Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok!

bocs, hogy magammal vagyok most elfoglalva, de nagyon beteg vagyok. Kaptam ma Augmentint, de nem az orvostól hanem az asszisztensétől, ugyanis ő továbbképzésen van. A légcsővem fáj, meg a hörgők, de lehet hogy már tüdőgyulladás.
Telefonon a tünetek alapján kaptam a terápiát.

Mit tudtok erről? Valaki esetleg járt már úgy hogy antibiotikumot kapott mostanában? Aggódok, nem árt -e a babának.

köszi a választ előre Kép

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

jajj nem akartam első lenni, most mki ezt olvassa egy napig... :( :( :( :( :( :(

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

mzx: DE jÓ!!! VÉGRE MEGINT LEHET MIN PARÁZNI! :wink: :lol: :lol:

PUMPERKA!!!! Sürgős privi ment!!!!!!!!!!

ESZTER! Ez szinte mesei fordulat!!! De jÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!! Ügyes vagy, mondtam én :wink: :!:

Kavics: bővebben? :oops:

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Judit! A láz és egy komoly tüdőgyuszi jobban árt a babának.
Kiegészítésül: napi 2 Cetebe (csak amíg beteg vagy!), Echinacin szirup, Sinupret cseppek.
Ez mind szedhető pocakosan is és kérjél valami jó homeopátiást a gyógyszerésztől. Pikk-pakk rendben leszel, a pocis immunrendszer világhírű!!

JOBBULÁST!!! :!:

Kép
Kép

mpatr

Judit!
Ezt az antibiotikumot nyugodtan lehet szedni! :)
Pati elmondta a többit! :)

Pati!
Nekem gyerekkoromban volt sok, onnan emlékszem, hogy kellemetlen, mert utánna jön a szarási inger! :lol:
Merthogy ez a lényege :lol: :lol: :lol:

Sok féle anyaggal csinálják, de gyakori a meleg fiz.só glicerinnel.

http://www.babanet.hu/publ/neurotikus.htm

De ha annyira érdekel (és engem is érdekel), hétfőre jövök néhány szarcsiholó ötlettel! Kép

Csak döntsd el, hogy evés előtt vagy után, esetleg közben meséljem! :lol: :lol:

Mni!
OK:) Semmiképp nem maradsz ki!

Esetleg maradhatunk annyiban, hogy du. 5, 30 és a két piros postaládánál (reméljük nem esik az eső!)
:lol:

Kikó a kulcsember! :lol:
Vendég

3-at kell aludni!!!
Vendég

Judit!

JOBBULÁST,és szerintem mindenképp olyan gyogyit szedjél, ami szedhető pocakosan (az antibiotikumról nem tudok semmit).
És pihizz nagyon nagyon sokat!!!!!
Vendég

[quote="aranykavics"]
írta:
aranykavicsDe ha annyira érdekel (és engem is érdekel), hétfőre jövök néhány szarcsiholó ötlettel!

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
na asszem most megyek és lefekszem
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép
Kép

mpatr

Sziasztok!

Mzx!
Küldtem privit!

Judit!
Amikor nekem vesemedence gyulladásom volt a fiam terhessége alatt, akkor semicilint írt fel a nőgyógyászom. Semmi gond nem lett. Makk egészséges fiam született.

Eszterxx!
Örülök, hogy happpy and lett a vége. Nagyon ügyi vagy. De amikor olvastam én is nagyon felháborodtam az orvoson. Hogy lehet valaki ekkora...!

