Új privát üzeneted érkezett!

Hűűűű Viki!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Ez aztán a pocó. :lol: :lol: De muris.Nagyon jól néz ki.:) Náalm ennyire extrém még nem volt.

A kutyu is édes.:)
Vendég
 


lego: dehogy baj!!! Legalább dicsekszem az én ééédes férjecskémmel! :lol: :lol: :roll:

Sleepin.hát én sem nagyon tudok semmit. De úgy vagyok vele hogy majd decemberben aggódom. :P Tök édes apocid. Nekem is pont ilyen szokott lenni mikor "kifelé" igyekszik hasfalon keresztül. _Ugyanilyen az én buckám is. :P

Kép
móni86
 
 


Móni
Magaddal is dicsekedhetsz. :wink:

Rájöttem...(nagyon nehéz volt :lol: ) azért látszik nálatok a bucka mert szép vékonykák vagytok. :D :D Nálam ha a baba csak egyik oldalon van marad még zsírpárnácska az ellen oldalon. :lol:
Vendég
 

 
 

Áh én megőrülnék, ha nem vásárolnék babarucit, nem készíteném a szobáját, nem irkálnám a hiány listát... Főleg hogy volt aki behülyítette az uram, hogy ráé akkor megvenni mindent, ha én bent vagyok a koriba... NA PERSZE! Majd rábízom másra... főleg egy pasira... :)
Meg had élvezkedjek már ezekben a boldog hónapokban...

Amúgy én 56-62-68as cuccokat vásárolok, illetve 0-3-6 hónapos korig... Amúgy Viki, a számozás nem 56nál kezdődik, de kisebbekbe nem igazán ruházok be. :) ha ennél kisebbre lesz szükség, na akkor van gáz, akkor viszont tényleg megy más érte...
Javaslom a kelengye listákat, ha nem is teljes egészében, de a körvonalak legalább meglesznek!
Egyéb iránt én úgy is számolom a rucikat, hogy nem szeretnék naponta mosni, mert hát ugye benne lesz a pakliba, hogy át kell öltöztetni egy nap többször... (hisz ő még nem fog vigyázni a ruhájára :) ) Ja és mint említettem 56-62-68 környékén vásárolok, és mindig valami occót, így nem lesz gáz, ha egy két darabot nem veszünk fel. Ilyen olcsó cuccokat auchan, cora leérazásokon veszek. Pl plüsrugi 800 forintért... :) Persze ez a vásárlás azoknak jó, akik amúgy is szeretnek vásárolni... :) Én nem szeretném a karácsonyi tülekedésre halasztani, plussz így havi pár ezer forintocska nem olyan megviselő.

Kép
Kép
Kép
konkri
 
 


Sleepin
:) :) :) :) :) :) :) :)
Már én is probáltam telóval elkapni,mikor kidudorodik a pocim,de mintha csak látná mit is akarok,el is húzódik :) A kis szégyenlős! :) Nagyon szép a kutyusotok is!Még szerencse,hogy csak a doboz,nem a kocsi kell neki :)

mazsolasyl
 
 


Hahó!

Baba! Nagyon ügyes voltál! Minden rendben lesz a következő bébivel, ez statisztika! És csak arra gondolj, hogy a szülés ennyire nem fog fájni, most már képben vagy.

Légzésfigyelő: nekünk volt (eladtam, de kapunk kölcsön) és kétszer bejelzett úgy, hogy biza rajta volt Botos, felvettem és ráztam mint állat és akkor vett nagy levegőt. Úgyhogy én figyelő párti vagyok. Tény, hogy sok téves volt mert lemászott róla, de most olyat kapunk hogy 3 lapos , arról már nem bir lemászni.

Kelengye: A SOTEII-n csak annyit kellv inni amiben hazaviszed, amúgy kórházit kapnak (teljesen okésak, nem ezer éves rongyok, egész csinik benne). Pelus napi 5 db jár, pár db jó ha van nálad hátha a babád fosimanó lesz. Napi 1 textilpelust adnak, ez végül is elég. Seggtörlő jó ha van, de elvileg mindenhol kapsz reklámanyagos kezdőcsomagot és abban van ez is -az is.

