Új privát üzeneted érkezett!

Aranykavics!

Köszi a biztatást, valahogy én is igy érzem, lehet hogy többet ártanák vele nekünk és a kapcsolatunknak!!! Már elfogadtam a kérését, és ugy gondolom eddig is születtek babák apa nélkül (csak szülöszóbán nélküle), és ez után is, ez a baba akkor is ki fog jönni, ha apa nem lesz bent velünk!!!! :D :D :D :D :D :D
A barátnővel meg én vagyok hadilábon, anyukámmal pedig nem olyan mély a kapcs. (de ez a múlt nagy kérdése és történése!!!!)
Ugyhogy egyedül leszünk :D , de majd igy is bizti minden ok lesz!!! :D

Évi!

Jo hogy mondod a tesz-veszt, én mindig csak a vaterán nézek körül, de nem sok mindent találok, söt semmit, kivétel az övlehuzom!!! :D
Mindjárt én is körül nézek a tesz-veszen!!! :D :D :D :D

További szép estét mindenkinek!!!!
Vendég

oh, enyém az oldal első hozzászolása!!! :D :D :D :D :D :D
Szerintem ilyen még nem volt!!!! :D :D :D
Vendég

Sziasztok!

Norco:
Boldog szülinapot!!!

Afp:
Én is most tudtam meg az eredményt 1,7 lett. Az én orvosom ezt mondta, hogy 0,5 és 2,5 között kell lennie. SZerintem így nincs mit izgulnia senkinek, ahogy olvasgattam a legaléacsonyabb a csapatban 0,6.

Mni:
Küldtem privit!

mzx:
A férjem parkettás! Ha kell tanács vagy segítség szólj!

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Csujzi! Dúlán nem gondolkoztál, hogy menjen veled??

CSAJOK! VAn egy eladó Kismama babahordozó kendőm leírással együtt, az eredeti ára 7-8000 Ft, 3000 Ft-ért odaadom, akinek kell. Nagyon jó dolog, csak én nem használom ki, mert kenguruzunk. Gordonnál úgy kaptam, ajándékba, összesen egyszer használtuk a fenti okok miatt. Elhozzam a bulira valakinek?
Ezen kívül 2 db kismama nadrág, de azokat ajándékba adom, akinek kell.

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

[quote="mpatr"]A írta:mpatr TICKEREMET TETTYÉK MEGTEKINTENI NAGY SZEMEKKEL :shock: (nincs itt véletlenül .....zsu? Ő rögtön dobna egy nagy szemest.)

Már ez elején feltűnt, és sokkal jobb, mint az enyém! Még nem volt időm végigolvasni, mert ennél a hsz-nél fennakadtam, úgyhogy kívánságod ismét teljesítve:

Kép

Utána olvasok tovább! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Csujzi, az én férjemnek is ez volt a kezdő hozzáállása az apás szüléshez, és elég sokáig ezt hangoztatta. Aztán sok mindenkivel beszélt, és végül úgy döntött: bejön. Ő is rosszul van a vértől, mégis, mikor szóltak, hogy kint van már a haja, rohant megnézni. És utólag azt mondta, megbánta volna, ha nem jön be. Most is ott lesz!

Ma először megéreztem Kismanó mozgását!!!
Egy héttel előbb jelzett, mint annak idején Alexa.

Ma elkapott valami fejfájós-torokfájós-taknyos nyavalya!
Kép
(Apától kaptam.) Remélem hétfőig elmúlik, mert el szeretnék menni a talira, de nem szeretnék senkit megfertőzni!!!

Mni, megy a privi az adatokkal!
Vendég

Sziasztok!

Ezer bocs, hogy ilyen későn jöttem tegnap este helyett. Sajna tegnap este, meg ma is úgy bealudtam. :oops: Nem tudom, mi van velem, már azt hittem, hogy elmúlt az 1. trimeszterben érzett álomkór, de most megint ezt érzem...

Cicuka, Mzx, Judit18!
Gratulálok az UH-hoz, örömmel vettem, hogy tettetek fel képet! Így könnyebb kibírni, hogy én a saját babámat csak két hét múlva láthatom. Elképzelem, hogy kb. úgy nézhet ki, mint a Ti felvételeiteken.

Mni,
küldöm a táblihoz az adatokat priviben!

Jaj, el ne felejtsem, Monácska! Baromi jóképú fiad van, ejha! :lol:

Asszem Judit18 kérdezett a cukorterhelésről. Én már voltam az első hetekben, egy kis súlyfelesleggel indultam a terhességnek, valószínűleg ezért küldtek el már az elején. Szóval ha viszel citromlét (szerintem a legjobb az igazi citrom leve) és beleöntöd a cukros lébe, egész jó íze lesz (túlcukrozott limcsi). Utána nem mondom, liftezett a gyomrom picit, de ki lehetett bírni. Ide éhgyomorral kell menni. Mielőtt megittam a löttyöt vettek vért, aztán az ivás után két órával.

