Új privát üzeneted érkezett!

Pati! Megvan Mni táblája! De akkor írjam be, h kik mennek a talira? Én szeretném tovább csinálni a topictáblát, de ha Ti úgy gondoljátok, h Mni vigye tovább, akkor nekem mind1.

Az imént sikerült összevesznem anyósommal :roll:

KépKép
lexus

Lexuska, te hetekig nem voltál, mni összesítette a fejleményeket, nagyon szuperul. Az élet már csak a tali miatt (AMIVEL KAPCSOLATBAN NAGY ÁLMOM, HOGY MÉGISCSAK BEÁLLÍTASZ!!!!!! NAAAAA? LÉCCCIIIIII!) sem állhatott meg.
Találjátok ki, vitassátok meg, mi legyen.
Részemről tényleg mindegy.

Anyóspajtás mit vartyogott? :roll:

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Húú, mennyit írtatok nem is sikerült rendesen visszaolvasnom, úgyhogy bocsánat, hogy nem reagálok semmire :(
Köszi a kedves fogadtatást és a meghívást a talira. Sajna nem fog összejönni most, de legközelebb majd igyekszem pótolni.

Szép estét mindenkinek,
A.
arizona

Kár. Így potenciálisan 19-en vagy 20-an (PANNY??!) vagyunk, illetve LEXA? :!: :!: :!: :!:
BASSZUS GONDOLD MÁR MEG MAGAD!! AZ NEM LEHET, HOGY ELŐKERÜLSZ ÉS NEM JÖSSZ EL!!!

LEXAAAAAA!!!
NAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
LEXUS!
LEXUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUS!
GYEREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!

Oldd meg és kész!!! Valami megoldás biztos van!
Lécciléccciléccccciiiiiiiiii
:cry: :cry: :cry: :wink:

Kép
Kép

mpatr

pepike, mindeddig nem jött át a privi...

lexus! mentsd el a telcsiszámainkat (mondjuk az enyém, ezredszer: 70/2219565) és ha inter-nyet lesz megint, hívjál valamelyikünket, mert lassan káros lesz már, hogy ennyit izgulunk érted.
Ha éppen nem kell valami vizsgálat miatt parázni, eltűnik a lexa.
:lol: :lol:

Kép
Kép

mpatr

Neeem is szoktam eltűnni :D Egyébként az előbb nem a tábla miatt voltam savanyú, hanem anyósom miatt, aki azt bírta mondani, h korai még nekem a terhesség, meg nem tudok vigyázni magamra. Hát elküldtem vna a ... oda. Miért nem tudok vigyázni magamra? :roll: :roll: És miért korai a terhesség? Mindenki akkor vállal gyereket, amikor felkészült rá mind lelkileg, mind máshogy, nemdebár?

Talira nem tudok menni, ez tuti :cry: :cry: Munka miatt nem megy :( Eddig is utáltátok a munkahelyemet, ezután se fogjátok jobban szeretni ;)

KépKép
lexus

Szia Lexa!

De jó, hogy előkerültél, de többet ne csinálj ilyet, hogy szó nélkül eltünsz!!!! :D :D :D Jó-jó tudom, nem a te hibád........
De azért se csinálj ilyet, árt a kismamáknak az izgalom!!! :D :D
Ja és mennyire szembetünő a hasinővekedés, szerintem mindegyikönk elsőre kiszúrja, hogy új a kép!!!!
Vendég

Ja amúgy gondoltam kicsit jókislány leszek, és olvasgatok vissza, hát ti tényleg hiányoltatok :shock: :shock: :oops: Hát nemhiába szeretlek titeket!

Eszter (Eszter, ugye? :roll:) kért tőlem aktuális pociképet, hát én szívesen teszek, de akkor tegyen mki más is!!! Mert ti majd látjátok hétfőn, de én nem fogom :(

Kép

KépKép
lexus

Köszi Lujzi, édes vagy, imádlak! :D

KépKép
lexus

Lexa!
Ne is törödj az anyóssal, neked kell eldönteni, mikor vagy készen egy babára, és ha ugy érzed itt az idő, azt senki sem kérdőjelezheti meg :evil: :evil: , és tudásod szerint, amennyire birsz a legjobb anyja leszel a kis Törpicseknek!!!! :D :D :D

