Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Éppen port törölgetek mindenütt,ideértem a számítógépasztalhoz.... :oops:

Mági! De jó! Akkor egyre biztibb,hogy a karácsonyt ott töltitek!!

Én kipróbáltam ezt a tesztet de már akkor,mikor Petra a pocimban volt. Lányt mutatott egész április-májusra,úgyhogy csak utána tudtunk volna fiút csinálni.De ahogy mondod én sem akarom befolyásolni,jön ami jön. Tegnap mondom férjemnek,h nyilván lányt szeretnék másodiknak is. Csak ennyit mondott: fiú. Majd kiment a szobából. :D Na jó, tényleg mindegy, de ahogy Winnie is írta, olyan jól sikerült az első lány,h nemtom tudnám e úgy szeretni a másodikat. Bementem hozzá az előbb, én még ilyen csodálatos látványban nem részesültem! Annnnnyira édesen aludt most el, a hátán kivételesen, annyira benne volt minden: ártatlanság,szeretet,csoda,a jövő,a minden, á nem is tudom szavakkal kifejezni. Mire a fényképezővel bementem,elfordult.. :(

Snoopy! Belekaki: :lol: :lol: Juuuuj. Én is belekakáltam picikoromban,mikor uncsitesómmal fürödtem,meg férjem is, mikor bátyjával fürdött.Ebben is hasonlítunk.. :) Na azért én nem szeretném ha Petra is kipróbálná!

Brigó!
Jaja, én vagyok elszokva ettől a távtól! Ifjúkoromban átgyalogoltam én buli után hajnalban egyik városból a másikba is! Dehát öreg csontjaim... a derekam,meg ez az állandó szédelgés..

Sziszi!
Csanádnak is jobbulást!
Meg minden betegeskedőnek!

Noémi!
Busszal? Nem... A legközelebbi buszmegálló 2 km a másik irányban van... :roll: Kengurum nincs. Már nem veszek, 1-2 hónap oszt megáll Petra a saját lábán,akkor már könnyebben mozgunk,mondjuk bicajjal.

Tényleg! Mondtam már,hogy kanapé mellett egymaga lépked? :shock:

omr
 
 


Tegnap kicsit kiborultam, mivel én is elolvastam mindakét topicot! :cry: Most egyszerre egy kicsit sok volt: először Macsek, aztán Gerébes dolog, majd Csanita és most a Marek. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Többet nem is szeretnék ilyet olvasni, ne is meséljetek ilyeneket! :x A barátnőm bármelyik pillanatban szülhet és ezek a borzalmak….remélem nála nem lesz semmi gond!

Rena!
Látom beújítottál az avatar képnél!:) Nagyon aranyos!
Csak ma csinálom meg az almát, cukkinivel, remélem tetszeni fog Veronikának-köszi!
Persze Rena csak a portörlés miatt!:) :lol: :lol: :lol: :lol:

Brigi!
Hát bevallom azért kérdeztem, hogy te mit tervezel a szülinapra, mert nekem se nagyon van ötletem és gondoltam nektek előbb van és hátha van jó recepted vagy hasonló! :oops: :wink: Én találtam egy tortát, amit a gyerköc is ehet, de nem tudom hogy én megkostolnám e, íme:
Hozzavalok:• kb. 10 dkg natúr zabpehely, • bio rizsital, • 1 db banán, • 3 szem alma
Elkészítés: A zabpelyhet fél-egy órára beáztatom annyi rizsitalba (vagy vízbe), amennyi jól ellepi, azután megfőzöm (pár percig kell főzni, amíg nyálkás és puha lesz). Botmixerrel összeturmixolom a banánt és a meghámozott almákat, majd a gyümölcspépet a megfőzött zabpehelyhez keverem. A keveréket 18 cm átmérőjű tortaformába öntöm, tetejét gyümölccsel díszítem, és 200 fokon, hozzávetőleg háromnegyed óráig sütöm.

A gyerekek súlyán ne aggódj-gondolom Jázit sem tömöd édességgel, Zsombi meg még annyira pici, hogy ha éhes, akkor adni kell neki. Szerintem azért a Dns erőssen belejátszik ebbe!

Alexa!
Na mi újság a fogacskátokkal? Én is úgy csináltam néha, hogy fültisztitó pálcikára kentem a Dentinoxot, talán így hatékonyabb!

Mági!
Szoritunk, hogy simán összejöjjön a kistesó! :P

Niki!
Etetőszékben való alvás!:) :lol:
Szóval akkor nálatok is jöhet a kistesó, hisz kiporbáltad, hogy elbírsz két csöppséggel is! :lol: :lol: :lol:

Falexa!
Hát egy cseppet összemaszatolta magát ez a Bazsi gyerek! Édi! :P

Snoopy!
Kádas helyzetgyakorlat! ÚÚÚÚÚÚÚ :shock: Jól megoldottad!
Kakis pelus tanulmányozás nem gyenge! :lol: :lol:

Tinu!
Nem semmi a férjed, hogy beleegyezne 3 lányba! Tiszta nőuralom lenne!
:P

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe
 
 


Snoopy: Kádas történeten jót mosolyogtam :) nem semmi ahogy lereagáltad minden tiszteletem :)

Anita története bosszantó:(:(

Én annak idején lányt szerettem volna de hát a kínai naptár szerint is fiúnak kellett jönnie :):):) viszont tesónál azért kislányt szeretnék mégha a rucik fiusak is amiket félretettem :):):):):)De majd a természet eldönti :)

Gege új tudománya:)
Kép

Régebben én is nagyon sokat sétáltam de hát az évek és a súlytöbbletem is nagyon hamar elfáradok de azért lassan el kéne kezdeni valami sportot űzni mert már én szégyellem magam amikor tükörbe nézek :):):):):):)Bár a párom nem piszkál érte de csak el kéne érni azt a súlyt legalább mint amikor megismerkedtünk ez kb 20kg- jelent :) :oops: :oops: :oops:


Mági tesóhoz megy a drukk :) nekem volt egy ismerösöm aki nagyon szeretett volna babát és elsőre csak gyógyszer stb hasonlóan mint nektek sikerült a második harmadik baba meg tök spontán jött nekik szóval mindent bele :)

Betegeknek jobbulást. Mi már gyógyulgatunk Még folyik kicsit Gege orra de kaptunk orrcseppet igy most sokkal jobb a helyzet és éjszaka sem kelt fel csak fél kettőkor na utána szokásos lehetettlen volt visszaaltatni a kiságyba szóval vissza nagyágyba.Ez a beszoktatás azért kicsit megvisel de sokkal jobban tudunk pihenni :) de akkor sem bánom hogy 8 hónapig velünk aludt a kismaszat :)

Bacilivi: annyira jó hogy újra átélheted ezt a csodát :):):):):) vigyázzatok magatokra :)

nika70
Salgótarján
 
 

 
 

Sziasztok!

Snoopy, én szimultán nyomom, ill szívom :) egyiket MEdela elektromossal, másikat Avent kézivel, így mellszívókban asszem elég jó szakértő vagyok :)

Séta, Rena, hajrá, edződjél :) de mi ez a szédelgés?
Mi is sokat sétálunk, ált 1+1/4 óra egy Liget-kör, ha szép idő van, akkor azt lenyomjuk :)

MÁsik topicok, én már az elősbe olvastam bele, akkor ezek a továbbiakban is tartom magam ehhez...

Talán mi is gyógyulgatunk, de szegénykém tisztára lefárad, míg végigüvölti az 5 perc infraláma, Sterimar, orrszívás, orrcsepp kört... :( de szerintem javul a nátha is, meg köhögés is múlik...

viszont éjszaka h1-től f3-ig fent volt... utána cserébe aludt 6 helyett h8-ig, behozta, csak ez apán nem segített ... :?

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


Sziasztok!

Na, túl vagyunk a köszöntésen :D Kiadtam egy listát, és mindenki arról választott ajándékot, így én is jól jártam, mert azt kaptam, amit szerettem volna, és a többiek is jól jártak, mert nem feleslegesen adtak ki pénzt....


Winnie!
Szegény Réka :( Na, de az ő érdekében történik a procedúra. Csak már egyszer kijönnétek ebből a nyavajából!!!


Nika!
Gratulálok Gege tudományához!!! :)


Bocsika csajok, da e Macsekkal mi történt? Próbáltam utána olvasni, de a kereső nem működik, a taglistában nem találtam.


Noémi!
Az tuti, hogy Zsombi szülinapján több torta lesz. Szerintem egyet csinálok neki, a többi a felnőtteké. Illetve Jázinál is úgy volt, hogy mindenki hozott neki tortát, így 4 fajta torta volt. Úgy szeretném, hogy egyszerre köszöntse fel mindenki. Jázinál is azt akartam, vasárnap volt a szülinapja, mondtuk is mindenkinek, hogy akkor jöjjenek. Anyósomék persze feljöttek pénteken, mert elromlik a torta.... :? Hugomék csak kedden, mert hétfőn államvizsgázott. Sógornőmék mondjuk vasárnap, de amíg én tettem-vettem a konyhában, addig ők felköszöntötték. És csak ebéd után köszöntöttük mi a férjemmel, amikorra egyébként terveztem volna... :x Szóval most nem szeretnék ilyet, hogy a gyerek meg legyen zavarodva. Mindenki egyszerre. Aki hamarabb jön, nem engedem be :D Biztos, hogy kaja olyan lesz, amiből Zsombi is ehet (pl. sült csirkecom burgonyapürével), elvégre most nekünk kell majd igazodni hozzá :) És ő ül az asztalfőn :) Meg szeretnék lufikat.


Rena!
Nagyon ügyes Petra a lépkedés kapcsán. Zsombi is szokta csinálni, meg én már fogom a kezét és sétálgatunk, a derekam majd leszakad :?


Mági!
Sajnálom, ha épp ismered a családot. Ilyenkor még jobban elgondolkodik az ember a dolgokon, ha ismerőssel történik ilyen tragédia. :(


Tinu!
Olvasgattam már én is ennek a szobatisztaságnak utána, és írták, hogy ha visszaszokik a nadrágba való pisilésre, kakilásra, akkor lehet ugye, hogy negatív élmény (de nem kakilt keményet mostanában, nem is szokott erőlködni, hogy nehezen jönne), vagy vmi pszicho dolog (mint amikor már nagyobbak is bepisilnek alvás közben és nem szervi eredetű a probléma). Azért írtam, hogy milyen pszicho dolog lehet, de hiába gondolkodom, nem jut semmi az eszembe. Bilivel annyi affér volt, hogy múlt héten belepisilt és ráöntötte Zsombira, amiért leszidtam. De pisilni meg belepisil, ha meg kakilni kell, akkor nem is szól, hogy kell kakilni, vagy hogy bekaklit, csak én érzem a szagát. Kakit egyébként nem tartja vissza. Most még arra gondoltam, hogy látja, hogy Zsombi a pelusba kakil, és lehet, hogy ezért teszi ő is ezt? Mondjuk ma már a bilibe kakilt megint. Ki érti ezt??? :? :shock:


Brigó

Kép

Kép
brigó
 
 


Csajok!

Vki szokott rapidshare-ről tölteni?

Kép

Kép
brigó
 
 


Brigó!
Onnan nekem sose működött. Privibe írom,honnan szoktam.

omr
 
 


Sziasztok!

Minden betegeskedőnek jobbulást kívánok!Szegény kis gyerekek!


Hú,mi még nem gondolkodtunk azon,hogy legyen a szülinapozás!Talán az a legjobb,ha egyszerre jön mindenki köszönteni.Biztos élvezni fogja,hogy Ő van a középpontban,Vele foglalkozik mindenki.Nekem is jobb lenne így,egyszer kell csak készülni.

Elolvastam a másik topicot,itt bőgtem tegnap este,ez borzasztó!!