Nekem is volt egy hasonló esetem nemrég a Providencia biztosítóval. Ha emlékeztek 3 hónapig áztunk, mire megtalálták a hibát. A biztosítós pali 43900Ft ot állapított meg kárnak. (Csak a lakásba) A férjem is és én is itt cirkuszoltunk vele, ráadásul egy bunkó toplák volt. Nem hagytam anyibban felkerestem a főnökét, aki nem hívott másnap vissza. (Meg volt beszélve!) Erre én írtam 2 oldalas levelet a Generaly Providencia központi e-mail címére. Már másnap kijöttek pótkárfelmérésre, ki nyalták a s.... És már ki is fizettek 202 ezer Ft-ot Ehez mit szóltok. Ráadásul az értékekért , szekrény, cipőkért az én OTP biztosítom fog fizetni, és ők is azt mondták, hogy jogos a követelésem.
Sajnos nagyon résen kell lenni, mert ott próbálják át k.-ni az ember fejét ahol lehet. Nekem az volt a szerencsém, hogy a férjem építőiparban dolgozik, így tisztában vagyunk a dolgokkal illetve az árakkal!

NAGYON VÁROM MÁR ÉN IS A TALIT!!!
Lexa!
Örülök, hogy előkerültél, nagyon hiányzol! Csináltasd meg gyorsan azt a gépet!

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Pati!
Privi ment.

Eszter!
Gratula!

Jó éjt Lányok!

Eszter

Kép
eszter.eu

Eszter!

Állati bunkó volt a doki,nagyon örülök,hogy helyére kerültek a dolgok és kirúgták!!!
Nekem anno a 12.hetesen a Timmermann csinálta,ő nagyon rendes volt.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Mindenkinek nagyon köszönöm a tanácsot. Pati! a sinupretet más is ajánlotta holnap beszerzem. Meg a többit is.

Jól esik, hogy írtatok! :oops:
Köszi a jókívánságokat.
jó éjt mindenkinek!

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

SOS!!! Pepike telefonszámát keresem!!!!
Légyszi írjátok meg!!!!!!

Kép
Kép

mpatr

Mpatr!

Privi ment!

Ha van ötleted, írjad meg!!!! Nyomban-! :D

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Sziasztok,

Lehet még csatlakozni Hozzátok? Ma kezdem a 16. hetet. A 12. hét előtt a babona tartott vissza utána meg a lustaságom :oops:
Most a második babámat várom, már van egy 13 hónapos lányom. Jelen állás szerint a Jánosban fogok szülni, ha az orvosos addig nem megy át másik kórházba. (vagy otthon, ha a férjemet rá lehet beszélni)

Szép napot,
A.
arizona

Szia Arizona!
Persze, hogy lehet még csatlakozni! :) Gratulálok a megkezdett 16. héthez! Reméljük ezentúl Te is aktív tagja leszel egyre növekvő csapatunknak! :)

KépKép
KépKép
mni

Mpatr!

Priviba ment a számom
pusssz pepike

pepike

Kép

Kép
pepike

priviba=privibe

pepike

Kép

Kép
pepike

Eszterxx, én is csak a sztori végén olvastam a történetedet. Hogy te mindig ilyen bunkó dokikat fogsz ki!!! De minden jó, ha a vége jó! Ügyi voltál, hogy kirúgattad a dokit! Most aztán elgondolkodhat!

Évi, próbáltam válaszolni privire, de nem vitte el a gépem. Valami hibát írt ki. Akkor hétfőn hívj, és majd várlak a Lehel téri metrónál.

Arizona, üdv köztünk! Kellemes babavárást neked is!

Böbi, te is gyere most már sűrűn, ha tudsz!

Judit, jobbulást Neked! Tényleg: Levente már teljesen meggyógyult?

Jaaa...
és én is izgatottan várom a talit! Ma vettem egy új gatyót, hogy jól nézzek ki, aztán a férjem jól lecs...szett, hogy miért nem néztem tükörbe, mert olyan rövid a szára, hogy elvágja a bokámat! :( :( :(
Úgyhogy marad valami régebbi gönc, plusz a vadiúj herpeszem! :roll: :roll: :roll:

Kedves férjem felvetette, hogy indítsak majd útjára egy olyan "vetélkedőt", hogy kinek a férje-párja telefonál először az este folyamán, hogy hogy vagyunk, mi újság, élünk-e még, (nem bír a gyerekkel :lol: ) stb. De megnyugtattam, hogy azt tuti megnyernénk, mert ő lesz az első, aki telefonál!!!
Vendég

Eszterxx, én is csak a sztori végén olvastam a történetedet. Hogy te mindig ilyen bunkó dokikat fogsz ki!!! De minden jó, ha a vége jó! Ügyi voltál, hogy kirúgattad a dokit! Most aztán elgondolkodhat!

