Sziasztok, csak gyorsan, mert már megfőztem, és indulnánk ki sétálni
Mi 3 hós méretünk:4150g 53cm!
Ruhák, hát mi még az 56-62-eknél tatrtunk, de szerencse nekem Eszti is júniusi, így a télire van bőven kabátka, gatya, overál, plüss rugi hegyek, tréninges együttesek
szal ruci ügyileg a nemazonosság végett is el vagyunk látva bőven
Csilla, szupi a meghívó, és természetesen Timié is.Milyen ügyik vagytok!!Nekünk tavasszal lesz csak keresztelő, de lehet akkor majd én is elkérem, hogy csináltátok
Timi,ezta méret dolgot már én is néztem, hogy Marcid még meg se született ekkorával, mint amekkora most Hanna
Nelly,képek naon szupik, és a nagyok is milyen helyesek
Dóri,Aventes varázsitató
ugyanilyen volt Esztinek
Szépek vagytok a képeken.Gyerekek igazán édesek
Kaják, hmmmmmmm beneveztem volna én is az tuti!
Aji magadnak, jól tetted.Ennyi neked is jár!
Én is szeretem a Swarovsky ékszereket, viszont az ezüstöt nem
De azért tetszik a fülbevalód, csak nekem sem a fehérarany, sem az ezüst nem annyira tetszik.Régen csak ezüstöket hordtam, van egy vagonnal, most meg már egy 10 éve csakis aranyat!Én eddig azt hittem igaz amit mondanak, hogy az arany valahogy komolyabb, idősebb korosztálynak való, de ezek szerint itt megcáfoljátok egy páran ezt a tézist
Akkor mégesem vagyok annyira vén, vagy pont mégis
Na mindegy
Én is most szeretném lecserélni a karl.+nyakláncom merevre.Annyira tetszenek most a merevek, már unom a régit
Beolvasztatom, és csináltatok másikat, úgy döntöttem.
Szilvih,örülök, hogy rendben megjöttetek, és jó volt a túra
Asszem te kérdezted még régebben, hogy mi az a Sinlak?Ha nem akkor bocs, de válaszolok most.Az egy szentjánoskenyérmag, és rízs alapú pép.Nagyon fini, és én jobban előnybe részesítem mint a tápszert.Ha kevesebb lenne a tejem, és adni kéne valami pótlást én csakis ezt adnék.Anno Esztinek is mikor elkezdtük a hozzátápit, és már lessan kellett kivonni a tejcsit, ill. a főétkezéseket fölváltani ezt vettem, és nagyon bevált.Ízlett is neki.Kóstoltam tápit is mert a védőnő azt javasolta először, de nem ízlett neki. A 2000ft.-os tápiból egy kortyot nem evett.Mondjuk nem csodálom, megkóstoltam én is
elég gáz volt!/BEBA 2HA asszem/Többet ilyet az életbe nem veszek
Nam, megyek séta majd du. még lehet jövök,pá