Halihó!
Vera!
Nagyon édes a kisfiatok! És milyen helyes kis füle van!
Azért lehet látni jól az arcát, aranyos mikor ásít egy nagyot!
Már én is úgy várom a köv. 4D-t, még majdnem egy hónapot ki kell addig bírnom.
Mezsó!
Mi a helyzet???? UHU????
Sütikről ne beszéljetek....
Most elég jól meg tudom állni az édességet, de ha pl. anyukámnál meglátom a kedvenc sütim, akkor azért néha elcsábulok....
De egyébként nem kívánom, a csokit se.
A lányommal édesség hegyeket meg tudtam volna enni, most valahogy nem igazán. MOst a rendes, jó kaja a nyerő.
Ma milánóit ebédeltünk, hmmmm......finom volt.
Nem tudom majd jövő héten mit szól a védőnő, ha ráállok a mérlegre.....
Olyan álmosító idő van ma, semmihez nincs kedvem. Tanulnom is kellett volna még, mert nem igazán konyítok a témához, de inkább mást csináltam.... kezdek olyan lenni, mint a lusta általános iskolás.
Vagy mint a szerelmes tinédzser, akit nem érdekel a tanulás, csak a szerelem....hát most engem is csak az érdekel, az én kis szerelmem a pocakomban
Pedig még egy-két vizsgán át kell esnem a szülésig!!!
Carpediem!
Nagyon helyes pocid volt már 19 hetesen is! Gondolom most már még nagyobb lett?! Aranyos a kisfiad. Várja a kistesót?
Mostanában újfajta rugdosást produkál a leányzónk, olyan érzés, mintha a gátamon ugrálna, meg így lefele rugdosna. Ti is éreztek ilyet? Meg mintha a köldökzsinórt rángatná.
Most már határozottan érzem, hogy mikor milyen irányban helyezkedik el. Általában lábbal lefele, vagy keresztben.
Egyébként rendkívül erőseket tud rúgni, nem tudom mi lenne akkor, ha hátsófali lenne a lepény? szétrúgná a hasamat
Biztos hogy nálunk is volt nagy súlygyarapodás, mert érezni, hogy egyre nagyobb területet foglal el a hasamban.
Néróval ki lehet vágni képet? Na, ezt meg is próbálom! Köszi a tanácsot Meri!
Csujzi!
Meg tudod mondani, hogy mikor lesz Sopronban ez a szülőszoba látogatás dolog? Mert akkor én is elmennék.
Szülésznőkről van valami infód? Mert hallottam, hogy sokan fogadják meg valamelyik helyi szülésznőt Sopronban, bár azt mondják, hogy mindegyik nagyon rendes. Te tudsz erről valamit?
Most megyek, mert megyünk fodrászhoz a nagyobbacskával:-) Lesz egy kis frizura igazítás Vikinek, mert már olyan a haja, mint egy nagy lobonc. Na meg az enyémet is le kell vágatnom, mert úgy nő mostanában, mint a kender. Jók ezek a hormonok:-)
További szép napot!
Kata