Évi, próbáltam válaszolni privire, de nem vitte el a gépem. Valami hibát írt ki. Akkor hétfőn hívj, és majd várlak a Lehel téri metrónál.

Jaaa...
és én is izgatottan várom a talit! Ma vettem egy új gatyót, hogy jól nézzek ki, aztán a férjem jól lecs...szett, hogy miért nem néztem tükörbe, mert olyan rövid a szára, hogy elvágja a bokámat! :( :( :(
Úgyhogy marad valami régebbi gönc, plusz a vadiúj herpeszem! :roll: :roll: :roll:

Kedves férjem felvetette, hogy indítsak majd útjára egy olyan "vetélkedőt", hogy kinek a férje-párja telefonál először az este folyamán, hogy hogy vagyunk, mi újság, élünk-e még, (nem bír a gyerekkel :lol: ) stb. De megnyugtattam, hogy azt tuti megnyernénk, mert ő lesz az első, aki telefonál!!!
Vendég

Jaaa...

Vendég

Ezer bocs, Lányok, hogy ennyiszer elolvashattatok! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Vagy a gépem sz@rt be megint, vagy a Babanet, mert nem jelezte ki, hogy elküldte az üzimet!

Kép
Vendég

Sziasztok!!!!!!

Már megint szarakodott a net......

Pati!

Ha nem hívnálak hétfőn de. megtennéd hogy rámcsörögsz???
( hátha elfelejtem a megbizatásom)

PÉTÉ!!!!

Hol találkozzunk hétfőn?????És mikor????? És miért nem válaszolsz mert már kérdeztem!!!!!!?????
:evil: Ilyen pepike mikor ideges
ha nem válszolsz sajnos nem jöhetsz a seggembe, hanem pumperkával édes kettesként mendegéltek a trófeába!!!!

puszi pepike

pepike

Kép

Kép
pepike

Az előző 3 hozzászólás jó változatos lett! :wink: :lol:

Arizona! Csak itt, csak most és csak Neked! Hétfőn betársulsz a taliba? Olyanok is jönnek, akik csak a múlt héten csatlakoztak hozzánk, és mi se taliztunk még soha személyesen.
Csak kérlek szépen, mielőbb jelezz vissza. (Részleteket lásd előbb). Várunk!
Panny, tudsz már valamit?

Kép
Kép

mpatr

Pepike, ne stresssssszeljjjjj!!!! :shock: :shock:
Pété nem mindig van gép előtt, de előbb-utóbb mindig felbukkan.

Kép
Kép

mpatr

PUMPERKA,
e-mail ment!!!!

(szarakodik a priviküldő)

Kép
Kép

mpatr

Örülök, hogy nem én voltam balfék, hanem a net! Ez most megnyugtatott!
Vendég

Zsu!
Köszi szépen, Levente meggyógyult a megfázásból. Az új doktor néni azt mondta ne adja neki semmit a világon és láss csodát pár nap múlva kutya baja sem volt. Nagyon örülök hogy orvost váltottunk. Állítólag a volt doktornéninktől tömegesen jönnek el a gyerekek.
A székrekedés persze örök téma marad, kapja a szirupot reggel este, és nagyon ügyelek, hogy egy nap legalább egyszer kapjon olyat, amit lazítja a székletet. Ma pl. narancs, máskor körte, szőlő, müzli, zabkorpa stb.

Köszi a jókívánságot, mostmár remélem én is meg fogok gyógyulni. Jó bulizást hétfőre! Nagyon várjuk a képeket majd.

