pann
rem, mára jobban érzed magad! tuti a nemalvástól (n kevés alvástól) szakad el nálad is néha a cérna, szvl jogos az önsajnálat!! én is hasonló cipőben járok, bár én már nem csak az alvásra fogom és már írni sincs kedvem róla. mindenesete egyre rosszabb. nagy már ez a gombóc,ideje lenne lenyelni v kiköpni...
kelemac (n cuki új név, köszi
) apáját tegnap fantasztikus szülinapi ajándékkal lepte meg: a hasáról átfordult a hátára!! (6x) igaz, n bizonytalanul és n hosszú idő alatt és csak egy irányban, de tény, megfordult. n nagy örömködést csaptunk, sztm kicsit meg is ijedt
kis üröm az örömben, h a gyt csaj csak kedden jön, szvl azalatt lehet, h újra visszafeszül az izma, de mindenképp felcsillant a remény
kelén is vannak pöttyök, igazából az alma és/vagy őszibarack lenne okolható, de létezik ilyen???? és csak a fején van 3 db + 1 db a kezén, nem vakarja,kicsit olyan, mint egy pattanás.
szvl haladunk a hozzátápival, eddig barack, alma, banán-meggy volt a menü. ill tegnapelőtt benyomott majdnem egy egész frutapurát. de sztm az állaga miatt, úgyh a tegnapi banánt át is passzíroztam, így simán lenyomott belőle egy felet.
lorca
mi is köszi a talit, bár igazából csak villámlátogattunk, de n jó kis terep a tietek!
sztm az uszit nem pótolhatod rendes időben,legalábbis én így értettem a fickót, h folyamatosan kell járni és pluszban lehet pótolni. egyébként a hideg vizet nem kéne rájuk hagyni sztm, figyeljenek oda jobban, h hétvégén is legyen fűtés. mit bánom én, h oldják meg, menjenek be bekapcsolni!
saját ringató
tökjó lenne, főleg, h lenne beleszólásunk a dalokba. ugye, ágiboldi?
dinyus
úgy látom, alapból a vérmérséklet dönt abban, h ki kezdi el egyszer csak fejlesztetni a gyerekét. nekünk is azt mondta a doki, h várjunk még a 7. hónapig, és ha addig se, akkor elküld a korai fejlesztőbe. élénken él a köztudatban a "lusta baba" elv, ami mellett simán ráér még lauri is. más kérdés, h pl a dévényesek szerint ilyen nincs. de pl a keresztelőn is a fülem majd leszakadt a sok, (nyilván bátorításnak szánt) "x v y se forgott még 7 hónaposan se, mégis felnőtt" meg a "mi időnkben nem volt ilyen, mégis ittvagyunk", stb. megjegyzésektől. épp h ránk nem olvasták, h az ablakon dobáljuk ki a pénzt. mindegy, mi most a dévényeztetés mellett döntöttünk, aztán meglátjuk, én már nem akartam tovább várni.
persze olyan is akad, aki azt rója fel, h nem törődünk a gyerekkel és miért nem fejlesztjük már hónapok óta. (érdekes, ezek vannak kevesebben, ill gondolom ezek ink a hátunk mögött dumálnak).
ria
én nem tudom, mit jelent az a szám, de n rosszul hangzik a számomra is érthető rész! gyógyuljatok meg!!! a kiabálás nyilván semmire se jó, ezt te is tudod, de az vesse rád az első követ...
róki
akkor sztd van rá minimális esély, h mégsem tejallergia?
pankaa
írnál pontosabban a tornátokról? h kerültetek ide? milyen módszer ez hivatalosan? tök fura, h két hétig minden nap van, egyszer csoportban, egyszer egyénileg, v dévényes v "sima" gyt? v rosszul értettem?
mmóni
köszi a bemutatót a talin! n fura, h mennyire más lehet két gyerkőc. mármint, h kele is feszes és mégis azok a gyakorlatok simán mennek neki, amiket mutattál, itthon direkt leellenőriztem mégegyszer
azt a gombócolós-felültetőst pedig bevettem a repertoárba, mert n tetszik!