Sziasztok!
Marek ! Nagyon-nagyon hiányzol a fórumról!
Vagyok, de nem volt kedvem írni a hétvégén, én miég mindig nem tértem magamhoz. Már nem lesz olyan a fórum, mint előtte, vagyis nekem...
Adriról még senkinek sincs híre?
Andi!
Megnézetem az albumotokat!!!
A nagyszülők nagyon helyesek.
A gyerekek pedig mint mindig, gyönyörűek! A mai kép is nagyon szuper!
Szétnéztem a lakásotokba.
Láttam végre a konyhádat is. A konyhaszekrényt amit még a terhességed elején lakoztál.
Tetszik a gyerek szoba is.
Milyen lesz az új lakás. Azt már írtad, hogy 1+3 szobás és 2 fürdős...de még is milyen?
Gabcii!
Ügyes vagy, hogy nem adtad fel a szopiztatást. A hasfájáshoz pedig kitartást.
Jutta!
Üdv. újra a fórumon. Jó volt olvasni rólatok. Csak kijött ez a kishölgy, "türelmetlen anyuci".
Várjuk a képeket!
Móni!
Jé, tényleg tiszta anyja ez a kiscsaj. Értelmes tekintete van. Bababirodalmát nem láthatnák majd? Ez Juttához is szól, na és Zsuhoz.
Hajni!
Bátor, szerencsés anyuka vagy, hogy a nagytesóval tudtok csavarogni. Mi csak a ház elé és a boltig merészkedünk együtt Manóval.
Rita!
Szegény anyukád, biztos nagyon megijedhetett. Hol rabolták ki, ugye nem otthon? Elhiszem, hogy most nagyon félsz. Lala kis cukor a képen. Cicit én a szájába teszem Ákosnak, amikor csak kéri. Egyelőre megoldható...de, ha már csak a fiúkkal leszek nem biztos. Detto nálunk is mindenre gyógyír a cici.
Timi!
Kérdezted a ciciztétés, pelus csere gyakoriságát. Nálunk egyelőre minden össze-vissza. Míg Manónál átlátható rendszer volt, most semmi. Most nincs kaja előtt és után pelus csere. Örülök, ha végre alszik Ákos. Manó mindig bealudt a cicin, na Tesó nem mindig.
Majához pedig kitartás. Ahogy Ciripke is írta a szerepjáték a legjobb. Próbáld minden feladatba bevoni, ami Bibi ellátásával jár. Sokat dicsérd Maját, ne emlegesd neki állandóan a Tesót. Had érezze, hogy megint csak Ő van a középpontba. Tudom, hogy milyen nehéz neked, egyedül, jövő7-en már én is megérzem. Amilyen maximalistának megismertelek a gyereknevelésben és a háztartásban, meg tudsz majd megint mindent szervezni.
Én visszavinném Maját a közös szobába aludni. Még nem olyan régóta van külön. Én még mindig összebújok Manóval esténként, már csak pár évem van, utána már nem fog jönni. Nálunk is 10-11 után van általában alvás.
Mióta nem járunk sétálni és közösségbe együtt, nem tudom lefárasztani Manót. Remélem, ha újra egyedül leszünk itthon, persze most már Ákossal együtt, akkor újra kialakul egy napirutin.
Kertikiri!
Üdv. a fórumon. Nagyon szép kislányod van. Azért, ha van egy kis időd írj magatokról. Képeket, szüléstörténetet, és a terhességed is érdekkel szerintem mindenkit.
Napi rutin? Jó lenne, ha már lenne.
Jutta!
U.a tudom mondani mint Gabcii, napról, napra csak jobb lesz. Gátsebre kenhetsz egy kis bepanthen popsikenőcsöt is, nekem sokat segített. Én is azt a kúpot és kenőcsöt vettem meg, amit Gabcii írt. A kenőcsnél vigyáz, nem kerülhet a gátra. Az aranyér, szülés utáni héten nálam eltünt, de fájni nem fájt még előtte sem. Remélem neked sem okoz fájdalmat.
A méhösszehúzódást még mindig érzed? Szerencsére csak a kórházban éreztem, néha szopi közben, azt hittem rosszabb lesz a második gyerkőc után.
Tegnap hazament Mutim! Majdnem sírtam, Manónál azért sikerült. Jó, hogy itt volt, sokat segített. De azért volltak ilyen
és ilyen
pillanatok is. De az elmúlt időkben csak a fiúkkal kellett foglalkoznom. Manó sem érezte, hogy hanyagolva lenne, vagyis remélem.
Ancsi!
Mint mindig rólatok csak jók képek vannak. Gyere sűrűbben, jó olvasni, hogy ilyen simán megy nálatok minden.
Mentem a két nagyobbik csavarogni van. Ákos meg rajtam lóg, már most elrontom....
Szép napot mindenkinek!