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Köszi, Judit, igyekszünk jó képeket vágni nektek :lol: :lol: és hiányozni fogtok, mindannyian, akik nem jöttök. ERGO: még nem is volt tali, máris az a konklúzió, hogy meg kell ismételni.. :lol:

Mni! és Pepike! Nektek is küldtem emilkét, mert továbbra sincs küldés gombom a privinél :evil: :evil: :evil: kezd a törpöm megtelve lenni a babanet hétvégi karbantartásaitól!!!!!! :evil: :evil: Csinálják éjjel! :wink:
Pété nekem is kellene, de naggyon, és nincs meg az emilcíme. Patthelyzet :oops:

Kép
Kép

mpatr

Az jutott még eszembe, nem emlékszem már, ki írta, hogy van kedvezményes kártyája, az legyen szíves, érkezéskor kedvesen érdeklődje meg a recepción, hogy ilyen esetben, hogy csoportos foglalás volt, felhasználhatja-e (fogalmam sincs, 50-50 %).
ÉS HA IGEN,SZEREZZEN NEKEM IS ILYEEEEET!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép

mpatr

Szia Mpatr!

küldött neked pepike az emilkédre válaszkát, olvasgasd el!

Én ma is és holnap is dolgozom, úgy hogy ha nagyon fáradt leszek hétfőn talán lemondom! :wink: :lol: :lol: :wink: :lol: :lol: :wink:
Remélem ez senkinek nem baj??!!!??!!!

pepike

Kép

Kép
pepike

Pati, de ronda vagy!!!! :lol: Tényleg mindig találok valamit, amin parázni lehet :).

Judit, szereti a tejbegrízt? Akkor főzz neki zabkorpából (vagy zabpehelyből, de én még így nem próbáltam) olyat, mint a tejbegríz, nagyon finom, tápláló, akár minden reggel ezt reggelizheti kakakóval, fahéjjal, lekvárral, gyümölccsel, hogy legyen benne változatosság. Állítólag nagyon helyrerakja az emésztést! :).

Aranykavics, :), én akkor messze ülök majd, ha vacsi alatt ecseteled az ötleteket :).

Kép

Kép
mzx

Persze Pepike! Azt hiszem Mpatr lesz az első aki felkeres és majd jól elfenekel Téged! Már így is jó sok ember van a listáján! :) :lol:

KépKép
KépKép
mni

Mpatr!
Privi ment! Remélem olvasni még tudod.

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

[quote="mni"]P írta:mniersze Pepike! Azt hiszem Mpatr lesz az első aki felkeres és majd jól elfenekel Téged! Már így is jó sok ember van a listáján! :) :lol:

Én is közéjük tartozom? :lol: Halihóóó! :D

KépKép
lexus

Szia Lexus!

Gonosz vagy mert izgultunk érted és ez most nekünk egyáltalán nem tesz jót!! Legyél kedves mellőzni az ilyen eltünéses akciókat!
Amúgy örülök hogy minden rendben veletek!!!!

MPATR!

Ő kéri az én fenekelésem is!!!

pepike

Kép

Kép
pepike

Sziasztok!!

Én eléggé be vagyok sózva, mert első gyerek lesz és már nagyon vártam, ezért már a legtöbb dolgot meg is vettem, de tanácsra lenne szükségem. Hát a problémám a következő: márciusban még hideg van ugyebár és kellene valami meleg cucc a babakocsis cirkáláshoz, de eddig mindenhol olyan overált láttam, aminek lába van, én meg olyan díjaznék, ami zsákos. Na mi a véleményetek??
Jó a lábas is, vagy tényleg a zsákos a nyerő. Van olyan is, amit át lehet patentozni mindkét módon, de az valahogy olyan idétlen. Szerintem a zsákosba hamarabb bele lehet varázsolni a gyereket a remegő kezű kezdő anyukáknak is. Nem :?:

Böbi

Kép

Kép
bosek

Szia Lexussssss!!! :)
Annyira aggódtunk érted! Örülök, hogy jól vagy(tok) és sir a szemem, a másik, hogy nem jöttök a talira :(
Ez már egy friss pocakfotó ugye?