Rena
,jó az avatarod.Nekem nem sikerül.Lépkedés?Nagyon jó,csak így tovább!Martinka is csinálja,olyan édes,ahogy rakja a kis lábacskáit!Mindíg puszilgatom,és mondom,hogy hogy lehet,ilyen mini lábakkal állni,lépni?

Brigó
!Boldog névnapot!!Pont arra gondoltam én is,amit írtál,hogy talán azért kakil be Jázmin,mert látja ,hogy Zsombi is ezt csinálja,és ilyenkor a nagyobbik is átmegy babába,egy kicsit.Legalábbis én ezt láttam másoknál is.Utánozzák a kisebbet.

Snoopy!Jót nevettem a kádas sztorin,elképzeltem a gyerekeket!! :D

Ja,fogacska,még nem tört át,de szépen fehéredik.Dentinoxot fültisztítóval kenem,mikor közelítek vele,nyitja a száját,ez a szerencsém.Így könnyebb.

Livi,gratulálok Mütyürkéhez!

Tinu!Amióta Martinka megszületett,én sem tudok olyan rendet tartani,mint anno.Persze mindenki azt mondja,hogy itt rend van,és kérdezik csodálkozva,hogy csinálom gyerek mellett,de én úgy érzem,hogy fél délelőtt takarítottam,és nincs látszatja.Engem is elkeserít.Az a legjobb,amikor a férjem lemegy a gyerekkel sétálni,játszóterezni,én meg nekiesek a lakásnak.

Hú,most ennyi voltam,elköszönök, jó éjszakát mindenkinek!
Vendég
 


brigó rapidshareéről én nem szoktam mert nagyon macerás
ha érdekel van pár torrent oldal külföldi ahol hamarabb és visszatöltés nélkül tudsz tölteni ha érdekel elküldöm priviben a címet .

nika70
Salgótarján
 
 


Nika!

Előre is megköszönöm :)

Kép

Kép
brigó
 
 


Sziasztok!


Régen, de most itt...... :oops:

Hófordulós babáknak sok boldogságot...
És akik még ünnepelnek azoknak is..

Bocsi, hogy nem név szerint...

Alexa:
Foghoz gratula.
Nekünk még egyenlőre 3. van.
De a felső, az nagyon brutál volt, mire áttört...Jujj

Milyen másik topikok?
melyikek?
Már megint veszekedés van valahol? Vagy durvább dolgok? :shock:

Noémi és Rena:
Súllyal én is kínlódok, az a fránya 5 ös csak nem akaródzik lemenni. Igaz inkább a nagy belem zavar, ami olyan plötyi, mással nem sok bajom van. Bár iszonyat nagy hasam volt annoo.
jesszus maholnap 1 éve, hogy születtek ezek a csöppségek!
Hihetetlen.

Asszem volt szó a szülinapról.
Mi meg fogjuk ünnepleni.
kap majd valami sütit, meg játékot, rucit bizti.
De lehet erről már volt szó, akkor bocsika...


Takarítás:

nem egyszerű, itt sem az a feeling már, mint baba előtt, na de hát ez van.
Azért a felmosásra és a porszívózásra fordítok időt, mivel ugye jön-megy. Meg hát elrámolok egy idő után, na de ahogy én el, ő pedig vissza. :wink:

Mosást elvégzi a gép, max teregetni kell, addig meg ott kolbászol a lábam alatt.
De én is úgy szoktam inkább a nagyobb részét, ha kinn vannak sétálni és akkor én átforgatok mindent, kirázok, felmosok, porszippantás, és még a mosás is...

Na megyek...

Kép
zsuzsu74
 
 


Nika!
Gratulálok Gege új tudományához!

Brigó!
Tök jó fejek a rokonok!:( Azért egy kis gyereknél nem akkor kell menni, amikor ők gondolják, hanem amikor te hívod őket, mert az a tuti hogy jó nektek! Az ilyet én sem szeretem! Lufi az jó ötlet!

NA tegnap apa közölte, hogy elvisszi a kiscsajt egy pár órára mutogatni!:) Így legalább én nekem is volt egy kis időm takarítani, dehát mellette kellett főzni is, úgyhogy csak felületes a dolog, de ahoz, hogy polcokat lepakoljak és letakarítsak ahoz egy napra kéne a csajt elvinni! :?

Tegnap beraktam a mikroba a csajszinak vizet, errre az el kezdett füstölni, égett műanyag szag jött. Fújjjjj! Lehet hogy csak egy kis panel szerúséget kell benne kicserélni, de lehet kipurcizott! :evil: Szinte pont egy éve úgyanezt csinálta a másik is! :evil: Asszem van valami rossz kisugárzásom a mikrora!
Basszus hogy lehetett enélkül élni? :lol: :lol: :lol:

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe
 
 


Nika!
Gratulálok Gege új tudományához!

Brigó!
Tök jó fejek a rokonok!:( Azért egy kis gyereknél nem akkor kell menni, amikor ők gondolják, hanem amikor te hívod őket, mert az a tuti hogy jó nektek! Az ilyet én sem szeretem! Lufi az jó ötlet!

NA tegnap apa közölte, hogy elvisszi a kiscsajt egy pár órára mutogatni!:) Így legalább én nekem is volt egy kis időm takarítani, dehát mellette kellett főzni is, úgyhogy csak felületes a dolog, de ahoz, hogy polcokat lepakoljak és letakarítsak ahoz egy napra kéne a csajt elvinni! :?

Tegnap beraktam a mikroba a csajszinak vizet, errre az el kezdett füstölni, égett műanyag szag jött. Fújjjjj! Lehet hogy csak egy kis panel szerúséget kell benne kicserélni, de lehet kipurcizott! :evil: Szinte pont egy éve úgyanezt csinálta a másik is! :evil: Asszem van valami rossz kisugárzásom a mikrora!
Basszus hogy lehetett enélkül élni? :lol: :lol: :lol:

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe
 
 


Nika!
Gratulálok Gege új tudományához!

