Új privát üzeneted érkezett!

Tru,frankók a képek!!!!Leírtam a süni tortát meg a máffin receptet a másikba,nézd meg!Sok sikert a gyártásukhoz,és mindenképpen legyen lefotózva :wink:

Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


Na akkor írok egy hosszút is.Örülök hogy tetszett a torta Nektek is :wink: Még nem mondtam le arról hogy kitanuljam a cukrász szakmát és akkor tényleg nyithatnák egy tésztatanyás virágboltot :lol: Szo'a csütörtöki napunk elég mozgalmas volt.Szokásos reggeli kelés...majd 10 re elmentünk a babaklubba,ahova Laura mostantól járhat,havi egyszer.Ingyenes, védőnők is jelen vannak.Sok kisgyermek szaladgát ,mászott a játékok után.Laura kb 10 percig csak ült mellettem lent a földön,megtorpant a sok lúrkó láttán vagy nem tudom,aztán egyszercsak elindult(mármint mászva,mert csak 2 lépést tesz meg önállóan :lol: )teljesen belefeletkezett a mókába,közben az egyik védőnő mindenféle hasznos dolgokról beszélt pl:másfél évesen már adhatubk zsírkrétát a kezükbe,had rajzoljanak(falra :lol: )a hinta rettentően jó hatással van,már most egyévesen szedegessenek fel a földről apró tátgyakat.....meg ilyeneket
Most a Gyermekkönyvtárban volt,így gyorsan be is írattam Laurát. :lol: Kölcsönöztünk is ki egy könyvet,amiben le vannak kottázva az egyszerű gyerekdalok,így legalább el tudom furulyázni.
Indul a bölcsiben is ilyen klubb,200 ft /alkalom.Szerintem elmegyünk oda is ,had barátkozzon,önállósodjon.
Visszakanyarodva a szülinaphoz:már reggel megsütöttem az alapot,majd délután mikor Laura aludt készre igazítottam a sünit.Meggyártottam a máffinokat is.3-ra rohantam cangával a fodrászhoz(én festettem be a hajam még itthon,igen kicsit sötétebb).4-re hazaértem,Laura még aludt(5 -ig szokott,édesapja itthon volt ,meg anyukám is már korábban eljött az irodából)elültettem a neki vásárolt különleges borókát a kertben,amit még gyorsan reggel vettem a virágokkal együtt amiből gyertyás asztaldísz meg csokréta lett.Majd felébrett,és kezdődött a parti:előbb ajádékbontás,ismerkedés az új játékokkal,a henger nagyon tuti ajádék lett,tényleg,ajánlom mindenkinek :wink: A sátor is fel van állítva(jelenleg a nappaliban,aztán ha felköltözünk a tetőtérbe,akkor Laura külön szobájába kerül,most velünk alszik egy szobában és az egész lakás a játszótere)A sátorba este beszoróm az összes kacatot és már rend is van,szeret bent ücsörögni,babrálni mindennel :wink: .Játszás után tortaevés,gyertyamegfogás következett,nem égette meg szerencsére a kezét csak meleg vol :o Nálunk nem volt tortaszéttúrás ,mert utána mindenki abból evett.Parti filinget fokoztam még lufikkal,ami nagyon tetszett Laurának.Kaja után pedig folytatódott a móka,majd a szokásos esti fürcsi ,kaja,alvás téma.Nagyon fel voltam dobódva,este fél tizkor a gondolataimban "újra szültem",igen Timi,voltak könnyek is :wink: Miután Laura elaludt,megittunk apjával egy üveg 97-es Pinot Noir fini vörösbort :az Ő egézségére :lol:
Hát így telt nálunk az első szülinap.Vasárnap jönnek a barátnőim,és akkor megint ünnepelünk.
Bocsi ha túl hosszú voltam......

Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


Linda: nekem is nagyon sokat jár az eszem az 1 évvel ezelőtti dolgokon.... Akarok is nektek nosztalgiázni, valamikor, ha lesz időm... Remélem, szívesen fogadjátok.. Nagyon szép kis szülinapot varázsoltatok a kislányotoknak! Isten éltesse Őt sokáig! Puszi Ildi

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 

 
 

Edi, láthattalak titeket az Árkádba???

Bettus

Kép
bettus79
 
 


LEVIKÉNEK NAGYON BOLDOG 1. SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK!!!!!!!!!!!!!!

Melódia és Pisti baba :lol:

Kép
Kép
melódia78
 
 


True!
Levinek BOLDOG ELSŐ SZÜLINAPOT!!!

Bettus!
Igen, voltunk az Árkádban, előtte meg voltunk a Városligetben.
Miért nem jöttél oda hozzánk? :wink:

Edit

Kép
Kép
edi78
 
 


Mindenek előtt:

Nagyon boldog szülinapot Levi!

True!
Azonnali szülinapos és ajándékbontós képeket,valamint részetes mivolt,hogyvolt leírást!!!!
Tényleg sok a hasonlóság...(egyébként szerintem csak hibbant nőszemélyek választanak maguknak zenész pasit :lol: )


Linda!
Olyan jó volt olvasni,amit leírtál..igazi szép kis szülinap.én mostanában mindenen meghatódom. Biztos bőgni fogok egy hónap múlva..

Lehet,hogy én vagyok figyelmetlen,de hová lett Ági25,Dalmi,Rifu (Mamyt és Esztert tudom,de a többiek?)

na itt van gyorsan egy képecske,ez mai...Szép maradék hétvégét mindenkinek! Kép

Zsuzs

Kép

Kép
santos
 
 


Edi,

ezek szerint Ti voltatok? Mi csak kajálni akartunk, de mivel vadászni kellett a hely után, már mentünk is tovább, és csak a mozgólépcsőről bámuldozva láttam olyan "figurákat" :wink: mint Ti: Edi,Gyuri,Kata trió, de azért nem repültem volna le a lépcső tetejéről mint egy denevér :D

Santos: szépek vagytok a képen.

Kitti ma kertészkedett egy ismerősünk kertjében, sepregetett és ásóval "kapált", majd megettem.
És akkor két kép, ez is mai:
Ásózás és a kukucs :D Kép Kép

Kép
bettus79
 
 


Sziasztok!


Santos!


Mit csináltok a képen? Olvasol Neki?

True!

Milyen volt a mai nap? Megható mi? Én nagyon izgultam előtte, és pityeregtem. Ha olyanom van minden nap tudok pityeregni, h milyen gyönyörű Dóri, és milyen nagy már!!! Levi babának Boldog 1 éves szülinapot!!!!


Bettus!

Drágám majdnem kihagytalak Benneteket :lol: ! De veletek szinte mindennap találkozom, de meg kell hagyni tündéri a kép Kittiről. Ezt a felsőt még nem is láttam.


Timi

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


Sziasztok!!!!

Eloszor is BOLDOG SZULINAPOT KIVANOK AZ OSZES BABANAK!!!!

Bocsi, hogy igy eltuntem eloszor azert tuntem el mert Jazmin nagyon beteg volt TUDOGYULLADASA volt es eleg nehezen viselte
szegenykem kapott szurit is, en elegge ki voltam.Szegeny mikor mar latta a dokinot torkaszadtabol orditott es szaladt!

Persze olvasgattam kozben de nem volt erom irni is!
Aztan pedig megment a kepernyonk(a szamitogepe) es hat egy masfel hetig nem volt semmi netezes!Huu nagyon rosz volt ez ido alatt!

Kozben volt egy nagy esese Jazminnak, lement az orrarol a bor is eleg csunya volt neki!

Nagyon szepek a kepek amiket raktatok fel kozben, a babok meg tunderiek!!!

En is mostanaban sokat nosztalgiazok, es el is pityeregtem mar magam en ilyen vagyok, hat igen ugy elrepult ez az egy ev, hogy csak!

