindig tele a 12 programos. Most is már a 2. adagot kellene berakni. Pedig semmi extra.
Urszila! Nagyon elõrelátó vagy - ami helyes – de ugye nem paráztatod magad fölöslegesen?
Zsurló! Jobbulást nektek? Miért nem lehet hajmosás? Most már látom
Meg is erõsítetted?
Kangi! Csak szeretnéd, ha bilibe lógna a kezed!
Heni! Klima: irigység. Remélem, tényleg nyugis éjszakád lesz. Most már csak a gyerekeknek kell úgy akarni. Mi az a Balla-balla?
Andi! Édes a babó!
Momo! Igen, jó lehet klímaszerelõnek lenni. Tegnap voltam a Media Marktban és sor állt a klímáknál. Aki nem klímát vett, az ventillátort. Nekünk meg csak a redõny van. Élünk, mint a vakondok.
Forgáshoz gratula!
És pont ébredezik ahogy a végére értem. De mikor fogok összepakolni?
Beu