Mi úgy oldottuk meg, hogy amig vki fürdött addig a többiek vigyáztak a babára. Ezért is jó ha nem vagy egyedül a szobában.

Méretek: sztem 56-osból 4 garnitúra elég mert a bébi nem izzad (már ha nem öltözteteted túl) , tehát nem kell minden nap cserélned. Aztán meg nő mint a gomba (bár az én fiam állati lassan nőtt 10 hós koráig, aztóa indult be) és van aki havonta új méretet kell ráadjon. Eleinte nem kell sok ruha sztem, amikortól elkezded a hozzátáplálást meg elkezd kúszni-mászni, onnan izgisebb. Ha netán az 56-os baromi nagy lenne rá akkor apa még mindig ráér elrohanni 52-es készletért, 1 napot kibir a nagyobb cuccban.

Koraszülés: igaz, hogy kis hazánkban elég sok van, de azért az nem olyan egyszerű, ne parázzatok. Majd meglátjátok, hogy a 40. héten mint a Messiást fogjátok várni, hogy elinduljon már a bébitek kifelé, az meg majd nem akar :D .

Nekem is van, hogy keményedik a pocak, most 3x1 MagneB6-ot szedek rá. No-spa sztem jó, de csak akkor ha pár percnél tovább tart a keményedés v. ha átvált görcsbe. De akkor hivd fel a dokidat, Móni! A méh óránként mittomén mennyit mozog meg nő folyamatosan, egy gigamega izom az egész. Pár mp-es v. 1-2 perces keményedés sztem normális, bár én is utálom.

Norma

Kép
Kép
normajeane
 
 


Köszi Lego! :lol:

Norma.Most olvastam hogy a 25-28.héttől óránként 1-3 keményedés normális. De ha sokáig nem érzed pl ha mozogsz akkor utána ez több is lehet. És ha a méhszáj zárt és nem volt korábban koraszülés vagy vetélés akkor ez nem jelent bajt. Akkor javasolják a gyógyszert meg a ppihit ha már kezd nyílni a méhszáj. Hát én még 3000-es vagyok!!! -kopp-kopp-kopp- :) És eddíg még nem is görcsölt és alig pár mpes. Néha ha hosszabb akkor fáj egy picit, de ennyi. Azt hiszem nem fogok No-spat szedni. Inkább pihizek sokat.

Kép
móni86
 
 


Hali!

denni: nagyon félek a koraszüléstől, mert nálam semmi előjele nem volt :shock: A vizsgálatik eredmények meg minden egy teljesen normális terhességre utaltak, nem voltak keményedéseim sem...aztán egyik éjjel arra keltem,hogy elfojt a magzatvíz.
Ez a 36/37.héten történt. A doki sem tudta megmondani, hogy mi történt? Kérdezte,hogy nem kaptam-e fertőzést?
A mostani dokinak is ez volt a tippje, de mondtam,hogy semmi jelét nem tapasztaltam :roll: Erre azt mondta,hogy nem tudják bizonyítani. Egy másik doki meg azt mondta,hogy nemtudják mitől vannak a koraszülések, csak találgatnak.
100 szónak is egy a vége, félek! Remélem a jövő hétre kapok időpontot a nőgyogyimtól és akkor vetetek mintát, attól függetlenül,hogy semmi víszketés vagy folyás nincs, de írták a többiek, hogy ez nem jelent semmit.
Vendég
 


tiszta depi vagyok, most csak úgy elkezdtem bögni....Baba most jön ki rajtam..........
meg nekem s alacsony volt az afp és magas bhcg mégha nem is annyira és nem értem........na mindegy...........csak nem értem, hogyhogy nem látták uhun???

meg eddig dolgoztam, fáradt vagyok.........

holnap 28. hét, 7. hónap és 3. trimeszter :shock:
Vendég
 


Blongyi: tök igazad van, amikor azt írtad, hogy sokszor jobb, megnyugtatóbb itt veletek megosztani mindent, nekem már akkor is segítettetek, amikor csak olvastalak benneteket!!!