Most csak ennyit es bocsi, hogy inkabb magunkrol irtam most!
Egy kepet rakok en is fel!
Kép

Pusz

Kép
Kép
agi25
Nagyvarad
 
 


Tru ,isten éltesse a kis egyéves Levibabaát!Milyen volt a parti?Hogy sikerült a torta meg a süti?
Kivi vagyok!

Ági,örülök hogy Jól van a kis Jázmin.Írj gyakrabban :wink: Helyes a fotó is!

Bettus,klassz a kukucsos kép,a kis kertészpalánta jöhet hozzám tanulni. :wink:

Santos,ti is helyesek vagytok!Szoktál angolul beszélni Rékához?

Holnap ganze tag Ausztriába leszünk,kirándulunk meg shoppingolunk,muszály lesz valami norma cuucokat beszereznem,olyan béna ezeréves gönceim vannak :?

Tegnap megint szülinapi parti volt,a barátaink voltak itt(8-an)a barátnőimtől kapott Laura egy "pecsvörkös"takarót,amit ők vartak:nagyon klassz lett:
Kép

A pofiját megcsipkedték a szunyogok :x :cry:

Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


Sziasztok!

Csak nagyon röviden írok, de szerintem így is sok leszek :oops: Szóval: a szülinap nagyon klasszul sikerült, a torta is nagyon jó lett, (bár ez a sógornőm érdeme) ő is olyan ügyi mint Linda, még a képet sem látta, csak elmondtam neki a sünit, és nagyon szép lett, de rajta van a képeken. NÁlunk minden szülinap így zajlik, hogy a mamáék (párom szülei) és a tesói (az öccse a barátnőjével de. volt, mert du. ment vissza a kiscsaj a koleszba) este csak a nővéréék a 2 gyerekkel. Szóval vacsi (apa főzött marhapörit), utána tortázás, eléneklés boldog szülinapot (2x történt, mert Levinek úgy tetszett :lol: :lol: ) ajándékbontás, utána BULI, tánciznak a gyerekek, és néha mi is. Hát röviden így zajlott. De a képek magukért beszélnek:

Kép 2006. október 07. 14.05

Kép Levi a kórházban

szülinap:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

A falat Levi mellett majd apa újrafesti, most látom a képeken milyen pocsék :oops: Dehát ezt ő művelte... Most nem tudok többet, mert mindjárt itt a postás és még pizsiben vagyok. Bocs, hogy csak magunkról írtam. Puszi mindenkinek

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


Ági!
Jajj szegény babóca...úgy megviseli őket egy betegség...örülök,hogy meggyógyult! Nagyon helyes a képen a kis masnijával :D

Timi!
Éppen nem olvastam,de szoktam neki,mert vannak pillanatai,amikor nem tépázza a könyvet...van egy National Geographic-albumunk,nagyon jó állatképekkel,most az a menő,meg a Hóc hóc katona. szóval itt megmutattam hogy nyílik a popsikenőcs(azóta nyitogatás,tekerés és szájbavevés van :? )

Megyek,mert elhagytam a pénztárcám az összes iratommal még pénteken,bíztam benne,hogy az iratokat visszadobják,vagy küldik...nem így lett,most megyünk a kölökkel a rendőrségre,remélem azóta nincs a nevemen nyolc autó,meg száz hitel...

Zsuzs

Kép

Kép
santos
 
 


Na,mire megírok egy üzit,elé kerül sok másik!

True!
De jó sok vendége volt a kisfiadnak! Szép a torta,meg a fotók,most csak röviden tudok a fentiek miatt...Sok boldogságot mégegyszer!

Linda!
Nem szoktam angolul beszéln hozzá,mert nem szereti...a múltkor volt itt egy tanítványom és angolul beszéltem vele Réka odajött és megmarta a szám a kis kezével,megpróbált belenyúlni stb...először azt gondoltam,hogy egyszeri alkalom,de mesét olvastam neki angolul és ugyan ez történt,mintha azt mondaná: HÉ HAGYD MÁR EZT ABBA,NEM ÉRTEM!!! Fura mondjuk,mert a Thomas mozdony és idióta haverjai meg nagyon tetszenek neki és ha a dalocskát énekelem akkor nevetgél...ki érti ezt?

na tényleg megyek pusz

Zsuzs

Kép

Kép
santos
 
 


Sziasztok!

Alszanak a kicsik, így picit bővebben... Remélem, nem haragszotok, hogy ilyen intim képet feltettem, de annyira bennem éltek ezek a pillanatok. Meghát úgy vagyok vele, hogy ezt talán csak kisgyerekes anyukák olvassák, és nem botránkoznak meg... Hát nagyon jó volt a szülinap, épp az előbb szedtem le a kapuról a Happy 1.st birthday feliratú lufikat. Hogy lássák az utcában is, mi volt itt kérem :P Bentről a dekorációt ilyenkor mi nem szedjük le, jövő hónapban lesz Hannának, decemberben Marcinak. Nagyon jól sikerült, a gyerekek ilyenkor olyan aranyosak. Kár, hogy elég ritkán találkoznak, mindig a sok meló, stb. nem érünk rá nagyon összejárni. Hanna volt a legjobban bezsongva, ő igazi szülinap mániás :lol: :lol: A torta egyébként csokis volt, abból a tejmentes habalapból csinálta a sógornőm (LInda, ezt Neked is figyelmedbe ajánlom, mert nagyon jó dolgokat lehet csinálni belőle, Hulala a neve) és beleolvasztott étcsokit. A muffint nem volt időm leszedni a gépről, így az én jól bevált sima alaptésztámat csináltam, kakaósra, és a közepébe tojásfehérj+cukor+kókuszt töltöttem, a végén meg csokiból csináltam rá csíkokat, így olyan bounty filingje lett neki. Elég jó lett. Kaját most apa készített, így nem kellett nekem egész nap azzal kínlódnom. Hát szóval így telt...

Meghatódás: szerintem ezt anyaság hozza... Nem csoda, hogy én ilyen vagyok,3x-os anyaként... Az hagyján, hogy az anyák napján a suliban meghatódik valaki, de én már akkor, amikor a gyerekek szép sorban bejönnek ünneplőben... :oops: :oops: Tiszta gáz vagyok.

Zsuzs: ne aggódj, még jó pár nap is eltelhet, mire visszakerülnek a papírjaid. Nem feltétlenül a megtaláló küldi vissza, inkább be szokták dobni egy sima postaládába, és így valahogy visszakerül. Hol veszítetted el, utcán, vagy boltban? Persze, ha tudnád.... az is lehet, hogy még meglesz otthon. Én egyszer a konyhaszekrény tetején találtam, biztos valami önkívületi pillanatomban tettem oda... Vagy 3 napig kerestem :? :lol: :lol:

Hú, Ági sajnálom a Jázmint, de honnan kaphatott tüdőgyuszit? :cry: Ez elég komolyan és ijesztően hangzik.... Reméljük, meggyógyult teljesen!

Bettus a képeitek fantasztikusak, micsoda kis dolgos csajszi ez a Kitti! Biztos látja valakitől! :wink:

Zsuzs, ti is szépek vagytok, olyan fura így a képeket nézni, szerintem Réka is hasonlít mindkettőtökre, legalábbis így a képek alapján!

Most megyek mert egy csomó leszedni való ruha van kint a szárítón.... Sziasztok!

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


sziasztok!

