Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!!

Kacika!
Nagyon huncut, vagány, életrevaló kisfiad van. Nagyon szép kismami vagy!!!

Mondom nekünk az AFP 12 lett, a terhesgondozós védőnő szerint 5-80 közt jó...a legfontosabb, h egészségesek a gyermekeink!!!

Milyen volt a nap anyuddal? :D

Erika!
Örülök én is, h nincs baj, de ezt borítékoltam Neked! :D iszonyat nehéz lelkileg. Nekem az segített, h elköltöztem, uj város, uj környezet, új munkahely..... neked nem kell ilyen drasztikusan!!!!!! :D :D Próbáld valamivel leterelni a gondolataid, valami kedvtelés.....

Luca!
Boldog évfordulót! Ej de szerelmes embered van! :D :D :D

Juca!
Örülök, h vannak még normális emberek! A Margitot én is sajnálom, így is, h már messze költöztem.

Leirnád Kinga egy napi étrendjét?? Köszi! És a tábláért is puszik!

Csajok, védőnénik!
Kicsit magam alatt vagyok amúgy... megvan Ábel vérképe és az egyik értéke iszonyat magas. Az alkalikus foszfatáz 25% -kal magasabb a referencia felső határánál. Ez egy enzim, nekem is magas, de ugye nekem epekövem van. Lehet, h Ábel még a méhlepényen kapta ezt a "dózist"??? Azóta még nem ürült ki neki???? A férjem nagyon szomorú, fél, h valami baj van én meg magamat hibáztatom.
SEGÍTSETEK, ha tudtok valamit erről! Vérszegény is, de talán az nem vészes. Hétfőn reggel tudom felhívni a dokinkat, de addig nem bőghetek....köszi

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72
 
 
 
 


Zsuzsi, köszi!

Luca, boldog évfordulót!!!!!!
Vendég
 


Zsuzsu!
Én sajna nem tudok erről a dologról semmit,de remélem hétfőn megnyugtat a doki,hogy semmi baj sincs.
Dreika!
Az utcára mennéssel nekem is gondjaim voltak,aztán jött az anyukám,és kirángatott a depiből.Volt olyan hogy két napig csak Szex és New Yorkot néztem.Próbáld élni az életed,mert nem jó ha befordulsz.Mondom ezt én aki tegnap este megivott egy fél üveg bort. :D Utána persze sírás...Gondolom ez egy darabig így is lesz.Jaj én is olyan szivesen elköltöznék már innen.Utálom,hogy mindenki mindenkiről mindent tud.Tiszta falu...
Tegnap beszéltem a párommal telcsin,nagyon ki van.Talán még jobban megviselte mint engem.Nem is tudom mi lesz így.Azt mondta szeret engem,meg a fiukat,de most a baba dologtól kicsit elbizonytalanodott.Gondolom idő kell neki a gyászhoz.A ti párotok hogy élte meg ezt a vetélés dolgot?Hogy tudnék én segíteni.Tegnap már majdnem lőttem egy repülő jegyet Münchenbe,hogy átöleljem apát.Jaj csajok de nehéz ez.

Kép
mese28
 
 

 
 

Zsuzsi, sajnos nem tudok erről az enzimről semmit, talán ha jön kislibus, ő fog tudni mondani valamit.
De ne hibáztatsd magad, biztos nincs , és nem is lesz semmi baj!
Vendég
 


Dreika,
nekem el van mentve a Jónás naptáram, biztos, ami biztos. Fura, hogy mindig peteérés után vannak a Jónál napjaim, amikor is elvileg - legalábbis a tudomány mai állása szerint - nem lehet teherbe esni. De hát rajtunk ne múljon, ha már úgyis minden más is akadályoz a babásodásban.