U.i.: én is átéltem, nekem anyám vette ridegen a hírt!!! De már túl vagyok én is rajta, és ezt a babát Mi akartuk, és csak azért, mert elérkezett az ideje!!!!!!! :D :D :D :D :D
Vendég

Lexa, tudod: anyós akkor jó, ha... :wink:

na jó, eldugulok, megyek lefeküdni, mert pocifoci van!!!! :D :D :D :D :D :D
(Ez annnyira király érzés, ahogy rúg!!!!! Ez a legtutibb az egész babavárásban!! És már kívülről is érezni!!!!! Kb. 3 napja.)
Na megyek élvezkedni a műsorban, csak még egy kérés:

ha tudtok olyan linket, vagy doksit, ahol le van írva, hogyan tud KONRKRÉTAN apuci segíteni a szülésnél, lécci lökjétek át nekem.

Jóccakát. :wink:

Kép
Kép

mpatr

Jujj Patiii!! De jó neked! Vuduzzál már ide Törpicsekmocorgást léccii :D :D

Lujzi! Én sem fogok miatta idegeskedni! Vagy legalábbis nem sokáig ;) És ahogy mondod, kihozom magamból a legtöbbet, amit csak tudok majd!

Csajok! Már akartam kérdezni, csak nem tudtaaam :shock:, ti hogy öltözködtök ebben a lehetetlen időben, ahol hol megfagyni, hol meggyulladni lehet? Én próbálok úgy, h a hasamat minél jobban védjem, de hát ez nem mindig kivitelezhető :?

KépKép
lexus

Na végezetül egy anyós kép, a megkerült lexának:

Kép

Puszika :wink:

Kép
Kép

mpatr

Huh pati, ez nagyon jó kép, mindjárt el is mentem!!!!! :D :D :D
Vendég

Jajj isteneeem :lol: :lol: Kb. ilyen :roll: :lol:
És én ide nem tudtam jönni ennyi ideig :shock:

KépKép
lexus

Ne is mond lexa az öltözködést!!!!!
Én is mindig megfagyok, ritkán "gyulladok" és mindig aggodok, csak meg ne fázzunk (föleg, hogy kiskoromban vesebeteg voltam)!
Ugyhogy probálok hosszú pulcsikat hordani, már amennyi van :? , és a vesémre meg a meglévő pocinaci jó! :roll: Ha visszaolvasol, ott megtudod, hogy napok ota várom a nacikat, mert pesten csinálja egy csaj, és még nem ért ide, majd postán adja fel!!! :evil:
Ugyhogy most ezért egy kicsit szomi vagyok, remélem hétfőre itt lesznek a nacik!!!
Vendég

ugyeugye???? :lol: :lol:

Te, lexa, eddig is panaszkodtak a többiek, hogy nem bírnak ennyit visszaolvasni, ha pl. elszaladnak 1 órára a géptől.
Most hogy Te végre megkerültél, hát mit mondjak, lesz itt nemulass!
(TERHES)GATYÁKAT FELKÖTNI!! 8)

na tényleg megyek csicsikázni: 3 pasi között alszom :wink: dejónekem!! :lol:
(aha! az egyik horkol, mint egy medve, a másik csikorgatja a fogait, a harmadik meg minden második választott testhelyzetemet megvétózza :shock: )

JÓ ÉJT NEKEM IS!!! :)

Kép
Kép

mpatr

Sziasztok!

Lexi!!!!
Szia, de örülök, hogy újra itt vagy köztünk! Szépen nődögél a pocid, oké, én is teszek fel egy 18. heti pociképet. Örülök, hogy minden oké veletek, hiányoztál!! Sajnálom, hogy nem tudsz jönni a talira, de a következőre kötelező ám a megjelenés! :wink:

Judit,
jobbulást kívánok Neked! Örömmel hallom, hogy Levi már jól van! :)

Arizona,
üdv a topicunkban! :)

Már én is nagyon várom a talit, valószínűleg fél 6-kor tudunk elindulni párommal, úgyhogy kb. fél órát késni fogok. Sokszor elképzelem a képet, amint belépek az ajtón és fürkésző szemekkel kereslek benneteket, hogy hol lehettek. :)

Kép 18. heti pocikép

Melinda

Kép
melinda80

Amugy mindenki, aki most már kiváncsi, hogy milyenek a nacik!

