Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Na, haza is értünk. :)

Kat:
Hatalmas gratula. Sok tejcsit, jó egészséget!

Timi:
mi fent lakunk a hegyen, a gyógyitár meg lent van. Kb 2 km lenne gyalog.
Szval kocsival. :oops:
Lusta dög vagyok. :oops:
És jöttek a kölkök is, mivel egyedül vagyok jelenleg. :?

És fizettem 10 ezret. :evil: :evil: :evil:

Kép
Kép
h@jni

Móni:
gratu a hosszú alváshoz.
És irigy vagyok.
Nekem Lilla nappal 4 óránként eszik, bezzeg éjjel... Akkor 2.5-3, mert bealszik és nem eszi meg az adagját. :evil: :evil:
Maszírozd, próbálj fejni és ami anno nekem bejött az a forró vizes zuhany.

Kép
Kép
h@jni

Szia Timi!
Hát nekem sem jön a mellszívóval semmi! Szal akkor masszír, szopi! Csak közben mindig megtelik a másik cickó is! Tehát mindkettőből kell szoptatnom! Jaj, és azt sem tudom hogy állunk a súllyal, mert Janka olyan dühös lesz a mérlegtől, h nem tudom utána lecsillapítani! Igazi nő, már most nem szereti, ha a súlyával foglalkozunk!
Tényleg, azt mondtam, h milyen rafinált kislánykám van? Ha látogató van (védőnő, dokinéni, sógor) alszik, mint egy kisangyal, amúgy meg csak nyűglődik!
Jolka, Timi! Jó volt a szüléstörténet! Gyorsan végeztetek! A rutin, az rutin! :lol:
Ciripke! Már meló?
Hajni! Hová mennél még dolgozni?! Amúgy ki lesz majd Lillával, ha melózol?
Gabcii! Jók a fotók!
Andi! Hogy ez a két tökmag hogy hasonlít egymásra és az apjukra!
Marek-Laci! Bálint már nincs inkubátorban! Szupi! De mért is volt? (Nem figyeltem? :roll: :oops: ) Marek jól van?
Ez a qrva picasa megtréfál és a több tucatnyi képet elkavarta. Ezért nem tudok képeket felrakni Jankáról! De ami késik nem múlik!

Kép
ermoni

Most látom Hajni, h Te is itt voltál! Forró vizes zuhany! Okés, értettem!
Na aztán lehet, h ma éjjel mi is virrasztunk! :roll:
De tegnap(ma!) tényleg szuper volt!

Kép
ermoni

Móni:
ja, csak heti 2x megyek ám majd vissza kb. 9-12ig.
Szval pár órára na.:wink:
Addig anyum lesz majd Lillinyóval. :wink:

Mutiii máá képet. ( hisztis-toporzékolós szmájli)

Kép
Kép
h@jni

KAT!
Gratulálok a kis Matyihoz!!!! Sok boldogságot és tejcsit kívánok nektek!!!

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Móni! Az a jó, ha beduran, csak csomós ne legyen. Ne gondolj egyből rosszra, hogy akkár be is gyuladhat. Ha rendesen szoptatsz, nem lesz semmi gond. Az tuti, hogy a meleg zuhany, beindítja a tejcsit, nálam is sugárba jön ilyenkor. :)
Fejni, felelleges még, legfeljebb akkor, ha már tényleg nagyon feszít,de ezen Janka tud segíteni a legjobban. Meglátod, pár nap és beáll a normális mennyiség.
Alvásotok tényleg szépen alakult ma.
Nálam már hajnalban fent van Ákos, el van magában, beszélget, nyögdécsel. Délelőtt 1-2 óra kivételével, egész nap aludt, aludni szokott. Ma adélutáni alvás kimaradt a fiúkkal, kiváncsi vagyok milyen éjszakánk lesz ma.

Hajni!
Ne már, még hallásvizsgálatra is külön menni kell? Mit csinálnak nálatok akkor a kórházban?

Timi!
Kitartás, hamarosan a régi lesz Maja.
Tényleg a Tesó ajándékának örült? Mikor adtáttok oda neki?
Anyósodék azért segítenek most valamit nektek?

