Sziasztok!
Huhhh, jó sokáig tartott visszaolvasni
Konkri: Nálam is 60ezer a szülés, nekem is azt mondták ismerősök, hogy nem sok. Persze ez relatív. De én ugyanúgy vagyok vele, mint te, pláne, hogy ugye én kifogtam egy elég kellemetlen embert az elején, úgyhogy nekem már az is elég volt, hogy ez az orvos tök jófej volt, nem is érdekelt, hogy van hálapénz. De tény, hogy egyetértek mindenkivel, aki azt mondja, hogy ez elég elszomorító, mert mire is fizetem a TB-t????
A cukorvizsgálat nálad akkor ugyanaz lesz, mint nálam volt. Leveszik éhgyomorra a vért, aztán annak megnézik mi az eredménye (nehogy már az is nagyon magas legyen..) ez kb. fél óra volt, aztán visszahívtak, hogy na akkor adjam oda a 75g cukorkát (pfujjj) és majd ők megcsinálják ( gondolom féltek, nehogy átverjem őket
) és előttük kellett meginnom 5 perc alatt, persze kikanalzva az alját is és onnan számolod az egy órát, nekem is levették akkor is, majd még egy óra és akkor is. Te szólsz nekik, hogy letelt az iső. Ja, és engem nem engedtek sehova, csak ülhettem, mondván, nehogy elégessek valamit, mert akkor fals az eredmény.
Lafi: jogos, amit a cukorról írsz, mert nekem ugye ez a cukros trutyi volt és a 2 órás eredményem 6,3 lett és még ez sem tetszik a dokimnak....és nálunk a 7 már nem jó eredménynek számít.....
Móni: én is a Béres Magnézium-B6ot szedem, azt mondta a dokim, mondvaán, hogy abban több a magnézium, mint a magne b6-ban
Csibe: háááát azaz igazság, hogy nálunk több, mint valószínű nem apás szülés lesz. Mondjuk én mondtam hamarabb, hogy nem szeretném, aztán a férjem is azt mondta, hogy azt hiszi ő sem. De ehhez hozzátartozik, hogy tuti biztos ő rosszul lenne, vagy elájulna.... és nem elsősorban azért, amit esetleg láthatna, mert ugye állhat ő a fejemnél is, hanem attól, hogy én szenvedek és nekem fáj.