Pati,
igazán mutatós a topictalis vonalzód! :D

Apás szülés:
idáig úgy van, hogy az lesz, párom kijelentette, hogy ő bent lesz velem és segít nekem a vajúdásban. Nagyon félt és szerintem sokkal jobban fogja magát attól érezni, hogy tudja, mi zajlik bent a szülőszobán, mintha kint kéne téblábolnia.

Ja, Csujzi, tegnap én is voltam szülésfelkészítő tanfolyamon és nekünk is a köldökcsinórvérből levett őssejt volt a téma. Meg inkább a témák megismerésével, meg bemutatkozással telt a foglalkozás. Ez az őssejtes dolog nem igazán hatott meg. Hiába vesznek le két ampullányi őssejtet, nem biztos, hogy egyes betegségeknél (mint pl. a leukémia) elegendő az a mennyiség, meg az asszem csak 40 kg-s embernek segítség valamennyire. Testvér betegségénél 75%, nagyszülőknél 50%, hogy használ az őssejt. 20 évre a tárolás 350 ezer Ft. Az jó benne, hogy Magyarországon tárolják és gyorsan eljut országon belül, ha szükség van rá. Hitelt is fel lehet venni, de én nem hiszek benne, hogy ha szükség lenne rá, maximálisan használna. Meg a családunkban szerencsére nem fordult elő súlyosabb betegség, remélhetőleg eztán se jön ki.

Bocsi, hogy sokat írtam.

Jó éjt!

Melinda

Kép
melinda80

Zsu,
jobbulást!!! Remélem hétfőig ki tudok kúrálni magad, hogy el tudj jönni talira!

Jaj, Tand,
örülök, hogy Te is tudsz jönni a talira! :)

Melinda

Kép
melinda80

Mni,
szerintem nem egyértelmű a dokiknak, hogy nála szülünk, ha odajárunk vizsgálatra. Szerintem fel kell őket kérni erre. Hallottam olyat itt helyben, hogy egy csajszi magándokihoz járt a vizsgálatokra és a szülésre nem kérte fel azt a dokit, sőt senkit se kért fel, és a doki nem vette evidensnek, hogy nála fog szülni. Az ügyeletesnél szült, sajna tragédia lett belőle. De állítólag nem az ügyeletes hibájából, félre ne értsetek, nem azért írtam, hogyha valakinek nincs fogadott dokija, gáz lesz a szülés. Természetesen akkor is felléphet valami komplikáció, ami nálunk ugye nem lesz. :wink:

Melinda

Kép
melinda80

Zsuuuu, jobbulást!!!
és tök jóóóóóó, hogy érezted mocorogni Kismanót!!! :lol: :lol: :lol:

Pepike
, komolyan mondtam, hogy ha bármi van a babának, amin pingvin(ek) van(nak) akkor engem érdekel, szinte biztos hogy rám tudod sózni :lol: a szopipárnán kivül konkrét kérésem nincs.

Mpart, engem asszem lehet hogy érdekelne a hordozókendő.... és a kismamanadrág is, ha véletlenül trapéz.... akár egy picit is... ;)

Tand, tök jó, hogy jösssz :) és ne aggódj a leánybúcsú miatt, tuti igy is tök jó lesz!!! :lol:

na idáig emlékszem, megyek aludni, mert fáradt vagyok, holnap szivhallgatás -remélem ;) Éva, drukkdrukk holnapra ;)
Mni, elfelejtettem a privit, de mindjárt irom :) most már télleg!

Kép

Kép
kolyok28

Nekem is megjött a Bolgárkerekes eredmény:1:50.000,szal negatív :lol: :lol: :lol:

Csujzi!

Az én férjem is minden apukát csak bíztat,hogy menjen be a szülésre mert kár kihagyni,de szerintem meg lehet és meg kell érteni aki nem akar bemenni.Ügyik lesztek ti ketten a babucival :lol:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Megjöttem vérvételről. :D
Olyan szerencsétlenül találta el a vénámat a nő, hogy mozgatni kellett a tűt, hogy elinduljon a vérem. Talán nem ecsetelném az érzést. :( Azt hiszem, ha vette volna a fáradságot, és rám figyel, amikor belém döf, talán nem kellett volna kínlódnom. :evil: :evil:
Ennél még saját magamnak is szebben vettem vért anno tanuló koromban. :evil: :roll:

Grati mindenkinek a jó eredményekhez! :lol: :lol:
Remélem én is hasonlóról számolhatok majd be. egy-két héten belül. :roll: :shock:

Évi

KépKép
kvaszeva

Pepike, engem a semleges színű, ujjatlan plüss (vagy ilyesmi anyagú) rugik érdekelnek!

