Új privát üzeneted érkezett!

Dodó!Én 23 vagyok!Te mennyi vagy?(ha nem baj,hogy megkérdezem)Egyik fönök se szeret idöbe utalni :evil:

Gabi!Képzeld nekem szoptatás alat volt olyan vérzésem hogy 2hétig tartot pedig úgye szoptatás alatt nincs mensi :(

Csajok ti merre laktok?Én kecskeméti vagyok

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

kata az nem jó. Mi jelenleg Szigethalmon, de most áruljuk a házunkat, Halásztelken építkezünk

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Kata!
9 napon belül leszek 23 :) !
mi svédországban lakunk!

d.dodó

Lányok!

Nem is meséltem még, de olyan szomorú lettem, mert Peti 3 napja egyáltalán nem szól ha pisil, így újra pelusozunk! :( Én annyira elszoktam már ettől :( De tudomásul veszem, hogy kicsi még, eddig sem erőltettem, ő mondta hogy motornaci-t akar, most meg pelust kér :shock: Na mindegy, holnap megyünk pelust venni, mert a 2 heti készletet feléltük a 3 nap alatt! :( Majd talán tavasszal, ha már megszokta a kistesót is, újra kezdi, de én már nem szólok neki, majd szól, ha készen áll rá, addig meg nem érdekel tovább! :(

Amúgy most az előbb találtukki, hogy hogyan kellene átrendeznünk a lakást! :roll: hát, szinte fel fogjuk forgatni az egészet, de talán jó lesz 2évig megint úgy! Mivel külön szobánk már nincs a kicsinek, Petit kellene cuccostul átköltöztetni a másik szobába, a kicsinek meg a fél szoba is elég lenne, egy ággyal, amiben majd én alszom............... húúúúúúúúúú, hosszú, majd ha megcsináltuk, ami szerintem olyan november eleje lesz, hogy még Peti is megszokja, ne higgye at, hogy minden Tesóbaba miatt van, majd teszek fel képeket! :D Remélem tényleg jól találtuk ki!

Kata!

Ez nem így van, csak vannak olyan szerencsések, akiknek a szoptatás alatt nincs mensi, de van, akinek már 6 hét után megjön és hiába szoptat, akkor is visszaáll a ciklus! :wink: Nekem Peti 11 hós korában jött meg, és 21 hónapig szoptattam! :D

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Kata!

én pécsi vagyok!

Viki&Peti
hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhggggggggggggggfff
bbbbbbbfttgzzzhzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
nnnnnnnnnnnnnnnnnnbv v cvgesarhzkl.

és Peti is üzent egy kicsit :lol: :lol: :lol: :lol: zzzzz66b bbtr fdfgggg

nhhhhhggghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhijioolkmnbvcxydfg

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Jó szét vagyunk szórva :o

Csajok!Lenne egy kérdésem regisztráltam a ciklus.hu-ra.Na most beírtam augusztusig mikor volt mensik kiírta,hogy átlakg mensi 26nap ha az alapján számolok holnap lesz peteérésem ha viszont szeptembertöl akkor 9 volt :? (egy hétel korábban abba hagytam a gyógyót és 22 napra jött meg én lökött).Beírtam júniusig akkor 28nap az átlag mensi és 15 én van peteérésem.Szerintetek melyiket vegyem alapul????Én azt vettem,hogy 28 napos de már elbizonytalanottam melyiket kéne :oops: A cicim viszont feszül de már félek nehogy csak pródukáljam a tünetet mert annyira vágyunk rá :oops:

Viki!Mikor kezted el szoba tisztaságra szoktatni Petit?Te hány éves vagy?

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Kata!

29 éves vagyok, és nem kezdtem el szobatisztaságra szoktatni, csak amikor az a nagy meleg volt, nem adtam rápelenkát, ne fülledjen bele, és pár nap múlva szépen szólt is, hogy pisi, meg nem kérte már a pelust, hanem csak a motoros nacit, és nem is volt ezzel semmi baj, egész 3 napal ezelőttig! Még a déli alvásnál sem pisilt be soha, mégha 3 órát aludt, akkor sem! Na mindegy, majd megint szól úgy pár hónap múlva :lol:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Ja pé-ügyben meg szerintem menj biztosra, és vedd alapul mindkét lehetőséget, mi bajod lehet :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Gabi!
Jobbulást!Megy még a hasad?

