Sziasztok!
Emese, csatlakozom az előttem szólókhoz!Mindent jól csináltál!Én is elmondtam a csajoknak, bár Ők már nagyok.Próbáltam nem nagy feneket keríteni a dolognak,annyit mondtam, hogy nem él, és másnap reggel vissza kell mennem a dokihoz.Amikor délután hazaértünk, akkor mondtam, hogy kiszedték.
Tegnap valamit mondtam a Vivinek, hogy na, meg vagyok én áldva a két lányommal, erre mondta, hogy én tehetek róla, hogy lányok lettek.Mondtam, hogy arról kizárólag az apuka ivarsejtjei tehetnek, de azt mondta, hogy ez nem így van, mert én számoltam ki Őket.
A lelkére kötöttem, hogy ezt a biológiatanárral ne közölje, ha egy mód van rá...
Szerintem a gyerekeim többet tudnak bébigyártásból, mint sok felnőtt...
De nem bánom, előbb-utóbb szükségük lesz rá.
Eszti, ne okold Magad, nem Te tehetsz róla, hidd el!
Tényleg lazítanod kellene kicsit, meg nem ártana a pszichológus.Az ember mindig azt hiszi, hogy ezt magának kell megoldani, de azért kell a segítség hozzá.Ez néha akkora trauma, amit nem sikerül egyedül feldolgozni.
Egyébként jó helyre jöttél ám, mi előbb--utóbb mindenkit kiráncigálunk a depresszióból!
Nagyon aranyosak itt a lányok, meglátod, Rád is jó hatással leszünk!
Csak nyugodtan írd le a gondolataidat.
Dreika, sokat gondoltunk Rád, örülök, hogy jól vagy.
Monti, ide is jöhet majd Vuk!
Azért a folyadékpótlásra figyelj!Én is csak hideg dolgokat tudtam inni, az jó volt.
Lina, tényleg érdekes a görbe.Bár az enyém sem különb a múltkori.
A mostani meg említésre sem érdemes, lh teszt nem mutat semmit a 12. napon sem.
A suli borzaszó volt, asszem többet nem megyek.