Na végre itt vagyok kicsit!
Olyan jó nézni a szülinapos képeket,már én is úgy várom,hogy mit szól a kis mazsola a tortájához! Még igazán nem tudom,hogy úgy süssem,vagy rendeljek,de asszem mind a kettő lesz,mert mi lesz akkor,ha nem sikerül... :roll: Meg egyébként is dupla szülinapot ülünk,az enyém meg 10 nappal követi Pistikéjét! :lol:
Igaz mind a kettőnk szülinapján dolgozom,de előre hozzuk erre a hétre szombatra! Nem akarok nagy bulit tartani,csak olyan meghittet négyesben...habár lehet,hogy befutnak anyósék is!
Nosztalgiázzatok csak lányok,én olyan szívesen olvasgatom,érzelgős liba vagyok én is,most születtek...Mindig arra gondolok,hogy mekkora boldogság volt mikor megszülettek,meg persze most is! :lol:
Persze minden csínytevésükkel együtt!
Pisti is mindig ott van,ahol én,és ha az alvás ideje nem elég arra,hogy megfőzzek,stb. akkor a lábam alatt pakolászik! Kiüríti a polcokat,csak úgy repülnek az edények a konyhaszekrényből :?
De valahogy muszáj elvégeznem a dolgaimat!
Kibújt 2 rágófoga,mostmár értem miért volt balhés lassan 2 hónapja éjszakánként!! :roll:
Egyedül álldogál, a járás mégcsak egy lépésre korlátozódik!

Santos!!
nekem annyira ismi vagy! Hova jártál suliba?Hány éves vagy,ha megkérdezhetem? :oops:

Mennem kell,mert bömbi van!
Pusszi Melódia

Kép
Kép
melódia78
 
 


Melódia!

31 vagyok, 76-os. A Barátságba jártam általánosba, azután a Rudasba,főiskó meg Szegeden....

Nah,rendőrök...nem álltak a helyzet magaslatán,de azért felvették a jegyzőkönyvet,ill kitöltöttem egy két lapot...remélem hamar megkapom az új cuccot,vagy megkerül a régi...

Torta ügy: Hát én biz nem fogok tudni sütni,mert okosan megterveztem a konyhát és sajnos nem lehet kinyitni a sütőt rendesen.ha pizzát sütök leesik a feltét,mire bejátszom a sütőbe :D na majd,ha lesz pénzem akkor likvidálom a tűzhelyem és veszek fali izét...megyek én is mert ébredés van itt meg...

Zsuzs

Kép

Kép
santos
 
 


Sziasztok!


Linda!


Megzabizom Laurát! Tündéri :lol: . Kukót nem látok sehol :cry: Tudod múltkor Bulátát vettem. Én régen nagyon szerettema kukit, és most nem látok sehol. Sikerült valamit venned?

True!

Nekem nagyon tetszenek a képek, és egyáltalán nem gáz, h ilyeneket tettél fel. Látom picit elcsúszott a dátum

:lol: És az sem gáz, h már akkor sírsz amikor a gyerekek az oviban mégcsak bejönnek sorban ünneplőben. Én nagyon síros vagyok, és amikor a keresztlányomnak(nővérem gyereke) pl: anyáknapi ünnepsége volt, és odajött nővéremhez, és megfogta a kezét, és azt mondta: SZERETLEK ÉDESANYÁM!Na!Akkor ott nekem vége volt. Az ofője aki ráadásul férfi volt mindig olyan ünnepségeket szervezett, h papírzsepi nélkül nem lehetett megjelenni. Már nem az ofője, mert csak 4. vitte őket. Most 5. a Niki. Levi meg volt hatódva? Olyan arcocskát vág.

Santos!

Remélem, h meglesznek az irataid, és valaki be fogja dobni. Azért ez elég nagy tortúra :evil: Rékának nagyon Boldog 1 éves szülinapot!!!!Mit kapott? Mit szólt hozzá? Fényképeket kérünk

Edi!

Megjött a sütifaló!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:


Ági!

Szegény kisbabád :lol: MOst már minden rendben? Dóri közel 2 hétig volt taknyos, és úgy néz ki, h meggyógyult!!


Timi

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


Santos!

Hűha! De hülye vagyok :oops: :oops: . Most nézem, de nagyon elnéztem úgy látom. Tehát igazából azt szeretném írni, h Boldog hófordulót Nektek. Mostanában annyi pici 1 éves volt babán, h talán azért írtam. Mégegyszer bocsi.


Timi

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


Ági, szegény babód, jobbulást neki. Biztos nem volt könnyű időszak. Én már akkor kivagyok, ha este nyüszög egyet, olyan hülye idegbajos vagyok :oops:
Jó a kép a kis kétfogincás Jaziről. :D Jól látom hogy ő is imádja mások cipőjét? Olyan cuki amikor betotyog a cipőmbe, vagy a pároméba :shock: :lol:

Linda: tényleg tök jó az a takaró, hogy egyeseknek mekkora türelmük van, jó neki :D
Hú küldöm kertészkedni a kiscsaj, habár nem tudom kitől látta :roll: meg a takarítás sincs meg, lehet a tv-ben? :lol:
Jó s(d)oppinGolást kívánok, irigyellek :lol: Akkor most még jobb bőr leszel, ha tele aggatod magad csini cuccokkal :P

Tru: Nagyon jók a képek. És még egy süni torta. Recepteket írtok, vagy ez valami ördöngős dolog, mert a párom mostanság lép majd a 3.X-be és szeretném valami sünis dologgal meglepni. De ha nem lesz más, akkor beleszúrok egy piskótába tökmagdarabot :lol: Mert azt is nagyon komázza mostanság. :wink:
Ez igazi szülinap volt, kissapi, meg nagy család. Mindig nagy családra vágytam, de sajna nekünk alapból nincs nagy. De legalább a barátok pótolnak aminek nagyon örülök. De az ugye mégse család :?
Ja és te is nagyon dögös vagy :wink:
Vasalnivaló, Brrr :evil: Láttam a neten vasaló futárt :lol:

Melódia, jó hogy újra itt. Tegnap a babakörös csajokkal az Acapulco-ba voltunk kőbányán bolingozni, tök jó volt, te is valahol arrafelé laksz? Egyszer tényleg talizhatnánk, meg aki még kőbányai vagy kispest közeli. Végülis csak egy ugrás :)

Timi: emléxel hol néztél mellényt? Na ott vettem a felsőt valamelyik nap, igaz nacit akartam, aztán pulcsi lett belőle. De hát te is így szoktad, egy rucit akarsz és egy egész szatyorral mész haza :lol:

Na most ennyi voltam: Bettus

Kép
bettus79
 
 


Hat igen elegge ki voltam akadva ez ido alatt amig beteg volt de szerencsere o eleg jol viselte, en meg nem mutattam mennyire feltem, hogy nehogy at adjam a feszultsegemet neki!

Melinda,
Nagyon edes az a takaro az bisztos, hogy kell turelem hozza!
A kep nagyon cuki! :)

True,
Jo az elso kep a korhazban, nekun k sajna nincs ilyen ott nem volt bent senki aki keszithetett volna kepet!
A tortatok is szuper volt es te is jol nezel ki! :)
A tudogyuszit szerintem ugy kapta meg, hogy megvolt fazva es nem volt rendesen ki kezelve amikor elfogyott a gyogyszer viszamentem vele ki vizsgalasra a doki azt mondta minden ok!
Es ra egy hetre kezdodott minden elolrol!Szoval nem is tudom kit hibaztassak magamat vagy a dokit, hogy nem vette eszre, hogy meg nem mult el neki! :?
Zsuzs,
Sajnalom, hogy igy megjartad de hatha van meg ra esely es megkapod a regieket!

Melodia,
Nalunk is igy van pont amig alszik probalok gyorsan fozni ha meg veletlenul nem alszik akkor csak ott ul korulottem nem szeret egyedul jatszani a szobaban!
Szoval nem soka nalatok is buli lesz!? :D

Timi en is ilyen erzelgos vagyok rogton elsirom magam az unokahugaim ovi es suli unnepsegein is!
Szerencsere mostmar minden ok a baboval!

