Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Lányok!

Küldöm a várva-várt képeket a mi kis Bálintunkról! :-))) Kép Alszik!

Kép Bálint és én

Kép Balázs és Bálint

Kép Bálint és Bobby maci

Kép Tele pocak :-)

KépKép
Kép
pálfinoémi
 
 


Gyönyörű ez a Bálint baba!
Szépek vagytok így együtt!
Vendég
 


Dani vigyorog anyára!
Kép Bence elemében van!
Kép
Vendég
 

 
 

noemi-hat ez a kis csopseg nagyon hasonlit az anyucijara. :wink: Aranyosak vagytok.

nagbri-a 2 legeny nem is tagadhatja le,.testverek. :wink:

borsi-tobbet nem hallgatok ra.Egy uveg max s kesz. :oops: Innia mennyi ml-t szabad neki max? :roll: De annyira szereti a pocakat. :oops: Most is,h.megszopiztattam,elaludt kozbe,ilyen reg nem volt,es ez gondolom azert van,mert ma igencsak jol lakott a kis lelkem. :lol: Delutan is kaja utan bevagta a szunyat es 3 s fel orat huzta. :lol:
Szoval?


KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Na igen, van amiben hasonlítanak, szájuk, orruk, és talán a szemük! De mentalitásra teljesen mások! Bence egy kis pörgőgép, Dani meg nyugis, érzékeny kis lélek! És sokkal pufókabb, mint Bence volt ennyi idősen! De imádják egymást, más meg nem is fontos!
Vendég
 


Sziasztok,

képek mind-mind fantasztikusak. Nagyon édesek a picurkák és persze a nagyobbacskák is. Nagyon telik az idő, Bálint is már elmúlt 1 hónapos pedig még most kaptuk a hírt, hogy megszületett.

Nagbri,

Persze azt nem írtam le tegnap, hogy az allergiás dologban közrejátszik/ott, hogy a férjem parlagfű-allerg. én pedig gyerekkoromban asztmás voltam 6-7 éves koromig. Anyukám, az én védőnénim, mármint gyerekkori, és a gsztrós dokik összerakták, hogy valszeg én is tejallergiás lehettem, csak akkor még senki sem foglalkozott vele. Terhelés mellett 7 év alatt nőttem ki. De lehet, hogy az asztma idősebb koromban kiújul, bár nem szeretném. Ezt próbálom meg elkerülni azzal, hogy most diétáztatom Gergőt erre az ezerféle cuccra, hátha megússza 3-4 év diétával. Nagyon bízom benne, de negyon nehéz is tartani, főleg, hogy ismeri a joghurtot, sajtot és csokit, mert tavaly kellett egyszer terhelni. Ja, és ő is 5 hetes kora óta tejallerg., de ilyenkor nem az anyatejre, hanem az anyatejbe átmenő tejfehérjére allergiásak ezek a babák. Onnantól kezdve spec. tápszert (Pregomin) kapott pótlásnak, én pedig nem ettem semmit, amiben egy icipici tejalkotórész is volt. 6 hetes korától megszűnt a hasfájás és végigaludta az éjszakákat.
Bocs, h. hosszú lettem. Ja, és nagyon örülök, hogy nálatok semmi galibát nem okoz/ott a tej, mert az ismerőseim körében sajna kevesen mondhatják ezt.

Manófalvi,

Névvel még nem nagyon állunk sehogy sem. Próbálom elkerülni a Gergőnél felmerült konfliktust, de az apja nem igyekszik végignézni a lányneveket. Szóval még mindig Lusti, habár már nem igaz rá. Rengeteget mocorog, de ő is éjjeli bagoly. :)

Timci,

Jó étvágya van a kisfiadnak. :)
Köszi a jó kívánságokat, én is bízom benne, hogy hamarosan kinövi ezeket. Kívánom mindenkinek, hogy elkerüljön mindenféle allergiát.

Várom a további képeket, ha vkinek van ideje feltenni néhányat.

Szép napot Nektek!

geli08
 
 


nagbri-ma be kell mennem Kecsora.Mert a parom elviszi a kocsit javitatni,amivel jar meloba es en a masikkal erte kell menjek.Es kb 2 oram lesz szabad.Talizhatnank a Cifra palotanal ha gondolod.Kb fel 5,5 fele.Mit szolsz? :roll:
Geli-En azt hiszem nem is gartulaltam meg neked a pocaklakodhoz.Ahogy vegez egyik csoport kismama,jon a kovetkezo.De jo.Legalab mi is szaporodunk,nemcsak a cig...-ok. :lol: :wink: 8) Mindent bele.Es a nemet tudjatok?Meg azt,h.hogy fogjak hivni?


KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


geli-most olvastam a kerdesemre a valaszodat.Jol van,akkor nagy GRATULA a kiscsajotokhoz!!!Nallatok mizus?Varja alegeny a hugicat? :roll: Hogy vetted eszre,h.allergias Gergo?Mibn nyilvanult ez meg?

KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


[color=red]Geli-igen van neki,ugy latszik csaladi vonas. :lol: 8) [/color]

KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Timcike!

Igen, a legtöbben azt mondják, hogy rám hasonlít. :-))) De fejforma meg állítólag Balázsé.
Én nem tudom, ebben sosem voltam jó. Meg az ember saját magát nem látja kívülről, hiába van fénykép. :-)))

Puszi Mindenkinek!
Noémi

KépKép
Kép
pálfinoémi
 
 


Sziasztok!

Noémi! Nagyon édes kis pasi ez a Bálint! Szépek vagytok!!!! Rajtad sem látszik, hogy alig 1 hónapja szültél és éjszakáznál... :D :D Te rendbejöttél már teljesen? Műtéti heg????

Mi most futottunk össze véletlenül Falevéllel a központban. :D Olyan kis szépséges Sárika! :D a fiúk itt majd versenybe szállnak érte!!!! :lol:

Néhány kép rólunk is:
Kép Bende és anya

Kép Bende puszi


Geli, az jó hír, ha kinőheti Gergő. ettől én is tartok, mert szénanáthás vagyok... De remélem, Bende erősebb szervezet, és fittyet hány majd minden allergiára! :)

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi
 
 


Sziasztok!

Szépek a babák nem lehet betelni velük! :wink: Kép



Kép



Kép
mogyoland
 
 


ezek még bent készültek telefonnal de rakok fel majd még!


Kép
mogyoland
 
 


A szülésem története: pénte éjszak 2 órakkor arra keltem fel ,hogy fáj a derekem meg ,hogy pisilnem kell ekkor elment a nyákdugó meg utólag kiderült ,hogy valamennyi magzatvíz! :shock:
Tettem vettem még a Tescoban is voltunk!
Aztán volt egy fájásom ami kb. 10 perces volt egyfolytában ekkor anyukám mondta,hogy inkább menjük be!
Így délután 3 órakkor értünk be !
Bementem a szülőszobába megvizsgáltak már 3 újnyira kivoltam tágulva hívták a dokimat aki jött is nemsokára megvizsgált és mondta,hogy be is lehet írni a lánynak a születésnapját!Azt mondta 6 órára visszajön mert pont lakodalomba vannak!
Addig előkészítettek fürcsi meg minden!5 óra körül újra felfeküdtem a szülőágyra rámkötötték a gépet meg az infúziot meg egy kis oxitocint is kaptam!
Jött a doki 6 előtt meg vizsgált és elment átöltözni addigra már volt egy pár ágyat marékoló fájásom szegény párom már nem tudta merre álljon! Na visszajött a dokim megvolt a váltás is így pont a Mártánál szültem aminek nagyon örültem meg az Nst nő volt a másik meg egy tanuló.
Visszajött a doki és már nyomhatunk is a doki is segített volt egy pár nyomásom mikor az utolsó előtti nyomáshoz értünk állítólag majdnem elájultam Apa elmondása szerint. Arra emlékszem ,hogy beszéltek nagyon hozzám.Ekkor volt az utolsó nyomás amire minden erőmet össze és már levegőm sem volt nyomtam és nyomtam és lás csodát meglett a pici Ági!
Hát leírhatatlan volt az érzés mikor megláttuk a lányunkat apával!
Ekkor jött a méhlepény ami nem akart leválni már lekötöztek,hogy elaltatnak ekkor még megpróbált a doki megnyomni ekkor megint összeszedtem magam és nyomtam egyet és az is megvolt ekkor már csak a varrás és a megfigyelés amin teljesen szét voltunk csúszva apával a babánkon!
Már egyébként a vákum gép is oda volt készítve mert nem nagyon akart kijönni a drága bár apa azt is mondta,hogy egyszer megvoltak ijedve de arra nem jöttünk rá miért!Ja mert az egyik keze az arca elött volt a lányzonak és így nem fért el!