Zsuzsu,
ne edd magad feleslegesen, lehet, hogy semmit nem jelent még 25% különbség is. Az én mostani vérvételemben az aTPO érték (pajzsmirigy antitest, vagy gén, vagy nem tudom mi, szóval ami pusztítja), az a normális 60 helyett, nagyobb, mint 3000!, és még erre is azt mondták, hogy annyit jelent, mintha 62 lenne.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Dreika,
hülyén fog hangzani, amit írok, meg nem vagyok egy szívtelen dög, de mi úgy próbáltuk felfogni a vetélést, hogy ez valahol természetes velejárója az életnek, statisztikailag minden UH-val kimutatott terhesség 25%-a végződik vetéléssel, amúgy meg még több. Persze, miért velünk történt mindez.... De akkor is biztat az, hogy nem egy egyedi esetről van szó, nagyon sok nő átéli ezt életében.
Közben nálunk kiderült, hogy nem véletlen történt, de most már tudunk ellene tenni legközelebb.
Szóval igazán nem szomorkodtunk rajta, próbáltuk természetesként felfogni, a kiszokni, amit akkor a páromnak adtam, amikor kiderült, még mindig itt van a laptop felett kiakasztva, el van téve az UH kép, de nem zaklat fel. Sőt, még képesek voltunk viccelődni is, kiderült ugyanis, hogy a kis maszatka 8 nappal az együttlétünk után fogant UH szerint, akkor, mikor már élnie sem kellett volna a spermáknak, nem hogy termékenyíteni. A férjem közölte, hogy "Hát mit akarok én, biztos valami tök fáradt sperma beleszédült a petébe, hát persze, hogy már többre nem volt képes...:-)"
Na szóval mi így tudtuk feldolgozni, hogy megbeszéltük, elmentünk minden vizsgálatra, hogy rajtunk ne múljon a következő, nem mondom, hogy nem sírtunk, de hamar túl voltunk rajta, és a következőre koncentrálunk. Ja, és ami a lényeg. Nekünk itt van Lili, már van gyerekünk, APA és ANYA vagyunk, azért ez sok mindent feledtet.
Hú, de hosszú lettem.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Sziasztok!

KÖSZI CSAJOK!!!!!!

Azzal nyugtatom magam, h Ábel jól fejlett, okos, mindenben olyan, mint egy 15 hónapos kisgyermek. Csak ez az érték magas és a vas kevés, a többi érték normális vagy referenciaértékközeli.
Arra is gondoltam, h egy mérés nem mérés na meg nem bízom abban a laborban, ahol nyáron elfelejtették megcsinálni a vérképet, most meg a süllyedés és a vizeletteszt maradt ki......

Emese!
Nálunk a férjem maximálisan mellettem állt és Ő megtalálta a vetélés okát, így változtattunk és jött Ábel. Szomorú lenne, ha emiatt megromlana egy kapcsolat. Tudod: jóban rosszban, egészségben-betegségben......

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72
 
 
 
 


Zsuzsu,
A költözés jóóóó, tényleg legalább tereli a gondolatokat. Mi is szeretnénk költözni, már nézegettünk házakat is, csak a férjem most még legalább 1 hónapig mankózik, így azért nehéz. Nagyobba szeretnénk menni, házba és ki Budapestről, bár nem messzire.
A vérképpel meg tuti nem lesz semmi nagy gond, ne idegeskedj!!! Megkérdeztem tesóm, a SOTE fősulira jár, de még nem hallott erről.
Amúgy Ábelnek van valami „tünete”? Vagy miért kellett a vérvétel?

Mese,
Fél üveg bor? Az jó! :D Én csütörtök este mikor megtudtam, hogy baj van, na akkor ittam. :oops:
Nehéz lehet nagyon a párod nélkül … Enyém is nehezen viseli, amúgy sincsen jó passzban mostanában. De nem mutat kifelé semmit. Talán ez még rosszabb ... :roll:

Linacska,
Igen, értem amit írsz, én is próbálom így felfogni, csak nehéz.

Ma sikerült magam rávenni, hogy kimenjek a piacra, egész jól esett. :) Meg bementem a C&A-ba, hogy na most aztán mindent ide, de egyrészt ezren voltak, másrészt ezt a fiam nélkül kell máskor tervezni. Szóval semmit nem vettem.
Holnap bábszínházba megyünk.
Hétfőre meg megbeszéltem egy találkozót egy babás barátnőmmel.
Haladok, nem? :D

KépKép
dreika
 
 


Dreika,
voltatok már máskor is bábszínházban? Mi pénteken voltunk először. Szépen végigülte Lili, csak belázasodott alatta.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Hú, ettől a pajzsmirigy hormonpótlástól teljesen be vagyok pörögve.
Ma már a 3. féle kaját csinálom, piacon voltam, Lilizek...
Az eddigi fáradság után nem olyan rossz, de inkább fogynék, mint pörögnék :D

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Szia Lányok!

