Jövök, ha a gyermekem engedi, akkor nem egy mondat erejéig. Vasalnivalóm lenne, de a vasalóm tegnap megadta magát.
:( Most azon filózok, hogy milyen árban érdemes vasalót venni. Nagyon sokat vasalok, szóval jó lenne valami tényleg jó, csak kérdés, meddig bírja. Ez az előző sem volt öreg...
Na, közben Simi újraindította a gépem, még jó hogy sikerült gyorsan elmenteni (rákérdezett a gép kilépés előtt).
Gabi!
Én már ngyon elkéstem, de
Lacusnak boldog szülinapot!
A torták jó voltak!
Nadrág: 18 évesen viselt nadrág. Haha! Már az jó lenne, ha a 8 éve viseltbe belemennék...
Az viszont jó, hogy sikerült visszaférnem egy pár régebbibe, mert nem szerettem volna most nacit venni. Így is vettem 3 szoknyát a múlt hónapban, mots a páromnak kell mindenképpen naci...
Rita!
Megérkezett már a pénz?
Hogy fizettél? Utalva, vagy PayPal-lal? Ez utóbbi egyébként nagyon jó, biztonságos, mert akár te utólag is kérheted a saját bankodban (nem tudom a pontos procedúrát), hogy szedjék vissza... 40 font elég sok lenne...
Menü: én azért nem bezsélek róla, mert eléggé tartom. még most is 3-as reggelik (nagyon 3-as
), Food-os ebéd, gyümi vacsira. A Food-os ebéd többnyire jó (mindig ehető), időnként nagyon finom (mint tegnap: kapros fetával töltött csirkemell volt, hát nekem nagyon ízlett).
A súlyom ezen a héten stagnált, de legalább ne ment feljebb. Kéne valamit tornáznom, emg lehet, hogy a nagyon 3-as reggelimet is kellene light-osítanom.
(Mentés... Mielőtt Simi kihúzza a kábelt a gépemből. Most épp nyekeg itt. De azért is befejezem most.)
Torna: szuperjó! Legalább ennyi nekem is kellene...
Görkori: Beni is bejelentette, hogy akkor ő most gördeszkát kér, meg valódi focilabdát. Mondtuk, hogy a görddeszkát felejtse, van már biciklije és görkorije, egyenlőre ez elég lesz. A focilabda még szóba jöhet. És is szeretnék magamnak görkori, de sajnos ez csak gyereknek való (súlyfüggő), a felnőttnek való kicsit drágább. De szerintem fogok kapni!
:D
Nem is mondtad, hogy 3-as ikreket vársz?
Mondjuk a nem szeretett tálat egyszerűbb lett volna kidobni!
Miért volt rossz kedvem? Úgy minden összejött. Mellé még a "minekcsinálokmindenthasenkimegnem becsüli" (este 11-ig vasaltam, de bezzeg Beni szekrényében megint gyűrött ruhák vannak, csak mert nem bírja visszaigazítani a többit, ha valamit kivesz), a "nemtudoksemmitmegcsinálniagyereketől", stb. De neked azt hiszem nem kell magyarázni. Plusz volt egy másik dolgo is, amit itt nem részleteznék...
Ildi!
Megint kő?
Egyébként figyeltél az étkezésedre ilyen szempontból? És lehet valamit tenni vele?
A fentiből is látszik, hogy Simi is jobban kedveli, ha vele játszom, különben pedig piszkálja a gépem.
A hamid nagyon guszti!
Most, hogy mondod, én is mindegyiknél éjjel kezdtem vajúdni. Csak Beninél és Siminél esti szülés lett belőle. (Mindkettőjüknél csak erősebb jóslókét, Siminél le is ált pár órára (szerintem lelki háttere volt).)
Én láttam a Nagy Fogyást. Mondjuk én Vészhelyzetet szoktam nézni, de azt felvettem. Nem volt nagy szám, igaziból nem nagyon derült ki, mit csináltak (vagy csak nagyon unalmas lett volna, ha megmutatják). A súlymreckedés meg persze irtó borzasztóra nyúlt, mitn ezekben a reallity show-kban mindig a cikis dolgok...
Szirom!
Hurrá jó hírek anyuddal kapcsolatban!
:)
Hú, ez az idézet nem semmi. Mindenkinek a maga dolga eldönteni, hogy akarja a gyerekét nevelni, de jó kérdés, honnan vette ezt a hülyeséget ez az anyuka. Én pont az ellenkezőjét olvastam: minél hamarabb reagálunk, annál kevesebb lesz a sírás. A hisztikórszak meg sokkal később jön. Siminél már látszik, mikor akar szülőzni (sokszor nem ám anyázni, hanem apázni), ami elég kellemetlen időnkétn, hogy lógni akar rajtunk, ugyanakkor szerintem azért jogos valahol. Egy 2,5 hónapos eszembe nem jutna így hagyni.
7 perces jóslók? Az jó!
:)
Miksának boldog névnapot!
:9
Mira!
Építkezés még mindig áll...
Na elküldöm, mert Simi most úgy ordít, mint egy csacsi. (Lehet, hogy álmos, 3/4 6-ko kelt...)