Most ennyi puszilunk titeket!
Anya, apa, és a kis Ági

Kép
mogyoland
 
 


ui: ügyes voltam most a szemem úgy néz ki mint a nyúszié!


Kép
mogyoland
 
 


Szia Mogyoland!

Nagyon várjuk az újabb képeket, de egy tünemény ez a kislány! Gratula!
Vendég
 


Hát, nem semmi egy szülésed volt neked sem! :D
De a lényeg,hogy Ági egészséges, és te is jól vagy! Aránylag gyorsan meg is született!
Nagyon ügyes voltál!
Vendég
 


Szia Anita!

Hát, hátha a kislány már nem örökli, vagy egyszerűen nála nem vált ki semmi allergiát!
Igen, tudom, hogy a tejfehérjére lett allergiás az a kislány is, de talán szerencséje lesz, és ő is ki fogja nőni! Ő is valami spéci tápszert kap, de már elmúlt egy éves!
Mondjuk úgy nem irigyellek, hogy Gergő ismeri ezeket a tejtermékeket, mert biztos néha szívesen enne belőlük. De a gyerekek valahogy olyan okosak, hogy megértik ha nem lehet!
Nálunk például nincs Cola, vagyis Bence nem ihat, de még egyszersem mondta, hogy kérne, vagy valahol máshol meginná! Megértette, hogy azt neki nem szabad!
Én cola ellenes vagyok, legalább 10 éves koráig! Utána meglátjuk!
Vendég
 


Sziasztok!

Azt akarom kérdezni,hogy nállatok volt-e olyan hogy egy picit szürcsögött a baba az elején mert most nálunk egy picit szürcsög és krákog tőlle éjszaka de nem vészes volt aki azt mondta,hogy tisztul még az elején!


Kép
mogyoland
 
 


De amugy alszik csak hallom ,hogy egy picit krákog!

Kép
mogyoland
 
 


Lányok! Mindegyik babóka olyan szép!!!!! Kérünk még képet, még, még...

Mogyoland: Sárika is szürcsög, van mikor a büfi az orrán is jön, gondolom az marad bent neki, de tud tőle ő is aludni. Mindenesetre én orrszívóval rendszeresen kiszippantom, amit tudok...Szegénykém már nagyon útálja, már messziről észreveszi, ha az orrszívóval közeledek felé.,..

Kép

Kép
falevel2
 
 


Sziasztok!

Először is köszönjük szépen a gratulációkat! :D
Most van egy kis időm, gondoltam írok pár sort...
Szval 12nappal ezelőtt megszületett a mi Drágaságunk, Patrik Felicián 4400g-mal, 51cm-mel, gyönyörű, sötétbarna, hatalmas hajjal. :lol:
Császárosak lettünk, mert Babókám óriásbébinek ígérkezett, és ferdén feküdt a pocakban, ráadásul sok volt a magzatvíz és a nyakán volt a köldökzsinór is. Még így is eléggé megszenvedtem, mivel a hatalmas buciját nehezen bírták a "kis" vágáson kivenni, de a drbácsink nem szeretett vna nagyobbat vágni (így utólag hálás is vok érte, csak ott akkor azt hittem elpusztulok :? ). De ahogy megláttam a kis manókámat, minden szenvedést elvágtak. Patrik nagyon ügyes kisbaba volt, rögtön az első cicire tevésnél szopott (el is rontottam, mert hagytam sokáig szopizni rajta és másnapra csúnyán kisebesedett, így két napig csillagokat láttam minden etetésnél).
A napjaink változóan telnek, van hogy egész nap eszik-alszik, máskor meg órákig üvölt (sajnos elég hasfájósnak tűnik, tnap óta már kapja az Infacolt és a Mecsek Baby teát is). Kezdetben tápszert is kapott, most már úgy néz ki, hogy elég az anyatej magában, szépen megeszegeti a 80-90g-okat. Nappal 3 óránként általában ébred, éjjel már volt hogy 5 órát is aludtunk. :)

Mogyo, Enn!