Brigó!
Tök jó fejek a rokonok!:( Azért egy kis gyereknél nem akkor kell menni, amikor ők gondolják, hanem amikor te hívod őket, mert az a tuti hogy jó nektek! Az ilyet én sem szeretem! Lufi az jó ötlet!

NA tegnap apa közölte, hogy elvisszi a kiscsajt egy pár órára mutogatni!:) Így legalább én nekem is volt egy kis időm takarítani, dehát mellette kellett főzni is, úgyhogy csak felületes a dolog, de ahoz, hogy polcokat lepakoljak és letakarítsak ahoz egy napra kéne a csajt elvinni! :?

Tegnap beraktam a mikroba a csajszinak vizet, errre az el kezdett füstölni, égett műanyag szag jött. Fújjjjj! Lehet hogy csak egy kis panel szerúséget kell benne kicserélni, de lehet kipurcizott! :evil: Szinte pont egy éve úgyanezt csinálta a másik is! :evil: Asszem van valami rossz kisugárzásom a mikrora!
Basszus hogy lehetett enélkül élni? :lol: :lol: :lol:

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe
 
 


Nika!
Gratulálok Gege új tudományához!

Brigó!
Tök jó fejek a rokonok!:( Azért egy kis gyereknél nem akkor kell menni, amikor ők gondolják, hanem amikor te hívod őket, mert az a tuti hogy jó nektek! Az ilyet én sem szeretem! Lufi az jó ötlet!

NA tegnap apa közölte, hogy elvisszi a kiscsajt egy pár órára mutogatni!:) Így legalább én nekem is volt egy kis időm takarítani, dehát mellette kellett főzni is, úgyhogy csak felületes a dolog, de ahoz, hogy polcokat lepakoljak és letakarítsak ahoz egy napra kéne a csajt elvinni! :?

Tegnap beraktam a mikroba a csajszinak vizet, errre az el kezdett füstölni, égett műanyag szag jött. Fújjjjj! Lehet hogy csak egy kis panel szerúséget kell benne kicserélni, de lehet kipurcizott! :evil: Szinte pont egy éve úgyanezt csinálta a másik is! :evil: Asszem van valami rossz kisugárzásom a mikrora!
Basszus hogy lehetett enélkül élni? :lol: :lol: :lol:

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe
 
 


Noémi!


Elég lett volna egyszer is elküldeni :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
brigó
 
 


Sziasztok!
Megjöttünk Szegedről.(Petra,Nagyika,én)Nem is mondtam,h megyünk,mi?Kiprószáltuk az új ülést,naon tuti.Mondjuk Petra alapból csak a saját helyén szeret aludni hason,de olyan ülést még nem találtak fel,amiben hason lehet. :roll:
Vettem 2 farmert,az egyik inkább olyan ünneplősebb,Casucci,összesen volt 10.900 a 2. Szentesen meg 10-től kezdődnek,durva. Na meg sok mást is vettem.

Íme az ülésben,még tegnap este:
Kép

Zsu! Nekem nincs fölös kiló,de biztos csak biztos ami biztos alapon írtál oda Noémi mellé,nehogy összekeverj,igaz? :D

omr
 
 


Uppsz,úgy hagytam a képkicsinyítő progit avatar méreten.. :oops: Rögtön orvosolom a problemát.
Kép

omr
 
 


sziasztok!

túl vagyunk egy csúny betegségen.szerdán egész nap 39 fölött volt a láza Patriknak.reggel meg lecsesztek hogy minek viszem ügyeletre a gyereket :evil: :evil: :evil: aztán a doink vett torok és orr váladékot de este megint ügyeletre kellet menünk mert még mindig nem ment le a láza és féltem hogy kiszárad.ott 45 percel hűtőfürdő utánn 39,6 volt a láza.végre kapott szurit és azóta szépen csökken.már csak hőemelkedése van.kedden megjön az eredmény.úgy néz ki gégegyulladása van.

és még eggy hír.ami kicsit jobb,bár még nem 100%

JÖN A KISTESÓ :roll: :roll: :roll: :roll: MA KETTŐT TESZTELTEM ÉS MIND A KETTŐ POZITÍV LETT.APA MÉG NEM TUDJA MERT DOLIZIK.ELÉG KORÁN KIDERÜLT.3 HETESNEK ÉS 6 NAPOSNAK SZÁMOLT A KALKULÁTOR.(GYÓGYI MELLET)ELŐFERDÜL.MA EGÉSZ NAP RÓKÁK JÖTTEK MENTEK MEG FÁJ A MLLEM,SZÓVAL ÚGY NÉZ KI NEM A TESZTTEKKEL VOLT GOND.
kismama18
 
 


Nika!
Gratulálok Gege új tudományához!

Brigó!
Tök jó fejek a rokonok!:( Azért egy kis gyereknél nem akkor kell menni, amikor ők gondolják, hanem amikor te hívod őket, mert az a tuti hogy jó nektek! Az ilyet én sem szeretem! Lufi az jó ötlet!

NA tegnap apa közölte, hogy elvisszi a kiscsajt egy pár órára mutogatni!:) Így legalább én nekem is volt egy kis időm takarítani, dehát mellette kellett főzni is, úgyhogy csak felületes a dolog, de ahoz, hogy polcokat lepakoljak és letakarítsak ahoz egy napra kéne a csajt elvinni! :?