Bettus,
Jazmin is egesz nap mostansag a cipoinket hurcolasza es alig bir totyogni bennuk de azert csak nem hagyja magat!
Nagyon edes a kukucsos kep olyan aranyos a babo!

Na most megyek fozocskezni mig alvas van!
Pusz!
Meg egy kep az esti furcsirol!
Kép

Kép
Kép
agi25
Nagyvarad
 
 


Sziasztok!

Megint nem voltam egy pár napig, jól le is maradtam :oops: :oops:
még nem olvastam vissza, de igyekszem!

LEVINEK (utólag) NAGYON BOLDOG 1. SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK!!!!

Bea

Kép
Kép
beuka
 
 


Sziasztok!

Én is jó régen voltam, bár olvasni azért járok! :oops: :oops:
Minden szülinaposnak sok boldogságot kívánok!
Dorka mostanában nem mindig alszik délelőttés eljárogatunk játszóházba, zenebölcsibe, a babaúszás is megmaradt ugye... Délutánonként meg középiskolásokat korrepetálok, este meg inkább apázok :D Szóval igyekszek képben maradni, csak válaszolgatni nincs időm. :oops:
Bocs mindenkitől hogy csak magunkról írtam, most is vár a konyha!

Anita
Kép
Kép
dorkamama
 
 


Sziasztok!


Santos!

Akkor lehet,hogy a városból ismerlek látásból,mert én a Lorántffyba jártam suliba! :

Ági!
Örülök,hogy meggyógyultatok,és jöttél!
Igen,lesz buli,már megrendeltem a tortát,mégse sütöm,mert elötte nap dolgozom,nem lesz szerintem erőm hozzá!
Majd dobok képet róla! :wink:

Bettus!
Mi már lassan 2 hónapja Káposztásmegyeren lakunk! :lol:
De írtam msn-en is! :lol: :lol:
De egy fórumtalit valaki összehozhatna!! :wink: :lol:

Hétvégén elkezdtünk tejet inni!Persze nem literszám,épphogy megkóstoltuk,és tegnap este már tejbegrízt vacsorázott az úr! :wink:
Ízlett neki,habár nem let most olyan jó,kicsit lekozmált! :?
Mág hajnalban eszik,akkor junior Milupa tápszert kajál!
Eddig napközben is jól evett,de most megint nincs el az etetőszékben,mindig lecsúszik,mp-ént húzom fel! :shock: Úgyhogy megy a küzdés!
Újabban megint válogat a párizsit,banánt megint nem eszi,gyümiből a körte a sztár!

Nincs valami vacsi ötletetek?Mert tejbegrízt nem ehet minden nap :roll:

Holnap dolgozom megint,anyu vugyáz Pistikére!
Elég rossz tőle elmenni,hogy csak este látom,de az a jó,hogy sokat vagyok szabad!És nem kell a melóhelyen megszakadni! Eddig tetszik! :wink:

Na,megyek,mert sikongatás van!

Pussz
Melódia

Kép
Kép
melódia78
 
 


Melódia, húúú bocsi tényleg :oops: most ég a fejem látod milyen piros :oops: :oops: :oops: :lol:
Viszont a fórumtali nem rossz ötlet, lehet wekerlén megint meg lehetne kérni őket, hogy járuljanak hozzá a teremhez :D

Bettus

Kép
bettus79
 
 


Sziasztok!

Na megjöttünk a nagy kirándulásból,este 7 re értünk haza.Persze Laura semmit nem aludt a kocsiba,jól érezte magát,olvasott,dumált nézelődött,délben a babakocsiban alukált egy órát.Este 7.10 kor már aludt is,reggel 7-ig :lol: Nagyon jól elvolt az autóban meg az üzletekben is,nagy hely volt mindenhol,úgyhogy mindig leraktam,had tekeregjen,annyira nem rámolt,a babakocsi kereke volt az izgi :lol: Vettem neki pár göncöt(persze jó árért)téli vastag sapit,kabit,kesztyűt amin van ilyen zsínor is hogy be lehessen vezetni a kabátba,(bézs színű mind,hogy a kisöcsinek ha lesz ,akkor neki is jó legyen,ja a sapin van egy virág...az nem lesz jó :lol: )egy szép kötött pulit,egy éccsi pizsit,egy eurós polót,felsőt.Az ottani Dm-ben meg tejpépet.A Dm-es 360 ft ra jött ki,a Milupás meg csak egy euró volt(250 ft) :lol: Királyság volt!Éhes gyomrunkat óriás gyrosszal csillapítottuk :lol:
Magamnak két pulit vettem,nem csinciket,mert én inkább a sportos lezser cuccokat szeretem,van csinim is de azokban hülyén és öregesen érzem magam :roll:(sosem hordom őket,csak Színházba) a cipőket kissé drágáltam,bár minőségi termékek voltak,na mindegy,egyett meg "ellopott" előlem egy buxa,akciós volt,épp kivettem,és ferdén vissza kellett tennem mert Laura után néztem,mire visszaléptem az a némber már az "én cipőmet"próbálta,kb 3 másodpercig voltam háttal :x :x :x persze jó lett neki,aztán csak azt hajtogatta:tudmirlájt....(sajnálom) :cry:

Melódia,akkor ezekszerint találtál melóhelyet?Képzeld Laura kb egy hete nem hajlandó meginni este a tápszert(reggel megeszi)nem tudom miért,talán mert nem inni hanem enni akar?Ilyenkor a kész tápszert összekeverem egy kis tejpéppel és szépen bekanalazom a szájába,bezzeg úgy jó :roll: Tejet én is kostoltattam ,de nem issza olyan sebességgel mint ahogy szeretném,nekem is kéne vacsi ötlet.Már én is adtam Laurának tejbedarát,a párom szerint este húst kéne ennie,vagy sonkát ,meg ilyeneket....

Dorkamam,jó mozgalmas napjaitok vannak.A héten mi is megyünk bölcsibe játszani,egy alkalom 200 ft,de a zenebölcsi csak fél óra és 1100 pénz...az elég húzós,oda nem járunk, itthon ingyen énekelek,dobolok,furulyázok neki :lol: Az uszit kinem hagynánk misem.

Ági,aranyos a fürcsis kép is :wink:

Tru,örömmel olvastam soraidat a szülinapról!Szupi lett a torta is!
Fantasztikusak a képek!MTud már menni a járássegítővel?köszi a Hulala tippet,azért majd nézd meg a máffinrecit :wink:

Beuka,tessék írni és képet feltölteni!!! :wink:

Megyek,mert ma tanácsadásra megyünk,meg postára meg a boltba...Nektek van olyan napotok hogy csak sétáltok és nem menntek be sehova??Nekem nem nagyon :shock:
Ma megint: csak sütőtök lesz ebédre.

Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


Csak röviden: Bettus: sünitortát Linda leírta a másik topicban, egyébként a miénk nem ilyen volt, hanem csokis, de az is fini volt.

Melódia: én nem tudok úgy főzni, ha Levi ott van, Pistike nem mászik bele a kukába???????? Levi csak az ilyen tiltott helyeket kedveli.. :cry: Ráadásul én főzés közben mindig olyan koszt csinálok, minden lecsöpög meg leesik, így nem szeretem, ha ott van a lábam alatt.

Linda: Levi még nem nagyon akar menni azzal, inkább tolilgázza ülve, meg rakosgatja:))) pár lépést már ment vele, de én erőszakoltam meg, megfogattam vele a fogóját, és mondtam neki: sétálunk, sétálunk... Pár lépést ment, tetszett is neki, de aztán lecsüccsent.