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Kat! Én is szivből gratulálok kisfiad érkezéséhez!

Marek, Bálint! Várunk benneteket haza!

Móni! Én is a meleg vizes zuhanyt javasolnám és utána szopi vagy fejés!

Ma nekünk is kevésbé jó napunk volt. Marcika is küzdött délután a pocival, alig aludt, most alszik kb 1 órája, mikor lassan fürdés van! mit ehettem vajon össze??? Na ébredezik! megyek

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Kép
Kép
Hajrá Adri!!!!!!

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Ciripke!
Nálunk lehet, hogy kimarad a fürdés. Ákos felkelt, én meg megetettem, aztán alszik tovább. :? Ha fürdés kimarad, nem is gond, de mi lesz éjszaka?

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Jolka, a következő módositásnál kijavitanád, hogy 2 tesó Marcikának. Nem olyan lényeg csak ha majd egyszer...
Marci mégsem kelt fel. Ha0apa hazajön a fociból azért felébresztem. Annyit kakilt ma, tudjátok "tiszta popsi, rendes ház". Hogy mi lesz éjjel. Szerintem annyira nem aludt délután, hogy van mit bepótolnia.

Andi, annyira birom ezeket a nagy tapasztalatú védőnőket, nyomják ami szakkönyvekben van, de gyereket még közelről sem láttak (persze nem mind, vannak nagyon jók is!) Ma délután én sem 15 percig szoptattam (szegény nagyon szenvedett) és nekem csak 2 mellből elég az adag! Ez van!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

KAT! GRATULÁLOK! SOK SOK TEJCIT ÉS GYORS HAZATÉRÉST, AZTÁN MEG BOLDOG BABÁS NAPOKAT KÍVÁNOK!

Andi: pontosan az jutott eszembe nekem is, amit Jolka írt. Sztem Petrával kezd a szopit, úgyis Huba az éhesebb mindíg, aztán meg hetente cseréld őket :lol: Ez viszi a pálmát, eddig az okos védőnői tanácsok közül.
A 150ml/Tskg is megdőlt, valszeg nem csak a mi topicunkban. :)
Tényleg, azt nem tudjátok, hány cm-t illik nőnie a babának 1 hónap alatt? Ádi tuti többet nőtt a "megengetettnél". Olyan nyúlánk baba ő.
Móni: a többiek megválaszolták már, újat én sem tudok mondani. Még esetleg, a Garmastan kenőcs. De a legtutibb a szopi és a jó meleg vizes zuhanyoztatása a ciciknek.
Lányok! Nektek nem rágnak be a babák, ha kiürül a cici és még éhesek? Ádi nagyon drága, ahogy rázza a fejét cicivel a szájában és közben morog, meg rúgkapál. Meg lehetne zabálni! :)
Timi: Majcika apájára sem hallgat,hogy legyen kicsit belátó veletek?
Mindenestre jól bírod egyedül az első hetet! És ki főz,meg a hátartás, hogyan van most???
Jolka: és ez milyen igaz... én első gyerekes vagyok :oops: :)
Marek, Laci, Bálint: ügyesek vagytok! megy a drukk, hogy pénteken már együtt lehessen a kis család

Kép
Kép
gabcii

jó reggelit!
csak gyorsan
etetés: mindig változik, h ki éhesebb, és ki mocorog élénkebben kajaidőben. így van mikor Huba, van mikor Petra kezd. most pl Petra nem tudom, mennyit evett (le akarok szokni a mérlegelésről, mielőtt teljesen rákattanok), de 25 percig csak nyelte a tejet (sztem elég votl), és éhesen sikít. most cumiztatom. szegényke :?
védőnő: le van .... amúgy aranyos 8)
na, tessék, most Huba sír... valami a mai reggelinél nem volt frankó, asszem :roll: :roll: :roll:

Kép
an°°di

Kat! nagy nagyon gratulációóóó! várjuk a beszámolót, képeket, és sok tejed legyen!

na, Jolka, mi lett éjszaka?

Móni, mellbajok?