Móni: szép a pocód, tényleg jó vékony vagy (most irigykedem :) ) és én is megnéztem az esküvői képeket, nagyon szép voltál!!!!

Sleepin: nagyoooooon jó ez a pocis kép, hát annyira aranyos, eddig tök szar napom volt és ez annyira tetszett, tisztára felvidítottál!!!! :D :D

KépKép
lorcsi
 
 


[quote="lafead"]t írta:lafeadiszta depi vagyok, most csak úgy elkezdtem bögni....Baba most jön ki rajtam..........
meg nekem s alacsony volt az afp és magas bhcg mégha nem is annyira és nem értem........na mindegy...........csak nem értem, hogyhogy nem látták uhun???

meg eddig dolgoztam, fáradt vagyok.........

holnap 28. hét, 7. hónap és 3. trimeszter :shock:


Lafi, ne legyél depis! :( Nem is tudom, hogy ha nekem ennyit kéne dolgoznom, hogy bírnám.....meddig dolgozol még??
Babára én is rengeteget gondolok, annyit jár rajta az agyam....
:cry: Én is pont erre gondoltam, hogy uh-on semmit nem láttak??

KépKép
lorcsi
 
 


Sziasztok!
Gondoltam én is csatlakozom hozzátok! Olvasgatlak titeket egy ideje, mivel én is januárban fogok szülni, ha minden jól megy. Bár a dátum jan. 29., úgyhogy éppen-éppen beférek. :)
Normejeane!
Tőled szeretném kérdezni, h a fiadnak hogy adagolod a kistesó érkezését? Mármint látsz-e vmi értelmet a tekintetében, ha arról beszélsz neki, h a pocakodban baba van? Mert nekem is van egy fiam, aki 14 hónapos, és én semmi értelmet nem látok benne. Szerinted az ilyen kicsik fogják, h mit mondunk nekik? Vagy mindegy az egész, és majd úgyis megtapasztalják élőben, h mi az a kistesó? Ágoston már találkozott a múltkor a barátnőm 4 hetes babájával és borzasztóan odavolt érte, de résen kellett lenni, h agyon ne símogassa! :D Szóval van bennem egy kis aggodalom emiatt.
Bocs, h hosszú lettem így bemutatkozásul!
Viki[/url]
Vendég
 


próba
Vendég
 


No, akkor mehetek alukálni, sikerült vonalzókat telepítenem!
Vendég
 


Sziasztok!

Nem tűntem ám el:) Olvasni szoktalak Titeket, csak írni nem volt nagyon időm. Melóhelyen kicsit furcsán alakultak a dolgok és ha lehet most több munka hárul rám mint terhességem előtt. Lassan szerintem eljövök táppénzre,mert nem túl normális, hogy a kollégám csak fogja magát reggel, betelefonál, hogy ő ma nem tud jönni és kész. Ezt most már nem először tette meg és kicsit kezd elegem lenni. Azt hiszem le kéne venni rólam lassan a terhet, nem pedig még többet rámpakolni. Attól, hogy nem siránkozom bent, hogy ez fáj, az fáj,meg jajj de fáradt vagyok még nem azt jelenti, hogy 150%-on kell dogoznom. Kiderült ráadásul, hogy a főnöknőm is terhes. Most jár a 11-ik hétben és már most totál kivan. Nincs hányingere meg semmi baja, csak éppen mindentől sokkal ingerültebb és ha minden igaz ő is addig melózik majd mint én, úgy év végéig. Na de ennyit a durrogásról......nézzük a jó dolgokat.

Lassan elkészül a gyerekszoba. Talán még 2hét és végzünk vele:)

Ma voltuk 4D-s uh-on:)
Egy picit nagyobbak vagyunk a korunknál:
BPD 6,17cm
HC 22,93
AC 21,52
FL 4,59
826gramm

Azt mondták, hogy biztos vagy 3500grammos lesz a babánk.
Hát itt van ő:
Kép



Sleepin: édes a pocis képed:)))

Pocak keményedés: nekem néha van olyan, hogy a hasam alja mintha görcsbe rándulna, de csak pár másodperce, majd elmúlik. Ez úgy napi 2-3x fordul elő.