Tegnap beraktam a mikroba a csajszinak vizet, errre az el kezdett füstölni, égett műanyag szag jött. Fújjjjj! Lehet hogy csak egy kis panel szerúséget kell benne kicserélni, de lehet kipurcizott! :evil: Szinte pont egy éve úgyanezt csinálta a másik is! :evil: Asszem van valami rossz kisugárzásom a mikrora!
Basszus hogy lehetett enélkül élni? :lol: :lol: :lol:

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe
 
 


Na így kell megtölteni a topicot! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :oops: :oops: :oops: :oops:

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe
 
 


Még délután írtam és mire elküldtem volna, addigra lefagyott az oldal, közbe frissítettem erre kiírta hogy nincsenek témák! :twisted:

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe
 
 


Kismama!
GRATULÁLUNK!! Akkor Bacilivi sem egyedül pocakosodik már!! :D
Patriknak mielőbbi gyógyulást! Magyar egészségügy,most sem tudom mást írni.. Gáz,hogy csak kínlódások után veszik komolyan a lázat..

omr
 
 


Rena!
NAgyon jól néz ki ez az autós ülés, még nőhet bele a kiscsaj! Csak farmert vettél vagy mást is csináltatok Szegeden? Én ma Fehérvárra szerettem volna menni vásárolgatni, de apának nem volt kedve, meg most ment el nyugdíjbucsúztatóra és sietni kellett volna haza. De talán holnap! :roll:

Kismama!
Gratula a bébikéhez! NA csak alakul itt a babaprojekt! Rendesen szedtél gyógyit és mégis? :shock: De azért nem bánod, ugye?
Patriknak jobbulást!

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe
 
 


MOSTMÁR ÖRÜLÖK :lol: :lol: :lol: :lol: mikor megláttam a két csikot fejbe tudtam volna lőni magam :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: apára leszek kiváncsi :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: szerintem ahogy hazaér megy is valahova inni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: aztán mikor haza jön akkor megint meg fogja kérdezni hogy:MI VAN??????de lehet hogy reggelig haza sem jön.reggel meg dolizni tehát lehet csak holnap este látom legközelebb :roll: :roll: :roll: :roll:
kismama18
 
 


Kismama: nem te írtad a múltkor, hogy csodálkozol, hogy mi már a tesót tervezzük, ti meg még nem akartok? :lol: Murphy törvénye. Azért gratulálok és bizti, örülni fog apa is! :wink:

Kép
Kép
tinu
 
 


Kismama:
Hát gratulálok! Mikor mégy orvoshoz?

Én megint egyedül.. Apa megint dolgozik. Elment du. 2-kor, mondván 3 órés meló. Aztán jött a telefon,hogy fürdetésre nem ér haza. Na azóta sem ért haza, közben bútort hoztak, azt becipelni, a gyereket intézni, és ma még csak reggeliztem, de már úgy eléheztem, hogy nincs energiám enni...
Vettünk ma kiscipőt, meg téli kabátokat, és harisnyát Annámnak. Ki is mosom az új mosógéppel holnap! :)

Rena:
Ez az ülés nagyon tuti! Mennyi volt?

bacilivi:
Apavizsgálat: Megnézik, hogy Apa kisfickói mennyire fürgék , és hányan vannak. Már volt részünk benne, még nem is mertem mondani neki, hogy ha ne adja az ég, mégsem sikerülne spontán, akkor újra kell vizsgálódni.. :roll:

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


SZiasztok!

MÁgi, milyen mosógép lett végül? indesit?

Kismama, gratu!

éjszakánk megint ne mvolt a tökéletes, ma 2-kor kelt, 3-ig ébren...

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


na meg még ezt a másikból:

Nálunk tetőzik az anyásság, vagy ez a szeparációs szorongás? nagyon durva, apjával sincs mostmár meg, csak ha én is ott vagyok, ha elmegyek a fél méteres körzetéből, üvöltés... szegény apának nem esik túl jól, hogy tojik rá a lánya, meg engem is eléggé fáraszt, az örökös üvöltés, akárhányszor mennem kell, vagy valami... vagy jön utánam és rángatja a nacimat, hogy vegyem fel... úgyhogy ma nehéz napunk volt...

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


winnie:
ez még nem a miénk, Anyósoméké, de ez Candy lett. Jól néz ki, de nem tudom mi van vele, marha hosszú a mosási programja..

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Brigó!
Ha tudni szeretnéd mi történt, akkor ezt olvasd el, ill. a többit is ott megtalálod:
Szülészetek, kórházak / Szent Imrés topikban 1543-as oldalon 10:18 órási hsz-t

Zsu!
Te meg ezt, hogy tud miről beszéltünk!:) Fogamzás"ban,a "Babát szeretnék"ben,a 620.oldalon lévő történetet

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe
 
 


sziasztok!

apa nagyon jól fogadta este mikor elfeküdtünk mondtam neki hogy simizze a pocimat."miért megint fáj??"kérdezte!nem csak Patrikot is sokat simizted és a tesó is megérdemli. mondtam!erre felült és kérdezi MIVAN?????mondom nyáron jön a kistesó!lehuzta rólam a takarót és mondta tesókának hogy nagyon váratlanul jöttél ám.de nagyon örülök neked.ja és ha lehet ne kukacosodj meg aztán kaptam egy nagy puszit!!!és aludt.reggel azt mondja álmodta hogy tesó lessz vagy tényleg lessz kis kuka apa.ugyhogy megint először a pocim kap puszit utánna én.
kismama18
 
 


Heló CSajok!

Omr,
Mütyűr... :lol: Nem gondoltam volna, hogy ennyire vicces....

JA és egyébként köszi mindenkinek a Gratut.... De látom már nem vagyok egyedül pocis :lol: :lol: Jaa és jönnek a rókák sajna...tegnap eeelég szarul voltam :-(

Winnie,
húú gondolom apának most rossz érzs lehet, hogy nála is szorong a csajszi :? Tényleg Férjecske is mesélte, hogy múltkor mikor ment, bmit próbált viccelődni Rékának, ő csak sírt és úgy sajnálta. De ne add fel, túl lesz rajta hamarosan bizti!! Dalminál is volt egy mélypont...

mágnes,
okééé... :oops: értem. Nemcsodálom, ha apa nem fog örülni!! De reméljük nem lesz szükség rá... :lol: !!!!

fnoé,
húúú egy párszor elolvastam az üzidet :wink: :lol: Legközelebb tessék nem csak takarításra használni a babamentes órákat!! :P

brigó,
aztaaaa, mindjárt egy éves ZSombi!!!!!! Tyhűűűű. A tortarecepteket majd megosztod??