Csujzi, nálunk a férjem csak ott üldögélt mellettem egy fotelban. Én egyáltalán nem igényletem,hogy szóljon hozzám, vagy masszírozzon, teljesen magamba gubóztam, De jó volt, hogy bent volt, mert oxitocin után rákötken az NST gépre és nem lehet úgy felkelni, stb., ha pl. ki akarsz menni WC-re. A vajúdásban nálunk csendesen telt, néha sóhajtoztam nagyokat, de semmi dráma nem volt :).
No mindegy, én is úgy voltam, hogy ezt döntse el ő, de abban egyetértettünk, hogy én sem akartam, hogy nézze a kitolási szakaszt, és hogy bármi véreset lásson.

Szerintem -ha belefér a költségvetésbe- akkor fogadj szülésznőt, ő tud a legtöbbet segíteni, és akkor ő majdnem folyamatosan veled van.

Beuska, de szuper!!!! :D Pü-ben megírnád a számotokat? Jól kifaggatnám, hogy mi a véleménye az egyes parkettatípusokról, ill. hogy vadiúj, épphogy kiszáradó aljzatra mit ajánlana.

Kép

Kép
mzx

NA! NAPI HÍRÜNK:
MIT IS KAP, AKI ELÉRTE A LEXUST?????
(ha tovább olvastok, egyszerre fogtok sírni de nagyon és megkönnyebbülni, de nagyon. De ugye azé a fenti kérdésre sem felejtetek el válaszolni??? :wink: :lol: )

Pati bébi, és veled együtt mki, aki hiányol, talira vár!
Most jelenleg, 9 órakor egy barátnőméknél vagyunk, aki azért kapcsolta be a gépet, h mutasson rajta valamit, majd kedvesen megkérdezte, h nem szeretnék-e emaileket nézni. Csak ezért tudok írni. Egyszerre jöttek össze a dolgok - az otthoni gép elromlott, a munkahelyemen pedig új gépet kaptam, amin (még) nincs internet, így nem tudok Babanetezni! :( A szerelők kedden jönnek, akkor remélhetőleg mindent megoldanak. Mert már nagyon hiányoztok Ti is nekem!!!
Tali: nem tudok menni :( :( :( Most kábé a sírás kerülget... de nem tudok ott lenni :( Majd legközelebb! Ti pedig érezzétek nagyon-nagyon jól magatokat, bulizzatok egy nagyot, és az sem fog zavarni, ha hétfő este csukás-rohamaim lesznek ;)
Törpicsekkel egyébként jól vagyunk volt AFP is, de nem untatlak halálra a hosszú sorokkal, meg amúgy is ég a pofám, h innen írok.. Remélem, keddtől már tudok jelentkezni!
Millió puszi nektek, köszi az aggódást, és még egyszer szuper jó bulit mindenkinek!!!

Kép
Kép

mpatr

NAGY POPSINBILLENTÉS LEXÁNAK INNEN IS!!!
dejóhogyvéééééégremegkerültéééééél!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép

mpatr

Köszönet Zsu-nak és még nem emlékszem, kinek :oops: :oops: :oops: a feltett nagyszeműekért!!!

3 NAP ÉS BULIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sirály!

Hívom is az éttermet, 15 fő az már tuti.
Aki aznap este gondolja meg magát, hogy mégis jönne, az üljön autóba (taxiba, repülőre) és bejelentés nélkül jöjjön!!!!!

BABAMOCORGÁS:
13 hetes kora óta Norton kaparászását érzem, főleg kajálás után, lent balra. 1-2 hete ha hanyatt fekszem, a hasamban kitapintható egy "kitömött zokni", ami 1 hete kézzel is érezhetően vándorol :D :D Több hete egyszer rúgott, azóta semmi sem volt, de 2-3 napja napi 1-2-szer éreztem rúgást. TEGNAP ÓTA VISZONT RÚGDOS!!! :D :D :D Sőőőőőőt ma reggel apa is elcsípte egyszer!!!!
Annyira vártam már ezt az érzést, az egész babavárásban ez a legszuperebb!!!

Kölyök! Viszem a kendőt, aztán majd meglátod, kell-e. Meg a gatyikat is.

Kép
Kép

mpatr

sziasztok,
jaj, igen a rugdosás olyan jó. de persze paráztat is, ha már 1 napig nem érzem rögtön kombinálok (sajnos ilyen kombinálós vagyok...)

melinda köszi a cukros tanácsot, kíváncsi vagyok mikor küldenek

mpatr, hogy lehet a férjet felkészíteni a szülésre? az enyém bejönne de lövésem nincs hogy viselné ha mondjuk hm hisztis lennék netalán, nameg a vért stb.
persze gondoltam elviszem majd valamilyen szülésfelkészítésre, de ott ezeket nem érzi át még

örülök mindenkinek akinek ilyen jó lett a genetikai kockázata! én érzem, hogy azért végig fogok aggódni kicsit az 1:770es kockázatommal....
pont tegnap olvastam egy másik topicban egy szörnyű sztorit egy olyan lányról akinek hasonló adatai voltak mint nekem, de én is hülye vagyok, hogy minek olvasok ilyeneket...

