Sziasztok!
Mi is voltunk kint, de már elég késõn, délután 3 óra után, így aztán nem sok mindent találtunk.
Igazából én úgy szerettem volna, hogy megbeszélni egy pár emberrel, hogy találkozzunk és akkor együtt csavarogtunk volna, de mivel Kispapa paintballozni volt, így bizonytalan volt, hogy mikor érkeznénk oda. Így meg nem mertem megszervezni semmit
.
Évi!
Én csak akkor kértem volna a kétágyast a Kispapával, amikor bent kellett maradnom karácsonyra is. Szerintem jobb, ha "sima" szobában vagy, mert ott esetleg van egy anyuka, aki tapasztaltabb és tud segíteni, viszont a "fizetõsben" esetleg csak ketten bénáztok
! És nem biztos, hogy a csecsemõsök rá fognak érni mindig segíteni.
És szerintem azért is jobb, ha Kispapa otthon van, mert ha eszedbe jut valami, amire szükséged van otthonról, boltból, gyógyszertárból akkor csak egy telefon és már hozza is. Nem kell külön hazamenni. De persze ott is van gyógyszertár, bolt, stb. tehát nem annyira vészes a helyzet. És tapasztalatból tudom, mindenki mindent tudni akar = állandó telefoncsörgés!
De ez persze csak az én véleményem, biztosan sokan máshogy gondolják
! A férjem pl. csak egy éjszakát maradt bent, mert nem bírta a "klímát": éjszaka legalább 30 fok volt, annyira fûtöttek (ez Titeket nem fog érinteni, azt hiszem
) és az ágyon, ahol voltunk, jó kis nejlon volt a lepedõ alatt
. De gondolom ez nincs a "papás" szobában!
Fürdetés: esténként le kell adni a kicsiket, akkor a csecsemõsök zárt ajtó mögött megfürdetik õket. Igazából ez nem is fürdetés, mert nem kádban zajlik, hanem csak víz alá "lógatják" õket. Bemutató fürdetés csak a másnap hazamenõknek van, akkor megmutatnak mindent.
Ha kéred, felébresztenek, hogy éhes a kicsi, és nem adnak automatikusan pótlást. Nekem volt olyan, hogy amikor Levi már fent volt az intenzíven letelefonáltak, hogy menjek szoptatni, mert éhes a kisfiam.
Gondoltam rád fent a Várban, hogy ebben a hõségben jobb lenne Neked a hûvösben, nem pedig a hõségben csavarogni, irgum-burgum
!
Goanna!
Gratulálok a babához
!
Na, eldugultam, megyek szoptatni, mindenkinek jó pocakosodást!
Pusza, Virág