Gabcii, én asszem, feladom. annyit esznek, amennyit (adok), és annyit nőnek, amennyit. és akkor kezdenek el járni/felülni/beszélni/fejet emelgetni/megfordulni/stb, amikor akarnak/jól esik/mittudomén

na, elvekről ennyit: Huba annyira tépte a feje alatti textilpelust kétségbeesésében, h kivettem. most itt pihen a hasamon... de mit csinálok Petrával, ha ő is rákezdi??? :roll: :roll: :roll:

aháááá, és már kezdődik is
kicsit meg vagyok lőve :?

Kép
an°°di

Sziasztok!

Én még viszonylag új vagyok itt, remélem tudtok segíteni, hiszen már gyakorló anyukák vagytok. Szeretném ha megosztanátok velem, hogy pl. babakocsiból milyet érdemes venni. A napokba beszabadultam egy-két nagy áruházba, de zavarbaejtő a választék és nem igazán tudom hogy melyik lenne a legideálisabb egy januári babának. Olyanra gondoltam, ami több funkciós, de ezeknél a fekvőfelületet olyan kicsinek találtam. Mondjuk ugyanez a gond az autós ülésekkel is.
Előre is köszi a tapasztalatokat.

KépKép
domidina

szia DomiDina!
csatolok egy doksit, amit Jolka állított össze, és nem gondoltam volna, de elmentettem :D
szerintem tutiklassz 1192085470.824.doc

leléptem fejni. talán a két cumi kitart egy darabig... még jó, h nem oldja a nyál. 8) és hogy nem lehet leszopákolni a szopis részét... úgy rácuppantak. de ahogy Timi mondta: meg kell várni, míg felhergelik magukat, és csak akkor érdekkli őket.
jaj, remélem, elalszanak 8)

Kép
an°°di

Sziasztok!

Már csak én vagyok????? Jujjjj!!! :D Nálunk megindult a mindennapoc CTG. Ha nem jön a kisasszony akkor hétfőn befektetnek és kedden megindítják a szülést!! Borzasztóan félek, bevallom férfiasan. Mi több, annál is jobban!!!

Írigykedem a babákra akik gyönyörűek mind!! Gratulálok mindenkinek!!
Juttáról van valami hír, hogy mikor jönnek haza, vagy mi újság egyáltalán?
Megyek sétálni, hátha meghozza az eredményt!

Szép napot kívánok babáknak, mamáknak!!!
Vendég

Hahó
Gabci
neked tegnap elfelejtettem gratulálni!!!!nagyon ügyes vagy a tecivel,szopival :-)

apa szegény kapja Majciból a javát ,hazaesik este 7-8kor és onnan apa,apa vigye ide tedd oda tedd ezt csináld azt csináld és a legújabb nem nyúlhat a babához.Úgy néz ki abba beletörődött ,hogy anyán osztozni kell de apán nem akar

háztartás:első nap (pénteken) mostam,vasaltam,teregettem,azóta is kaját nem csinálok ,anyós főz,ha olyan vana mit nem merek megenni van virsli ilyesmi.Hm már megint gyűlik a mosni való.

jajj de jó amikor egyszerre alszank :-)

légyszi mindeki válaszoljon!!!!
hogy alszanka éjjel a babáitok?végig? hány óránként kelnek?pelsut cseréltek?nappal mennyit alszanak?és amikor nem alszank mit csinálnak?

köszi :)

Móni
Jankát látni akarom!!!!!

Adri
kitartás
tonik,fahéj,gyömbér,sex,melegfürdő,lépcsőzés
ha gondolod :wink:
aztán úgyse segít semmi ,majd jön Zina amikor akar :-)

Bí röfög megetetem
asszem egyébként én is elkezdem adni az infacolt,mert szinte soha nem büfizik,utána meg sokat tekereg,nyürrög mire pukizik vagy bukik,inkább böfizzen rendesen ,apa ma hozza
Kép Kép
Vendég

bocs az elütésekért,de gépelek mint a szél :-)
Vendég

2007. október 10-én meghalt Maczelka Bálint. Pénteken jöhettünk volna haza, senki nem tudja mi történt.
Én többé nem jövök, próbálom magam és a családom összekaparni, de soha nem leszek már az, aki voltam.

