Hali Csajok!
Beu, nem véletlenûl ittam ám a narancslét
, de meg is lett a csajszinál a várt hatás
.Jaigen, hozzák nekem kegyelmesék az ebédet
. Nos azért takarírgattam is, ami azért könnyebb és gyorsabb, ha nem segít egy kétéves
. Film nekem nagyon tetszett, annak ellenére, hogy nem szeretem a második bõrt lehúzó sztorikat. És még logikus is volt, így, már várom a 3. részt
. Kakis pelus cseréjének szépségére majd visszatérünk, ha ti is áttértek a mindenevõ üzemmódba
, hidd el azt nem sírja vissza az ember
. És beváltottad a széttépõs igéretedet a mosógép elindítóján?
Képek nagyon szupik
. Nálam a cserkóra semmi panasz nem érkezett
Momo, ti szegény hordárok... mi manócsaink is szeretik körbenézni a kéglit. Szerintem Zsófi már tudja, hogy jön a 6:20 as panoráma körutazás papuval vagy mamival, így napközben szerencsére nem igényli. Látnod kéne ahogy "üldögél", mint vmi trónon, és nézeget, na majd lekapom egyszer
. Vitamininjekció? csak nem b12?
Heni, a 3. gyerkõcre is érdemes idõt szánni
, biztos jól fel fogtok töltõdni mindketten. Különben én is nagyon be vagyok sózva, mi 20.ától megyünk - igaz 4esben - Alsópáhokra. Képek nagyon jók!
Pálma, meglestem a leirást, szuper, és hatalmas gratula!!! Ahogy Beu is irta, nem semmi a + 16 - én a +3tól kiakadtam
Zsuzsi, dehogy vagytok selejtesek! Tali ügyben, mit takar nálatok a délután?
Norka, ilyen melegben a lényeg, hogy víz mellé,jó pihizést!
Én mindkét manónál ettem/eszem amit megkívánok, elõszõr keveset, és várom a hatást
. Danóval 3 hónapos korában ettem a csilisbabot, de semmi extra hatása nem volt a srácra
. Biztos valami baj van velem, de nem kívánom a dinnyét
. Viszont a banános eper turmix, jó hidegen... NYAMMM
Nekünk 2 LG klímánk van, a hálóban és a gyerekszobában. A manóknál általában 2x van bekapcsolva kb 1/2 órára, a du és az esti alvás elõtt. Nálunk meg megy ahogy akar, 23 fokra van állítva mindkettõ, nálunk csak a fürdõben van meleg
. Nagyon jó halk, az összehasonlítgatásnál érdemes nézni a decibeleket is, mert nem lineárisan nõ a zaj.
Maci 2, gondold el, ha 5 pelust viszel, akkor 5x kakilt volna
. Különben nekem is mindkét manó hasonalvós
. Mozi tetszett
Manó 2, kaki ügyben nem vagyok tapasztalt... tejcsi: autós cumisüvegmelegítõ? Légzésfigyelõs riasztás
, 20mptõl azért nem lilul be, és baja sem lesz ettõl a két alkalomtól!
Orsoly, jaj de jó neked
! Cici mitõl vérzik? Csak nem a fogas manótól?
Na megyek, hibákért bocsi, nagyrészt balkezes voltam, pussz
Zsófi dagadtra alukált fejjel