Sziasztok!
Menta!
Köszi!!! Most már elmentettem magamnak!
Odi!
Nagy meleg beköszöntével nem esett véletlenül egybe ez a rövid szopizás? Amúgy meg tényleg csak a türelem segít, ilyen idõs babáknál sokszor elõfordul, hogy nagyon izgi a külvilág. Éjjel szopizik? Mert sokszor olyankor pótolják, ami nappal kimarad...
Kriszi!
Ejha, 45 deka??!! Akkor használtak a drukkok!! Nagyon ügyik vagytok!!!!
Ha csomós marad szopi után is a cicid, akkor muszáj azért egy kicsit lefejni, mert gondolom, a mellgyuszi nem hiányozna... Esetleg egy jó kis meleg zuhany után?
Kakukkfû!
Melegben ez gyakran elõfordul, most nálunk is fõleg az esti-éjjeli szopik mennek.
Gumicukor!
Fel a fejjel!! Egyáltalán nem biztos, hogy ez már a vége, asszem sokan átéltek már ehhez hasonlót itt, aztán szerencsére visszatért a manóka a cicihez. De ha esetleg el is választaná magát Danid, akkor is nagyon klassz, hogy ilyen sokáig szopizott!
Egy ilyen sztrájknak nagyon sok oka lehet, valóban okozhatja a ciklus változása, bár én valószínûbbnek tartom a zûrös napokat. Lehet, hogy ahogy kipihenitek magatokat, magától is helyreáll a dolog. Ahogy Borcsa is írta, nagyon jó az együttfürdés, pucérkodás, hordozás. Félálomban is megpróbálhatod szoptatni.
Ha csomót érzel a cicidben, és a babát nem tudod rávenni, hogy kiszopizza, mindenképp fejned kell egy kicsit, hogy a csomó feloldódjon.
Kamélia!
Ha mondod, hogy NEM, és elveszed, az persze nem azonnal hat. Kell hozzá pár nap-hét, hogy csakugyan megértse, és ne harapjon többé. Az is segíthet, ha figyeled, és amikor megáll a folyamatos szopizásban-kortyolásban, résen állsz, hogy megelõzd a harapást. Ha harap, akkor közelebb is húzhatod magadhoz, ettõl beljebb csúszik a cici a szájában és így nem tud harapni.
Mikor a nagyfiam csinálta ezt anno 9 hónaposan, én is meijedtem, hogy akkor most vége a szopiknak. De aztán egyszer csak vége lett ennek a harapós idõszaknak szerencsére. Drukkolok, hogy Nálatok is így legyen!
Zsuzsi!
Mindenkinél van különbség a két cici termelése között, ez teljesen normális, mint ahogy semmilyen tekintetben nem vagyunk teljesen szimmetrikusak. HA Mikinek végképp nem tetszik az egyik oldal, akkor maradhattok csak a másiknál. Egy cici is tökéletesen képes megtermelni azt a mennyiséget, amire a babádnak szüksége van. Ekkor a nem használt ciciben el fog apadni a tej.
Egyébként sokan szoptatnak egy cicibõl, akár mert az esett jobban kézre, akár mert a babájuk alakította így, szóval nincs ezzel semmi gond.
Biztos, hogy van elég tejed!! Nem izzadékony a babád? Az enyémek nagyon azok, és melegben alig pisilnek, mert kiizzadják. Rakd cicire minél gyakrabban, akkor biztosan elegendõ folyadékhoz jut. Zöldes kaki: valszeg több elõtejet iszik Miki, mert szomjas, és nem annyira a hátsótejre vágyik. Ha nem fáj tõle a pocakja, akkor nincs semmi gond.
Pele