2. gyerek,
furi...én is félek egy kicsit, hogy fogom e tudni ugyanúgy szeretni őket. Sajna nálunk van rossz példe erre a családba... :cry:

Képzeljétek 2 hét mulva lesz Dalmi keresztelője!! Kicsit későn ugyan, de lényeg, hogy végre túlleszünk rajta!! Keresztszülők már rég megvannak persze és imádják Dalmit. Ja és ezen nagy vita volt anyámékkal, hogy miért nem a tesómék.....Erre most kiderült, hogy lehetne 4 keresztszülő is... :shock:
Vendég
 


Gratulálok az újabb kismamának!Addig addig pocakosodtok, hogy én is megkívánom! Olyan jó volt kismamának lenni!Most hogy nagypapámnál voltunk a kórházban felmentem a szülészetre is és olyan jó érzés volt. Nekem nagyon jó szülésem volt csak 2 órát szenvedtem talán ezért is gondolok rá szívesen vissza.Szentesen ahol szültem a kórházban mindenki kedves volt és segítőkész, ritka az ilyen, meg tök jó volt, hogy Rena is ott volt és esténkén kaja parti volt.Emlékszel még Rena a fincsi stefánia vagdaltra? :D
De ha belegondolok jobban, hogy még egy ilyen aktív babám lenne, mint Bazsi úgy érzem, hogy kipurcannék.

További szép hétvégét!

Ui:Rena a céklás kurumplim nem aratott nagy sikert pedig olyan szép színe volt! :(

Puszika!
KépKép
fölkalexa
 
 


Sziasztok!
Jól van,nem kellett sokat visszaolvasnom!
Délelőtt megnéztem a tegnapi esti Felejtés bére című filmet,aztán trappolva kellett főzni,de egy muffin is belefért a végén.Aztán jöttek barátunkék,akiknek most volt az esküvője,ott is jön a baba,tanácsért jöttek orvos ügyben.Hú,hát 2 hét kórházi szállásom alatt volt hideg-meleg,nehéz volt tanácsokat adni.
Na ja,
Falexa! írtam is itt múltkor,hogy én kimondottan szerettem a kórházban! Igen,emlékszem a vagdaltra,nyami-nyami!
Én annyit röhögtem két hét alatt ott esténként,hogy őrület.
Céklás-krumpli: :cry:
Ha átmegyek,viszek Bazsinak most én vmi kajcsit,jó? Adjátok le a rendelést. Szerdához te mit szólsz?Csaba Pestre megy a tanfolyásra,nálam maradhat az autó,anyu meg 3 után vigyázra a gyerökökre,ha neked is jó!

Mági! Ez volt az ákciós a Brendonban múltkor. 60 helyett 40.

Megyek,vacsizik a csajszi.
Jaj, ez a 4. fog naon nehezen jön,szegény tiszta nyügi.Olyan dagadt pedig már az ínye!
Amúgy utána hol jönnek a következők? Felül,vagy alul?

omr
 
 


Bazsika az ágy mellett lépeget én tökre megörültem neki aztán az apja mondja,hogy ezt már egy hete csinálja. Valahogy én nem vettem észre! Jókis anyuci vagyok!

Rena: a szerda nekem is jó fél négy körül jöhetsz csinálunk gyantát, pilla festést meg amit akarsz, négy után meg jön anya elviszi Bazsit és megcsináljuk a masszázst is! Hú de jó lesz neked! :D Kajcsi rendelés megnem tudok leadni, bár ha éhezetetem egy darabik akkor pár falatot bármiből megeszik.

Délután voltunk Szegeden vettem 2 gatyót egy farmert és egy csini nacit. Bazsinak meg zoknit meg badykat. Itthon aztán kitettem az ágyra a nacikat férjem meglátta és el volt ájulva mekorra nadrág jó rám (46-os) kicsit rosszul esett, de igaza van. Terhesség előtt 40-42 volt a méretem tehát azért előtte sem voltam nádszál, de ez már szerintem is durva. Tippeket kérek diétára amit szopi mellett is lehet csinálni és csatlakozhatna vki. hozzám együtt könnyebb.

Megyek fürdetni szép álmokat mindenkinek!

Puszika!
KépKép
fölkalexa
 
 


Sziasztok!

Livi, hát igen, nehéz időszak...
az télleg durvi volt, pedig eddig ha bárki felvette, jó volt, hát ez az időszak elmúlt, tojik mindenkire, aki nem én vagyok... mármint tök jól elvan bárkivel, csak legyek ott én is...
rókák :(

KÖlesgolyó, mi most próbálkozunk vele, egy fél golyó megy is, de mintha az egész nagy lenne. Úgy csinálja, hogy ha beadom a szájába, akkor nem tolja ki oldalra, és kezdi el "rágni" az inyével, hanem föltolja a szájpadlására és ott viszont zavarja, esetleg félre is nyel, mert ugye ragad, csúszik hátra.... rá lehet valahogy vezetni, hogy "rágjon", vagy idő kérdése... nektek fogy indult?

kaja még: Narancs, citrom, ez is a kismama újség szerint 7-8 hótól adható. Ti adtok már? vagy nem allergizál az is?

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


Hali!

Kismama!
Gratula!!! Hogy is van ez a korai a tesó???? :D :D :D

Rágás: rájön magától, ha elég készen lesz az agya....
Tanítani nemigen lehet.