KépKép
judit18

1. mpatr
2. mni
3. kölyök
4. kikó
5. kavics
6. pumperka
7. kvaszeva
8. beuska
9. melinda80
10. kiszazsu
11. pété
12. eszterxx
13. mzx
14. pepike
15. norco
16. Judit18
17. eszter.eu
18. tand
19. jimmorison
20. panny (?)

HOZZATOK:
uh képeket, fényképezőt, pénzt a bulira és pepinek, zsepit és inkontinencia-betétet, csencselős cuccokat

Pumperka! Jelezz légyszi annyit, hogy akkor a játékokhoz kell-e toll írni, mert akkor azt is hozzon mindenki, papírt meg legalább egy valaki.

Érkezés: 18 órától folyamatosan, távozás éjfélig, messze lakókat sem engedük haza este 9 előtt.
Gyerek és férj közkívánatra otthon maradnak ezúttal...

Megközelítés autóval illetve bkv-val az étterem honlapján:
http://www.trofeagrill.com/trofea-ujbuda/index.php
a Szerémiről jobbra és balra is be lehet kanyarodni az utcába, bármelyik irányból érkeztek (tand kérdezte)

Parkolás az étterem melletti mélygarázsban, ami eddig az étteremé volt és ingyenes most valamikortól (ők se tudják..) a házé és fizetős vagy a környező utcákban (tudtommal nem parkoló órás környék).

Tekintettel a hülye, idióta aggódós lelkivilágomra, akik asztalkártyát, listát, játékot, meglepit, stb. akármit hoznak, azok legyenek szívesek hétfőn egy végleges priviben küldött üzenettel jelezni, ha minden össszeállt!

Kép
Kép

mpatr

Pati, én voltam a másik nagyszemes, és ennyire szomorú vagyok, hogy nem jutott eszedbe: Kép :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

De jó, hogy Lexa jelentkezett nálad, legalább van némi infónk róla. :D

Évi

KépKép
kvaszeva

Mpatr!

Hozok valamennyi tollat, de azért másnál is lehet. Táskákban úgyis szokott megbújni. Papírt hozok, az van bőven.
A házi feladatot hétvégére nemsokára megfogalmazom. :D

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Sziasztok Csajok!

Köszi a gyógyulásomra irányuló jókívánságokat, de
Kép
ma reggelre egy akkora ocsmány herpesz nőtt a számra, hogy ha megyek, akkor csak szájkendőben, és majd az alá próbálom betuszkolni a kaját! Vagy pedig máshogy takarom el a számat evés közben, pl. így:
Kép

Lexa, jó, hogy hallunk végre rólad!!!
Szerintem mindenki megkönnyebbült, hogy Törpicsekkel együtt jól vagytok!

Patti, az infóért
Kép
és
Kép
Vendég

Sziasztok!

Zsu gyogyulást neked, és ne aggodj még van pár nap a taliig és elmulik addig az a fránya herpesz!!!
És gratula a baba mozgásért!!!!! :D :D :D :D :D :D

Pati! A dula dolog is számomra idegen, lehet, hogy csak én vagyok ilyen gyöpös, majd meglátjuk mi lesz, de én bizti vagyok abban is, hogy MI KETTEN is megoldjuk!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D

A szülésznő dolog, hogy fogadok e még a jövö kérdése, majd meglátjuk, hogy jövünk ki anyagilag is (mert hát 45e táppénz nem olyan sok :evil: :evil: :evil: :evil: , de muszály volt eljönnöm, nem veszélyeztetem az én kis Csurimat :lol: )

Melinda! Engem se nagyon csillagozott fel ez a dolog (köldökzsinorvér), én is csak remélni tudom, hogy nem lesz baj! Szerintem ebben is csak üzleti fogás van, mint a mai világban már mindenben! Számomra egy horibilis összeg ez, még akkor is, ha lehet részletekben is fizetni, és akkor a többi hitellel (lakás, kocsi)és a megélhetéssel mi van?! Én ugy gondolom nem élek majd ezzel a lehetöséggel, és ahogy fejlödik a tudomány 20 év mulva márt lehet hogy, söt bizti másképp álnak a dolgok az egészségügyben!!!!
Na elég h...én fogalmaztam!!! :oops: :oops: :oops: :oops:

LEXA!!!!!! ÖRÜLÜNK, HOGY ELÖKERÜLTÉL ÉS NINCS SEMMI BAJ, MÁRT MINDENKI NAGYON AGGODOTT!!!!!!!

PATI: NAGYON KÖSZÖNJÜK A FELKUTATÁST!!!!!
(És milyen jol ideillene most zsu figurája!!!! :D :D :D )
Vendég

Szasztok!
Pati!
Engem érdekelne a kendőkéd, de a talira meg nem megyek............. :(
Akkor most????????

Lexinek ezer milliom puszit küldünk, és NA VÉGRE MÁR!!!!!!!
Vendég

Zsu: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Tudod mit? Legfeljebb veled nem csókolózunk, kivételesen... De azért csak gyere, a francot érdekel a herpesz! Asztalnál nem terjed és talán az iszapbirkózásnál se lehet elkapni!

