Sziasztok!
Györgyi,
jujjj, tényleg nagyon közel lakunk egymáshoz
. Ez a hetem sajnos nagyon zsufi, pénteken még egy unokaöcsi is erõsíti kis csapatomat
, de jövõ hétre megbeszélhetünk valami találkát valami jó hûvös helyre. (Normafa pl.?)
Franyó,
Ti is errefelé laktok
?
Timici,
ne légy szomi
. Bence gyögyörû, szerintem a barátnõd is erre akart kilyukadni
.
Gombóc,
szegénykém, biztos jól megijedtetek
. De szerintem sem kell aggódni, nagyon hamar rendbehozzák Dévényék Zsombikát
. Olyan rossz, mikor az ember ilyen dolgokat hall az orvostól, emlékszem, velem is megfordult a világ, mikor megmondták, hogy gond van Anna szívével
. De aztán hamar kiderült, hogy jó esély van a spontán gyógyulásra is
. Most júliusban van a következõ kontroll, nagyon izgulok, remélem csupa jót mond a szívész
.
Urszila,
útlevélkészítés
. Sokszor kiakadok ezen, mennyire közönyösek az emberek. Az civilizáltság valahol ott kezdõdne, hogy a férjednek kérnie sem kelljen, hogy elõremehessetek a kicsivel, hanem kapásból felajánlaná valaki, ha más nem, a fotós. Mi egyébként azért nem voltunk síelni, mert nem voltam hajlandó decemberben végigállni a sort az akkor két hetes gyerekkel. Mert simán végigváratták volna velünk is.
Orsoly,
na látod, megy ez Neked, csak vezess bátran!
Kangi,
én nem aggódom a szigorlatod miatt
! Summa cum laude készül itten?
Maci_2,
Roni szépséges kis vigyori!
Szerintem is tiszta apja
. (nagyjából sejtem, mit érzel
, az én gyerkõceim a vércsoportomon kívül semmit nem örököltek tõlem. Talán a maca a szemem színét, de az még nem tuti)
Mi vittük a fotót, ott szkennelték, szerintem kérdezd meg telefonon, annyival is kevesebb macera.
Idõjárás: remek. Mondanom sem kell, akkor megyünk nyaralni
.
Norka,
nekünk Zanussi van, közepesen zajos, és víztakarékos. 8 terítékes, de ha költözünk, oda 12est veszünk, inkább több étkészlet lesz, de ha nagy fõzés van (jelen helyzetben úgy havonta egyszer
) akkor nagyon jó, hogy beférnek egyszerre az edények.
Kiscsajszi továbbra is tündérkeszép
.
Képzeljétek, vettem a kiscsajnak egy icipici bébimedencét, annyira édes benne, kinyújtózik, és rátámaszkodik a peremére, tisztára, mint az öreg nénik a gõzben
.
Olyan jó kis fotókat csináltam megint, majd talán Apuka beszkenneli még az érettségi képek elõtt
. Digigépünk továbbra sincs, sikerült azt a típust kiválasztani, ami hiánycikk egész Európában
. Brühühü.
pusz, megyek bedunsztolódom Apafej mellé
Zulu