Nyúl! Közülünk sokan szednek még E-vitamint, és isszuk/ittuk a palástfűteát a ciklus elején (PÉ-ig)
A progeszteron hiánya okozhat problémát a beágyazódás elmaradása tekintetében, illetve a korai vetélések egyik oka lehet. A peteérés máés hormonokkal függ össze. Ha gondolod, kérj egy hormonvizsgálatot a nőgyogyidtól. Mióta próbálkoztok?
Zöldi! Ja csak egy kis biztatást akarok írni a búzacsíra izéhez!
Most derült ki egyik ismerősmről, hogy 5 év után sikerült spontán!
Esküszik a búzacsíraolaj kapszulára, mert egy pár hónapja semmit nem csináltak, csak ezt szedte és lám sikerült!
A fene se tudja, de azért ez is lehet! 1 hete már én is szedem!
Ja Babim! A fertőzés valami megfázás vagy ilyesmiből adódhat, de most itt a suiban megmutattam a sulidokinak és azt mondta az egész leletre, hogy tökéletes, semmit nem jelent az az egy-két minimális eltérés. Így megnyugodtam!
Bettike! A frász jött rám hirtelen! De így hogy Zöldinek írtad megnyugodtam! Köszönöm hogy leírtad,de sajnos nem fogja megnyitni ez sem a petevezetőimet! Viszont örülök hogy a tieid rendben vannak! Hátha neked szerencsét hoz!!!!DRUKKOLOK HOZZÁ!!!!! Én szedek 400 E vitamint meg napi egyet a búzacsírásból!Az 430!Ha már megvettem ne menjen kárba!
Szirom! Örülök hogy látlak! Miksát puszilom én is a névnapára! Ede?Szép!
Köszönjük lányok a köszöntéseket mindenkinek, nagyon kedvesek vagytok!
Szilva! Gratulálok a kétcsíkoshoz, végre valakinek sikerült! És a többiek közül is bejöhet még valakinek, úgyhogy tényleg csak azt tudom mondani, hogy drukkolok!
Szirom, én is boldog névnapot kívánok a "nagy"fiadnak, a kicsinek meg ritka nevet találtatok, kicsit hasonlít a mi picúrnevünkre pár betű kihagyásával.
Kata, sajnálom a mensit!
Baba, most már talán neked is megjön lassan.
Andi, próbálj később is majd tesztelni, mondjuk 2 nap múlva, hátha.
zöldiszno! Köszönöm!!! Ennyivel is többet tudok.
Három év sikertelen próbálkozás után összejött a kisfiam teljesen véletlen mai napig nem értem hogy hogy (40 napos ciklusoknál). Szegénykém 21 hetesen Angyalka lett, beteg volt. Meg kellett szülnöm.
Akkor a doki azt mondta, hogy a nő minden szülés után újjászületik, nyugodjak meg, össze fog jönni. Élesben augusztus óta próbálkozunk. Már mindent bevetettem a cél érdekében. Lh teszt, hőmérő, gyógyteák...........apácska
Úgyhogy most nagy az igzalom. Mindenekelőtt az most a legfontosabb hogy rendbe tegyem magam. A dokihoz 3 havi görbével mehetek. 3 havi eredménytelen próbálkozás után ha megyek orvoshoz elküldenek a melegebb égtájakra, mert majd egy év után reklamáljak.
lh profi lanyok,szerintetek ezt vehetem mar pozitivnak,igaz reggel 3 ik pisibol csinaltam,es este kellet volna mert tegnap is este csinaltam,az sokkal halvanyabb lett.
kep
Baba! Hányingeres migrén azonnal múlj el! Ezt most úgy mondtam, hogy közben összevontam a szemöldököm, és csúnyán néztem a monitorra.
A doki nem csak táppénzes papírt adott ám, hanem jól belémkukkolt azzal a sikamlós rudacskájával, és látott egy gyönyörűséges 9 mm-s petezsákot méhen belül.
Mindenkinek köszi a drukkot, meg hogy hittetek a beágyazódásban, de sajnos megjött rendesen, így indul a következő inszem. Október 18-án lesz az első UH.
ja a kerdesem lemaradt,ha 36-48 oran belul reped a tuszom(ezt irja a tajekoztatoban) akkor nem holnap van a nagy nap,marmint nem holnap kene beleadnunk anyait apait?
kep
bocsi dee muszaly dicsekednem vele,anyira orulok neki,hogy legalabb valami jol alakul.
nem is tudtam hogy ilyen nagy a kulombseg a delelotti meg delutani lh kozott
Monyó, télleg pozitív!!! Szerintem ma, holnap, és holnapután is bújjatok össze!
Kata: szedtem én az Utrot az inszem napjától, mint a kisangyal, de ha egyszer meg kellett jönnie... nem tudom, mitől lehet, nem is akarok nagyon rajta agyalni (azért a dokit megkérdezem), egyszer-egyszer belefér ez is, és amúgy rendben van a ciklusom..
Ja, és persze Snufinak köszönöm az ölelést, Kispiskótának a képet Marciról, szüleimnek, hogy felneveltek, tanáraimnak, hogy tanítottak, és barátaimnak, hogy hittek bennem!