Örülök, hogy tudtunk bent talizni! :D
Mogyo! Gyógyul már a szemed? Milyen otthon? Hogy tetszik Ágikának a fürcsi? Patrik már kezdi megszeretni. :wink:

ENN! Sok erőt kívánok Neked! Remélem hamarosan Te is jöhetsz az otthoni babafotókkal! (küldeni szerettem vna sms-t Neked, de rájöttem, hogy nem tudom a számod! :roll: )

BORSIKA!
Köszönöm a megnyugtató szavaid, akkor nagy szükségem volt rá, tényleg megijedtem, hogy vmi baja lehet Dagimacikámnak és azért fogy! Sajnálom, hogy mielőtt hazajöhettünk már nem találkoztunk!
Ti a kórházban meztelenül, vagy egy pelusban méritek a babákat?

Teszek fel pár fotót (bocs, ha sok, de nem tudtam választani, már olyan sok készült)! :wink:
Kép 6naposan :)) Kép Vigyori :D Kép Kukucska ;-) Kép Nagyinál... Kép

Kép
honey78
 
 


Sziasztok!

Honey: Gyönyörű baba Patrik! Mekkora haja van! :D Párod hazaérkezett már? Remélem igen, és otthon gyönyörködik veled együtt a babóban!

Mogyoland: Nálunk is előfordult még az elején a szürcsögés, szerintem is teljesen normális dolog, majd elmúlik!

Dani éppen az imént vágott be egy fél almát, de szerintem még bírt volna belőle lapátolni! :D Kíváncsi vagyok mekkora már, de szerdán kiderül! Kép Kép
Vendég
 


Nagbri!

Köszi! :D
Igen, kis hajasbaba! :wink: Bár most kezd hullani a haa, remélem nem lesz tök kopi! :lol:
Párom épp ma ment vissza :? , másfél hetet itthon volt. Nagyon kevésnek tűnik, sok volt az intézendő. :( De hamarosan végleg hazajön, illetve két hét múlva biztosan pár napra. :)

Dani is gyönyörű! És milyen édes, pasis rucijai vannak! :lol:

Kép
honey78
 
 


Szia Honey!

Köszi, igen jó kis pasisak! A kutyusosat tegnap kapta a keresztanyukájától, nekem is nagyon tetszik!

Örülök, hogy itthon volt a párod! És elhiszem, hogy rettentően kevés volt az a másfél hét! Tényleg sok mindent kell elintézni!
Daninak sajnos kihullik a haja, pedig ő is hajasbaba volt! Viszont Bencének óriási haja volt, és egyáltalán nem hullott ki!
Teszek fel róla egy képet!
Hát, az a baj, hogy az a természetes, ha kihullik, de én is nehezen emésztem ezt meg Daninál!
Bence 2 hónaposan: Kép
Vendég
 


Sziasztok!

Honey de jó hallani rólatok is!
Sajna mindig eszemben van ,hogy felhívlak de mindig elmarad! :oops:

Szemem már kezd javulni!
Mi jól vagyunk hát mi is egy kicsit hasfájosok vagyunk de nem vészes!
Akkor megnyugodtam ,hogy természetes ez a szürcsögés én is orszívóval leszívóm de nagyon utálja hiszen bent állandóan szívták igy mindig üvöltés van ha erre kerül a sor!


Hát a fürcsi akkor tetszik neki ha nem éhes akkor jó de ha éhes akkor ajjaj :shock:

Jó telnek a napjaink mikor milyen van amikor alszik szinte egész nap de néha meg el nem aludna!

Nagyon aktiv tud lenni de egy édes csöpség!

Honey: te ,hogy állsz már?
Gyógyulgatsz ?















Kép
mogyoland
 
 


Geli,
már 26 hét???? Hogy telik az idő, én meg még mindig nem csatlakoztam vissza, na de ami késik.... de végül is már tudom, hogy miért.

Allergia,
lányok, ha tehetitek, tényleg ne siessétek el a tejet. A mi családunkban senki nem volt allergiás, semmire, még a nagyszülők sem. Lili mégis tejallergiás lett. Most lassan 3. hete terheljük, úgy néz ki, kinőtte, de ez több, mint egy év diéta eredménye. Az biztos, hogy ha lesz második gyerekem, és tápszerpótlásra lesz szükség, már a kórházba viszem ezt a HA-nál is enyhébb valamit, amit Lili ivott.

A babák meg gyönyörűek!!!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Uj anyucik!

Szivbol GRATULALUNK az uj jovevenyetekhez.Sok egeszseget es rengeteg tejcsit meg turelmet! :wink: Nagyon hejesek a kis babocak. :wink: 8)

Nagbri-pont ilyen kis kek rucija van Atticy-nak is,csak sajna hamarosan mar nem jo neki. :( nagyon tetszik.Hamarosan talizunk. :wink:


KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Sziasztok!