Írtam a csajnak emailt és azt mondta, hogy épp csomagolni akarta, mikor megszokásból összemérte a két nacit, és kiderült, hogy a kord kisebb egy számmal, ugyhogy nekiállt mégegyszer, és ha kész azonnal postázza!!! :twisted:
Pedig már nagyon vártam, és hát elég rossz igy, hogy még csak egy pocinacim van, és hát mindig vmi melegitőbe megyek el itthonról, ha éppen mosásba van, ugyhogy :evil: :evil: :evil:
Na most már eldugulok, de ha megkapom a nacikat, mindenképp írok véleményt!!! :D :D :D
Vendég

Csujzi,
azért az jó, hogy a varrónő még egyszer ránézett a méretre, minthogy Te vetted volna észre, hogy nem stimmel. Akkor a visszaküldés miatt húzódott volna el, hogy hordhasd. Remélem hamarosan megkapod őket!

Lexi,
mostanában úgy öltözködöm, hogy kismami nadrágot veszek, ami melegíti a hasamat, aztán rövid ujjú felső, pulcsi és rá a kabát. Így ha melegem van, könnyen le tudom vetni a felesleges holmit. Télre meg veszek egy hastartó pántot, ami melegíti a pocit.

Pati,
szenzációs ez az anyóskép!!!!!!! :D

Melinda

Kép
melinda80

Lexus! Én derékban mindig fázósabb voltam, no meg felfázós is régen. Ezért is nagyon vigyázok már amióta tudunk Maszatról, mégjobban.
Szval az öltözködésről: nekem még nincs kismamanacim így egy alsópóló, ami betűrve a naciba. Majd rá egy poló, ami mostanában hosszúújjú. És most kaptam a tesómtól kölcsön egy rövid farmerruha, köpenyszerű valamit, nagy zsebekkel :) azt rá. erre egy kardigán és rá a kabát. Ha melegebb van, mert süt a nap, kardigán a táskában. Ha még melegebb van, a kabát levesz. Annyira mostanában nincs meleg, hogy a 3 réteg sok volna... ja és egy kendő a nyakamba, ilyen hossszú, széles, és az azért jó, mert ha valahol fázik a derekam még mindig körécsavarhatom :lol:
Szval én a réteges öltözködés hive vagyk. ilyen egyszerű lett volna összelfglalni :lol:
és a köpenyt igazából hiúságból is veszem fel, mert a régi csipőnaci+betűrt alsópoló+póló vastagit, de nem kismamásan _még_, hanem nem tetszettem magamnak. viszont a farmerruci ápol eltakar és vidámít :)

ja és még annyit hozzá, hogy mint irtam a rámjővő két nadrág színe egyik narancssárga másik lila :lol: és én a narancssárgára előszeretettel ráteszek még egy lapáttal, tűzpiros, vagy narancssárga póló, narancssárga kendő, sőt van egy narancssárga kalapom is...

most már kezdek gyanakodni.... az első _és örök kedvenc_ babát narancssárga rontybaba szerű volt.... :lol:

najó, mindjárt eldugulok :)

csakmég annyit, h Csujzi, szerintem is jobb, hogy észrevette a csaj ;) türelem... :) persze könnyűű mondani, mert engem is megesz a kiváncsiság... :)

azon én is gondolkodtam már, hogy miről fogjuk megismerni egymást :)
én pl gondolkodom a pocakkitömésen :lol:

ja, Lexa, még az anyós pajtáshoz: túl fiatal? a nagyanyáink 20évesen már nem egy gyereket szültek!!! :evil: jó, tudom más idők jártak. De akkoris, mindenki tudja mikor érett meg rá! Amúgy amikor mi elmondtuk, én sejtettem, h az anyómsom véleménye az lesz, hogy azon kivül, hogy persze örül az első unokájának, azt gondolja majd, hogy túl hamar jött. (esküvő után 2ésfélhónappal ;) ) és kb 10 perc utánkérdezte, "és a szüleid mit szóltak hozzá? nem gondolják, hogy túl hamar jön? " ;) magamban jót röhögtem... az én szüleim már alig várták a következő unokát :lol: :lol:
ja amúgy még ehez annyit, hogy abban a pillanatban, amikor a kezébe fogja majd Törpicseket, megfordul a világ és nagyon fog örülni a csöppségnek, hidd el!!!!