Mpatr cuppancs Lexus előkerítéséért :D

Judit jobbulást!!!!!

délután akartam irni, de akkor nem ment a babanet, most meg le vagyok lassulva.
Pati, én irtam, hogy van egy kedvezményes kártyája a sógornőmnek, kiderült, hogy névreszóló, szval majd Melindának kell kiadnom magam. szerencsére a vezetéknév stimmel :) de mindenképp megkérdem, hogy érvenyes-e...

Mindig a hétközbeni hétfordulósok szoktatok örülni, én meg mindig szombaton, ma vagyunk 16hetesek :)

a mai kertiparti elmaradt, de tegnap naggyon fincsit vacsiztunk a sogórnőmnél és holnap jön a vaddisznópörkölt bográcsban... hmmmm
tegnap már nagyon megkivántam egy kis vörösbort, szval most jöhetnek a kövek, de én ittam 3 kortyot. és úgy elálmositott.... pedig régen tök jól birtam az alkoholt. De naggyon jól esett.... :lol: annyira, de annyira élveztem, az a 3 kortyot fél óráig ittam és élveztem minden csppjét :)

nem tudom mi volt még, de most megyek,
már csak 2t kell aludni, azaz 48óra múlva találkozunk! épp most kakukkolt 6ot az óránk :D

vidám hétvégét!
:)

Kép

Kép
kolyok28

Mzx!

A tejbegrízt ha szeretné sem kapna, mert az hasfogó. A doki mondta. Viszont köszi az ötletet, de mi már régóta nagy zabkorpa evők vagyunk. 3 dl tejet felforralok, hol cukrot, hol édesítőt teszek bele. Ekkor elzárom a gázt, és beleteszek 6 kanál zabkorpát. Kevergetem pár percig, hagyom egy kicsit állni és úgy ahogy mondtad fahéjjal esszük. Nagyon szeretjük, egészséges, finom, és ha azt eszi tényleg van eredménye. Viszont mindig nem ehetjük azt sem, annál is inkább mert a tej jótékony hatásáról nem vagyok meggyőződve.
Egyéb tejjel már nem kísérletezek (rizs, szója stb. ) mert szörnyűek, én sem bírom meginni őket. Most még cikória kávé főzetet kap a tejébe reggel este, és az is segít. És szereti is.
(cikória=gabonaörlemény).

Amúgy mindig örülök a tanácsoknak, köszönöm ha kapok, mert mindig van olyan amiről még nem hallottam és örömmel kipróbálom.

Lexus! Tényleg mindenki nagyon aggódott merre vagy!
Örülünk hogy újra jelentkeztél.

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Én ám tényleg akartam jönni, írtam Patinak is az emailbe, amit be is másolt, h azért nem tudtam, mert rossz volt a gépünk, a munkahelyemen meg újat kaptam, amire egyelőre még nincs bekötve az inernet, úh esélytelen volt, h jelentkezzek. Amúgy pont babanetezés közben kattant be :roll: :D

Kölyök! Igen, új a kép ;) 16. heti. A talit én is sajnálom :cry:

Judit! Jobbulást!!!

KépKép
lexus

Bosek!

Én a piacon készítőtől vettem nagyon aranyos zsákot. Szerintem is nagyon praktikus, mert egy szál tipegőbe beleraktam és már mehettünk is. Jó vastag, bélelt, kapusznis. Kívül meg füles van rajta. Amíg kicsi (és nem tud járni) teljesen felesleges az olyan zsák ami átalakítható lábassá ( :? ) - nem tudom jobban megfogalmazni :D
max 3000 Ft-ba került.

Olyat is vettem, hogy zsák, egész kicsiknek és a lába között volt egy rés keresztbe, ami azt a célt szolgálta, hogy autóülésben lehet használni, be lehet csatolni az övet ha átbújtatjuk a résen.

Tulajdonképpen ez utóbbi is elég lett volna, de ez vékonyabb volt, a másik be sem fért volna az autósülésbe(hordozóba).

Na jól körülmagyaráztam. A lényeg hogy csatolható (nadrágosra) csak akkor kell ha már járni tud, tehát 2009 márciusa körül.

