Sziasztok!
Először is köszönjük szépen a gratulációkat!
Most van egy kis időm, gondoltam írok pár sort...
Szval 12nappal ezelőtt megszületett a mi Drágaságunk, Patrik Felicián 4400g-mal, 51cm-mel, gyönyörű, sötétbarna, hatalmas hajjal.
Császárosak lettünk, mert Babókám óriásbébinek ígérkezett, és ferdén feküdt a pocakban, ráadásul sok volt a magzatvíz és a nyakán volt a köldökzsinór is. Még így is eléggé megszenvedtem, mivel a hatalmas buciját nehezen bírták a "kis" vágáson kivenni, de a drbácsink nem szeretett vna nagyobbat vágni (így utólag hálás is vok érte, csak ott akkor azt hittem elpusztulok
). De ahogy megláttam a kis manókámat, minden szenvedést elvágtak. Patrik nagyon ügyes kisbaba volt, rögtön az első cicire tevésnél szopott (el is rontottam, mert hagytam sokáig szopizni rajta és másnapra csúnyán kisebesedett, így két napig csillagokat láttam minden etetésnél).
A napjaink változóan telnek, van hogy egész nap eszik-alszik, máskor meg órákig üvölt (sajnos elég hasfájósnak tűnik, tnap óta már kapja az Infacolt és a Mecsek Baby teát is). Kezdetben tápszert is kapott, most már úgy néz ki, hogy elég az anyatej magában, szépen megeszegeti a 80-90g-okat. Nappal 3 óránként általában ébred, éjjel már volt hogy 5 órát is aludtunk.
Mogyo, Enn!
Örülök, hogy tudtunk bent talizni!
Mogyo! Gyógyul már a szemed? Milyen otthon? Hogy tetszik Ágikának a fürcsi? Patrik már kezdi megszeretni.
ENN! Sok erőt kívánok Neked! Remélem hamarosan Te is jöhetsz az otthoni babafotókkal! (küldeni szerettem vna sms-t Neked, de rájöttem, hogy nem tudom a számod!
)
BORSIKA!
Köszönöm a megnyugtató szavaid, akkor nagy szükségem volt rá, tényleg megijedtem, hogy vmi baja lehet Dagimacikámnak és azért fogy! Sajnálom, hogy mielőtt hazajöhettünk már nem találkoztunk!
Ti a kórházban meztelenül, vagy egy pelusban méritek a babákat?
Teszek fel pár fotót (bocs, ha sok, de nem tudtam választani, már olyan sok készült)!
6naposan
)
Vigyori
Kukucska
Nagyinál...