Na, újra itt!
Luca! Szerintem is 10-11. nap volt pé, bár elég korainak tűnik. Szerintem azért a 15. nap környékén is próbálkozzatok, mert a ciklus hossza miatt inkább ott kellene lennie. A hőmérőkben amúgy sem bízom!
Nekem mindig rosszat mutatott!
Linácska! Nekem nem volt a Clostitól semmi bajom! Csak annyi, hogy éreztem a pé-t tőle. Olyankor fájt egy kicsit a hasam. De magától a gyógyszertől semmi! Biztos, hogy ez enyéntől függ, de szerintem a mellékhatásokat egy kicsit felfújják a tájékoztatón, hogy ha bármi van, akkor csak azt mondhassák, hogy mi szóltunk előre. Minden gyógyszergyártó cég ezt csinálja. Szóval szerintem ne ijedezz, biztos fogsz tudni vezetni.
Mimi! Tenisz???? Irigyellek miatta. Nekem annyira fáj a mellem, hogy az összes olyan mozgásról, ami séta tempójánál gyorsabb mozgást igényel, le kellett mondanom.
A futás volt az első, amit nem tudtam csinálni, pedig akkor még nem volt pozitív tesztem sem. Képtelen lennék az aerobikra és a fallabdázásra is. A bérletünk lassan le is fog járni és biztos nem fogom tudni kihasználni a megmaradt alkalmakat, Pedig nem volt olcsó mulatság.
Marad az úszás, meg a terhestorna, de azt mondta a dokinéni, hogy előbb töltsem be a 12. hetet, majd utána ficánkolhatok. Kicsit aggódom is, mert a sok hányás miatt nem sok dolog marad meg bennem, ami igen, az a kenyér
,keksz
, fagyi
meg a ropi
. Szóval csak a szénhidrát! Barátkozom a gondolattal, hogy egy bálna leszek a terhesség végére.
Dreika! Nálunk apát annyira nem viselte meg a tény, hogy elveszítettük az előző babát, inkább az, hogy én mennyire kiborultam tőle. Most is inkább miattam aggódik, nem a baba miatt. De szerintem a férfiak máshogy fogják fel ezeket a dolgokat.
Kacika! Nagyon csinos vagy! (irigy-irigy
) Nekem már most nagyobb a hasam, mint neked!
Ja, ez nem a babától van!
Zsuzsu! Sajnos én sem tudok segíteni. Google-ban nem lehet utána nézni. Én is megpróbálom előásni a tankönyveimet.
Nem emlékszem ki kérdezte a jónást, de én most dirrekt megnéztem és nekem a pé-t 5 nappal későbbre tette, mint amikor ténylegesen volt, tehát ha arra bízom magam lemaradunk. Ja és fiút ír erre a hónapra. Na, majd meglátjuk!
Este még jövök! Szép napot mindenkinek!