Lexus! Én derékban mindig fázósabb voltam, no meg felfázós is régen. Ezért is nagyon vigyázok már amióta tudunk Maszatról, mégjobban.
Szval az öltözködésről: nekem még nincs kismamanacim így egy alsópóló, ami betűrve a naciba. Majd rá egy poló, ami mostanában hosszúújjú. És most kaptam a tesómtól kölcsön egy rövid farmerruha, köpenyszerű valamit, nagy zsebekkel
azt rá. erre egy kardigán és rá a kabát. Ha melegebb van, mert süt a nap, kardigán a táskában. Ha még melegebb van, a kabát levesz. Annyira mostanában nincs meleg, hogy a 3 réteg sok volna... ja és egy kendő a nyakamba, ilyen hossszú, széles, és az azért jó, mert ha valahol fázik a derekam még mindig körécsavarhatom
Szval én a réteges öltözködés hive vagyk. ilyen egyszerű lett volna összelfglalni
és a köpenyt igazából hiúságból is veszem fel, mert a régi csipőnaci+betűrt alsópoló+póló vastagit, de nem kismamásan _még_, hanem nem tetszettem magamnak. viszont a farmerruci ápol eltakar és vidámít
ja és még annyit hozzá, hogy mint irtam a rámjővő két nadrág színe egyik narancssárga másik lila
és én a narancssárgára előszeretettel ráteszek még egy lapáttal, tűzpiros, vagy narancssárga póló, narancssárga kendő, sőt van egy narancssárga kalapom is...
most már kezdek gyanakodni.... az első _és örök kedvenc_ babát narancssárga rontybaba szerű volt....
najó, mindjárt eldugulok
csakmég annyit, h Csujzi, szerintem is jobb, hogy észrevette a csaj
türelem...
persze könnyűű mondani, mert engem is megesz a kiváncsiság...
azon én is gondolkodtam már, hogy miről fogjuk megismerni egymást
én pl gondolkodom a pocakkitömésen
ja, Lexa, még az anyós pajtáshoz: túl fiatal? a nagyanyáink 20évesen már nem egy gyereket szültek!!!
jó, tudom más idők jártak. De akkoris, mindenki tudja mikor érett meg rá! Amúgy amikor mi elmondtuk, én sejtettem, h az anyómsom véleménye az lesz, hogy azon kivül, hogy persze örül az első unokájának, azt gondolja majd, hogy túl hamar jött. (esküvő után 2ésfélhónappal
) és kb 10 perc utánkérdezte, "és a szüleid mit szóltak hozzá? nem gondolják, hogy túl hamar jön? "
magamban jót röhögtem... az én szüleim már alig várták a következő unokát
ja amúgy még ehez annyit, hogy abban a pillanatban, amikor a kezébe fogja majd Törpicseket, megfordul a világ és nagyon fog örülni a csöppségnek, hidd el!!!!
na télleg eldugultam...