Sziasztok!
Megint vagyok, megint fáziskéséssel, hosszas visszaolvasás után!
Nem tudom melyikőtök írta, hogy azon gondolkodi, hogy a babának mikre lesz szüksége, miből, hány db-ra, ha otthon lesztek, ill. a kórházban, de ez engem is annyira foglalkoztatott az elmúlt napokban, hogy már éjszaka sem tudtam aludni, mert ezen agyaltam. És lám, tényleg mire jó az internet (kiegészítve a ti, második babát várók tanácsaival) találtam is egy egész jó kis listát, itt a babaneten.
http://www.babanet.hu/hol-mi/kelengye.php
Babaruha méreteket tekintve nekem is mindenki azt mondja, hogy 56-os-ból csak módjával, pár darabot, inkább nagyobbat (62-től). Nem baj, ha eleinte kicsit nagyobb...
Vasárnap nálunk Szolnokon lesz egy bababörze, nem tudom milyen lesz, de azért elnézünk, hátha találunk valami használhatót.
Nálunk még nagy projekt lesz kiválasztani a kiskádat, mert a szabvány panel fürdőszobával rendelkezünk (jobbra f.szoba szekrény, balra mosógép, szemben nagykád), így nagyon kicsi a helyünk, állványos kiskádra nincs is mód. A szobában nem szeretnék fürdetni, mert a f.szoba nálunk a legmelegebb. Így egyelőre még agyalunk, h mi legyen.
A Baba-féle történeten teljesen paff lettem. A közepétől már - megmondom őszintén - sírtam. Annyira valószínűtlen, rossz álomnak tűnik az egész, mintha az ember valami szörnyű filmben nézné azt, hogy szegény nemcsak hogy lelkileg, de fizikailag is mennyire megszenvedett.
Én is csak azt tudom mondani,hogy: Fel a fejjel Baba, ez mostmár csak jobb lesz!!!! Örülök, hogy a férjed így melletted volt!
Boo: nekünk is van egy 12. éves husky kutyusunk, aki szerintem már nem éli túl a telet. Olyan, mint valami nagyon öreg néni, tök le van lassulva, imbolyog, sovány, de azért most még tartja magát. Nagyon féltem a téltől!!! Átérzem a bánatodat, egy másik kutyus idővel tényleg gyógyír lehet a lelki sebedre talán....
Alkohol: asszem a bort nekem is ajánlgatta az orvos (persze mértékkel)! Nem lehet már ezen eligazodni...
Tegnap beszéltük a kolléganőmmel (ő is kismama), hogy venni kellene valami matracvédő huzatot az ágyra, ha esetleg éjszaka menne el a magzatvíz, mert neki az első babánál minden egyszerre elzúdult:)) és totál össze is kent mindent, mármint az egész ágyat!:) Ötlet??
Na lelövöm magam, mert már így is sok voltam!:)