Sziasztok, az ujdonsült Apuka vagyok!
Neharagudjatok, hogy csak most adok hírt, de rengeteg dolgom volt, egyedül maradtam itthon.
A szülésről annyit kell tudni, hogy váratlanul ért minket.
Délelőtt még bement a terhesgondozásra, ahol kapott egy szép beutalót az életem. Pityeregve hívott fel, hogy valami "Terhességi mérgezés"-t emlegettek neki ( magas vérnyomás, sok fehérje a vizeletben, nagyon bevizesedett szegénykém, de Ti biztos jobban tudjátok, mi is ez valójában )
Gyorsan hazaszaladtam, összepakoltuk a cókmókunkat és uzsgyi be a korházba.
Felvették megvizsgálták, majd kb. 38 perc 46 mp múlva kiszóltak, hogy sürgősségi császár lesz az érdekében, bent szeretnék-e lenni vele? Közben bent a burkot már megrepesztették.
Persze bementem, meg is volt ijedve, ő sem számított rá.
Próbáltam megnyugtatni, kisebb-nagyobb sikerrel.
Pár perc múlva vitték a műtőbe. A mamájának a dokija elvállalta az utolsó napokban, ő is utalta be, és ő is végezte a császármetszést.
Én egy kis ablakocskán keresztül kukmákoltam az eseményeket.
Kapott érzéstelenítőt, elkezték és pár perc múlva már a világon volt a FIAM, Dominik!
Szóval Niki 2007.10.11.-én 14:09-kor életet adott az új életünk értelmének Dominiknak.
Picúr 3050 grammal és 50 cm-el jött világra.
Én rögtön nyomon követtem, élete első perceit, hamarabb és többet láttam mint a mama, neki csak kb. 20 mp-re vitték vissza megmutatni.
15-20 perc múlva műtőből ki, kórterembe be, apuci utána.
Legközelebb este 9-kor vitték be neki a picit.
Mind a ketten jól vannak, valószínűleg holnap, legkésőbb kedden hazajön, a további részletekről biztos ír mahójd nektek ő is.
Felrakok pár képet a mi györörűségünkről...
Azt hiszem Én vagyok a világ legboldogabb Apukája!
Sziasztok
A pici buksija
Szintén...
És a kicsi mancsi