Kata!
Szerintem a 28-as ciklust vett figyelembe.Ha te ráadásul tudod,hogy 1 héttel előbb abbahagytad a gyógyszert akkor mindenképp a 28-ast.

dodó!
Már csak 3 nap megy a drukk!!!!!!!!!!Már nagyon izgulok :D :D :D

Viki!
De jó nektek,hogy már tudtok előre tervezni.Az jó ötlet,hogy egy kicsit hamarabb átköltöztetitek Petikét.Tényleg ne úgy élje meg,hogy a tesó miatt.Nem lehet,hogy Petike egy kicsit fel van fázva és azért pisilbe?Ilyenkor előfordul azért.

Kép
Kép
a.ibici

Én most értem haza a piacról.Azt hittem a kezem leszakad,mire haza cipeltem a cucokat.Lassan megyek az oviba a Vikiért és utánna tornára rohanás.Majd este még jövök :D :D

Kép
Kép
a.ibici

a.ibici!
Én is nagyon izgulok! ma olmos fáradság lett urrá rajtam pedig 10 órát alutam, és ma reggel hányingerem is volt...szerencsére vuk elkerült!
Te hogy vagy? Mikor tesztelsz??

d.dodó

dodó!
A tesztet tegnap reggel megcsináltam.Nem bírtam tovább!!!!!!!!Sajnos nega lett. :( :( :( De még csak a jövőhéten csütörtökön kéne megjönnie ami remélem elkerül.Szerintem túlkorai volt a tesztelés :( :( Még nem adtam fel nagyon bízok benne :D :D :D :D

Kép
Kép
a.ibici

a.ibici!
Akkor valóban korai volt a teszt. De csak pozitívan hozzáállni a dolgokhoz.....csütörtökön sem fog megjönni :)

d.dodó

dodó!
nagyon ari vagy és kívánom,hogy igazad legyen!!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
a.ibici

Én egyre inkább ugy érzem, hogy tényleg van pocaklakó! :) Majd elalszom egész nap. És rengeteg fehér folyásom van. Meg fájdigál a hasam, ugy mintha meg akarna jönni, pedig annak közel sincs itt az ideje! :lol:

d.dodó

dodó!
Nagyon szorítok,hogy ott legyen a pocaklakó!!Olyan jó lenne :D :D Mióta én erre a topikra írok még csak az Orsi mutatott pozitív tesztet.Nekem az is akkora römöt okozott,hogy neki sikerült :D :D Úgy,hogy hétfőn szeretnék neked is örülni nagyon!!!!!!!!!!!!!!

Csajok!
Magi holnap jön ugye?Biztos jó kis szine lehet :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
a.ibici

Dodó!Szorítok,hogy baba legyen :wink:

Köszi a válszokat én a 28-at veszem alapulHa 9.én volt akkor is lehet baba a többin meg majd belehuzunk :wink: Jaj ma nem alszik itthon Zsófi mert holnap megyünk lagziba nem tudom hogy birom majd nélküle majdnem 2 napig :cry:

ibica!Tényleg korai volt a teszt de remélem jövö héten neked is zebra csikos lesz :wink: Nekem mikor késet egy hét után lett pozítív addig ful negatív volt.Nekem azt mondta a doki sokat számít.hogy elötte miket iszol :roll:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Kata!
Biztos rossz lesz,hogy Zsófi nem lesz otthon,de van jó oldala is!!!
Apával csak egymáséi lehettek :wink: :wink: :wink:
Igen tuti,hogy korai volt majd 1-másfél hét múlva lenne aktuális a teszt.Ezt hogy érted,hogy előtte mit iszol?Miért mit kell?

Kép
Kép
a.ibici

Sziasztok!
ibici!
szotítok nagyon :wink:

dodó!
reméllem babás tünetek ezek :wink:

kata!
ezt én sem értem mit kell inni?

velem semmi újság igaz ma sokat szédültem és reggel hányingerem is volt de én ue. produkáltam a múlt hónapban is szerintem csak annyira szeretném!Mert még nem lehetnek tünetek még be sem ágyazódott!
de azt érzem hogy nincs ill. inkább ebben gondolkodom így nem lesz nagy csalódás ha megjön de még olyan sok idő még 1 hét!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

olyan nehéz ez a várakozás!!!!!! :?

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Betti!
Nekem is nagyon nehéz pedig már csak 5 nap!!Majd valahogy átvészeljük.Vasárnap már többet tudok,mert nekem mielőtt megjönne egy 4-5 nappal barnásodom.Ami még eddig nem volt és remélem nem is lesz. :lol: :lol:
Szorítok neked is nagyon!!!Te mikor tesztelsz?