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Helló csajok,

látom már nagyon lázban égtek a hétfő miatt! Kérünk majd sok-sok képet!!!

Megint végigrobotoltuk a hetet, de azért próbáltalak olvasgatni benneteket!

Zsu,
vágasd el a bokavillantós gatyót csizmanadrágnak! Bölcsességem a tapasztalaton alapszik :) , jártam én is már így.. sőt én most a nyári halászfarmeromat kezdtem el csizmával hordani, hogy bővítsem a nem túl nagy nadrágrepertoáromat.

Judit,
a keresztlányomnak is sajna hasonló (rekedési) problémája van..nagyon-nagyon oda kell nekik is figyelni, mit eszik a gyerkőc. Náluk a szőlőlé, aszaltgyümi kombináció nagyon bevált..nem akarok okoskodni, de hátha bejön..

Kölyök,
a vörösborral már nekem is volt egy-két korty csábulási pillanatom (szólt a nagy alkesz..), én nem dobok rád érte semmilyen követ, sőt :D gondolj a pozitív hatásaira..vérképzés, flavin, illumináció, stb :D

Magunkról:
Babóca nagyon jól érzi magát, kaparászik most már minden nap nagyon aktívan, jófej, mert ilyenkor mindig megnyugszom. Szuper lett minden eredményem a 16hetesen, plusz a héten voltunk genetikai UH-n: 280gr, BPD 4,5mm, keze-lába, gerince, szívecskéje minden okés. Mondtam a dokinak, hogy próbáljuk már megkukkolni a kis lábaközét -- ennek eredényeképp úgy néz ki: KISCSAJ LESZ A DRÁGA!!! Nem tuti még, de nagyon valószínű, 2hét múlva megint meglessük!

Pussz mindenkinek, érezzétek nagyon jól magatokat hétfőn, és egyetek, amennyi csak belétek fér!!!!!!
Manna

KépKép
kmanna

Lexus, büntiből most mennyit is köllött visszaolvasnod?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép

mpatr

[quote="kmanna"]
írta:
kmannaPussz mindenkinek, érezzétek nagyon jól magatokat hétfőn, és egyetek, amennyi csak belétek fér!!!!!!

DÖGÖLJÖN MEG A SZOMSZÉD TEHENE (IS).
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
mondá a topik állatorvosa..

Lexuska! Törpicsek lába közé még nem néztetek be? Mondjuk úgyis lány, csak azért Ti is lássátok a dolgot. :wink:

Kép
Kép

mpatr

Bosek!

Én is úgy gondolom hogy picinek a zsák jobb választás mert nem nagyon díjazzák az öltöztetést és azt csak ráhúzod a rugira, nem kell a kis lábacskáival szenvedni. Én még nagyon jónak találom az összezippzározható (zsákká alakítható takarót) nekem ez vállt be a legjobban mert ha végül meleg volt a sétánál széthúztam és csak betakartam vele.ha érdekel, nem tudom jössz e a topiktalira mert oda viszek ilyet, ha nem küld el az emailcímed és küldök képet hogy mire gondolok!

pussszantás pepike

pepike

Kép

Kép
pepike

pepike: ügyes :wink:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép

mpatr

ÁÁÁÁÁÁ megint lemaradt valami!

Niki! (nmi): a táblába (Lexa, látod-látod???!!! :shock: ) légyszi vezesd be, hogy kiket kell elfenekelnem, mert már nem bírom követni. Oszt úgy köll beosszam az enerdzsit. 8)
U.I.:
A MAZÓK KÍMÉLJENEK AZ ÖNKÉNT JELENTKEZÉSTŐL!

Kép
Kép

mpatr

Mpatr!

Pepike még jó hogy ügyes :wink:

ment privi!

pepike

Kép

Kép
pepike

[quote="mpatr"]N írta:mpatriki! (nmi): a táblába (Lexa, látod-látod???!!! :shock: )

Akkor az enyém már nem kell??

KépKép
lexus

lexuska: dolgozzátok össze a kettőt!
mni! elküldenéd neki az új variánst?

Kép
Kép

mpatr

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X