Sziasztok!!!!
Regina!!!En is Boldog szulinapot kivanok nagyfiadnak!!!!Nagyon edesek a kepek!!!
Barbi!!!Hu,en nem is tudtam hogy ilyen nagy problamak voltak Adammal...A Deveny modszer egy csoda,es annyira jo hogy minden mar csak a mult,es egy ilyen gyonyoruseges,egeszseges nagyfiad van!!!
A kulon alvasokra nagyon kivancsi leszek
milyen ,,betyarkodasokat''csinalnak majd a gyerkocok a kulonbozo topic lakoknal.A batyamek kisfia,tobb hetig vagy talan honapig is atmaszkalt hozzajuk ejszakankent,pedig a noverkejevel kapott kulon szobat.Az egyik baratnom 3 eves kislanya meg ma is egy agyban alszik Veluk(pedig szep nagy hazuk van)+egy kis testu kutya es mostansag egy macsesz is csatlakozott a ejszakai tarskent
Ibolya!!!Milyen tucsok zenere jartok,es hova?A fog oblogeteses dolog nagyon tetszett,marmint hogy lenyeli a draga...
Szegenykem!!!kepzelem mar remes lehet ez a sok dio tores...Nem tudnad valahogy meguszni???
Martikam!!!En elhiszem Neked hogy rengeteg az energiad,de rosszul vagyok a ,,negykezlabas''beszamoloidtol,vigyazz nekem Magadra!!!Tudom nem lehet konnyu hogy Roland ilyen dokat dolgozik,de annak orulok hogy azt irod ,,most minden nagyon jo''
Julcsi!!!Mi is napokig ettuk Denes tortajat(vettem Neki egy Szamos csokis-marcipanosat)A vegen mar alig vartuk hogy eltunjon az egesz az asztalunkol...
Hol van ez a fantasztikus jatekbolt?Nalunk is olyan sok gyerek van a csaladban,en is ellatogatnek vasarolni...
Denes szerintem elobb-utobb ir,de ahhoz Derevnek is aktivabban reszt kellene vennie batoritaskent,kulonben en nagyon birom a ,,beszolasait''Tegnap felvettuk a kordovanosat...
Edith!!!
Jaj de varom a mai beszamolodat!!!
Persze hogy minden rendben van,es lesz is!!!!
Andi!!!!Orulok hogy azert egy-ket ,,veszhelyzet''kozott sikerul irnod!
Kepzelem mlyen nehez lehet most Veluk,de nagyon edik a jatszoszonyegen....es ugy orulok hogy visszajottel
Zsu!!!Nagyon szep harmaska!!!
Es ketteske meg egyeske is,jok lettek a frizurak!!!
Edit!!!Mi van Veled???Gyere,gyere,gyere!!!!
Evi!!Haza jottetek???Milyen volt???
Igyekszem majd irni,de most egy fontos nehez munkaban vagyok,ami 24-ig tart.Lehet hogy csak olvasgatni lesz idom,tekintve hogy remesen lassan irok es neha az irasom vegen veletlenul megnyomok egy gombot es eltunik minden...Ja,vettem egy uj konyvet a gyerek korlatozasrol,miert fontos,mennyire fontos,hogyan lehet megtalalni a helyes aranyt stb.stb.Erdekesnek tunik....
Most megyek,Puszi mindenkinek!!!