Sziasztok!
Egy másik topicban olvastam, hogy:
Chrissy Martin babája tegnap este megszületett, 3000gr és mindketten jól vannak!!!!!
jól érezte, hogy hamarosan szülni fog
ha jól számolom, mióta Tontica megnyitotta ezt a topicot, Martin a harmadik baba, aki már megszületett
1., Bálint ( Edina, Szekeres )
2.-3. Anna és Alex ( Tontica )
4., Martin ( Chrissy )
és nemsokára mi jövünk...el sem hiszem
Lányok!
VAN REMÉNY, higyjétek el, hiisz ahogy Babicskó is írta, tavaly ilyenkor még itt keseregtünk közvetlenül a vetélés után, most pedig van már négy szép babánk, és néhány Pocaklakónk!!!
a Ti időtök is eljön nemsokára, ebben teljesen biztos vagyok!
Nekem tavaly okt. 21-én volt a második vetélésem, még ma is úgy gondolok arra a napra, mintha tegnap lett volna
akkor azt kívántam, bárcsak jövő ilyenkor babázhatnék...ez majdnem így lett, ma töltjük a 28. hetet
Chrissy drága!
Sok szeretettel GRATULÁLOK Nektek, és osztozom Veletek ebben a nagy boldogságban
Vera!
Köszönöm
Nálatok megvan a Picifiú neve?
Babicskó!
Nagyon szorítok, hogy jó legyen az eredmény, így kell lennie!!
minden rendben lesz, érzem
Olgo!
Köszönöm szépen, én is gratulálok Neked a kis Henihez!!
Ne hibáztasd Magad, Te nem tehettél a vetélésről...valami biztos nem volt rendben
az első vetélésem nekem is 11 hetesen volt, és az idő távlatából már azt gondolom én is, hogy jobb volt ilyen korán, mintha később történik a tragédia, bár annak idején legszívesebben megfojtottam volna azt, aki ilyennel próbált vigasztalni
én nagyon szorítok Neked, hogy legközelebb minden rendben legyen
Zsibima!
Igen, a megérzések...hát ezzel nem lehet vitatkozni...
ha esetleg műszeres befejezés kell Nálad is, szerintem Neked sem kell három hónapnál többet várnod, én olyat is hallottam, hogy valaki mindjárt az első ciklusban teherbe esett, és egészséges babája született...
én az első vetélés után kivártam becsülettel a 6 hónapot, mégis újra megtörtént
a második után 5 hónap szünet volt, de inkább csak azért, mert lelkileg kellett rendbe jönnöm, testileg hamar felépültem
szép napot Nektek!