Helló csajok,
látom már nagyon lázban égtek a hétfő miatt! Kérünk majd sok-sok képet!!!
Megint végigrobotoltuk a hetet, de azért próbáltalak olvasgatni benneteket!
Zsu,
vágasd el a bokavillantós gatyót csizmanadrágnak! Bölcsességem a tapasztalaton alapszik
, jártam én is már így.. sőt én most a nyári halászfarmeromat kezdtem el csizmával hordani, hogy bővítsem a nem túl nagy nadrágrepertoáromat.
Judit,
a keresztlányomnak is sajna hasonló (rekedési) problémája van..nagyon-nagyon oda kell nekik is figyelni, mit eszik a gyerkőc. Náluk a szőlőlé, aszaltgyümi kombináció nagyon bevált..nem akarok okoskodni, de hátha bejön..
Kölyök,
a vörösborral már nekem is volt egy-két korty csábulási pillanatom (szólt a nagy alkesz..), én nem dobok rád érte semmilyen követ, sőt
gondolj a pozitív hatásaira..vérképzés, flavin, illumináció, stb
Magunkról:
Babóca nagyon jól érzi magát, kaparászik most már minden nap nagyon aktívan, jófej, mert ilyenkor mindig megnyugszom. Szuper lett minden eredményem a 16hetesen, plusz a héten voltunk genetikai UH-n: 280gr, BPD 4,5mm, keze-lába, gerince, szívecskéje minden okés. Mondtam a dokinak, hogy próbáljuk már megkukkolni a kis lábaközét -- ennek eredényeképp úgy néz ki:
KISCSAJ LESZ A DRÁGA!!! Nem tuti még, de nagyon valószínű, 2hét múlva megint meglessük!
Pussz mindenkinek, érezzétek nagyon jól magatokat hétfőn, és egyetek, amennyi csak belétek fér!!!!!!
Manna