Sziasztok!
Na, túl vagyunk a köszöntésen
Kiadtam egy listát, és mindenki arról választott ajándékot, így én is jól jártam, mert azt kaptam, amit szerettem volna, és a többiek is jól jártak, mert nem feleslegesen adtak ki pénzt....
Winnie!
Szegény Réka
Na, de az ő érdekében történik a procedúra. Csak már egyszer kijönnétek ebből a nyavajából!!!
Nika!
Gratulálok Gege tudományához!!!
Bocsika csajok, da e Macsekkal mi történt? Próbáltam utána olvasni, de a kereső nem működik, a taglistában nem találtam.
Noémi!
Az tuti, hogy Zsombi szülinapján több torta lesz. Szerintem egyet csinálok neki, a többi a felnőtteké. Illetve Jázinál is úgy volt, hogy mindenki hozott neki tortát, így 4 fajta torta volt. Úgy szeretném, hogy egyszerre köszöntse fel mindenki. Jázinál is azt akartam, vasárnap volt a szülinapja, mondtuk is mindenkinek, hogy akkor jöjjenek. Anyósomék persze feljöttek pénteken, mert elromlik a torta....
Hugomék csak kedden, mert hétfőn államvizsgázott. Sógornőmék mondjuk vasárnap, de amíg én tettem-vettem a konyhában, addig ők felköszöntötték. És csak ebéd után köszöntöttük mi a férjemmel, amikorra egyébként terveztem volna...
Szóval most nem szeretnék ilyet, hogy a gyerek meg legyen zavarodva. Mindenki egyszerre. Aki hamarabb jön, nem engedem be
Biztos, hogy kaja olyan lesz, amiből Zsombi is ehet (pl. sült csirkecom burgonyapürével), elvégre most nekünk kell majd igazodni hozzá
És ő ül az asztalfőn
Meg szeretnék lufikat.
Rena!
Nagyon ügyes Petra a lépkedés kapcsán. Zsombi is szokta csinálni, meg én már fogom a kezét és sétálgatunk, a derekam majd leszakad
Mági!
Sajnálom, ha épp ismered a családot. Ilyenkor még jobban elgondolkodik az ember a dolgokon, ha ismerőssel történik ilyen tragédia.
Tinu!
Olvasgattam már én is ennek a szobatisztaságnak utána, és írták, hogy ha visszaszokik a nadrágba való pisilésre, kakilásra, akkor lehet ugye, hogy negatív élmény (de nem kakilt keményet mostanában, nem is szokott erőlködni, hogy nehezen jönne), vagy vmi pszicho dolog (mint amikor már nagyobbak is bepisilnek alvás közben és nem szervi eredetű a probléma). Azért írtam, hogy milyen pszicho dolog lehet, de hiába gondolkodom, nem jut semmi az eszembe. Bilivel annyi affér volt, hogy múlt héten belepisilt és ráöntötte Zsombira, amiért leszidtam. De pisilni meg belepisil, ha meg kakilni kell, akkor nem is szól, hogy kell kakilni, vagy hogy bekaklit, csak én érzem a szagát. Kakit egyébként nem tartja vissza. Most még arra gondoltam, hogy látja, hogy Zsombi a pelusba kakil, és lehet, hogy ezért teszi ő is ezt? Mondjuk ma már a bilibe kakilt megint. Ki érti ezt???
Brigó