Lányok!
Nem is meséltem még, de olyan szomorú lettem, mert Peti 3 napja egyáltalán nem szól ha pisil, így újra pelusozunk!
Én annyira elszoktam már ettől
De tudomásul veszem, hogy kicsi még, eddig sem erőltettem, ő mondta hogy motornaci-t akar, most meg pelust kér
Na mindegy, holnap megyünk pelust venni, mert a 2 heti készletet feléltük a 3 nap alatt!
Majd talán tavasszal, ha már megszokta a kistesót is, újra kezdi, de én már nem szólok neki, majd szól, ha készen áll rá, addig meg nem érdekel tovább!
Amúgy most az előbb találtukki, hogy hogyan kellene átrendeznünk a lakást!
hát, szinte fel fogjuk forgatni az egészet, de talán jó lesz 2évig megint úgy! Mivel külön szobánk már nincs a kicsinek, Petit kellene cuccostul átköltöztetni a másik szobába, a kicsinek meg a fél szoba is elég lenne, egy ággyal, amiben majd én alszom............... húúúúúúúúúú, hosszú, majd ha megcsináltuk, ami szerintem olyan november eleje lesz, hogy még Peti is megszokja, ne higgye at, hogy minden Tesóbaba miatt van, majd teszek fel képeket!
Remélem tényleg jól találtuk ki!
Kata!
Ez nem így van, csak vannak olyan szerencsések, akiknek a szoptatás alatt nincs mensi, de van, akinek már 6 hét után megjön és hiába szoptat, akkor is visszaáll a ciklus!
Nekem Peti 11 hós korában jött meg, és 21 hónapig szoptattam!
Viki&Peti