Nem gondoltam, hogy ilyen megtörténhet.

Marek
marek

Lányok, én most nem tudok mit irni, csak hullik a könnyem. Én sem gondoltam, hogy ilyen megtörténhet! Egyáltalán hogy történhet ilyen???????????????????????????????
Marek, ha mégis olvasod én kimondhatatlanul sajnálom.

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Köszönöm Ciripke ,hogy megtörted a csendet,én nem bírtam :-(
egyszerűen kimondhatatlanul sajnálom és nem értem és és .......................................................
Vendég

Én sem tudok mit írni. Már órák óta bőgök.
Hogyan??? Miért???
Marek és Laci:
nagyon sajnálom. Sok erőt Nektek!

Kép
Kép
h@jni

Kedves Marek!

Őszinte részvétem nektek!!!
Minden tiszteletem a Tiéd, hogy volt erőd szólni nekünk. :cry:
Nagyon-nagyon sajnálom

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Marek, Laci: Sok erőt és kitartást. Nagyon-nagyon sajnálom. :cry: :cry: :cry: Kép

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Marek és Laci!
Nagyon nehéz megszólalni és vigasztalót mondani! Kívánom, h gyászotok gyorsan enyhüljön. Nagyon sok erőt kívánok Nektek és fogadjatok tőlem egy nagy baráti ölelést, hisz mást nem adhatok!
Ma este nálunk a kis Bálintért fog egy mécses égni!

Kép
ermoni

Én nem is tudom..... Borzasztóan sajnálom.... Marek, Laci Kérlek fogadjátok őszinte részvétemet! A mécsest én is meggyújtottam itthon... Sajnálom.... :cry:
Vendég

Marek és Laci!

Fogadjátok őszinte részvétemet! Sok erőt kívánok mindkettőtöknek ebben a nehéz időszakban!

Marek!
Azt tudd, hogy hiányozni fogsz nekünk!

Kép
Kép
gabcii

nem térek magamhoz
Marek... Laci...
ég a mécses a mi ablakunkban is.
őszintén, nagyon, rettentően... :cry: :cry: :cry:

Kép
an°°di

Írhatok vkinek privit???

Kép
Kép
gabcii

Jó reggelit!
Megmondom őszintén nagyon megviselt Marekék tragédiája, remélem Ti jól vagytok!
Janka megint 6 órát aludt éjjel, aztán felébresztettem kajálni, azóta megint alszik nagy-nagy pukik között!
Mi még nem értük el a születési súlyát, az nagy baj? Pedig eszik! Hol ennyit, hol annyit... bár nem nagyon méregetem!
A tegnapi nap poénja: sétálni indultunk, és egészen 3 házzal arrébb a sarokig el is jutottunk! :lol: 3/4 óra alatt! Ugyanis az összes szomszéddal összefutottunk, mindenki szóval tartott minket, bezsebeltük a dicséreteket stb. Hazaértünk, mondom a férjemnek, csak vihogott. Rendesen falusi életet élünk, pletykálkodunk stb. A vicc benne, h én azt hittem, h alig ismerek valakit, és tessék! Tök mindegy, úgyis aki akar leszólít és dumál!

Kép
ermoni

Gabcii! Nekem jöhet! Remélem elég széles a vállam és elbírja! Mi a gond?

Kép
ermoni

Én is itt vagyok, ha kellek.

Az én agyam is folyton Marek és Laci babáján jár. Magam sem tudom feldolgozni, hát még ők!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Sziasztok!

Én is kivagyok. Annyira ledöbbentem. :cry:

Gabcii:
Nekem is jöhet pü, ha gondolod.

Móni:
elvileg 2 hetes korra KELL elérni, de sztem ez hülyeség. Lilla már 3400 g. Ő sokat hízik, van aki kevesebbet, de azt is figyelembe kell venni sztem, h ő picinek született, így még most 3 hetesen van csak a normál súlyban. Janka meg eleve nagy baba volt, szval sztem amíg pisil-kakil nem sír h éhes, addig ne aggódj.