Na most egyelőre ennyi, aztán remélem, hogy most már több időm lesz.

Jó éjt Mindenkinek!

bingii
 
 


Baba!

Ha még esetleg olvasol! Szívemből kívánom, hogy minél hamarabb legyetek túl ezen a szörnyűségen. Igazából nem is találok szavakat amik kifejezhetnék az együttérzést, a bánatot, a döbbenetet, a tehetetlenséget, hogy segíteni tudjak. Kívánom, hogy mielőbb túllegyetek ezen a tragédián!!!! Pároddal most nagyon figyeljetek egymásra és szeressétek egymást, úgy talán könnyebb lesz!

bingii
 
 


Jó reggelt mindenkinek!

Bingii
De jó,hogy előkerültél! :) Nagyon aranyos a babaád! :)

Üdvi Rétes!
Erről jut eszembe!imádom a túrós rétest! :lol: Kéne már valamikor csinálni! :lol:

mazsolasyl
 
 


Jó reggelt!

Bingii baba nagyon édi! Ja és Bingii: BOLDOG NÉVNAPOT!!!!!!!!

Tegnap vacsorára megettem a régóta áhított cukorba mártogatott citromot... kettőt is... :oops: A számról lemarta a csúszós hámot, ezért most a felső ajkam feletti rész jól tapad a fogsoromhoz... :) hát érdekes érzés... :)
Tényleg ti voltatok már fogdokinál? (mert ugye oda is kell menni)
A védőnővel a teli a t@köm! Hát megtalált megint, hogy jönne... mondtam, hogy nem leszek otthon, majd megyek én hozzá... Ami idegesít, hogy én össz-vissz csütörtökön 1-2ig mehetek hozzá... ez a rendelési idő... Egy kis buzgó tini... Ami betette nálam a kiskaput, hogy mikor szükségem lett volna rá fel se vette a telefont és vissza se hívott. A hugom anyósa védőnő, ő segíetett. Ja és ilyenekkel jön, hogy ne használjak krémet, izzadásgátlót...
Mindig bejelentkezik, hogy jön ekkor-akkor és jól késik, én meg jönnék munkába... de nem baj...

Na szép napot csajok!

Kép
Kép
Kép
konkri
 
 


Hi!

Köszi a dícséreteket! Ma is volt reggel, de nem tudtam lefotozni... Majd még próbálkozom... Elég sűrűn műveli. Lorcsi, örülök, hogy felvidítottalak vele! :)

Köszönöm a ruhás tippeket. Igen, azt tudtam, hogy nem 56ostól megy a számozás, de én sem szándékozom kisebbet venni. Anyósom nekem is előállt a ráér vásárolni, ha a kórházban leszel szöveggel, de nekem égnek állt a hajam tőle... Nem bízom senkire!!! Tegnap elugrottunk Kikába, vettem kismama/szptatós párnát meg 3 db rövidujjú rugit + 1 db plüssrugit. Nagyon édesek. Ezek az első kisruhák... Jó volt megvenni! Nagyon jó!!! :D

Bingii :) Örülök, hogy jelentkeztél. Menj táppénzre! Ne hagyd, hogy szórakozzank Veled! A Szonja pedig egyszerűen gyönyörű!

Lafikám! Hajdú dr.nő, én csak ennyit mondok!!! (Mellesleg Baba mondta, hogy meszesedét láttak Hanna szívében, illetve már nem fejlődött annyira, mint kellett volna. A Te Hunorod szépen fejlődik és nő, úgyhogy légyszíves nyugi... Az én b-hcg-mnél senkinek sem volt magasabb, úgyhogy...

Légzésfigyelő eldöntve! Veszünk! Norma meggyőzött! :)

Üdv. Rétes! Nekem meggyes rétes jutott eszembe, imádom! :roll: :oops: Jó pocakosodást Neked is!

Na fogalmam sincs, mit akartam még...