Mi kettecskén vagyunk ma az urammal... :wink:

Reggel teniszeztünk a verőfényben, aztán ebéd egy jó kis étteremben (közben azért volt zuhany és átöltözés :lol: ) utána IKEA (tömeg) és este begyújtunk a kandallóba... :oops: ...és tovább is lesz mondjam mééég? NEM!

Dreika, a Jónás szerint Benedek fiamnak lánynak kellene lennie...

Zsuzsu, nekem fogalmam sincs ezekről az értékekről, sajna, de NYUGI!

Kép
zmimi
 
 


Linacska,
nem, még nem voltunk "egyhelyben ülős" programon, én spec. utálom a bábszínházat, valakitől kaptuk a jegyeket, szerintem korai lesz, de akkor lehet tévedek.

Mimi,
irigyellek. :wink:

KépKép
dreika
 
 


Sziasztok!
Dreika, így tovább!
A Jónás szerint Bettinek fiúnak kellett volna lennie.Én annyira nem hiszek benne, nem látom az élettani alapját.Persze attól még lehet, hogy sok embernek beválik!Valaminek kell lenni benne...

Zsuzsu, ne aggódj, biztos minden rendben lesz.De gondolom, akkor nyugszol meg, ha ezt majd orvos mondja...

Lina!
Irigyellek a sok energiáért!Én mindig úgy érzem magam, mint akin átment az úthenger.Bár ma én is egészen aktív vagyok, ebéfre a gulyásleves mellé -életemben először-berét sütöttem.Most meg feketeerdő-tortát csinálok.Vagyis ez csak kísérlet, még soha semmilyen tortát nem csináltam, most tanulom a sütögetést...
Nagy gond nem lesz, van kutyánk! :lol: Legfeljebb ő eszi meg...
Már egy lapot sütöttem, most jön a másik.

Monti, Kacika, jól vagytok?
Kacika, köszi!

Mimi, van elképzelésem a kandalló begyújtását követő eseményekről...Nincs is annál jobb!
:wink:
Jó szórakozást!

Mi is kettecskén vagyunk, de még nincs bent a kandalló.( Nem igazi kandalló, csak annak csúfolják, amúgy fekete vaskályha, de a hangulat ugyanaz.) Nyáron hűtő van a helyén. :(

Emese!
Párom úgy fogta fel a vetélést, hogy így jártunk, van ilyen.Majd legközelebb nem így lesz.Neki egyébként is kötélből vannak az idegei, nekem azért ennél sokkal nehezebb volt.De nem hagyta, hogy eluralkodjon rajtam a kétségbeesés.
Hétfőn kiderül, volt-e köze hozzá a betegségemnek.
Vendég
 


Dreika,
hát én is halálra untam magamat, de végül is nem nekem szólt a dolog. Lili azóta is meséli, hogy milyen volt a "Pöpöpapa". Ha jól látom pedig ő két hónappal fiatalabb.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Luca,
na, ki lakott jól? A kutya vagy ti? :D

Linacska,
Lili beszél már amúgy?

KépKép
dreika
 
 


Szió!

Felteszem a délutáni pisis tesztem. Sokat ittam+ pisiltem is előtte nem oly rég, úgyhogy szerintem a maga nemében jónak számít.

Több tesztet nem csinálok... [img]


http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 51.619.jpg[/img]

Kép
zmimi
 
 


Az agyamra megy ez a babanet... :evil:



Kép

Kép
zmimi
 
 


Dreika!
Még mindig folyamatban van a tortagyártás...már az agyamra megy.De alakul már...

Mimi!
Micsoda szuper csíkok!
De Neked most nem a kandalló előtt van a helyed?
:lol:
Vendég
 


Dreika,
igen, beszél Lili. 14 hónaposan kezdte, olyan 18 hónaposan már elég érthető volt, most 22. hónaposan pedig teljesen úgy beszél, mint mi, csak néha még rájön a halandzsázás, de amúgy mindent tud mondani.

