Sziasztok!
Bocs, hogy csak ennyire ritkán jövök, de a fiatalember nálunk is extra nyügi időszakát éli., meg fürdőt újítottunk, meg nagymamáknál voltunk...
Az első három hónap sírása után volt egy nyugis mosolygós időszak, most viszont újra nem sikerül kiismernem magam rajta.
Amiről panaszkodtok, hogy nem alszik éjjel, az van nálunk is, plussz újabban kis szadistává nőtte ki magát. Bár foga nincs, de összeszorítja az állkapcsait és már-már harap szopi közben, mindenesetre fájdalmas, meg csíp nagyon erősen, meg ugye húzza a hajam, de azt persze megszoktam. Szóval harcolunk!
Amúgy mászik már, vagyis rakja kezét lábát, aztán hasra vágódik, megint fel, mindenestre bejárja a szobát.
Na, ez van nálunk.
Mónika- milyen módszerrel tudtad kitapasztalni hogy melyik bogyó hatásos?
Múltkor felajánlottad, hogy szervezel topiktúrát, ha ez nem jön össze(esélyes), én nem bánnám, ha adnál tippeket, hogy hová érdemes elmenni kisgyerekkel.
Lorca-engem is érdekel egy saját mondókázó, ringató, ha lesz.
Kiváncsi vagyok, hogy fog működni az óraadás, ahogy írod jó sok szervezéssel.
Timi- irigy vagyok az alvókájára a lányodnak! Vajon a külön szobában alvás teszi?
Orsi-nagyon jó a csini család, ahogy kirándul!
Május-hajrá forgolódó Kele! Berci sem bírja az almát. És a lányom sem bírta. Fáj a hasa tőle, sztem túl savas neki. A körtétől viszont nincs baja, azt használom székletlazítónak.
Öltöztetés- nekem egyszerűbb overált ráadni, mint rétegelni. Amúgy overálban is van olyan ami vastag téli, meg van ami vékonyabb.
Sági- még régebben írtad, hogy bébiszittert nézel? Sikerült találni?
Lora- lánykád a felállás óta miket művel?
Majd még folytatom, remélem.