Pumperka a legutóbbi privire még nem reagáltál!

Monácska: Kölyök előbb érdeklődött, a talira egyelőre elviszem, ha elkel, akkor :? ... ha nem, Veled egyezkedem tovább! VAGY: licitáljatok!! :lol: :lol: :lol:

Megyek mert ennyi jókedv tellett, reggel fel...ta a kedvesem (kedvetlenem) az agyam és azóta úgy maradt. Korrekt kívülről nézve, ahogy reggel óta folyamatosan ordítok a fiammal és vele. De megérdemlik!!! A rosssebeket.................... inkább nem panaszkodom, mert az most túúúl hosssssszúúúú lennne..... ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! :o :o :o :o :o

Kép
Kép

mpatr

Sziasztok!

Én a 2008-ban szülünk topikban szoktam "ténykedni", de akit keresek, ő itt írogat mostanában.

CSUJZI!
Írtam a másikban is, csak hátha oda nem látogatsz annyiszor.
Meg tudnád mondani, hogy Sopronban mikor lesz a szülőszoba látogatás? Mert akkor én is elmennék.
És arról mit tudsz, hogy lehet-e ott helyben szülésznőt fogadni? Mármint olyat, aki ott dolgozik a kórházban. Mert én azt hallottam többtől, hogy "helyi" fogadott szülésznője volt. Meg tudod esetleg érdeklődni a dolgot, ha mész a következő előadásra? Én csak 18-án megyek a terhesgondozóba, de ott nem tudok a dokival négyszermközt lenni, így nem akarnám előhozni a témát.
Köszi a választ előre is!

Kata

Kata
Kép
Kép
Kép
katuci81

Szia Katuci itt is!!!

Kép
Kép

mpatr

Sziasztok,

Szörnyű két napom volt, muszáj megosztanom veletek (boldog vége lesz, ne aggódjatok, azért írom le):

Szóval, két napja megtudtam, hogy anno rossz lett az AFP-m. Kedvesen az István kórház épp ügyeletes dokija szerint nagy esély van genetikai rendellenességre.

Picit paráztam, de nem nagyon érdekelt, mert a Bolgárkerék eredménye kevesebb, mint 1:32.000-hez volt. Gondoltam, másnap úgyis megyek oda genetikai UH-ra.

NA, elmentem, mondtam rögtön a dokinak, hogy mi a helyzet, nyugtasson meg. Mondta, hogy ez tényleg nagyon alacsony AFP (0.6).
Én: Oké, de itt is ennyit mértek és mégis ilyen jó számot hoztak ki
Doki: Attól ez még nem jó eredmény, ne legyek ennyire nyugodt
Én: Doktor úr, ön mit tenne?
Doki: Attól függ, mennyire elfogadó.
Én: Ezt hogy érti, az ön véleményét teljesen lefogadom.
Doki: Nem, úgy értettem, azzal mennyire elfogadó, ha esetleg Down-kóros gyereke születik. Mert én például örülnék neki.
Én: Ha örülnék neki, akkor nem járnék 12 hetes korom óta ide, hogy minden lehető eszközzel megnézzék, nem sérült-e.
Doki: Svédországban sem szűrnek Down kórra, ott is örülnek neki.
Én: Igen, a legfejlettebb szociális hálóval rendelkezik, itt csak a gyerek és a család élete megy tönkre, ha beteg. Ha én meghalok egyszer, akkor nem leszek nyugodt, ha a gyerekem szociális otthonban tengődik. NEM akarok Down-kóros gyereket!!!!!!
Doki: a maga dolga, akkor nézessen utána (eddig 45 eFt-t hagytam ott náluk :cry: )

Ezután UH, kérdeztem, hogy megszámolná-e az ujjakat, válasz, minek, ha nincs meg minden, akkor mit fog tenni? A gyerek végigaludta a vizsgálatot, a végén felébredt, akkor tündér volt, ásítozott meg minden, életemben először éreztem az anyai érzést... közölte, hogy akkor most ne is zavarjuk tovább a gyereket... no comment

Ezt a dokit dr. Bárdos Péternek hívják!!!! A Bolgárkerék önmagában nagyon jó, én őt ezek után senkinek nem fogom ajánlani, sőt írok hivatalos levelet is nekik, mert naggyon fel vagyok háborodva az ilyen hozzáálláson...

Na és akkor ma reggel: felhívom a nőgyógyászomat, aki "Jaj, maga az a P. Eszter? Jöjjön be gyorsan, mert rossz volt a lelete"

Rendes volt, kedves, azonnal jöjjek, mert nyerünk vele 3 napot, stb... kérdeztem, hogy 1 hónapja kész az eredményem, miért is nem tudtam róla?