Mimi,
Ez most már tuti csík!!!! Én is ilyet akarok két hét múlva. Bár az előző hónapban annyira úgy éreztem, hogy össze kellett jönnie, és semmi. Most meg semmi ilyet nem érzek...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Na, most végeztem a tortával.Jól néz ki.Holnap kiderül,ízlik-e a családnak.Meglepetés lesz a csajoknak, holnap délután jönnek haza a nagymamától.Párom már szemet vetett rá, de nem lehet még nekiesni. :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Mimi,
Jáááj de szép!!! :wink:

Linacska,
A fiam még nem beszél, csak szavakat mond, de én is későn kezdtem és így is jól belejöttem ... :D

Luca,
És kóstolóért hova is menjünk? :lol:

KépKép
dreika
 
 


Kép A rózsáim!!! [/img]
Vendég
 


Kép
Vendég
 


A színét nem adja vissza a kép, mert a vaku kivilágosítja.Mélybordó színük van.
Vendég
 


Dreika, az, hogy jól néz ki, nem jelenti azt, hogy ehető is... :lol: :lol: :lol:
Bár a párom már letesztelte a maradék alkotórészeket. :lol:
Vendég
 


http://www.ciklus.hu/images/diagramok/6 ... 20000_.png

Ez az eddigi görbém.Aki ért hozzá, légyszi mondjon véleményt!

Velem van tele a topik...megyek is főzni!

Juca, Grönland, Kislibus, többiek, merre vagytok?

Mimi, jól telt az este? :wink:
Vendég
 


Sziasztok!
Vagyok, de még nem annyira írásképesen...

Meg tudnátok mondani, hogy ti milyen vizsgálatokat csináltattok???
Mik azok, amiken végigmentek? oks, hormonvizsgálat, ,de mit mééég?????????????????
thanks, eszti
esztiilil
 
 


MImi!

Ez aztán a teszt. :wink:

tjuca
 
 


Luca!

Szerintem a két hancur között! Tehát körbelöttétek! :wink:

Gyönyörűek a rózsák! Irigykedem picit, páromból egy virágos sem gazdagszik meg! Bezzeg a mobilosok! Mindig telóval lep meg! :? Nem panaszkodom, legalább mindig van mit lepasszolni a gyerkőcnek! :lol:
Vendég
 


Sziasztok!

Igen, jól telt az este...égett a tűz....


Luca! Én nem vagyok egy nagy spíler ebben a görbe dologben, sztem küld el Leo-nak, ő a GURU. :wink:

Bár aszongyák az okosok, h a PÉ előtt leesik a hő, aztán visszaugrik. Én nem látom, h hol esett volna le. Lehet, h nem is volt még? Nem? Hány napos a ciklusod? A mensid mindig 7 nap? Ovu teszteltél?

Eszti, részemről a vizsgálathoz sem tok hszólni, mert nekem semmit nem néztek.

Megyek, mert minnyán megyünk néptáncolni.

Kép
zmimi
 
 


Mimi!

A hő valóban leesik, de csak rövid időre, de nem biztos, hogy akkor van mérésidő! A pé akkor látszik, ha tartosan 2-5 tized fokkal az alaphő felett van a hő! Lucának szépen látszik az emelkedés!

Most megen Dr.House voltam? :lol: Nagyon gáz, mi? :oops:
Vendég
 


Luca,
én a 10. napra tenném. A fertility jobban csinálja szerintem.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Így néz ki az enyém
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Monti,
te éreztél valamit a clostytól? Jövő hónapra kaptam én is, és az van ráírva, hogy nem tanácsos vezetni mellette. Hát az nekem nagyon ciki lenne, ha tényleg nem tudnék, mert akkor hogy járok dolgozni?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Luca! A rózsáidat nem is dícsértem, pedig gyönyörűek!

Gröni, én mondtam, h nem vagyok egy görbeelemző...


Lina, az tényleg ciki, ha nem lehet vezetni... de miért? Indiszponálttá tesz?


Ja, mi pedig nem megyümk néptáncra, mert olyan szarul érzem magam, h csak na. Teljesen enervált lettem, semmi erőm. :(

Kép
zmimi
 
 


:) és mennyi ideig tartott a mensitek...???
esztiilil
 
 


Zmimi,
az van ráírva, hogy átmeneti látászavart okozhat.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Eszti!