Kép
Kép
sleepin
 
 


Jajj!!! LAFI!!! GRATULA A 3. TRIMESZTERHEZ!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Kép
Kép
sleepin
 
 


Lafi ne legyél most para! Bár sztem mindenki parázik olykor-olykor... De bízz Hunorban is!

Viki, én vasárnap vettem a kikában plüsrugit, akkor 990 volt.
Hát ja Viki, el tudom képzelni, hogy mit szólnál hozzá te is, ha haza jönnél a koriból és nézegetnéd, hogy milyen cuccokat vásároltak be nektek... :) aztán azon gondolkodnál mérgedben, hogy két szpotatás közt, gát metszéssel hova is rohanj el megvenni azt amit Te szeretnél... :) Én legalábbis az uram vásárlási technikájában nem bízok... ő megveszi ami kell, az árat nem is figyeli, csak legyen kipipálva a listán... Ha pedig együtt vásárolunk, akkor én saccolok, hogy mennyiért is pakoltunk a kocsiba, majd mikor fizetek, akkor lesek és otthon veszem észre, hogy ő még bepakolt 1000 forintos elemeket, zseblámpát, alsónacit... :)

Nekem olyan izé a bal oldalam... nem igazi fájdalom, olyan tompa... nemjó :(

Kép
Kép
Kép
konkri
 
 


Viki, Konkri aranyosak vagytok. Igazán nem tudom, mi a bajom...most is rámjött a sírás.......meg olyan elegem van stílus kapott el, lejhet, hogy front van vagy fáradt vagyok.....nem tudom. Lehet, hogy csak ezek miatt kezdtem el tegnap aggódni.............
Vendég
 


Lafi, tudom, hogy vigyáznod kell, de mi lenne ha ennél csokit!
Vagy valami más trükk... hmmm nem jut eszembe semmi. Nekem pl múlt héten volt rossz kedvem, aztán bejelentkeztem a 4d-s uh-ra és egyből vidám lettem...
Találj ki valamit - süti? Vagy kaparós sorsjegy???
De mindenkép sírd ki magad ez fontos!
Az meg tuti, hogy Hunornak semmi baja! Tényleg, hogy becézed? Huni?
Ja még tudom ajánlani, hgy veszz össze valakivel... (de előtte figyelmeztesd! én szoktam szólni az uramnak, majd addig csesztetem míg meg nemnyugszom) Vagy tegyél valami jót valakivel...

Kép
Kép
Kép
konkri
 
 


Hello Csajok!

nekünk volt egy nem túl rózsás éjszakánk... :( Apa és fia nekiálltak szalonnát sütni este, persze a Vini csak üresen ette a szalonnát, nem evett hozzá kenyeret. Szegény éjfél körül arra ébredt,hogy nagyon fáj a hasa, rettentően megijedt( mi is Apjával), reszketett..alig bírtuk nyugtatni. Már arra gondoltam,hogy vakbeles a gyerek, kiejtettem a számon ,hogy "kórház", erre még jobban rázendített és sírva mondta, hogy ő nem beteg. Azt hittem,hogy kifacsarodik a szívem, közben rámjött a nagydolog, mire ki tudtam jönni már csend volt. Apus simogatta a hasát és a hátát, közben elfogyott 3 babapiskóta, adtam neki Normaflore-t...hála az égnek úgy aludt utána,mint a tej. :roll:

Lafi! Tuti,hogy front is van...meg tényleg ne kezdj el aggódni, minden rendben van,még szerencse,hogy én ezeket az adatokat nem tudom, aszem.

Bingii: nagyon aranyos a babátok :D

Most dolgozgatok egy hangyányit :evil:
Vendég
 


Konkri, édes vagy!!!!!!!!!!Na ja, hát nemszabad, de most épp 2 db jó nagy kakaós csigát zabbantok befelé............teganp már össszevesztem apjukkal, szóval ez megvolt.
Tény, éjjel 3 órán át csak szenvedtem, nem aludtam. Tényleg front lesz, talán múlik majd a rosszkedv is!

Blongyi, szegény Vini!!!!Azért azon nem csodálkozom, hogy rosszul lett. Én ilyenkor epét hányok....De lényeg, hogy már nincs gond!!!
Vendég
 


Sziasztok!

