Új privát üzeneted érkezett!

De most az LH tesztnél a halvány csík az negatív?? (papírrol olvastam). Vagy ha halvány vehetem félpozitívnak??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
nyuszifülû

SZILVA igazam lett!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tudod! :lol: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Nyúl! Közülünk sokan szednek még E-vitamint, és isszuk/ittuk a palástfűteát a ciklus elején (PÉ-ig)
A progeszteron hiánya okozhat problémát a beágyazódás elmaradása tekintetében, illetve a korai vetélések egyik oka lehet. A peteérés máés hormonokkal függ össze. Ha gondolod, kérj egy hormonvizsgálatot a nőgyogyidtól. Mióta próbálkoztok?

Kép
zölddisznó

SZILVA!
YESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS! :D :D :D :D

Zöldi! Ja csak egy kis biztatást akarok írni a búzacsíra izéhez!
Most derült ki egyik ismerősmről, hogy 5 év után sikerült spontán!
Esküszik a búzacsíraolaj kapszulára, mert egy pár hónapja semmit nem csináltak, csak ezt szedte és lám sikerült!
A fene se tudja, de azért ez is lehet! 1 hete már én is szedem! :D

Kép
bettike
Eger

Bettike! A búzacsíra olajban rengeteg a vitamin és az enzim. Csak jót teszel vele, ha eszed. És minden, ami jó a szervezetednek csalogatja a babát! :lol:

Kép
zölddisznó

Szilva: Yupieeeeeeeeeeeeeeeee!tudtam,tudtam,tudtam!!

Halkan nagy nagy gratula!!! :lol:
vedresandi

Katica???? Rég láttam! :roll:

Gaby-t és Lili-t meg annál is régebben!

Ja Babim! A fertőzés valami megfázás vagy ilyesmiből adódhat, de most itt a suiban megmutattam a sulidokinak és azt mondta az egész leletre, hogy tökéletes, semmit nem jelent az az egy-két minimális eltérés. Így megnyugodtam!

Snufi! Okés, szerintem délután jó lesz! :wink:

Szilva! Apjuk mit szólt?

Kép
bettike
Eger

tudom, boniko :lol:

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Csak most nem tudom, hogy szedjem mellé még az E vitamint is +-ba? :roll: Az már nem lesz sok?

Kép
bettike
Eger

apjuk? Nagyon örült, most dolgozza éppen felfelé :lol:

Szilvi

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Ja a korábbi hozzászólásomhoz kiegészítés:

A semmit nem csináltakhoz annyit, hogy azért azt csinálták! :D

Kép
bettike
Eger

Szilva a tickered a titok! :wink: :lol:

Kép
bettike
Eger

KÉPET A TESZTRŐL! KÉPET A TESZTRŐL! KÉPET A TESZTRŐL!

Kép
bettike
Eger

Szilva! Kép Kép Kép Kép Kép Kép
szilbee

Szilva: küldtem privit!

Bettike: akkor én is akajok búzacsíját!!!!!!!!!!! :D
Katica még mindig beteg.

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Sziasztok!

Szilva!
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Sajnálom akiknek megjött! :( :( :( :( :( :(

Bettike!
A frász jött rám hirtelen! :oops: De így hogy Zöldinek írtad megnyugodtam! :D Köszönöm hogy leírtad,de sajnos nem fogja megnyitni ez sem a petevezetőimet! :( Viszont örülök hogy a tieid rendben vannak! :D :D Hátha neked szerencsét hoz!!!!DRUKKOLOK HOZZÁ!!!!!
Én szedek 400 E vitamint meg napi egyet a búzacsírásból!Az 430!Ha már megvettem ne menjen kárba! :wink:

Szirom!
Örülök hogy látlak! :D
Miksát puszilom én is a névnapára! :D
Ede?Szép! :D

Andi!
Remélem ma már sikerül! :wink:

Kép
Kép
ancsa81

Coca lelép dokihoz táppénzt intézni!

Kép
zölddisznó

Köszönjük lányok a köszöntéseket mindenkinek, nagyon kedvesek vagytok! :D

Szilva! Gratulálok a kétcsíkoshoz, végre valakinek sikerült! :wink: És a többiek közül is bejöhet még valakinek, úgyhogy tényleg csak azt tudom mondani, hogy drukkolok!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Szilva, őszintén örülök, és gratulálok!