Nekem 28 napra jött meg, 5 napig tartott, de erősebb volt, mint szokott.
Valamit írhatnál Magadról, ha van kedved!Életkorod, családod, hobbid, stb...
Nekem a vetélés után semmi vizsgálatot nem akartak csinálni, azt mondta az orvos, hogy ez gyakori.Kérdeztem, valamit érdemes-e szedni a következő terhesség előtt, azt mondta, hogy nem, inkább az inzulinproblémámat tartja aggasztónak.
Már 4 éve kimutatták az inzulinrezisztenciát, ezért elmentem a diabetológushoz, de azt mondta, hogy ez nem zavar be a terhességbe, és a vetéléshez sincs köze.Aztán elmentem endokrinológushoz, Ő hormonvizsgálatot csinált.AZ rendben volt.
Viszont a neten éppen ellenkező dolgokat olvastam, így ma elmeygek egy specialistához, aki kimondottan ilyenekkel foglalkozik.

Szóval szerintem a hormonvizsgálattal érdemes kezdeni, pajzsmirigy, vérkép, meg cukorterhelés szérum-inzulinnal....De majd jön Dr. House, és Ő jobban tudja ezeket a dolgokat, biztos megírja majd Neked. :lol: Én csak ennyit tudtam segíteni.
Vendég
 


Lina,
átmeneti??? :shock: Az épp elég! :roll:

Eszti,
nekem is 28 napra jött meg, 6 napig. Az eleje döcögősen indult, de aztán behozta!

Nekem is ua mondták, mint Lucának, h ez gyakori, nem néztek semmit.

Luca, drukk, h vmi használható infót kapj majd a speckó dokinál!

Kép
zmimi
 
 


Köszi Mimi!
Neked is korán indul a nap! :lol:
Vendég
 


Sziasztok!

Bocsi, hogy nem voltam idáig de teljesen K.O. vagyok. Azt hiszem tegnap volt a mélypont. Csak annyi időre másztam ki az ágyból, hogy vukkot a wc-be kergessem. :roll: Most furcsa módon elég jól érzem magam, nem érzem, hogy hánynom kellene, csak émelygek. Remélem nem kiabálom el és így is marad. :lol: Viszont napok óta olyan furcsa keresű utóíze van mindennek, semmit nem tudok jóízűen enni, mert minden keserű. :roll: Csütörtökön elmentünk apával vásárolni (én zacskóval a kezemben :lol: :roll: ) és megálltam a gumicukros polc előtt és vettem három csomaggal. :shock: Apa rögtön megjegyezte, hogy korán kezdi a gyerek az édességezést. Csodálkoztam én is, mert nem szoktam ilyeneket enni, ha édesség, akkor inkább valami süti vagy csoki. Na de cukor!!! :roll: Gondolom a keserű íz miatt kívántam az édeset. Igen ám, de a gumicukornak is keserű utóíze volt. :roll: Ebbe annyira nem akartam beletörődni, hogy benyomtam az egész zacskóval, :oops: majd utána egész este hánytam tőle. A másik két zacskót kinthagytam a konyhaasztalon és másnap apát kellett megkérnem, hogy rakja el valahová, ahol nem látom, mert már attól is hánynom kell, hogy a zacskójára nézek. :roll: Szombaton meg arra keltem reggel, hogy muffint akarok enni. Sütöttem is gyorsan 3 tepsivel (az barátok között is 36 darab muffin) meggyes- csokisat, lekvárosat meg szalonnás-hagymásat. Egyet ettem belőle, majd rájöttem, hogy nem is kívánom a muffint. Ja, apa nem szereti. :roll: Szóval 30 akárhány muffin ott szárad a konyhában és nekem még csak kutyám sincs, akinek odaadjam! :twisted:

Ma kellene mennem uh-ra, de ma apa nem tud eljönni velem, és szertném, hogy ő is lássa a szívdobikat. Ha meg esetleg rosszat hallok, akkor jó, ha ott van egy erős váll, amire rá lehet borulni. Úgyhogy holnap reggel megyünk.

Na, ennyit magamról, most visszaolvasok egy kicsit, hogy kivel mi van!

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana
 
 


Monti, nagyon sajnállak, hogy ennyire megkínoz pocaklakó!Nagyon nehéz lehet most Neked.Én egyik gyerekkel sem szenvedtem, de azért el tudom képzelni, mit érzel.
Jobbulást kívánok!
Vendég
 


Na, újra itt!