Kép
Kép
h@jni

sziasztok!
hát Móni, szerintem, ezzel mindenki így van.
én végigbőgtem az éjféli és a fél 4es etetést is.

hízás: emlékszel? azt mondtuk, h majd megnő kint. van rá ideje, nem? ;)
egyébként bosszantó, h mindenféle vidéki vadidegenek látják Jankát, mi meg nem...

Gabcii, nekem is jöhet.

mi meg közben lakást vásárolunk és hitelt ügyintézünk ezerrel. van vkinek vmi életmentő tippje?

Kép
an°°di

nem is mondtam, h közben a kis ökreink is elérték a 3 kilós határt kedden. olyan büszke vagyok rájuk! :oops:

Kép
an°°di

Laci azt mondta, hogy nézzek be. Nem volt könnyű. Köszönök nektek mindent.
Ha megengeditek néha esetleg benézek, hogy kiírjam magamból a fájdalmam, mert nagyon kötődtem, kötődök hozzátok és valakinek el kell mondanom, mert különben beleőrülök.
Olvasni biztos nem fogok, csak annyit, amit esetleg nekem írtok.
Ha valakit zavar, ha néha visszatérek, akkor nyugodtan írja meg, mert nem akarok senkinek felesleges fájdalmat okozni a jelenlétemmel.

Köszönök mindent.

Marek
marek

Marek:
tudd, itt mindig szívesen látunk. Bármi van minket megtalálsz.
Nagyon szeretünk Téged.

Van egy oldal: www.angyalokszulei.hu
esetleg nézd meg, hátha segít kicsit.

Sok puszi és ölelés Neked.

Kép
Kép
h@jni

Marek, drága!
Gyere csak! Nagyon hiányoznál, ha nem jönnél! És írd ki nyugodtan (vagy priviben) a fájdalmad, mert sztem ki kell beszélned magadból! Nagyon nehéz lehet most Neked, nektek!
Én a Te helyedben nem is tudom mit tennék! Tényleg nagyon nagy bánat ez. Ha mi (én) segíthetünk (segíthetek) szólj, bármelyikünk ugrik és segít! És próbálj meg lassan megvígasztalódni és belenyugodni! Elfelejteni nem kell! Nem is lehet! De remélem idővel enyhül a fájdalmatok...

Kép
ermoni

sziasztok

hát ennél nagyobb fájdalom nem érheti az embert,én sem tudom feldolgozni,de az hagyján

drága Marek
bármikor bármi van gyere,írj,hívj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

rengeteget gondolok rátok

millió ölelés

Gabci
írd nekem is nyugodtan

Móni
a kicsi babák mint Lilla és Bibikém gyorsabban szedik kint magukat,tegnapi mérésnél 3.13 volt a kiscsajom :-)
pedig úgy érzem kevesebb a tejem,pláne a tegnapi nap után. :-(
szóval nyugi Janka meg nagy csajszi (csak már látnám kiről beszélek) ő lassabban fogja szedni a kilókat.

Nálunk este megint hadi helyzet van,volt,Hajni,Ciripke,Jolka mit csináljak Majával???
2 hete alig alszom,meg elötte 2,5 éve teljesen kész vagyok,Bii aludna már 9 kor ,de Maja mindig felkajabálja.Egyszerűen nem lehet elaltatni alig lát,hulla fáradt,de nem akar aludni csak hisztizik,egyik szobából a másikba,de nem fekszik el csak verekszik,kötekszik,aztán neki áll kegyetlenül hisztizni,semmi se jó senki se jó,már úgy felidegesített azt mondtam nagyon elverem a fenekét,nem tettem meg ,de sokáig nem bírom már.Az apja is így 11-12 körül alszik el 6kor kel és estig dolgozik,ő is dög fáradt :-(
Napközeb is van kis affér,de azt letudom szerelni,ha rájön az öt perc é snem tudok ugrani hozzá jön hogy tegyem le a babát és emeli a kezét hogy megüti,mondtam neki jól gondoloja meg mert blablabal ,erre tegnap azért csak megrugdosta picit a lábait,bezártam a szobályába kicsit 3*2 percre mire végül azt mondta nem bántja többet.Amúgy meg szeretgeti ,puszilja élevzi hogy tolja a tesófelállóról a kocsit csak ha bedinkul nem tudja mit csinál
Vendég

Sziasztok!

