Rita
szóval Vivi is azért nyomja kicsit ,hát nem eccerű történet,nem véletlenül féltem én
Hajni
sokszor Maja is mondja hogy sír a pici baba adjak neki enni 95 %ban szereti a maradék ötbe meg nem tudja mit csinál,mint akinek elmennek otthonról.
Mondjuk nálunk tutira az is közre játszik,hogy soha senki nem vigyázott rá rajtam meg az apján kivül,azt felfogta még ha sokszor nem is tetszik neki,hogy anyán osztozni kell,de apán nem akar smmiképp.Bibi is próbál elaludni csak amikor este 11kor a fülébe hisztiznek,khm én se tudnák.
Sajnos úgy néz ki tőlem már tart Maja és kezd az apjától is,szóval komolyan veszi a fenyegetést,most se akart aludni,átvittem a szobályába erre neki áll játszani,mondtam neki,hogy majd most pihizzünk egyet okés,átjött,elkezdet verekedni csapkodni,beígértema fenékverést,annál inkább kapott 3 közepest a seggére és elfeküdt úgy látszik ez kell neki
hát nem vagyok boldog
Ciripke
köszi neked is,szóval nálatok is.nekem felhíta rá a figyelmem a védőnő,hogy ilyen lesz Maja ,de nem gondoltam volna hogy ennyire hisz úgy éreztem fellett készítve.Maja napközbe közremüködő segít meg minden,ha elindul a vezérhangya akkor jön a verekedés.Bújni ő akar ha beborul az agya akkor meg parancsolgat ne ide tegyem a babát hanem a másik vállamra meg ilyenek.Maga a hangzavar engem is csak este 11kor irritál amaikor alig tudom nyitva tartani a szemem,egyébént kigondoltam,hogy azért csinálja ezt ,mert az apjával akar lenni.Rá egyébként rohadtul mérges vagyyok ugyanis ennél nagyobb kakikba nem hagyhatott volna.Egyrészt nem így volt megbeszélve hoogy már az első héten dolgozik,de ha már dolgozik is mindennap 7-8ig ???én meg itthon a két gyerekkel,egy újszülöttel meg a hisztis két évessel.
Tél? Maja ma délelött kijelentette polárbéléses kabátba hogy fázik kint,így utána télikabátba,sapkába vitte ki
a picit is seccperc alatt felöltöztetetm :-9 mindjárt mutatok rucis képet
úgy bírom ebbe a hacukába.
Egyébként ő is szoptatja meg méri Kekket
Apa minden nap fürdetésre ha haza ér