Luca! Szerintem is 10-11. nap volt pé, bár elég korainak tűnik. Szerintem azért a 15. nap környékén is próbálkozzatok, mert a ciklus hossza miatt inkább ott kellene lennie. A hőmérőkben amúgy sem bízom! :roll: Nekem mindig rosszat mutatott! :twisted:

Linácska! Nekem nem volt a Clostitól semmi bajom! Csak annyi, hogy éreztem a pé-t tőle. Olyankor fájt egy kicsit a hasam. De magától a gyógyszertől semmi! Biztos, hogy ez enyéntől függ, de szerintem a mellékhatásokat egy kicsit felfújják a tájékoztatón, hogy ha bármi van, akkor csak azt mondhassák, hogy mi szóltunk előre. Minden gyógyszergyártó cég ezt csinálja. Szóval szerintem ne ijedezz, biztos fogsz tudni vezetni.

Mimi! Tenisz???? Irigyellek miatta. Nekem annyira fáj a mellem, hogy az összes olyan mozgásról, ami séta tempójánál gyorsabb mozgást igényel, le kellett mondanom. :roll: A futás volt az első, amit nem tudtam csinálni, pedig akkor még nem volt pozitív tesztem sem. Képtelen lennék az aerobikra és a fallabdázásra is. A bérletünk lassan le is fog járni és biztos nem fogom tudni kihasználni a megmaradt alkalmakat, Pedig nem volt olcsó mulatság. :roll: Marad az úszás, meg a terhestorna, de azt mondta a dokinéni, hogy előbb töltsem be a 12. hetet, majd utána ficánkolhatok. Kicsit aggódom is, mert a sok hányás miatt nem sok dolog marad meg bennem, ami igen, az a kenyér :roll: ,keksz :roll: , fagyi :roll: meg a ropi :roll: . Szóval csak a szénhidrát! Barátkozom a gondolattal, hogy egy bálna leszek a terhesség végére. :roll: :twisted:

Dreika! Nálunk apát annyira nem viselte meg a tény, hogy elveszítettük az előző babát, inkább az, hogy én mennyire kiborultam tőle. Most is inkább miattam aggódik, nem a baba miatt. De szerintem a férfiak máshogy fogják fel ezeket a dolgokat.

Kacika! Nagyon csinos vagy! (irigy-irigy :oops: ) Nekem már most nagyobb a hasam, mint neked! :oops: :lol: Ja, ez nem a babától van! :lol:

Zsuzsu! Sajnos én sem tudok segíteni. Google-ban nem lehet utána nézni. Én is megpróbálom előásni a tankönyveimet.

Nem emlékszem ki kérdezte a jónást, de én most dirrekt megnéztem és nekem a pé-t 5 nappal későbbre tette, mint amikor ténylegesen volt, tehát ha arra bízom magam lemaradunk. Ja és fiút ír erre a hónapra. Na, majd meglátjuk!


Este még jövök! Szép napot mindenkinek!

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana
 
 


Luca!

Tegnap annyira rosszul voltam, hogy azt mondtam apának, hogy ha megszületik a gyerek, az első dolgom az lesz, hogy jól elfenekelem, amiért ennyire megkínzott! :lol:

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana
 
 


Montana.De jó neked , már ilyen gondokkal küzdesz, örülj neki, mert azt jelenti minden rendben odabent.
Nekem is voltak rosszulléteim, de ritkán mint a mesében " hol volt hol nem volt"
Dreika hogy vagy?Már ugy érbredek reggel, hogy van kedve m fölkelni,
nagyon jó hétvégénk volt itthon, fölszabadultam, érzem van folytatás, Egyre pozitivabban gondolkodom, úgyhogy lesz még belőlem valami.
Remélem te is elhessentetted már a borus gondolataidat, föl a fejjel, nemsoká ujra kezdjük az egészet.
Vendég
 


Kép Kép

tjuca
 
 


Sziasztok!!

Luca!
Nagyon szépek a rózsáid!! remélem én is kapok valmi meglepit december 16.-án :-)

Mimi!
Irigylem a kandallós estét!!!! A teszt egyértelmű, vigyázz Magatokra!