Marek: Nem is tudom mit írjak. Mint ahogy a többiek is. Gyere és írj!! Idővel enyhül a fájdalom. Kitartás.♥♥

Gabci: ide is jöhet privi. Remélem nincs gáz.

Timurr: Neked is kitartást. :) Nálunk Vivi most kezdi ezt a fajta féltékenységet. Bár nem bántja a picit, de pl felesel, kiborítja a szemetest stb. Ja és hisztizik. Sokan mondták, h az első fél év nagyon kemény, aztán a második félév csak kemény és az első év után rendeződnek a dolgok... Kissé távolinak láttszik.. :?

Na megyek mert a pici is felkelt.

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Timi:
nem nagyon tudok tanácsot adni.
Nekünk azóta semmi nem volt szerencsére, és mint kiderült vszinű az sem a tesó miatt volt, hanem az afta miatt. :? :oops:
Marci nem féltékeny, sőt.. a másik véglet. Leülök enni... baba megnyekken és már szól, h menjek mert sír a kicsi Lilla.
Állandóan szeretgetné, szval semmi nyoma annak, h féltékeny lenne rá. Azt lehet majd később jön ki. :?
Nálunk Marci este fél10-10 körül fekszik csak, Lilla meg olyan 9 körül. Többnyire addig lent van velünk, Marci is hangoskodik, bár nem kiabál, de futkos stb.. de érdekes mód ez Lilit nem zavarja. Simán elalszik.
Aztán fektetésnél nálunk is van könyörgés stb, de ha azt mondom megyünk aludni, akkor jön velem, kap cumit, felmászik az ágyra, betakarom, megpuszilom és kijövök. Ezt szokta meg.
Sztem ne engedj, biztos nehéz, de ha valamit kimondasz az úgy legyen. Most nem azt mondom, h verd meg, de ha beígéred neki és ugyan azt csinálja csapj rá, vagy pedig ne ezzel "fenyegesd". :? :oops:
Drukkolok, h hamar rendeződjön a helyzet.

Kép
Kép
h@jni

Marek, gyere amikor csak akarsz! Próbálunk segiteni amiben csak tudunk!

Timi! Kemény dió, Bettikével nem volt gondom anno, mert kicsi volt még, 21 hónapos (ilyenkor még pár hónap is nagyon sokat számit), de most sajnos nagyon sok bajom van Barnuval, tegnap is sirtam miatta, csak nem vertem nagy dobra, hogy itt is kemény ám az élet. Mindenre NEM a válasza, bármit kérek, ordibálok vele, utána sir, kölcsönös bocsánat kérés. És bizony kapott már a popsijára párat. Ő a babát nem bántja, kizárólag rám haragszik. Néha olyanokat mond főleg a délutáni alvás elött, hogy "engem senki sem szeret" és nem akar hozzám bújni, pedig régen csak úgy aludt el. Ilyenkor majd megszakad a szivem. Még annyit, hogy az én halvérű barátnőm is ilyenkor verte meg a lányát életében először mikor meglett a tesó. Ugyanazt csinálta mint Maja (kiabálás...stb). Erről jut eszembe, nálunk a gyerekek amúgy is hangosak, hiába kérem, hogy legyenek halkabban nem megy nekik, de direkt valóban nem ordibálnak. Marcit viszont nem zavarja. Hosszú távon szerintem nem is rossz, mert késöbb ez fogja őt szórakoztatni, lesz körülötte élet, és nem neked kell vele foglalkozni állandóan. Vigasztalás képpen még annyi, hogy élvezd ki a jóidőt, mert ennél durvább korszak csak a téli öltöztetés lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nem, nem ez volt a vigasztalás, hanem az, hogy annyira össze fog nőni a 2 kiscsajszi, majd meglátod, milyen jó játszópajtik lesznek!
Amit még szoktak javasolni, próbáljátok meg kijátszani az új szitut valami szerepjáték féleségben, babákkal vagy valami, az segit neki a feldolgozásban. Mégegy ami nekem bejött, bár tudom nincs sok segitséged, de ha apuka otthon van passzoljátopk le a picit akár csak fél órára és legyetek ÚJRA kettesben egy kicsit.