Vacsitipp: Levi általában azt eszi, amit mi, vagy az ebédmaradékot, vagy hideg kaját, falatkákat, szalámit, sajtos kenyeret, stb. és lefekvés előtt meg a tápit. A tejet nem bírja, mi is kipróbáltuk pár hete, de bukik tőle :shock: Érdekes, pedig a tejes kajáktól semmi baja, most is ebéd után akkora adag csokipudingot megevett... Infó: nekem azt mondta a védőnő, hogy a tejhez adjak pici cukrot, mert így könnyebben megemészti, és nem lesz büdi a pisije.

Linda: volt férjem itthon van Spanyolból, ahol melózik, ott kb. 4-500 e. forintot keresnek átlag, és azt mondta, a cipő, amit kinézett, ott 10 rugó volt, itt meg 20 :shock: Ő is így nézett. Itt valahogy minden fordítva van,mint kellene...

Ági, Neked nem lehetett ott a férjed a szülésnél? Nekem ő csinálta ott a képeket, persze nem sokat, mert ő is el volt foglalva:))))

Na, megyek mert nemsokára kelnek, és a konyha még ... :roll: hajjajajj

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


Hell mindenki!

Csak beugrottam gyors,alszik a picur,és ki akarok takarítani

Linda!Képzeld,Réka sem akarja enni a tápszert 4 napja megy ugyan ez a balhé van,este nem kéri,valami pépet is csak ímmel ámmal,reggel meg megissza (na nem 230-at,mint eddig csak olyan 150 körül) nem értem,lehet,hogy a foga???

kipróbáltam a Suttotót!!!!Kölcsibe kaptam,mert már sok volt,hogy Réka ringatva alszik el...nehéz is,meg most már nagylány,igazán aludhatna magától...

Halljátok én 2 napig szidtam a Suttotót jó cifrán,hogy ekkora hülyeséget,de láss csodát,alszik,nem ringatom,kis erőlködés,5 perc és tényleg...mondjuk nem árt anyuka mellé egy pszicho-doki sem,mert nagyon húzós volt( 20 perc folyamatos ordítás, ő is én is,) de vidáman alszik a kis macijával,remélem tartós marad az eredmény.

True!Arról jutott eszembe,amit Leviről írtál,hogy
Réka kukás lesz az tuti vagy vécépucoló (szerettem volna,ha más foglalkozást választ majd... :lol: ) mert ez a két helyszín a menő nála mostanság,kotorni kell vagy az egyikben,vagy a másikban..természetesen kézmosás után,ja és a paradicsomszósz alá kell mászni a konyhában,hogy jól ránk cseppenjen.
Nálatok mennyi idő marad ki a vacsi és a tápievés közt? Ha Réka eszik pár falatot akkor már nem akarja a tápit..nem értem ezt a kiscsajt.

Melódia!
Lehet,bár azon törtem a fejem,hogy én jó rég voltam a városban,még talán az előéletemből :lol: Sokat jártam "csarnokba" anno és volt egy barátosném,tök egyformán néztünk ki,csak neki van egy heg az arcán...(néha ikerpárnak hittek...) rövid tüsi hajam volt nem lehet,hogy onnan?

Timi!
Nem gáz, :lol: :lol: :lol: én is elnézem a dolgokat sokszor...

Bettus!
Nagyon király a kukucskálós képetek!!!

Na megyek,mert úgy le tudok itt ragadni ciao

Zsuzs

Kép

Kép
santos
 
 


Hell
Tickergyáros lettem,de nemtom mi ez a katicamánia nálam,biztos azért mert ez volt a jelem az oviban :D
Mondjuk égő,hogy angoltancsi létemre nem tudtam kiszámolni a kisbabám súlyát,meg hosszát inglis mértékegységben... :oops:


Mi van veletek? Csak én üzengetek itt magamnak????

Zsuzs

Kép

Kép
santos
 
 


Sziasztok,
Bocsi-bocsi, megint rég jártam erre. Gyorsan visszaolvastam, már nagyon kiváncsi voltam…

Beuka,
Együtt fürdés nálunk sem könnyű már, de még nehezebb utána felöltöztetni, ha apa nincs a közelben. Akkor ugyanis egy magasságba kerülünk
"Ügy"-ről írsz nekünk?
Én is nehezen követem, mikor sok egybefüggő regényes szöveg van, már 2szer majdnem feladtam, aztán mégis kiváncsi voltam:-)

Edi,
FP még mindig nem jött meg, pedig kétszer üvöltöztem már velük telefonon. Úgyhogy most bojkottáltam a Pampers-t és egész jó pelusokat fedeztem fel. Csicsókát mi biopiacon vettük, sikere volt.

Dorkamama, Edi,
Családi napközi nagyon lassan halad, szombaton fogok vizsgázni. Jó pár játékot és a főbb bútorokat viszont megvettem a héten, akció volt a KIKÁban. Helyet vadászok most éppen. Ez a legnehezebb.

Bettus, Riz,
Miért nem adtok rá két nadrágot, úgy a kövön is nyugodtam mászkálhat és tudtok akármit csinálni a konyhában. Mi kb. 1 hónapja mindig két nacit, vagy egy harisnyát és nacit adunk rá, mert jó vagy laminált van az egész lakásban. Szőnyeg csak foltokban, mert nagyon utálom. Így viszont szabadon járhat mindenfelé, nem fázik fel. A napokban a kerti csatangolásaihoz még egy nacit adok rá, így a nedves fű is csak annak árt. Ma 3 órán keresztül segített így az őszi kertrendezésben:-) Ő is evett már földet, sőt mulcsot is:-)

Linda, klassz a hajad és az a torta…..

Ági, Hogy lett tüdőgyuszija??Már jól van?

Santos, a felveszem, majd lerakom módszert használtad? Nem nagyon brutális? Nem nyűgösebb ettől másnap? Kiváncsian várom a hosszútávú eredményeit.

HIszti: nálunk is van,néha őrjítő. Én is 2 év körülre vártam...

Jó 7végét Nektek:-) B

Beusa
Kép
beusa
 
 


Sziasztok!

Tényleg pangás van itt...

Beusa: családi napközit vállalkozásként indítod? Hányan fogjátok csinálni? Neked amúgy mi a foglalkozásod?

Zsuzs: mi a helyzet veled mensi ügyben? nekem a gyogyiszünet alatt 2x jött meg, azt mondta a doki, ez nem jó, kedden megyek vissza hozzá... Már nagyon unom. Neked rendbehozta a gyogyi? Ja, a vacsi és a tápi között nem túl sok idő telik el, fürcsi, hancúr, max 1 óra, de Levi egy ZABAGÉP! :oops:
Gratula Réka alvásához, nagyon ügyi vagy ám, hogy véghez tudtad vinni! (Ide egy tapsikolós emotikon kellene...)

Levike megy a járássegítővel, nagyon cuki! KÉpzeljétek gallyra ment a mosógépemben a digitális tápegység vagy miszar, tegnap volt a szerelő (4 napra rá jött ki, hogy szóltam neki :twisted: ) és benyögte, hogy meg kell rendelni, jövőhét közepén lesz meg. Idegemben elsírtam magam, hogy én akkor most mit csináljak 30 kiló szennyessel? Aztán a végén elkértük a mamától az ő régi energomatját, vagy mijét, hát elég érdekesen lehet mosni vele... Szerintem ez csak hideg vízzel mos, mert van rajta melegvíz bemeneti nyílás is, de nekünk az nincs, ezért azt nem kötöttük rá. És olyan erős a centrifugája, hogy tegnap este kiteregettem, de még full vizesek a cuccok... Ja, és a szerelő közölte, hogy a garanciapapírom egy nagy nokedli, semmire se jó... De amikor meglátta, hogy nézek rá, így: :mrgreen: akkor azt mondta, szerez nekem egyet, mert ismeri a bolt főnökét, ahol vettük... Jó mi, így mennek a dolgok.