Válasz: rá volt írva, hogy ő az orvosom, de mivel nem mondott neki semmit a nevem, ezért bedobta a nagy közösbe, hogy hátha egyszer előkerülök!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ezek után irány a Söfi, bekérezkedni béta HCG-t nézni, mert nagyon az idő végén vagyok, nem fizetős helyen már épphogy meglett volna az eredmény a 24. hétig. Itt szerencsére kis pénzadás után nagyon-nagyon kedvesek voltak, 2-re kellett visszamennem, addigra megvolt minden eredményem, túlestem a genetikai tanácsadáson, az esélyem itt 1:2677-hez, úgyhogy hivatalosan, írásban közölték, hogy a hasbaszúrást nem tanácsolják, mert nincs különösebb esély rá!!!!!!

Hát, ennyi, most iszonyatosan fáradt vagyok és a gyerek nagyon görcsöl egész nap. Mást sem csináltam, csak ez után rohangáltam.
Közben azon gondolkodtam, hogyha nem fogadok orvost és nem megyek a Bolgárkerékbe, akkor minden 16 hetesen kiderül és ugyanúgy megnyugtatnak a enetikai tanácsadáson, viszont mivel mindenben teljesen biztos akartam lenni, ezért mindenki sz..rt rám.

Na, mindegy, a lényeg, hogy a vége happy end, de azért a Bolgárkeréknek most jól megírom a véleményem :lol:

Kép

KépKép
eszterxx

Eszter :shock: :shock: :shock:
kiakadtam már egy-két sztorin itt a fórumban, de ez viszi a pálmát!!!! Ez mindent felülmúl, hogy egy FIZETŐS GENETIKAI centrumban ezt megengedhesse magának!!! Még ha leültet és szépen elmagyarázza, hogy ennyi vagy annyi az esély és ő nem dönthet helyetted, bár általában ezt meg azt teszik ilyenkor... stb.
Egyszerűen nem térek magamhoz!! Eddig azt hittem, pénz beszél, most már az se??????

:!: :!: :!: NAGYON-NAGYON ÜGYES VAGY :!: :!: :!: , és tudod mit? Büszke vagyok rá, hogy megismerhettem egy ilyen nagyszerű anyukát, aki így utánajár és nem hagyja annyiban a dolgot!!!!!!!
Most már nyugodj meg, mert a pici egészséges törpikéd a pocidban szintén átélte ezt az őrületet (na ezért, csak ezért már fel kellene kötni az ilyen köcsö... majd megmondtam kit!!) Pihizz sokat és a bulin kimulatjuk belőled a maradék feszültséget is!!!! Ígérem :wink:

Kép
Kép

mpatr

Olyan izé vagy Pati, eddig nem bőgtem, de most, hogy anyukának szólítottál, ráz a hideg és potyognak a könnyeim :lol: !

De ez már a jó értelembe vett sírás, azt hiszem a megkönnyebbülés és a meghatottság :lol: !!!

Jajjj, nagggyon szörnyű nap volt, de lassan végre vége. Még 2.5 órát kell itt benn kibírni, aztán hétvége!!!!! És már csak 3-t alszunk és megismerjük az összeszokott csapatot :wink: !

Kép

KépKép
eszterxx

Sziasztok!

Esztikém! Ennek nagyon örülök, mármint a jó hírnek, hogy minden rendben. Nagyon izgultam ám érted. Itt lapozgatok tegnap óta, mikor írsz már!

(De azért nem értem, hogy mi ez a béta HCG csoda :oops: , amivel hasbaszúrás nélkül is van ripsz-ropsz eredmény, akkor én is inkább majd legközelebb ezt választanám, vagy hülyeséget beszélek? :oops: :shock: )

Bocsi a többiektől, hogy idepofátlankodtam. :wink:
tgm

ezért a sztoriért még a párommal is szóba álltam, pedig dél óta nem szólok hozzá, de ezt el kellett mesélnem neki. :oops:
Azt mondta, hogy őt nem lepi meg, sajnos Magyarországon (csak??) az a tendencia, hogy már a pénz se hat meg senkit.. ezek az emberek (fizetős) idézem: "már jól vannak lakva".
lehet benne valami... :evil:

Kép
Kép

mpatr

Melinda!
Asszem arról van szó, hogy az AFP és a HCG eredményt együttesen értékelik és ez ad plussz információt.

Eszterxx!
És már csak 3-t alszunk és megismerjük az összeszokott csapatot !
EZ TETSZIK!!!
Ne aggódj, egyszer kibújik a kisfiad, megnő, elmegy és tökön billenti a csúnya doktor bácsit amiért a mamáját lelkileg így izélgette!! :lol:
(de ciki, ugye fiad van, jól emlékszem........ :oops: :oops: :oops: )

Kép
Kép

mpatr

Jól emlékszel, mindenki csak egy hatalmas f...kat és két herét lát a gyerekből :lol: ! Véletlen sem mondta senki még rá, hogy lány :cry: !