Mogyó, Bende is szürcsög, meg néha krákog is, sőt néha olyan, mintha horkantana. Még pici az orrnyílásuk. de nekem is azt mondták, természetes. Illetve szívjuk mi is, ha nagyon szörcsög. Azt a visítást! :roll: Szegénykémet sajnálom olyankor, de a cél, hogy rendesen kapjon levegőt, hjogy eleget tudjon enni. :oops:

Honey, örülök, hogy Ti is jól vagytok! Patrik tényleg szép nagy baba! És mekkora haja van!!!!!!! :D

Falevél, Apa hazaért? Mit szólt az új frizurádhoz???? :wink:
Mi ma is voltunk sétálni, igaz későn (11 körül), mert Bende úgy döntött negyed 11-kor hogy éhes maradt... :roll:
Most meg alszik, mint a tej! :D

Ezt a tej-kóstolást akkor jó későre halasztom! :) Biztos, ami biztos! :D

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi
 
 


Sziasztok!

Timcike: Igen, hamarosan talizunk! Már várom! Megtennéd esetleg, hogy megcsörgetsz egyszer? Csak csörgetni, hogy jól mentettem-e el a számod? Mit gondolsz?
Ja, a ruci igen, nekünk a mosható pelus miatt az ülepénél pont jó, de a lába hosszú! Így használjuk itthon, de aztán kimenős lesz, mert akkor papírpelusban van! Így jól ki tudjuk használni! Nekem is nagyon tetszik!
Vendég
 


Sziasztok!

Nagyon helyesek a babókák! :D

Manófalvi:
mi ma az izsáki út felé sétáltunk, mert reggel be kellett mennem a kórházba vérvételre, csak egy kontroll vérvétel volt, mert a szülésnél elég sok vért vesztettem... apa addig bevitte a kicsi lányát a munkahelyére (ott dolgozik a kórházzal szemben), és büszkén megmutogatta mindenkinek... :D
A hajam tetszett neki. :D

Olyan mérges vagyok, mert bedöglött a fényképezőgépünk, pont mikor olyan gyorsan változik Sárika... :evil:

Kép

Kép
falevel2
 
 


sziasztok!

Éppen itt alszik mellettem Ágika babakocsiban mert kint voltunk friss levegőn!
És rendesen elnyomta!
Ma voltunk intézni a pénzt a Máknál de azt a körülményes dolgokat párom már tiszta ideg volt még én nyugtattam!
Utközben hazafelé az autónk is lerobbant amivel bejöttünk nagyon izgi volt de babukánk jól türte!

Kép
mogyoland
 
 


Azt akarom kérdezni,hogy ti mikor vittétek el hosszabb sétára a babátokat?


Kép
mogyoland
 
 


Szia Mogyoland!

Attól függ mit értesz ezen. Én Bencét anno, másnap már fél órára, hogy hazajöttünk a kórházból.
Danival még többre, még aznap!
Szerintem ha jó idő van, nyugodtan viheted, annál jobbat alszik! A babák szeretnek a levegőn! Bencét kint is altattam még télen is ha nem volt nagyon hideg. Csak bátran! :D
Vendég
 


mogyo-Atticy 2 hetes volt,es mar voltunk a Tescoba.6 hetes es voltunk Erdelybe. :oops: 8) KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Timcike!

Ezt jól csináltátok! Mi is mindenhova vittük őket eddig is, és eztán is! Danival kint voltunk a repnapon augusztusban, pedig akkor két hetes volt! Végigaludta!
Vendég
 


Igen így gondoltam ,hogy menni akarunk egy sétára és közben elintéznénk egy kis dolgot a polgármesteri hivatalban kb 2 óra hossza de akkor belevágunk!


Most legalább szép idő van hála!
Tegnap mi is csavarogtunk voltunk a mamáéknál !
Végig aludta a lány!


Kép
mogyoland
 
 


Mogyo-azert most nagyon figyelj oda,h.hova viszed,mert nagy influenza jarvany van.Nehogy elkapja.En is igyekszem elkerulni a tomeget vele. :wink:

nagbri-hat igen.En amugy sincs kire hagyjam,de ha lenne se hagynam senkire.Jo,ha megszokja kiskoratol ezt a sok utazast.Most is okt-be utazok haza vele repulovel 1 honapra.Kivancsi vagyok,h.ragalja le a repulest.szerintem nem lesz gond.


KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


nagbri-csajok-Hamarosan,lehet meg a heten lesznek ruhacskak is eladok.Majd szolok. :wink:

KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Sziasztok!

Mogyoland: Hogy tetszett Ágikának a nagy séta? Remélem élvezte! Holnap mi is megyünk, és sétálunk egyet Kecsón!

Timcike: Ugye? Akkor holnap tali! Hívlak, amint elindultunk a dokitól, hogy hol is talizzunk! Viszem mindkét pasimat! Remélem Bence jó kisfiú lesz! :lol:
Vendég
 


nagbri-persze,h.tali.Varjuk,h.hivj.Ott lesz mandula is meg leget,h.erszenyes is.Remelem szep lesz az ido,tudunk setalni. :wink:

KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Hűha! Most bajban vagyok! Mandula=Manófalvi? vagy tévedek? Erszényest pedig végképp nem tudom kicsoda! Ne haragudj!
De a jó időben én is bízom!
Akkor megy időben a telcsi!
Vendég
 


Sziasztok!
Látom zajlik az élet.
Mi köszönjük megvagyunk. Bercike gyarapodik, én kissé megzuhantam.
Valamikor megint megyünk majd kecskemétre, a kontroll vizsgálatokra. Én ott szeretném megcsináltatni őket, nem itt pesten rohangálni 20helyre. Így is voltunk már a sváb-hegyen. Otthon ismerek mindent, itt azt sem tudom, hova szaladjak, ha baj van. :roll:

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E
 
 
 


Enn: ti ottthon vagytok?

Jó volt a séta este voltunk még az Auchanben de nem voltak sokan !
meg nem vettem le a pelenkát a hordozka elejéről ha netán trüsszent valaki elkerüljük a bacikat!Remélem így is lett ,jót alukáltunk éjszaka !




Kép
mogyoland
 
 


ennn-remelem,h.minden ok veletek.Hallottam,h.koraszulott lett a kis picurka.Egyebkent minden ok mostmar?Nagyon szurkoltunk nektek! :wink:

nagbri-nem,mandula az mandula,erszenyes meg a kecskemeti babavarokbol valo. :wink: De nem baj,legalab megismered oket szemlyesen is. :wink: Varjuk a hivasodat.


KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


nagbri-holnap erkeznek a babaruhak.15 kg.Egy parrol teszek majd vegyesen fol kepet,de mind a 15-rol keptelenseg. :wink:
Akit erdekel,irjon.

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Egy kis helyzetjelentés:

Sárika mostanában egyre többet gügyög, már a g hangot is többször mondta. Meg persze mosolyog, amit nagyon imádunk.
Még nem vettünk neki játékot, de a hétvégén jön a nagypapám és elvileg hoz vmi forgójátékot a kiságya fölé, meg apósomék is jönnek hozzánk és nekik is azt mondtuk, hogy játékot, könyvet hozzanak. Már nagyon kíváncsi vagyok miket hoznak...

Tegnap reggel voltunk a védőnőnél, 58 cm és 5330gramm a kicsi lány, szépen növekszik...
A doki jól megmasszírozta a pocakját, mert szerinte nem jó, ha csak 3 naponta kakil... Szerintetek? Borsika neked mi a véleményed erről? Nem nyűgös és nincs felpuffadva se, viszont heti 300 grammokat hízik...

Kép

Kép
falevel2
 
 


Falevél.

Szerinetm ha csak anyatejet kap akkor ha 3 napig nincs kaksi és nem puffadt, nem kemény a hasa akkor szerinetm nem gáz, az gyrekorvosom mindig azt mondta valószínű jól hasznosítja az anyatejet és nincs salak anyag.De ha aggaszt egy kis kamilla teát lehet neki adni az lehet hogy segít.

Kép
Kép
Kép
borsika33
 
 


Enn: Nagyon örülök, hogy Bercike gyarapodik. Ezek szerint már otthon van veletek! Szuper! De miért zuhantál meg?

Falevél: A zenélős-forgósnak biztosan nagyon fog örülni! Nekünk a zenélőke megvolt, forgót pedig csináltam üvegfestékből! Megkeresem és felteszem! Dani imádja!

Mogyoland: Biztosan nem lett semmi baja!

Timcike: Örülök, hogy találkoztunk! Atticy gyönyörű kisfiú!
Vendég
 


Kép
Vendég
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?