Na jó, többet nem írok, mert én is majdnem csak magammal írogatok:)))

Levi 76 cm és 9800 Gr. Sziasztok!

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


Sziasztok!

Beusa!
Igen,kipróbáltam a felvesz - letesz módszert,illetve azt írták,hogy ekkora gyereknél a csak leteszem segít,így hát amikor feláll,visszarakom( ezt csináltam hetvennégyezerszer/ alvás) a derekam kész van az elején én is bőgtem,mint az állat- egy picit tényleg brutális dolog,de azt is írják,hogy nyugodtan alakítsd a babádhoz a dolgot,már amennyire ezt lehet.( én azért énekelek neki,meg simizem a buksiját,hátát,kb 2 perc és alszik,magától 5-10 perc,de kell neki a mese,meg a simi meg nekem is...)
Az elején azt gondoltam feladom,de minden egyes felkelésnél azért is visszaraktam,próbáltam pontosan betartani a leírtakat,ha sírt akkor nem hagytam ott,simiztem a hátát,de nem vettem fel. Remélem tényleg beválik,nem akarom elkiabálni,de néhány napja tökéletesen működik a dolog,pedig jön a foga is...remélem nem csak két hétig tart...
Tényleg, a családi napközihez rengeteg papír kell nem? Miket kértek? Kíváncsi vagyok,mert anyukám óvónéni és gondolkodott egy ilyen indításán (persze majd ha nyugdíjba megy...száz év múlva :lol: )


True!
Nekem meg azt írták a gyógyszertájékoztatóra,hogy előfordul a szedés elején pecsételés,de aztán helyreáll, de mivel nagyon még nem állt helyre,ezért felhívtam a dokimat hogy "mostakkormivanmár" azt mondta,hogy nem gáz,majd decemberben megnéz,szedjem és jó lesz...hát majd meglátom,de egy hisztérika vagyok még mindig,teljesen szerencsétlennek érzem magam mielőtt megjön,hörgök mindenért,ordibálok (Tisztára mint az Ördögűzőben :lol: )
Az a helyzet,hogy nem is csodálkozom,hogy nem állt helyre a dolog,ugyanis soha sem szedtem gyógyit (kivéve középiskolásként a Tri Regolt,összevissza,ahogy tudtunk szerezni egymástól a csajszikkal) Szóval mindig elfelejtem,vagy nem emlékszem,hogy bevettem e,vagy nincs meg a naptáram amire leírtam meg ilyenek,csúszik egy két napot... :D
Mosógép, amíg nem volt babám nem tudtam mit jelent,ha két napig nincs mosógépem....agyvérzés
Nekem fél éve ment tönkre egy Electrolux gép,persze épp lejárt róla a garancia,azt mondták 30 rugó a javítás én meg azt,hogy akkor viszontlátásra,ennyiért veszek egy gépet majdnem. Vettünk is valami no name vacakot,és szebben mos,mint a hiperszuperek,komolyan...

Apropó,megvannak az irataim,Budaörsről küldték meg a szüleim címére,persze a bankkártyák meg a személyim kivételével lett meg a motyó. (a Jogsim szerintem azért nem kellett,mert lejárt vagy túl ronda volt a kép benne :D )

Megyek,főzök valamit azt se tudom mit. Sziasztok!

Zsuzs

Kép

Kép
santos
 
 


Ja még eszembe jutott,hogy az egyik OTP-ben a kártyám akartam letiltatni,a kedves ügyintéző meg nem akart dolgozni éppen,szóval elmagyaráztam neki a munkakörét,meg azt,hogy én itt kéremszépen ügyfél vagyok és ő arra hivatott,hogy az én ügyeimet elintézze mert ezért kapja a pénzét...

Persze nem lehetett mit várni egy olyantól,aki nem tudja melyik régióban keresse Duaújvárost (ott kötöttem kártyaszerződést) Ez a kérdés tette be a kiskaput,hogy : Dunaújváros az Kelet Magyarország? :shock: Szerintem a Duna név sokat segít a helymeghatározásban-válaszoltam,mire ő: "Nem vagyok én térképész" Majdnem áttéptem szegény nőt a kisablakon,ami mögött ült.

Zsuzs

Kép

Kép
santos
 
 


Szia Zsuzs! :D :D

Már lassan csak ketten levelezgetünk itt :D :D A mosógépről jutott eszembe: azért el kellett volna olvasnod tüzetesen a garanciajegyet, ugyanis az ilyen nagyobb márkáknál az alkatrész utánpótlást elég hosszú időre adják, és az is rajta van, hogy a főbb alkatrészekre "szavatossági időt" adnak. Nálam a vezérlő ment tönkre, a szerelő szerint ez is főbb alkatrész, de mondom, nálunk a szerelő tök rendes volt. A miénk LG, azt mondta a szerelő, ez az egyik legjobb a piacon (de lehet, hogy csak vigasztalni akarta a hülye balekot, aki megvette ezt a sz@rt :D :D ), de erre is az alkatrész utánpótlás 5 év. Mostmár mindegy, ha már vettél helyette, ráadásul jót :) De nagyon meg kell nézni mindent, mert ahol lehet, ott vágják át az embert sajnos... Az OTP-s ügyintéző csajról kár betűt vesztegetni, ám némileg ledöbbentem a szinttől... Amúgy meg tök jókat röhögök az írásaidon, (eddig nem tudtam, hoy van olyan tanár, akinek van humora :lol: :lol:)

Valamit még akartam írni, de teljesen kiment a fejemből. Amit akartam még, azt nem akarom a nyíltban, de privizni meg nem tudok, nekem nem működik. :( Na szia

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


Abban a pillanatban, amikor megnyomtam az "elküld-"öt, eszembe jutott mit akartam kérdezni: mióta laktok Pesten? A párod d.újvárosi, vagy pesti? Van ott fent barátnőd, vagy szoktál valakivel babázni, ilyesmi? Csak úgy eszembe jutott, mert én is nemrégen kerültem ide, 4 éve lakunk itt, és szinte azonnal gyedre jöttem, úgyhogy nekem nem igazán van itt társaságom... Azért már felnőttkorban nem olyan könnyű a váltás... Na szia

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


Hell

Alig töltött be a babanet,azt se tudtam mi van...

HOVÁ TŰNT MINDENKI?

ennyire azért nem lehet unalmas itt levelezni...


True!
hát jól eltűntek itt a csajok,miéééénk a topic :lol: (Fogalmam sincs hol vannak)
Én sem tudok privizni,nyomkodok itt összevissza...ha gondolod,jelölj meg wiw-en Hevesi Zsuzsa aztán majd ott is irkálunk.

6 éve lakom Pesten,amíg nem volt bébi addig szerettem nagyon, a barátaimmal költöztem fel, de sajnos már mindenki lelépett tAngliába,meg Németországba azóta.Én csak azért maradtam,mert akkoriban jöttem össze az emberemmel,2 hónap után jól fel is csábítottam Pestre lakni.

Két barátosném van itt Pesten,de a város másik végében így jó,ha havonta össze tudok velük jönni...most haverkodok a házban egy csajjal neki is őszi babája van,aranyos,de tuti az agyára megyek :? ...a játszótéren még nem sikerült igazán beépülnöm,bár szeretek dumálni de olyan fura brigádok vannak itt,már vannak mindenféle klikkek én meg nem erőltetem magam rájuk.

Az emberem is D.újvárosi,sőt úgy jöttünk össze,hogy nem is tudtam,hogy az,de még a baráti körünk is ugyanaz,csak míg én Szegeden laktam (4évet) addig ő alattomosan beépült az otthoni barátaim közé,így nem is ismerhettem :lol:

Tényleg nem könnyű váltani,most érzem igazán,amikor fontos lenne, hogy elérhetőek legyenek a mamák a barátnék meg a fontos emberek...Ti honnan költöztetek?
Megyek végre alszom egyet,apa koncertezik,reggel jön csak,aztán itt fog nyűglődni egész nap
na puszi mindenkinek aki jön még esetleg.