Kép
Kép
a.ibici

Állítólag a szénsavas higitja a vizeletett :roll: De sok mulik a teszten is.

Igen most csak egymásra kell koncentrálni bár Zsófi már olyan nagylány,hogy külön alszik :D

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

ibici!
én csak mencsi után1 héttel tesztelek mert te még akkor nem voltál és pozitív teszt után elment a babám mert már a mencsi napján teszteltem reggel pozitív teszt és délután megjött.

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Sziasztok!
Még mindenki alszik???????????????

Kata!
Meg kérdezhetem,hogy kinek az esküvőjére mentek?Rokon vagy barát?Ezt még nem is hallottan a szénsavas üdítőröl.Mindíg tanul az ember!

Betti!
Biztos,hogy még akkor én nem voltam amikor a babáddal ez a sajnálatos dolog történt.De most egyszerre babaásodunk,megbeszéltük!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink:

dodó!Hogy vagy?

Kép
Kép
a.ibici

Széj jó reggelt mindenkinek!
Nekem a mai hőm is 36,8 volt. Hajnalban megint jártam pisilni. És most egy picit már a cicijeim is fájnak.

Ma nem leszek túl sokat, mert délelőtt megyünk ki az őszi nagypiacra, délután meg vendégségbe megyünk barátnőmékhez, mert elsőszülöttüknek ma van a névnapja.

d.dodó

Ibica!Férjem kolleganöjének lesz a lagzija és megy az egész banad(akik az én volt kollegáim is)Én is meglepödtem,hogy ilyen is van de lehet tényleg van benne valami ha este sokat iszol nem olyan pontos a teszt :roll: Te hogy vagy?Mell feszülés?Hányinger?

Dodó!Igy tovább :lol: Remélem hamar kiderül mi az oka és BABA lesz az :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Kata!
Teljesen jól vagyok köszi!! :( :( Semmit nem érzek se a melleimen,se hányinger semmi az égegyatta világon.
Akkor jó mulatást nektek érezzétek jól magatokat és a lagzi után apával érezzétek jól egymást :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
a.ibici

Sziasztok lanyok!

Ma hajnalban hazaertunk!
Gondoltam am ratok es drukkoltam mindenkinek.
Kepeket meg nem tudok tenni, mert le kell toltenem oket es kicsinyitenem, de meg szerintem ma este megcsinalom.

A gepem megerkezett rendben mukodik most, remelem nem is lesz vele gond.

Hogy vagytok?

Nem voltatok valami termekenyek mig oda voltam.

Magi
Vendég

Szia Magi!
Gondoltunk mi is rád!!!!!!!!!!!!!!!!
Milyen volt?Jól éreztétek magatokat?Repülőn nem volt veled semmi gond?Nagyon várjuk a képeket!!!!

Nem tudom volt-e időd vissza olvasni,gondolom még nem,hanem mosol +mosol+mosol,én is így szoktam :D :D
A héten voltak russzlléteim bízok benne,hogy a pocaklakóm miatt.Sajnos azóta semmi,jól vagyok.Csináltam csütörtökön tesztet nega lett.A csajok azt mondják korai volt,mert majd csütörtökön kéne megjönni.

Kép
Kép
a.ibici

ibici!

Mar kimostam, mert nem volt sok mosnivalo.
Igazabol egy hetig furdorucit viseltunk es furdorucit, na jo eveshez reggel meg este rovidnaci + polo.
Rossz volt tegnap este farmert, cipot es zoknit huzni, ugy hogy meg papucs sem nagyon volt a labunkon.

Nagyon drukkolok neked, meg a tobbieknek.
Nem volt semmi gond a repulon, csak nagy faraszto volt.
Zoli imadta.
Babot meg teljesen jol erzem. Igy nem aggodom.
Csutortokon AFP es utana egy hetmulva UH.
Addigra mar tenyleg bizti lesz a neme is.

A nyaralas jo volt, majd teszek kepeket, lehet meg is unjatok, mert sokat csinaltunk.

Magi
Vendég

Ja ami meg nagyon jo, hogy raalltam a merlegre es meg mindig nincs rajtam egy kilo folosleg sem.
Jovoheten elkezdem a kismamatornat is, hogy ez igy is maradjon.

Magi
Vendég

Sziasztok Lányok!

Élek, élünk, minden OK, legalábbis velünk, a gépem volt szar, azért nem tudtam Babanethez jönni. Megismertek még? :D Visszajönnék ;)

Bettike, Legoka! Össze fogjuk akasztani a nemlétező bajszainkat!!! Hogy a búbánatban hagytalak volna itt benneteket sepuszisepá nélkül?