És már megérte az egész, ha emiatt szóba álltál vele :lol: na jó, majdnem megérte, legközelebb inkább szólj, ha rosszban vagytok és kitalálunk sztorikat, amiket el kell mesélned neki :lol:

Kép

KépKép
eszterxx

Pati: köszike, (bár nekem még homály, de én csak mentem, ahová küldtek, és erről nem hallottam. DE a hasbaszúrást nagyon jó lenne legközelebb elkerülni, még ha nem is volt belőle anno semmi bajom.) Na lépek innen a helyemre, az "én" topicomba. Sziasztok!
tgm

ez a sztori komolyan döbbenet. egyszerűen hihetetlennek tartom amit az afp körül csapnak általában, én értem, hogy szűrni kell meg fontos, de hogy ok nélkül stresszel ezernyi leendő anyuka feleslegesen...
fura egyébként, hogy a kútvölgyiben egyből 3as tesztet csinálnak amiben hcg is van, máshol meg csak afpt ami önmagában még félrevezető

többször vissza kellett olvasnom amit írtál eszter mire felfogtam, hogy ez a bolgárkerékben történt, mondom ilyen nincs. mindenképp írjál nekik, hátha kirúgják a pasit. csak nem akarják kockáztatni, hogy rontja a jóhírüket.
írd meg azt is, hogy internetre már feltetted a nevét, úgyhogy terjed a híre :)!

de nagyon örülök, hogy a hcgvel ilyen jó eredményed lett!! tényleg megnyugvás
judit18

Sziasztok!

Eszter,
ezzel csak megerősítetted bennem, hogy nagyon jól döntöttem, amikor elmentem a Söfibe. Kész vagyok teljesen. Akkor minek is az a marha drága Bolgárkerekes teszt, ha utána még rohangálnod kell ide-oda, és idegességedben jól be is görcsölsz. És az a marha orvos vagy micsoda, örülne, ha down-kóros gyereke lenne??? A barom..... És szegény beteg gyerek, Ő nem számít???
Na, mindenesetre örülök, hogy megnyugodtál!!!!!!

Ildi

Kép
kikó70

Sziasztok!!

Kaptam egy üzenetet Mni-től, amin nagyon meglepődtem és igen jól esett, hogy miért nem csatlakozom újra Hozzátok, pedig régen néha én is írtam. Tudjátok mindig elolvasom a topicot, csak azért nem szólok hozzá, mert csak ritkán jutok nethez, kb hetente 1-2x, de ez hamarosan változni fog, mert nekünk is lesz.
Úgyhogy köszönöm a szives invitálást és ezentúl nem csak olvasni fogok!
A táblázatba: nevem Böbi, 26 éves vagyok, a váci kórházban fogok szülni várhatóan 03. 09-én. A babát Gyerkőcnek hívjuk, még nem tudjuk a nemét, egy féltestvére van és eddig kb. -2 kilonál tartok.

Egyenlőre ennyi. Sziasztok!

Böbi

Kép

Kép
bosek

Üdv Böbi ismét köztünk! Most már tessék írni is, nem csak olvasni :lol:

Rájöttem, hogy most rögtön megírom a Merhalának, az ügyvezetőnek a kis levélkémet, még első felindultságomban... Van két órám idebenn, meglátjuk, mit is tesz egy RTL Klubos e-mailcím :lol: Csodákat szokott művelni, azért ez is nevetséges. Mint embert semmibe vesznek, de ha a médiából írsz, akkor rögtön hasra esnek... no, meglátjuk :wink: !!!

Legalább ezzel ki is adom magamból a mérget...

Kép

KépKép
eszterxx

Helyes!!!

Kép
kikó70

Eszter, örülök, hogy minden jól alakult! :lol:
A Boros doktornő mit szól mindehhez??

Évi

KépKép
kvaszeva

Sziasztok!

Pati!

És akit érdekel a szopipárna egy kis leírás amit kértél:

A párna mikrogyöngy töltetű, a töltet 2-3 mm nagyságú könnyű kis golyókból áll.. Így a párna tapintásra puha és könnyen formálható, de biztos tartást ad. A párna huzata levehető 100 pamut anyagból készűlt. A legömbölyített műanyag zipzárral nem karcol, a huzat mosógépben mosható. A párna mérete kinyújtott állapotban 130X30cm, félbehajtva 70x45cm.

A takarók anyaga puha plüss,( zipzárral összehúzható a közepe, és így egy kis zsákocska lesz belőle tündéri!!! 2990.- az ára (nektek)
Van fehér, vajszínű, kék, rózsaszín és az elején egy kiselefánt van.

Eszterxx!