Zsuzs

Kép

Kép
santos
 
 


SZIASZTOOOOOOOOOOOOOK!!!!

Én itten vagyoooooooooooooook :lol:
Igaz,csak egy gyorsra,mert ebédet kéne kreálni,utána meg üljük Pistike szülinapját,tök szép a torta,remélem fini is! 8)
Én jönnék többet is,de ugyebár a munka meg a család,meg ilyenek... :o
True,zsuzs!
Én 2 és fél éve csöppentem ide a nagy Pöstre,férjhez jöttem :lol: Eleinte szokatlan volt,aztán belerázódtam!
Kőbányán már volt barátnőm,aztán most ideköltöztünk,itt még nincs...
De majd talán lesz valaki,addig is sokat MSN-ek,és e-mailezek a régiekkel,meg dumálok a kollégákkal!
True!
Pistike is rendszeresen kukázik,az agyamra megy,próbálom gumival bekötni a szekrényajtót,vagy ásványvizes palackkal elbarikádozni,de így is odafér néha...
Zsuzs!
Én is bejelölhetlek?? :lol:
Igazából én nem sokat jártam csarnokba,de azért lehetséges,hogy egy-két közös helyen azért megfordultunk megboldogult fiatalkorunkban! :lol:

Linda!

Igen,találtam melóhelyet,egy Újpalotai idősek otthonában melózom,eddig tetszik,igaz estére jól elfáradok!
Holnaptól élesben egyedül leszek egy szinten,kivi vagyok hogyan boldogulok!

Mennem kell,mert mindjárt ébred Pisti!
Pussza
Melódia

Kép
Kép
melódia78
 
 


Csak én is gyorsra,mert Réka a porszívót gyalázza gondolom a sok orrszívás okán...

True!
Írtam wiwen!

Melódia!
Persze hogy megjelölhetsz,meg van engedve....ja és a többieknek is! :lol:

Újpalotán csak nem az Arany alkony? vagy mi a neve? elég nagy és a Zsókavár úton van nem? Ha igen akkor elmegyünk valamikor arra Rékával hihi jó lenne összefutni Palotán...

Képzeljétek Réka mai ebédje egy fél füzetlap és egy a földön talált pilótakeksz maradványa volt -örülök, legalább eszik valami rostosat... a fini grillcsirke meg a krumpli meg rám lett köpve ...

na tényleg megyek
Pusza
zs

Zsuzs

Kép

Kép
santos
 
 


Zsuzs!

De,pontosan az Arany Alkonyba vagyok,a Bánkút utcában! :lol:
Már beszéltük,hogy valamikor összefuthatnánk,lehet,hogy lenne közös témánk!
Van MSN.ed?Ott is tudnánk dumcsizni!Ha van,az IWIW-en megtalálod a címemet!

Megvolt a szülinap,vannak édi képek,majd töltök fel este!
Pussz Melódia

Kép
Kép
melódia78
 
 


Hali! Itt vagyok én is! Az előbb azt írta ki nekem a babanet, hogy nincsenek fórumok.... :shock: Nem tudom, hova lettek....

Melódi: Pistikének akkor így előre is nagyon boldog szülinapot kívánok! Hát hallod irigy vagyok, hogy egy egész szint idős emberrel elboldogulsz, én a családdal se tudok zöld ágra vergődni...

Zsuzs: fogadni mernék, ha odatennéd Réka elé, kézzel-lábbal megenné a kaját... Levit már egyáltalán nem lehet etetni, csak azt eszi, amit ő egyedül. Az előbb három marék rizst takarítottam össze (nagy élmény a gyékényszőnyegről :twisted: ), de legalább evett.

Irigy vagyok rátok, persze pestiek... Nekik csak ennyi, elsétálunk arra felétek... Nekem meg az is élmény, ha bemegyek Bonyhádra a piacra :lol: :lol: Na sziasztok!

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


Melodi valamikor összehozhatnánk közös msn-ezést, bár én azt nem szoktam, de majd megtanítotok... Hali!

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


Sziasztok!
Csilla vagyok 31 éves és 13 éve vagyunk házasok a férjemmel Zsombor 4.gyerekként 2006 október 12-én született. Csatlakozhatom hozzátok?

kunkli
kunkli
 
 


Hell
nah engem most engedett fel ez a cucc,azt írta ki nincs fórum...lehet a többieknek is ezt írta ki azért tűntek el? :?:
True!

Nehogy azt hidd! Itt mire eljutok A pontból B-be másfél óra.... :lol: ,főleg tömegközlekedve. Megörültem,hogy írta Melódia,hogy Palotán melózik,közel van hozzánk ez az Idősotthon...amúgy ez amolyan mikrokozmosz itt,kb már három hónapja nem mozdultam ki Újpalotáról szinte...szerintem itt még az időjárás is más mint Bp többi részén... :lol:

Kaja ügyben az a gáz,hogy én szerintem ott rontottam el,hogy az elején már eléraktam a kaját,kezében kanál stb...és evett is mostanság 3-4 kanállal egyedül,aztán szeva,kanál eldobva,kajába belenyúlás falracsapás és anyuka hajába köpködés... :evil:Ma a kis csirkedarabok módszeres felcsippentése és ledobálása után a krumplitúrás következett kétkézzel,végül ledobtuk a tányért egy diadalordítással. Kész vagyok ettől,majd megreformálom ezt is,mint az alvást,de együtt a kettőt nincs idegrendszerem. (mondjuk amúgy se volt :lol: )

Melódia!

Furcsa világ lehet az öregeké,néha annyira érdekesek és tiszteletreméltók,néha meg savanyúak és gonoszak (ez személyes vélemény,én mostanában annyi savanya öregasszonnyal találkoztam...) Szereted ezt a melót?

MSN: az van,hogy van msnünk és mindig be van kapcsolva,csak soha nem ülök ott,amikor keres valaki,így fél óra is beletelik,mire válaszolok...ja és persze a lényeg,hogy Peti nem jelentkezik be a saját nevén,mert ehez is lusta,hanem én vagyok fennt örökké,a múltkor eldumált a barátnőmmel,csak akkor bukott le,amikor igazi csajos kérdéseket kapott- :lol:

Megyek. fáj a fejem. lehet kevés volt a mai kávébevitelem (3 csésze per nap...ma csak egy...függök)
pusz

Zsuzs

Kép

Kép
santos
 
 


Szia Csilla,üdv itt,most vettem észre csak az üzit...
GRATULÁLOK A 4 GYEREKHEZ!
Ha visszaolvasol...hát én egy bébivel is alig bírok (na jó nem vagyok az az ősanya típus)
pusz

Zsuzs

Kép

Kép
santos
 
 


Sziasztok!

Visszatértem! Illetve tegnap visszakaptam a notebook-om, aminek a DVD-je sajna javíthatatlan. :( Bár ezt sejtettem, azért most meglettünk volna e nélkül a kiadás nélkül, a notebook-hoz a belső DVD író horror árú. Valszeg külsőt veszek. Voltunk tanácsadáson is, Manó 9,2 kg és 75 cm. Voltunk szemészeten is, kaptunk szemcseppet, tágítjuk a pupilláját, hétfőn megyük vissza dioptria és szemtengely-ferdülés vizsgálatra. Remélem nem kell neki szemüveg.