Milli drukk & csók mindenkinek, Lexa

KépKép
lexus

Sziasztok

Marigold, de jó hogy jól éreztétek magatokat. Mutatok neked görbét, kiváncsi vagyok te mit mondasz:)

Lexa!!!!!!!!!!!!!!!! De jó hogy jelentkeztél, először azt hittem elhagytál minket, mikor aztán láttam hogy a másik topikba sem írtál akkor azt hittem valami baj van veled. De örülök hogy minden rendben van,. és most már gyere sűrűn hozzánk.

Mi ma voltunk Betti osztályával kirándulni, szalonna sütésen. Nagyon jól éreztük magunkat.

Nekem elmult a hasmenésem, de sajnos hólyaghurutom van, nagyon fáj amikor pisilek, felhívtam az egyik doki ismerősömet, írt fel augmentint, mondtam neki hogy lehet terhes vagyok olyat írjon amit terhesség alatt is lehet.

A chaten van egy anyuka aki mérges gombát evett a barátnőnél, és életveszélyes állapotban vitték a váci kh-ba, nagyon mélyen érintett a dolog, sokat beszélgettünk. Elég ramatyul van, nem tudni egyáltalán túléli e vagy ha igen milyen károsodása lesz. Dializálni már akkor kellett amikor bevitték, mája se működik jól, tegnpra besárgult, és a vizeletében vér volt. Mára nem romlott az állapota, de nagyon gyenge. Kérek neki drukkot, rá fér:( Én beszéltem a Zacher Gábor főorvosúrral aki az országos toxikológiai intézet főorvosa, és azt mondta hogy náluk a helye, ott tudják úgy kezelni hogy az profi kezelés legyen. De sajnos nem érem el az anyukát telefonon, nem veszi fel rtam neki sms-t Nem akarom hogy azt higyje hogy a hátamögött intézkedem. Szeretném ha azt mondaná hogy ok. Ti mit mondtok? várjak amig jelentkezik vagy beszéljek a Zacherral hogy hívja fel a kezelőorvosát? Nem tudom mit csináljak.

Kép

gabi1

Kép

gabi1

Lexa!

Orulok, hogy ujra vagy.

Gabi!
A link nem jon be, ha nekem cimezted.

Egy kicsi izelito:

Itt voltunk
Kép

Magi
Vendég

Kép

gabi1

Itt egyutt:

Kép
Vendég

Na most jo!

Szerintem szupi a gorbed.

Magi
Vendég

Gyönyörű helyen vtatok, Magi!

KépKép
lexus

Kép

:lol: :lol: :lol:
Vendég

A nagy buvar! :lol: :lol: :lol:

Kép

Magi
Vendég

Magi!
Nagyon szép helyen voltatok!!!!

Gabi!
Nagyon drukkolok az anyukának.Ez borzasztó!!!Én szerintem jó ötlet,hogy a főorvos hívjafel a kezelő orvost.Ami megy most az EÜ.-ben,hogy ki hova és miért mehet...........Így ők ha ketten megbeszélnék hát,ha előrébb jutnának.

Kép
Kép
a.ibici

Na beszéltem az anyukával, azt mondta majd reggel megemlíti a kezelőorvosának. De hát szerintem az ha akarta volna már átvitette volna. Remélem azért jól döntenek, én a helyében kapnék az alkalmon.

Magika nagyon szupik aképek, gyönyörű helyen voltatok.

Kép

gabi1

Kép
Vendég

Magi tök jók ezek a képek, nagyon aranyos Zolika a képeken.

Magi szerinted is a 28. napon volt pe? És szerinted ha csak másnap este voltunk együtt akkor elkéstünk? Igzaság szerint a 28. napon mivel lement a hőm és a hasam is igen csak fájt azt hittem meg jön, ezért maradt ki az a nap, és csak másnap este került rá sor.

Kép

gabi1

Gabi!

Szerintem is.

Ha csak este voltatok egyutt, akkor .................
Majd meglatjuk a ciklus vegen.

Magi
Vendég

Sajna csak akkor tudtunk:( na mindegy. Jövőhéten csütörtökön mindenképpen megyek dokihoz, mert meg akarom beszélni vele hogy mikor menjek hozzá az uh-okra, és akkor már úgy is fog csinálni uh-ot és megnéz. kiderül hogy egyáltalán van e készülőben valami.

Kép

gabi1

Kép
Vendég

Kép
Vendég

Kép
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X