na télleg eldugultam... :lol:

Kép

Kép
kolyok28

[quote="kolyok28"]
írta:
kolyok28ja amúgy még ehez annyit, hogy abban a pillanatban, amikor a kezébe fogja majd Törpicseket, megfordul a világ és nagyon fog örülni a csöppségnek, hidd el!!!!

ha odaadja neki Lexa... :lol:

JÓ REGGELT MINDENKINEK!

Kép

Ma van az utolsó nap a buliig. Kéretik útvonalat nyáladzani, autókat megtankolni, fényképezőket feltölteni, gyomrokat készíteni. És pihenjetek, mert nem biztos az, hogy 9-kor el kell este induni :wink:

PÉTÉ hol a manóban??? (próbálok privit küldeni)

Kép
Kép

mpatr

Szép vasárnapot Mindenkinek!

Már csak egyet kell aludni!!!

Kiszazsu, mindhárom privit megkaptam! Köszönöm. :lol: :lol:

Csujzi, én tegnap voltam a csajnál, átvettem a ruhákat, amit rendeltem. Annyira jók! A talisok meglátják holnap, mert tegnap kimostam őket és elhatároztam, hogy abban megyek. :D

LEXA, végre hallunk felőled! Örülök, hogy minden rendben veletek! Nem ér ám stresszelni a pocakosokat, mert ilyen mérgesek lesznek Rád! :evil: :evil: :evil:

Csóközön!

Évi

KépKép
kvaszeva

Ja, és minden gonosz anyóssal rendelkező pocakosnak küldöm:
Kép

Évi

KépKép
kvaszeva

Sziasztok!

Lexus!!!!

ne idegeskedj az anyósodon bár tudom hogy ez nem könnyű!!! Vele laktok??

Nállunk anyukám ellenezte ezt a babát ami nagyon rosszul esett eleinte, pedig már van egy lányom. Ő ezt azzal magyarázta hogy annyira szereti a pepit hogy fél hogy ha megjön a tesó hátrányba lesz. de már nagyon örül és várja a kisunokáját.
Kérdezd meg az anyósod hogy ő mikor szült???? Amikor szoltak neki hogy szülhet vagy amikor ő úgy érezte aljött az ideje.
Nállunk érdekes a helyzet mert anyukám az első gyereknél nem tudta mondani hogy korai( 20 éves voltam) mert ő alig töltötte be a 18 amikorra megszülettem, úgy hogy jó fiatal nagyi, mindenki azt hiszi az ő gyereke a lányom!!!!

Sőt egy még jobb dolog az öcsém 1 évvel idősebb a lányomnál, 6 éves a nagybácsi!

na puszi mindenkinek
dolgozom tovább.......

pepike

Kép

Kép
pepike

Látom szokásos vasárnapi pangás van...

Kép
Kép

mpatr

Helló Lányok!

Máskor a kutya sem veszi észre, ha egy pár napig nem jelentkezem... :cry: :cry: :cry:
Otthon lassú a netünk, ezért csak a munkahelyemről szoktam írni.

Pepike! Nekem a Keleti vagy Stadionok tökéletes, ha ott ütközünk, 5-kor indulunk az Örsről Pumperkával.
Mpatr! Privi ment!

Az asztalkártyák készítése jelenleg folyamatban, holnapra meglesz mindenkinek.

További kellemes hétvégét Mindenkinek!

Kép
pété

Pété!

Én 5 kor találkozom valakivel( sajna már nem tudom ki lesz az) :oops:
a Zuglói trófeánál és utána megyünk a Lehelhez a többiekért. Akkor onnan megyünk a Keletihez és ott talizunk 5.30 körül. tudod holvan a gázművek a Keletinél???
És onnan araszolunk tovább, mert akkora dugó lesz hogy megöregszünk mire odaérünk!!!

pussz Pepike

pepike

Kép

Kép
pepike

PETRA TAXIVAL UTAZÓK!