Snoopy

KépKép
snoopy
 
 


Helló!
Winnie! Ja, én is úgy tudom,hogy lehet adni. Tegnap öntöttem neki a 100 %-os Tropicana multivitaminunkból,megivott vagy 2 dl-t,nagyon ízlett és semmi baja.
Rágás: Petrán azt vettem észre,ha nem bírja elrágni (nagy falat,feltapad,stb)akkor előrehajol és felköhögi,kiköpi,vagy csak előre csúsztatja és engedi,h kivegyem. A kölesgolyót úgy adtam,hogy én tartottam,ő meg leharapta felét,aztán a másik felét odaadtam.Egyszerre az egész golyó neki is nagy feladat volt. (De hogy az a golyó milyen finyom!! :) )

Falexa! Petra fél 4-4 közt ébred.Sztem átmegyünk már reggel és ott alszik napközben.Akkor már 4 körül hozzámfoghatsz.De azért jó lenne összeereszteni a 2 manót! :D Azért írom picibe,h ne offoljuk szét a totyikot! :wink:

omr
 
 


Falexa! Előzőhöz: Mármint nagyinál alszik és onnan megyünk hozzátok!

Jaj! Bazsinak gratula a járáshoz!!!!!!!!!!!!!! :D

Tanácsot adjatok légyszi! Dokinéni azt mondta ugyebár,h mezítláb (zokniban) tanuljon meg járni,semmi esetre sem cipőben,mert a 3 pontos talpállás úgy alakul csak ki. Utána mehet a pipellő.Na de most kinőttük az egyetlen cipőt,ami azért kint hasznos volt a hidegben. Most találtam Siesta bakit a vaterán 4-5ért,meg én bentre Clarksot néztem ki. Valakinek van Clarks? Mennyi annak az eredeti ára? Babaszobán 3-6 közt árulnak újakat,azt hiszem külföldről való. Szerintetek megéri?

omr
 
 


Na tegnap voltunk Fehérváron de csak délután értünk oda és az utolsó pillanatig nem volt bizti hogy megyünk mivel a férjem kissé fáradt volt a bulizás miatt! Aztán végül csak a kolibris áruházig mentünk :cry: , ott vettünk egy pár dolgot. Kaptam végre egy téli kabátot :P , most nagyon tetszik. Mivel rohanni kellett a vásárlással a gyerek miatt, így nem nagyon volt időm válogatni, tök ocsó volt, remélem azért nem egy telet fog kibírni :roll: . Vettünk még a gyereknek hosszúújjú bodykat és egy kezes lábas bundás rucit, amihez van kesztyű és bundás tutyi is, majd lefotozom szerintem tök tuti! :P
Asszem sikerült a gyereket rendesen lefárasztani, mert negyed 10-ig aludt (közben 2x kelt enni) és most meg dumál az ágyában (babájé baba ejjjé…) :P

Winnie!
Szeparációs szorongás! :shock: :shock: :shock: Nálunk is van valami hasonló, de inkább csak akkor durvul el a dolog, ha már fáradt vagy kajaidő közeleg, akkor valahogy csak velem van biztonságban. Nadrág rángatás detto! :lol: Apa is a szívére veszi, hogy hozzá nem bújik, úgy a gyerek, mint hozzám. Viszont amikor ad az arcára puszit, akkor elolvad! :P

Kismama!
Na akkor az apuka is jól fogadta a kistesót! Akkor minden happy! :P :P :P :P :P

Livi!
Szegénykém! :cry: Kitartás a rókák gondolom hamarosan távoznak! Nálunk sem a tesók lettek a keresztszülök (bár még egyik sem házas), de szerintem nem volt ebből harag. A 4 keresztszülőnek mi értelme van? :shock:

Körikérdés:
Tényleg a keresztszülők nálatok mindig visznek ajit a gyereknek ill milyen sűrűn mennek hozzátok?

Rena!
Nekünk a 4. és az 5. is felül jött és állítólag a 6. is ott fog, utána jön 2 alul!

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe
 
 


Volt már valaki Fábry show tévé felvételen? Mennyi ideig tart? Milyen, megéri el menni?
A férjem szereti és lesz a szülinapja valamit jó lenne kitalálni. Csak attól félek, hogy későn van és akkor Veronikával mit kezdek? Azért azt nem akarom, hogy 2 tej is kimaradjon, főleg hogy más rakja le este. JAj tanácstalan vagyok! :roll:

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe
 
 


Sziasztok!

A rágás még nálunk sem megy. :( Úgy fuldoklik,hogy minket lever a víz!Inkább pihentetjük a dolgot,majd később próbálkozunk megint.

Nálunk a fogzás érdekesen megy,mert felül jött ki először 3,aztán alul 1,és most megint felül jön 1.

Martinka is jön utánam az utóbbi napokban,Nálunk is akkor jellemző,amikor fáradt,szomjas,éhes.Ma pl.úgy állt fel,hogy a nadrágomba kapaszkodott,és kis idő múlva,a gatyám már a combomig le volt csúszva! :D Tök jól néztem ki! :D :D
Vendég
 


Sziasztok!

Kismama: gratula a babához nektek is! Akkor apa is jól fogadta! :D

Livi: képzeld, átmentem tegnap a legjobb barátnőmhöz, és a Lucáékhoz, azaz a keresztlányomékhoz. Mondja a Brigi, hogy képzeljem el, van egy volt osztálytársa a Livi, és a kislánya a Dalmi annyi idős lehet, mint a Kiara, és most várják a második babát! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Mondom, hűűűűűűű, honnan ilyen ismerős? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Noémi: Én régen voltam egy Heti hetes forgatásán, az baromi hosszú volt. De elméletileg olyan 2*1óra lehet plussz a szünet. Ja, meg nektek fel kell jönni Németkérről. Bár az kocsival este nem olyan sok, nem?

Winnie:
Kiara sem lelkesedik már a kölesgolyóért. Nem eszi, csak fogdossa, pedig uncsitesóéknál ízlett neki. :?: :?:

Vásárlás:
mi csajnak vettünk most egy vastag nacit+kötött mellény+hosszú ujjú felső szettben C&A kuponost, meg harisnyákat. Én csak sapkát kaptam, de nagyon kéne majd csizma, valami normálisabb, nem túrabakancs, az van most csak. :roll: Úúúúúúúúgy tudnám élvezni, ha nekem is lenne idő vásárolni egyszer most már. Irigy vagyok most rátok!