Remélem megnémúl az a pöcs, hogy többet ne tudjon ekkora paraszt lenni!!! ( jó kis banya vagyok, fog az átkom!!)
DE VÉGEREDMÉNYBEN SZUPER HOGY MINDEN OK!!! pihenjetek, ez biztos a kicsinek is sok volt!!!

mindenkinek pusszantás
Pepike

pepike

Kép

Kép
pepike

Hát, Boros doktornő volt az, aki elfelejtette, hogy én a betege vagyok, ezért negligálta az AFP leletemet 3 hétig. Ezért baromi mérges vagyok rá, viszont a másik oldalról meg amint megtudta reggel, akkor annyira lelkiismeretes volt, azonnal behívott, továbbküldött a Söüfibe vizsgálatra, várta az eredményemet... szóval én nem tudok rá haradugni, mert legalább beismerte a hibáját és mindenki hibázhat... jó-jó, most már könnyen beszélek, meg talán ne ekkorát... de most fel is hívtam megmondani az eredményt és annyira örült neki, elnézést kért, stb...

Szóval, ez is vegyes...

Kép

KépKép
eszterxx

VAn egy gázos kérdésem: :oops: a beöntés fáj? (nagyon félek tőle, de szeretnék kérni, mert Gordonnál nem kértem és a kitolásnál kiderült, hogy na, nem ez volt a nyerő döntés...) :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: és ez csak a jéghegy csúcsa, ami még gázabb, a gyerek a fordulása miatt arccal lefelé érkezik ki.. :shock:

Mindjárt este 6!!
Tényleg csak 3 nap!!!!!! Csak én vagyok ennyire besózva a talitól? :oops:

Kép
Kép

mpatr

Sziasztok!!!

Képzeljétek, hívott Merhala Zoltán, a Sejtbank ügyvezetője (neki írtam a levelet), hogy ezerszer elnézést kér, mai nappal azonnali hatállyal kirúgta az ultrahangos dokit és a 30. heti vizsgálatot grátisz szeretné adni.

Megdöbbent a levelemen, sejtette-ő, hogy valami nincs rendben a dokival, de nem kapott eddig ilyen egyértelmű visszajelzést és fel van háborodva, hogy miközben ő ez ellen küzd, addig két ajtóval mellette ilyen történik :lol:

Egy cukorfalat, nagyon-nagyon fair, annyira jó érzés volt!!!!! És megnyugtatott, hogy személyesen megnézte a leleteimet és én úgy tűnik, jobban diagnosztizálok, mint az a vadbarom.

imádom a fiamat és olyan jó, hogy minden végül rendben van!!!!!!!!

Kép

KépKép
eszterxx

Eszter!

Szuper,hogy ilyen jó lett a vége, és örülök, hogy csak így most olvastam a storyt, így rögtön meg is nyugodhattam. Hihetetlen. :?

ÉN IS BE VAGYOK SÓZVA A TALITÓL!

Mpatr!
Este még írok neked, de most a szokásos edzéses hercshurcák vannak nállunk, és ha hazaérünk még jön a vacsi stb...., de jövök. :D

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Sziasztok!

Eszter!
Ez nagyon jóóó!
Ezért kell panaszt tenni!

Örülök, hogy végre elégtételt kaptál. :)

Pati!
Nem fáj, csak kellemetlen.... :?

Pepike!
Azok a takarók biztosan tündibündik lehetnek!

Lányok én is be vagyok sózva a tali miatt!

Ma még esetleg tudok netezni, de holnaptól biztos nem!

Kikóval telefonszámot cseréltünk. Hétfőn találkozunk! :)

Addig is puszika és kellemes hétvégét mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!
Eszter nagyon ügyes voltál, gratula! :)
Kavics, én meg akkor majd Kikóval veszem fel a kapcsolatot, de nehogy elfelejtsetek, mert nem fogok egyedül odatalálni! :)
Bosek üdv itt a topikban! Örülünk, hogy eddig is olvastál minket, de remélem ezentúl írni is gyakrabban fogsz! :)

KépKép
KépKép
mni

Mpatr!

Privi!!!!!

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Eszter, reggel még, amikor engem nézett a doki, nem volt ilyen bunkó. Nem volt túl szimpi, de azért eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeezt nem gondoltam volna róla! Ki is mentem volna a vizsgálatról, ha csak töredékét nyomatja nekem. El vagyok képedve, hogy miket mondott :roll: :evil: . Őszintén szólva ez esetben jól tette Merhala, hogy kidobta, hisz ennél rosszabb cégért nem is találhatott volna a genetikai központnak :? .

Kép

Kép
mzx

Eszter, elmondtam a férjemnek a sztorit, és most teljesen elbizonytalanodtunk, hogy megbízhatunk-e egyáltalán a véleményében. Ha ő kifejezetten szeretne sérült babát, akkor miért mondaná meg, ha bármi rendellenességet lát??? Mondtam neki, hogy 1:840-es aránnyal az integrált teszt negatívot hozott ki, erre azt mondta, hogy az nagyon jó eredmény. Mihez képest?????? 0,61 volt akkor az AFP, egy héttel később az "államin" pedig 0,9. Lehet ekkora eltérés egyáltalán???

Na mindegy, nem filozofálgatok itt, a lényeg, hogy örülnék neki így utólag, ha nem ő nézte volna meg a babát...

Kép

Kép
mzx

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?