Akkor 5 kor Zuglói trófea, vagy 5.15 lehel tér templom előtti parkoló.
Írjátok fel a számom, ha valaki késik, csúszik, vagy nem találjuk egymást!
Én fekete Fiat puntoval érkezem!

PÉTÉ!
Légy szíves küld el a számod, ha nem találnánk egymást.

Petra 0670/5086794

pepike

Kép

Kép
pepike

Szép vasárnapi délutánt Mindenkinek!

Csujzi!

Rosszul emlékszem, hogy a gatyókat a 11. kerületben varják? Nem. Most néztem. Tőlem nincs is messze. Ha holnap koradélutánig megcsinálja a varrónő, és ugye te is jössz a talira (?), akkor én el tudok sétálni érte, és akkor nincsenek postázási problémák. Hm?

Kolyok!

Nem mondod, hogy a sima gatyóidba beleférsz még? Velem közölte a legjobb barátnőm, hogy ő is eljön a babanetes topik bulinkra és azt mondja, hogy ő én, és rámnézve csak annyi megjegyzést tesz majd: nem látjátok, hogy ez a has már 6 hónapos? :lol: A legjobb barátnőm... (Szerintem a hasam normálisan nő, a csípőm, medencém az, ami nemnormális ütemben tágul, meg hát a párnácskák -> normál nadrágjaim kb. a combomig hajlandók feljönni. :oops: )

Eszter

Kép
eszter.eu

Pepike!
Jó nekünk a fél 6, legalább nem kell rohannunk...(a múltkor egy óra alatt értem ki a Keletibe a Füredi lakótelepről) bár nem tudom, hol van a Gázművek, de ha elmondod, akkor ott várlak Benneteket.

Tel.: 06 30 20 14300

pusszantás

Timi

Kép
pété

Sziasztok!

Évi!
Nem ér holmi ruha üggyel a kismamák agyát huzni, és fokozni a kíváncsiságukat!!!!! :D :D :D :D :D :D
Ha kérdezhetem, te milyen ruhákat rendeltél?!

Eszter!
Nagyon szépen köszi a felajánlásodat, de én sajna nem tudok menni a topic talira, csak lélekben leszek ott és gondolok arra a sok finomságra, miközben az esti szenyomat eszem!!!! :roll: :roll: :D :D :D

Továbbis zép vasárnap délutánt mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!!

Csak gyorsan beugrottam, mert megyünk motorozni, olyan szép idő van, ki kell használni!!

Köszönöm a tanácsokat, Pepike olyan takaróm van, de túl vékonynak találtam, úgy gondolom hálózsáknak jó lesz.
Tegnap voltam vásárban Szlovákiában, Párkányban, de nem találtam ott sem olyan zsákosat :cry: , viszont vettünk textil pelust 15-öt és egy kifogót, mert az ottani minőség sokkal jobb. Az ára is, össz 4500 volt. Anyós fizette :D :D

Böbi

Kép

Kép
bosek

PÉTÉ!

oksi, megbeszéltük, ha jössz a Keletinél ne menj tovább az úton ami menne a Blahához hanem fordulj a lámpánál balra a felüljáró alatt és utána az első utcán jobbra le és rögtön ott van a főutról látszik a gázművek ( Fiumei út):lol:
a számod felírtam ha nem találjuk egymást értekezünk.
te voltál már abba trófeába??? Mert pontosan én nem tudom hol van csak annyit hogy a Lágymányosi hídról le kell jönni balra és ott van valahol :wink:

Petra

pepike

Kép

Kép
pepike

Bosek!

Szerintem nem egyről beszélünk mert ez hálózsáknak vastag lenne sőt.... Valami hasonló lehet a tied!

Atyám te még felmersz ülni motorra?????

pussz

pepike

Kép

Kép
pepike

Sziasztok!
ÉG A TALI-LÁZ!!!!

Kép

Készülnek a kártyák, a játékok, mennek az egyeztetések.
DEJÓÓÓÓ!!!

Ha jól emlékszem, de tuti nem :oops: , ketten biztosan késnek a 6 órához képest. A dugók (forgalmi!!! :lol: :wink: ) kivételével kik azok, akik nem 6-ra jönnek és mikor számíthatunk rájuk?

Gyűlnek a telcsiszámok, jegyezzétek fel:
Pepike: 0670/5086794
Pété: 06 30 20 14300
Patrícia: 06 70 221 9565

Panny, kocsi kész, ugye?