Szirom, én is boldog névnapot kívánok a "nagy"fiadnak, a kicsinek meg ritka nevet találtatok, kicsit hasonlít a mi picúrnevünkre pár betű kihagyásával. :D

Kata, sajnálom a mensit!

Baba, most már talán neked is megjön lassan.

Andi, próbálj később is majd tesztelni, mondjuk 2 nap múlva, hátha.

Többieknek cuppantás, drukk, meg ami kell.
Vendég

Szirom:isten éltesse Miksát!! :lol: :lol: Dobj neki egy homlok puszit helyettem is :lol:

Ancsa/Athiz:fizikai kényszer alatt teszteltem :lol: :lol: :lol: Majd szerdán megpróbálom újra 8)
vedresandi

zöldiszno! Köszönöm!!! :oops: Ennyivel is többet tudok. :)
Három év sikertelen próbálkozás után összejött a kisfiam teljesen véletlen mai napig nem értem hogy hogy (40 napos ciklusoknál). Szegénykém 21 hetesen Angyalka lett, beteg volt. Meg kellett szülnöm.
Akkor a doki azt mondta, hogy a nő minden szülés után újjászületik, nyugodjak meg, össze fog jönni. Élesben augusztus óta próbálkozunk. Már mindent bevetettem a cél érdekében. Lh teszt, hőmérő, gyógyteák...........apácska :lol: :lol: :lol:
Úgyhogy most nagy az igzalom. :lol: Mindenekelőtt az most a legfontosabb hogy rendbe tegyem magam. A dokihoz 3 havi görbével mehetek. 3 havi eredménytelen próbálkozás után ha megyek orvoshoz elküldenek a melegebb égtájakra, mert majd egy év után reklamáljak. :evil:

pusszzz
Nyuszifülűű
nyuszifülû

sziasztok.

szilva gratulaa,kepet?

lh profi lanyok,szerintetek ezt vehetem mar pozitivnak,igaz reggel 3 ik pisibol csinaltam,es este kellet volna mert tegnap is este csinaltam,az sokkal halvanyabb lett.
Kép kep
monyo83

Sajnos képet most nem tudok, a fényképezőgépünk elromlott, de a férjem telefonján rajta van, megpróbálom majd arról feltölteni. Hétfőn hozom. :D

Szilvi

szilvaqueen

Andi? Milyen az a fizikai kényszer? :D :D :D

Monyo! Hát így hirtelen ránézésre szerintem igen!

Kép
bettike
Eger

Bettike:mindig is izgatott a gruppen teszt :lol: :lol: :lol: :lol:
vedresandi

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Kép
bettike
Eger

andi: :lol:

Szilvi

szilvaqueen

Szilva!
Küld el a telcsiről a képet egy mail címre és onnan mentsd le.... persze mindez pííízbe kerül.... :? De oly kíváncsiak vagyunk!!!!!! :D
szilbee

Szialvaa! Hatalmas gratula!4

Köszi Coyi,én továbbra is jól vagyok, csak minden nap hányingeres migrén gyötör...

babaimádó
Kép
babaimado

Hurrá, kezdődik a hétvége!!!!

Kép

snufi

YESSSS!
Engem is most engedtek haza! Így elszaladok veszek lh tesztet, meg anyáéknál feltankolok kajailag, aztán már csak a netezés vár rám! :D

Kép
bettike
Eger

Értem Nyuszumusz. Akkor hajrá!

Monyó! Szerintem adjatok neki ma este!

Andi! Az sek egy kis verbális kényszer volt. :lol:

Baba! Hányingeres migrén azonnal múlj el! :twisted: Ezt most úgy mondtam, hogy közben összevontam a szemöldököm, és csúnyán néztem a monitorra.

A doki nem csak táppénzes papírt adott ám, hanem jól belémkukkolt azzal a sikamlós rudacskájával, és látott egy gyönyörűséges 9 mm-s petezsákot méhen belül. :lol:

Kép
zölddisznó

coca: nagyon jó hír, már megint megleptél minket :lol: :lol:

Mindenkinek jó hétvégét!