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Sziasztok!

Jöttem közölni az örömhírt, hogy itthon vagyunk...

De olvasom, mi történt Marekékkal... most azt hiszem nincs többre erőm... :cry: :cry:

MAREK, gyere bármikor!!! Kiemeljük amit neked írunk!

Apró cseprő gondjainkkal és kérdéseinkkel később jövök...

Jutta
jutta

Rita
szóval Vivi is azért nyomja kicsit ,hát nem eccerű történet,nem véletlenül féltem én

Hajni
sokszor Maja is mondja hogy sír a pici baba adjak neki enni 95 %ban szereti a maradék ötbe meg nem tudja mit csinál,mint akinek elmennek otthonról. :? Mondjuk nálunk tutira az is közre játszik,hogy soha senki nem vigyázott rá rajtam meg az apján kivül,azt felfogta még ha sokszor nem is tetszik neki,hogy anyán osztozni kell,de apán nem akar smmiképp.Bibi is próbál elaludni csak amikor este 11kor a fülébe hisztiznek,khm én se tudnák.
Sajnos úgy néz ki tőlem már tart Maja és kezd az apjától is,szóval komolyan veszi a fenyegetést,most se akart aludni,átvittem a szobályába erre neki áll játszani,mondtam neki,hogy majd most pihizzünk egyet okés,átjött,elkezdet verekedni csapkodni,beígértema fenékverést,annál inkább kapott 3 közepest a seggére és elfeküdt úgy látszik ez kell neki :-( hát nem vagyok boldog

Ciripke
köszi neked is,szóval nálatok is.nekem felhíta rá a figyelmem a védőnő,hogy ilyen lesz Maja ,de nem gondoltam volna hogy ennyire hisz úgy éreztem fellett készítve.Maja napközbe közremüködő segít meg minden,ha elindul a vezérhangya akkor jön a verekedés.Bújni ő akar ha beborul az agya akkor meg parancsolgat ne ide tegyem a babát hanem a másik vállamra meg ilyenek.Maga a hangzavar engem is csak este 11kor irritál amaikor alig tudom nyitva tartani a szemem,egyébént kigondoltam,hogy azért csinálja ezt ,mert az apjával akar lenni.Rá egyébként rohadtul mérges vagyyok ugyanis ennél nagyobb kakikba nem hagyhatott volna.Egyrészt nem így volt megbeszélve hoogy már az első héten dolgozik,de ha már dolgozik is mindennap 7-8ig ???én meg itthon a két gyerekkel,egy újszülöttel meg a hisztis két évessel.
Tél? Maja ma délelött kijelentette polárbéléses kabátba hogy fázik kint,így utána télikabátba,sapkába vitte ki :-) a picit is seccperc alatt felöltöztetetm :-9 mindjárt mutatok rucis képet :-) úgy bírom ebbe a hacukába. :D
Egyébként ő is szoptatja meg méri Kekket :-)
Apa minden nap fürdetésre ha haza ér :evil:
Vendég

szia Jutta
minden oké?

Kép
Vendég

An°°di: köszi a csatolást, hasznos volt

KépKép
domidina

Gabcii:
no nem küldesz pü-t?

Andi:
gratula a 3 kg-hoz, ügyesek vagytok. :wink:

Timi:
nagyon cuki Bibi a ruciban. :)

Én ma már nem jövök, megyünk Marcival cirkuszba.
Hogy az ember mire nem képes a gyerekéért. Gyűlölöm a cirkuszt.
És 2 órás lesz. áááááá. :? :? :roll: :oops: :oops: :evil:
:arrow:

Kép
Kép
h@jni

Hajni! nem semmi, én nem vállaltam még be! nem tudom gyerekként mi tetszett benne?

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Nem fogjátok elhinni! :lol: Mutatok képeket Jankáról! :wink:
Kép Kép Kép Kép
Az első kép még a kórházban készült, a többi itthon!

Kép
ermoni

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?