Kép
kernico
 
 


Azt meg nem is írtam,hogy tegnap börzéztem,vettem egy gyerekülést,Römer márkájú.Új a huzat rajta,és azt mondta a nő,hogy kb.50 ezerbe kerül újonnan.Megnéztük a neten,tényleg annyi,mi meg megkaptuk 16-ért!Úgy örülök! :D
Vendég
 


Sziasztok!

na ma jobb napunk volt este apaszempontból, megint megoldották ketten a fürcsit, nem sírt utánam, meg tök édi volt, este egyfolytában mászott apa után, de közben mindig megállt visszanézni, hogy ott vagyok-e. OK, az nyilván nem tetszett, ha kitértem a látószögéből, de tök jó volt, hogy megint mászott apára meg kéredzkedett az ölébe

Alexa, gratu az üléshez, ez jó vétel volt!!!

Kernico, hát igen, tök jók ezek a kicsi a világ felismerések :) :)
vásárlás, én holnap megyek Árkádba, talán apának is nézni szüliajit, múlt héten nem jutottam el, meg remélem találok magamnak is farmert... cipőt tegnap vettünk.

Noémi, keresztszülők, nekme a legjobb barátnőm és férke, a barátnőm jön kb 1 havonta de nem csak babához, hanem hozzám is :) ajándék eddig keresztelőre volt :)

ha már ajándék, másik körkérdés, én meg azon gondolkodom, hogy a baba nevében mikortól vesztek ajándékot? pl karira apának, nagyiknak, keresztszülőknek? vagy majd csak ha már ő is tud valamit produkálni?

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


Kernico!
Hát azért minimum 1,5 óra mire felérnénk innen, de akkor még nem számoltam, hogy esetleg valahol még építik az utat és várnunk kell. :x Egész nap ezen töprengtem, de nem akarom, hogy Veronikánál kimaradjon 3 tej is (fejni már nem tudok), ráadásul lehet hogy fürcsire sem érnék vissza. :( Sajnálnám a kiscsajt, mert bizti hiányolna, na meg azt is aki vigyázna rá. :)
Szóval vannak jó dolgok a C&A-ban? El kellene vásárolni a kuponokat…

:) Winnie!
Neked mi az ötleted aji ügyben apának?
Hát én eddig nem is gondoltam ilyenre! De szerintem inkább majd olyankor, ha már fel fogja mi az ajándékozás és beszélni is tud. (mármint a gyerek :lol: )

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe
 
 


Na pont tegnap volt megint börze Fehérváron? :evil: Nem hiába akartam én időben menni... :evil:

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe
 
 


Winnie: én nem fogom erőltetni az ajándék témát. Én amúgy is úúúúúúúgy utálom ezt a részét a karácsonynak. A gyerek majd ha nagyobb lesz, rajzol szép rajzot a nagyiknak, meg hajtogat kishajót, meg ad nagy puszikat. Nem elég ajándék ez?

Fölkalexa: én is leálltam a 90 napos diétáról a védőnő tanácsára. Most igyekszem kevesebbet enni és egészségesebbet. De a Norbi-diéta bizti mehet szopi alatt is, mert ott nincs megvonás.

Bocsi, hogy ilyen keveset írok mostanság, de nincs időm. Viszont most rakok ide sok képet, hogy ellensúlyozzam. :)
Szeretném megmutatni, mennyire nem sikerül képet csinálni TÜndérről, mert folyton mocorog és pofákat vág. A fogait szerettem volna lekapni. Íme a negatív eredmény:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

És a legjobban sikerült kép a pici fogakról:
Kép

Kép
Kép
tinu
 
 


Helló!
Falra mászok a lányomtól!! :roll: Tegnap este óta csikorgatja azt a 2,5 fogát!! :shock: Kinél volt még ilyen? A 4. az Istenért sem akar kitörni, már sajnálom,azzal naon szenved,mindig húzogatja az orrát és levegőt vesz az ínyére,gondolom így is vakarja. Ilyen volt vkinél?

Alexa! Nagyon jól jártatok az üléssel! Majd ha tudsz,raksz fel fotót is? Martinkástól mindenestől! :D

Keresztszülők: Mikor megszületett Petra, sógornőm és unokatesóm 2 hetente is jöttek,kis ajándékokkal kedveskedve a lánynak. Aztán amikor közhírré tétettük,h sógornőmék lesznek a kerik,uncsitesóm már nem jött. :roll: Mióta megvolt a keresztelő,sógornőm is egyszer volt (mert hívtam pesztrának..). Na amúgy állítólag mi is keresztszülők vagyunk,barátnőm 5 éves fiának,ezt mondta,mikor megszületett.Névadó se,keresztelő se volt,soha egy szülinapi ebédre,egy oviünnepségre nem voltunk meghívva,nem úgy tanították,hogy keresztnek szólítson,csak a nevemen.Aztán a család már hülyének nézett,h ajándékot veszek még mindig,tavaly karácsonykor kapott utoljára. Szerintetek ez igazi keresztszülőség? :roll: Igazából mióta visszahallottam,hogy ennyire elvárja az anyja az ajit,azóta nincs kedvem venni... Meg mikor megszületett,azt mondta másnak: keresztszülőnek jó pénzeset kell választani. (napersze nem álltunk túl jól,csak másra költöttünk,olyanra ,ami meglátszik mert a mi értékrendünk tök más -saját ház nyögése,nyaralás pl plazma tv és házimozi és cigi helyett) Hú, hosszú voltam,bocsesz. :oops:

Ajándékozás: Tinuval egyetértek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tinu! Látom újítottál te is avatar és vonalzó ügyben. Jók!!! Látom a kis fogacskákat!!! :wink: Ez a hosszú haj!!!!!!!!!!! :shock: Mikor lesz nekünk ekkora?? :roll:

Babaszobán nyitottam totyikot, 19-es cipőajánlatokra. Milyen gyorsan növi ki,ha most 10,8 centi a lába,a 19-es 11,5 centis?

omr
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?