Szilvi

szilvaqueen

Coca!!!
Királyság!!! Kép
szilbee

szilbee: sajnos nem sikerült elküldenem e-mailre a telefonról a képet
Hétfőn hozom :D

Szilvi

szilvaqueen

Coca: hurrá!!!!!! Dejóóóóó!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D

snufi

Szilva!
:( Nem baj!! Azért elhisszük neked és várjuk a hétfőt!!!! :mrgreen:
szilbee

Hello Csajok!

BOcs, hogy csak röviden...

Coca: drakulálok a 9mm-es petezacsidhoz!!! :-D

Szilva: itt is gratula!

Mindenkinek köszi a drukkot, meg hogy hittetek a beágyazódásban, de sajnos megjött rendesen, így indul a következő inszem. Október 18-án lesz az első UH.

Csók
szezso

Tesókám!
Mostam, főztem, takarítottam, majd elugrottam a boltba és ezt is vettem: (nem is tudtam, hogy saját márkád is van már a piacon)

Kép :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

snufi

(((((((((((((((((((Szezso)))))))))))))))))))

snufi

coca gratulalok.

snufi,nalunk intimbetetnek boni a neve :shock: :lol:

szezso,nagyon sajnalom :cry: :cry:

andi,soha jbbkor nem johetek volna ezek a tesztek,most teszteltem egy atombiztospozitiv lh-t. :lol:
monyo83

Monyó: akkor Kép !!!! :wink: :D :wink:

snufi

Szezsó! Köszi nagyon. Te meg tök fasza csaj vagy! Komolyan!

Kép
zölddisznó

ja a kerdesem lemaradt,ha 36-48 oran belul reped a tuszom(ezt irja a tajekoztatoban) akkor nem holnap van a nagy nap,marmint nem holnap kene beleadnunk anyait apait?

snufi,milyen aranyosak :lol: :lol: koszi
monyo83

Kép kep
bocsi dee muszaly dicsekednem vele,anyira orulok neki,hogy legalabb valami jol alakul.
nem is tudtam hogy ilyen nagy a kulombseg a delelotti meg delutani lh kozott :shock:
monyo83

a kerdesem nem aktualis,na meg nem 36-48 ora hanem 24-36ora.
atanulmanyoztuk apaval az utasitast,mostmar ertjuk.
monyo83

Sziasztok!

Monyo, ez biza + lh teszt!! Akkor már nem is vagy apa miatt elkeseredve?

Szirom, Miksának Boldog Névnapot! Anyukádnak meg jobbulást!!

Andi, nem baj holnapután + lesz a teszt!

Szilva, egy hatalmas gratula!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Szezso, hát tényleg jó hamar megjött, ez vajon mitől lehet? Az Utro-t azt nem az inszem napjától kezdve kell dugdosni?

Coca, de jó!! Hát nagy öleléseket küldök nektek!!!!

Boni, mensi??

Athiz, 3. baba is lesz??

Mindenkinek Kellemes Hétvégét kívánok!!!
kata05

Sziasztok!

Coca gratulálni szeretnék a 9 mmes petezsákodhoz! Nagyon örülök!!!

Szilva neked meg a pozitív tesztedhez!!!

Monyo, ez aztán pozitív lh teszt a javából!

Athiz, nagyon szépek a fiacskáid. És milyen ügyes Endi baba!!!

Szezso :(

Rólunk: beszélünk, forgunk hasról hátra, esszük a kezünk, nyáladzunk, mosolygunk és amortizáljuk anyát. :lol:

a kis törpeterroristám: Kép

kispiskóta

Coca! Köszi, ez jól esett :D

Monyó, télleg pozitív!!! Szerintem ma, holnap, és holnapután is bújjatok össze! :wink:

Kata: szedtem én az Utrot az inszem napjától, mint a kisangyal, de ha egyszer meg kellett jönnie... :D nem tudom, mitől lehet, nem is akarok nagyon rajta agyalni (azért a dokit megkérdezem), egyszer-egyszer belefér ez is, és amúgy rendben van a ciklusom..
szezso

Ja, és persze Snufinak köszönöm az ölelést, Kispiskótának a képet Marciról, szüleimnek, hogy felneveltek, tanáraimnak, hogy tanítottak, és barátaimnak, hogy hittek bennem! :lol: :lol: :lol:
szezso

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?