Akinek bármihez létszám kell, Pannyval 20-an jövünk.

Az étterem elég jól látszik az útról, egy asszem (!!!!) bordó-sárga újépítésű sarokház aljában van, be kell kanyarodni a mellékutcába és ott van szinte egyből az étterem után a mélygarázs, ami most már fizetős.

Kép
Kép

mpatr

Aki kocsival jön, az étterem honlapján tépkép és leírás is van. Meg a telefonszámuk, mégse pasik vagyunk, hogy órákat tekeregjünk, anélkül, hogy megkérdezzük, mégis hova kéne menni :lol: :lol:
amúgy engem kábé hiába hívtok útvonal ügyben, mert ehhez én viszont naggggyon nő vagyok :lol: :lol:
hajrá!!!!

Jaj, még csak 10 perc telt el a hátralévő időből. :twisted: :lol:
Megyek is, takarításba fojtom a bánatom.. :wink:

Kép
Kép

mpatr

[quote="kvaszeva"]K írta:kvaszevaiszazsu, mindhárom privit megkaptam! Köszönöm. :lol: :lol:

Nagyszerű! Nem elég, hogy a közösbe háromszor küldtem be az üzimet, még téged is triplán fárasztottalak! :roll: Pedig a privátnál még ki is írt valami hibaüzenetet, és mikor utána ránéztem a kimenőkre, nem volt bent. Na mindegy!

Lexa, jó, hogy újra köztünk vagy! Már mindenki tövig rágta a körmeit, hogy mi lehet veled!
Kép

Csujzi, 18, újabb hetet öregedtünk! Te is mostanában mész a következő UH-ra? Én szerdán, és talán meg is tudjuk, hogy ki lakik odabent!!!
Vendég

Nálunk a azülők már alig várták, hogy jöjjön az unoka, már az agyunkra mentek a példálózással és a kérdezősködéssel. :roll: A másodikat persze már nem sürgették annyira, de azért kérdezgették, hogy meddig akarjuk még húzni :) . Mintha rajtunk múlt volna... :oops: :roll:

Pepike, ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉN megyek a zuglói Trófeához 5-re! :) Nehogy elmenj nélkülem !!!! :lol:

Kép

Kép
mzx

Én késni fogok picit, kb. 18.20-ra fogok érkezni.
És kontaklencsés vagyok, de begyulladt az egyik szemem, úgyhogy ha netán megláttok a tömegbe meredve, vakegér módjára keringeni, légyszi integessetek hevesen. 8)

Trófeához rövid segítség: amikor a Lágymányosiról a híd legvégén (a Science Parkon túl) lejöttök, pont a végén van jobbra egy mellékutca. OTT NE FORDULJATOK BE! Titeket a a második lámpás kereszteződés jobbra kanyarodó sávja érdekel. Amint jobbra kanyarodtatok, már lehet is parkolni.

Eszter

Kép
eszter.eu

zsu!

Igen, megint eltelt egy hét, már a 18 :!: hét, közeleg a félidő!!!!
De lányok, ha jobban belegondolunk, még csak most volt az, hogy túl vagyunk az első trimeszteren, tünetek szünnek, most meg már lassan (de biztosan) mindegyikönk félidős közeli!!! :D :D :D :D

További szép napot mindenkinek!!!
Vendég

Most már felbátorodva azon, hogy ezen az oldalon :!: már két pocifoto van, megyek én is csinálok, aztán majd töltöm!!! :D :D :D

Melinda! Szép a pocifotod neked is, milyen jol látni már hogy kismano lakik odabent!!! :D :D

Na megyek én is készitek, aztán jövök vele!!! :roll: :roll:
Vendég

Sziasztok!

Én biztos, hogy késni fogok, mert fél 6-kor indulunk Dunaújvárosból kocsival és nem biztos, hogy a megszokott egy óra alatt odaérünk, szóval azt mondom 7-re szerintem odaérek.