Szülinap megvolt ma egy hete szombaton, de nem volt sajnos felhőtlen. :( Nagymamám szokás szerint bekavart. Miután 3-szor is megbeszéltük, hogy ebédre várjuk, és még mondta is, hogy kb. negyed 12 fele ér ide, ennek ellenére sikerült neki „elfelejteni” és délután jött a nagynénémmel. :evil: És persze tök ártatlanul közölte, hogy ő nem emlékszik rá, hogy hívtuk ebédre. Mikor anyukám kérdőre vonta, hogy miért csinálja ezt velem, közölte, hogy majd egyszer mi is megöregszünk és feledékenyek leszünk. Na ekkor borult ki nálam a bili, és mondtam neki, hogy érdekes a többi dédunokája születésnapi ebédjét nem felejti el. :evil: Nem is az bántott, hogy engem hülyének néz, hanem, hogy a gyerekemet veszi semmibe, és még el is várja, hogy bevegyük a meséit. Sosem volt felhőtlen a viszonyunk, ő nem igazán szeretett engem soha, és bármit csináltam én sosem voltam jó neki, nem úgy mint a munkakerülő, csavargó unokabátyám. :cry: De most végleg elrúgta a pöttyöst, meg is mondtam anyunak, hogy innentől kezdve én befejeztem a jófopizást. Bocsánat, hogy így panaszkodok, de nagyon rosszul esett ez az egész, és jó „kibeszélni” magamból.

True! Nagyon szívesen a papírokat.

Linda! Nagyon jók a képek, és Laura annyira szép baba. :D

Santos! Velem a TB-nél voltak ilyen kedvesek tegnap. Bevittem leadni a táppénzes papírom, de a táppénzes ablaknál nem ült senki. Semmi gond, várunk. Már kb. 10 perce ott álltam a gyerekkel a karomban az ablak előtt és még senki nem jött oda. Átmentem a következő ablakhoz és megkérdeztem az ügyintézőt – aki semmit sem csinált - hogy neki odaadhatom-e, mert 10 perce itt állok. Erre nagy „kedvesen” megkérdezte, hogy „És, nem ér rá?” Na erre nagyon bedurrant az agyam, és hasonló stílusban közöltem vele, hogy de igen, ráérek, csak nem egy élmény 8 hónapos terhesen egy 9 kilós gyerekkel a karomban itt ácsorogni, a túlfűtött irodában. :evil: Erre a válasz: „És most ő mit csináljon?” Na ettől aztán végképp 200 lett a vérnyomásom, ott hagytam a hülye picsát, és oda mentem a biztonsági őrhöz, és megkértem, hogy legyen szíves szólni a táppénzes ügyintézőnek, mert mint látja negyed órája itt várok, és szeretném végre leadni a papírom. Na, ennek megvolt a hatása, kihívta a biztonsági őr az ügyintézőt, odaadtam neki a papírt, amivel neki semmit sem kell csinálnia, csak a többihez tenni. :evil: Még mindig le tudok döbbenni, hogy milyen tuskók dolgoznak az ilyen hivatalokban, persze tisztelet a kivételnek. De ilyenkor mindig az jut az eszembe, hogy én csak egyszer próbáltam volna egy ügyféllel ilyen hangnemet megengedni, úgy kivágtak volna a munkahelyemről, mint a macskát sz..ni.

Csilla! Üdv itt, és nagyon boldog szülinapot a kisfiadnak.

Vacsorára Manó is mindig azt kapja, amit mi eszünk. Mi általában „szárazat” vacsizunk, vagy melegszendvicset, illetve Milupa tejpépet szoktam neki adni.

Lányok! Manó már hónapok óta nem issza meg a tápszert esténként, sőt az utóbbi pár hétben reggelente is van, hogy csak 130-150 megy le. Azt mondta a védőnő, hogy nem kell vele foglalkozni, adjak neki „rendes” reggelit.

Na befejeztem a kisregényem, jóccakát mindenkinek.

goodfairy
 
 


Kép Újszülöttként Kép Egy évesen Kép Keresztanyjával Kép Tetszik az új játék Kép Kipróbálás Kép Tortára csodálkozás Kép Apával Kép Kis barátnőjével imádják egymást

Bocsi, hogy ilyen sok lett.

goodfairy
 
 


Sziasztok!


Na végre, h itt vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ma voltam vizsgázni, és azért tüntem el, mert tanultam rá

:cry: :cry: Változatosság kedvéért, most megint beteg Dóri. Most éppen be van rekedve, és úgy szeretnék rajta segíteni!!! Bárcsak tudnék helyette köhögni. Most olyan a hangja,mint a Donald kacsának. Amúgy jól van, hála nem nyűgös. Csak éppen a tegnapi éjszakánk volt pocsék. Lehet ez a szél ennyire bekavart?

Anita!

Nagyon jók a képek, és elhiszem, h kivoltam a mamád miatt. Nekem is nagyon fájt volna. Manó ajándékának még én is örültem volna. Milyen játék? F.P-s? Milyen állathangokat ad? Tortás kép nagyon édi!

Csilla!


Üdv köztünk!!! 4 gyerek? Le a kalappal! Én már True, és Jubi előtt is meghajoltam. :lol: Azért nagyon ritka az olyan, 18 éves koruktól együtt vannak a párok. Gratula! Boldog 1 éves szülinapot Zsebinek. Írj majd többet magadról!!!


Santos!

Csak kutyfuttában olvastam át amiket írtatok, de örülök, h meglettek az irataid. Azért lényegesen sok pénzt spóroltak meg Neked, és persze időt!!!!! MOst akkor " csak" a személyit, és otp-s kártyát kell intézni? Milyen harcias anyuka vagy? Áttéped a kisablakon? Ez tetszett :lol:



Bocsi akinek most nem írtam, de hulla vagyok!!


Timi

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


Bocsi!!!! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Azért átolvastam amit írtam, és tisztára hibás :oops: :oops: :oops: .
Látszik, h hulla vagyok. 5:30kor keltem, és nagyon sokszor voltam fent Dóri miatt, és bizony éjfélnél előbb nem tettem le magam az elmúlt egy hétben.

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


Hell

Ismét túl vagyunk egy pürét a fejünkre,kanalat a földre és az egészet köpjük anyára- reggelin----most alszik,de én nagyon ki vagyok borulva (sajnálom ilyenkor szegényt,de nem tudom visszafogni magam és eléggé felemelem a hangom. Most meg bűntudatom van,hogy mit várok tőle,ha én ilyen vagyok.)

Ráadásul csak kíváncsiságból benéztem a 2007. őszi babák topicba,hogy nosztalgiázzak illetve megnézzem a piciket és pont a napokban meghalt egy kisbaba amióta olvastam, bőgök.

Anita!
Igen gáz ügyintézőket alkalmaznak mostanában.Legalább a gyerekeket tiszteletben tarthatta volna a szenya,ha már a kedves ügyfél nem fontos a számára.

True!
Most majd jól kipróbálom ebédkor...elé teszem és kész,ha eszi esz,ha nem nem. nagyon kész vagyok.
Majd írok ám,de most kiborultam kicsit,délutánra szerintem összeszedem magam.

sziasztok

Zsuzs

Kép

Kép
santos
 
 


Sziasztok!
Köszönöm a szíves fogattatást és Zsebi szülinapi köszöntéseit is.Én is kívánok sok jót és boldogságot azoknak az édes kis bébiknek akiknek a szülinapja nemrég volt. :D

Santos ne aggódj én is van amikor a fejemet verném a falba úgy kikészítenek a kölykök.Zsebim hasonló képen adja elő az evést de én örülök hogy valahogy eszik még egy hónappal ezelőtt fuldoklott a nem pépes kajától.

Anita nálunk a nagyi (férjem jó édes anyja)ide sem ért a szülinapra ígyhát meg sem köszöntötte az unokáját de nem baj a jövő hónapban lesz az övé is de majd átugorjuk. :twisted:

Timi jobbulást a kisbetegnek!
Megyek főzni sziasztok

kunkli
kunkli
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?