Monti!
Együttérzésem! A "nagykönyvben" szerepel a várandósság alatti fémes íz érzése....ez is egy tünet. Készítsd a zsepit holnapra! (még az Én nagy és erős férjem is könnyezett az Uh-n. )

Napsugár!
Jó olvasni az optimizmusod erőt ad mindenkinek!

Eszti és Többiek!
Azt hiszem nem igazán beszéltünk még a vetélés okairól. Tudom butaság keresni a megmagyarázhatatlant, de nekünk voltak tippjeink-vagyis valószínűsíthető...

szóval:
nálunk én RH negatív vércsoportú vagyok és a vetélés az első terhességnél volt. Ez is lehet ok, a vetélés után kaptam Anti-D szurit. Amikor Ábi megszületett beszélgettünk a dokimmal és szerinte is okozhatta a vetélést a negatív vércsoportom.

a másik:
vegyszeres környezetben dolgoztam és bizony az oldószerekekl telítődhet a szervezet és ez is okozhat bajt. Hallottam olyanról, h rendmániás, mindig takarító, kemikáliákkal pancsoló asszonynak több vetélése volt....

Nálunk ezek jöhettek szóba. Nem akarok senkit sem megijeszteni, csak a meglátásaimat irtam le.

szép napot!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72
 
 
 
 


Zsuzsu!
Még egy okkal több, h ma ne takarítsak! :lol: :lol:

Monti!
Most már tényleg sajnállak! Komolyan. Ja, a tenisz ment, de tegnap nem tudtunk néptáncra menni, olyan fáradt voltam.
Az én hasam is nagyobb Kaciénál... :oops:

Juca! Köszi a táblát, de azért írhatnál is...
Érzel vmit? 29 cn...

Kép
zmimi
 
 


Linacska, én már jó ideje szedem a Clostyt, de a hőhullámon kívül semmilyen más tünetem nem volt. A munkám miatt rengeteget vezetek (havi 800-900km), de nem éreztem, hogy baj lenne a látásommal.

Montana, még nem is gratuláltam Neked! :) Biztosan minden rendben van veletek, bár azt sajnálom, hogy ennyire megkínoz a Mazsola. Dehát, valamit, valamiért :):):)
Remélem, lassan mi is előrébb lépünk. Most éppen PCO gyanúval vizsgálnak. Most kéne mennem 21.-24. napi vérvételre, de nem érem el a hülye rendelőt, hogy mikor lehet menni :evil: :evil: , plussz elhagytam a vérvételes papíromat. :oops: :oops: Pedig 2 nappal ezelőtt, még a kezemben volt.

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa
 
 


Rólunk (bocs a "lustaságért"
aki tud plíz segítsen, minden bugyutának tűnő tanácsot szívesen veszek. :twisted:

Na, hogy a lúzer sztorit folytassam:

már vártam, hogy jöjjön pirinénje, mert nekem nem feszül a cickó, nem görcsöl a has, nincs szurka, csak úgy vagyok, mint hal a vízben. Egészen felspanoltam magam, erre jött is a vizes nyák. Korrekt hurrá . Erre tegnap (28. napon) teljesen rendellenes működésbe kezdtem. Megduzzadtak a cicik, fájnak a bimbók, és nem tudtam összeszámolni hányszor járok budira. Mindehhez kiszáradtam, mint a Szahara délvidéken, de olyan kellemetlenül, hogy ha arra gondolok, hogy most is pisikélnem kell (10 perce voltam), akkor, mint aszkéta inkább csépelem a gépet, és húzom az időt, csak WC papírt ne lássak.

Nos ha megjön, az a lúzer hónapomon a tejszínhab lesz, remélem görcsökkel, és fetrengéssel, mert ha lúd legyen kövér. Viszont most én balga már megint ábrándozok, meg reménykedek. Nincsen ez így jól.

De hogy valami kúl is legyen a fecsegésemben, pénteken voltam vérvételen, ami várakozáson felül jól ment, így most várakozok az eredményre. Meg pirire, vagy nem pirire... na mindegy kivárok.


Plíz: ha valaki erre a szárazságra mondana valamit ... nem volt ilyen és baromi kellemetlen. Nem felfázás az tuti.

tjuca
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?