Köszi mindenkinek aki útbaigazítást írt, a párom vezet, úgyhogy jó, hogy tudom az infókat, majd én elnavigálom. :)

Az előbb jöttünk meg egy beagle kutyatalálkozóról (nem biztos, hogy így kell írni, hosszú, lelógó fülük van, alacsonyak és foltosak), az erdő közepén egy kutyakiképző helyen rendezték meg. Párom egyik ismerősének van ilyen kutyuja, megnéztük őket, arik.

Mindjárt indulunk anyósomhoz. Ő aztán nem szól bele a dolgainkba, sokszor már ettől kapok idegbajt, hogy inkább ránk hagyja a dolgokat, soha semmiről nem mondja el a véleményét. Pedig néha jól esne. Ez van. A babavárást se nagyon látom rajta, remélem azért miután megszületik babó, átjön meglátogatni minket meg mivel nyugdíjas, segíthetne nekem pl. vigyázni rá, míg én átszaladok a boltba. :roll:

További szép vasárnapot!

Melinda

Kép
melinda80

Csujzi,
kíváncsian várom a pocifotódat! :)

Köszi a dícséretet! :)

Melinda

Kép
melinda80

MZX!

a világért sem hagynálak ott!! Annyi a különbség hogy most már tudom kit várok. Mármint névről, de ha nem tudtam volna akkor is vártam volna egy pocakos valakit meg most is várok egy pocakos valakit mert úgy sem tudom hogy nézel ki. Úgy hogy inkább te keress majd engem egy pocakos valaki vagyok!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (Fekete kocsiba)

pussz Pepike

pepike

Kép

Kép
pepike

Na ezek vagyunk mi 18 hetesen!!!! :D :D :D
Kép
Vendég

Tök szépek a frissen feltett pocik!

Hááát, Csujzi, ahhoz képest, hogy egyidősek vagyunk, kb. fele ekkora a pocim, alig látszik!
Vendég

Kiszazsu!

Oh ne aggodj, hogy fele ekkora a pocid, mert a kezem is takarásba van, na meg én egy kis felesleggel kezdtem a terhességet!!! :D :D :D
Hát majd ha vége ennek a szép időszaknak, meg a szopiztatásnak majd talán lemegy!!!! :oops: Rajta leszek! :D :D
Egyébként én majd 24-én megyek uh-ra, kicsit még odébb van! :roll: De remélem akkor majd megmutatja magát!!! :D :D
Szoritok neked is, hogy megmutassa magát!!!
Vendég

CSujzi!
De szép a pocikád!!!!

Anyós téma: még jó, hogy aktualitás:
ma a kedves párom lement az anyósomhoz a fiammal (25 km). Viszont egy korábbi, kettejük közötti balhé miatt anyósom nálunk 1 éve nem járt. (A franc se ért ezeket, egymás háta mögött azóta is csak szídják egymást, szembe meg elvannak, na mindegy.) Ez du 2-körül volt. Gondoltam, ledőlök egy 10 percre, hogy lett egy kis nyugalmam, meg azt terveztem, hogy folytatom a megkezdett (nagyon ránk fér jellegű) takarítást. Mire ébredek 5 órakor????
ANYÓSOM érkezett a kedvessel :shock: :shock: :shock: :shock:
El tudjátok képzelni, mit éreztem, egy építkezéssel egy laktérben lévő lakásban, takarítás előtt, 1 év után???
Kész.. :shock: :shock: :shock:
Még szerencse, hogy egy arcrezdülése se volt anyósomnak, le a kalappal, mintha észre se vette volna, csak az építkezést dícsérte, meg hogy hogy haladunk. Azért 1 napot eltoltam volna ezt a látogatást, de valahol örülök is, hogy itt volt, mert ez talán azt jelenti, hogy kezd rendezősni az anya-fia viszony. Jó lenne.

Norton ma lepénylakó legény, keveset jelzi magát, inkább a tegnapi gyomrozást folytatja :? Várom az estét, hátha megint azért csak lesz pocifoci!

EJHA! ELMÚLT 6 ÓRA! Visszaszámolás.
(Ja, mikor beállított A MAMA, éppen azt álmodtam, hogy 5 óra, indulnom kell a talira és még nincs kimosva a göncöm.. neki is álltam azóta mosni. :shock: :lol:

Kép
Kép

mpatr

Pepike!
Ne felejts el hívni holnap!!!!! Várom!
:wink:

Kép
Kép

mpatr

Vissza: Várandósság