Mivel nem működnek a telefonok és a programunk sem, van egy kis időm megint:))

Konkri, köszönöm szépen:)

Sleepin: majd el is fogok menni, csak ne lenne az az átok nagy lelkiismeretem.....

Lafi, pihengess és ha tudsz kapcsolódj ki. Nézzél vmi jó kis vígjátékot, hátha jobbkedvre derít:)

bingii
 
 


Lafi, akkor Te ezért vagy rossz kedvű... mert összevesztetek...

Hívd fel!

Kép
Kép
Kép
konkri
 
 


Vidításképpen küldök egy idióta képet az idióta kutyámról. Magyarázatként: Épp háton fekszik, én pedig felhúztam a száját, hogy még idiótább legyen!

Kép

A nyulunkról is van néhány igen idióta kép... De nem fárasztalak Titeket... :lol:

Kép
Kép
sleepin
 
 


Konkri, nem az összeveszés már azután volt, hogy tegnap pocsék hangulatom volt, na a pocsék hangulat csak fokozódott azóta........már a fejem is fáj.

Viki, jó a kép, Jimpykéről én is szoktam ilyeneket fotózni meg ilyen beállítást csinálni, hogy hátahúzom a pofiját, hogy látszódjon a vicsorija!!!!!!!!
Vendég
 


ez jó, ez tetszett... :D A mi eltűnt kutyusunk volt hasonló,mindig röhögött, aztán meg mi is.

Ma megyek házdokihoz, mert fogyóban van a lesz@rom tablettám, holnap a védőnőhöz, hétfőn a nőgyógyihoz :? Ha "szerencsém" lesz, akkor kapok a nőgyógyitól beutalót valamire, mondjuk UH-ra.

Lafi: hurrááá, Te már kezded a 3.trimesztert

Gyerekek! Ha a 3.tri-ben lázasak leszünk, akkor lehet valamit szedni?
Lehet,hogy hülye vagyok, és már régen túl kellett volna lépnem az előző szülésemen, de egyfolytában azt kutatom,hogy vajon miért indult be a szülés. Anno belázasodtam, és doki mondta, hogy vegyek be algopyrint...aszem azt nem lehet a utsó tri-ben :roll:
Vendég
 


Sziasztok Csajok!

Nem vagyok tőbunkó, de hol a manóban tudom elolvasni BAba történetét? hányadik oldal, vagy más topic?
mert mindenki szörnyülködik, én meg azt sem tudom, mi történt vele!!! és nagyon szeretném elolvasni!

Más: nagyon rám jár a rúd, valami extra szar pech szériát fogtam ki mostanában. Hétfőn el kellett altatni a kutyusunkat, aki 13 éve volt velem jóban-rosszban, vele nőttem fel, mellette lettem felnőtt. Sajnos egy hét alatt elvitték az epilepsziás rohamok, pedig előtte semmi baja sem volt!!! nem is lehetett felkészülni rá. Az utolsó napot, egyfoéytában görcsben töltötte, már nem bírt felállni. Az a kutya, akit előtte nem lehetett lelőni, olyan energikus volt. Most megint bőgés hegyek. Utálok otthon lenni, minden kietlen, üres, és a így egyikünk sem szeret hazajárni. A férjem megkérdezte, hogy szerintem azért ment e el a kutyus, hogy könnyebben tudjunk külön válni? na most erre mit mondjak? fogalmam sincs, csak azt tudom, hogy most már több fájdalmat nem tudok elviselni anélkül, hogy ne legyek alkoholista... :?

Sleepin
olyan édes a kutyutok, élvezzetek ki vele minden percet, én 3 millió 240ezer percet voltam a kutyussal, és így is nagyon kevésnek bizonyult. Nem jön többet inni, csóválni, nyüszizni, este jó éjt puszit adni, reggel buzerálni, hogy menjünk már anya kakilni. A parkban a séták elmaradnak, üres a kosara, ki fogja megenni a kutyafinomságokat, amik rá várnak..... :(
basszus gyerekek ez tragédia, iszonyúan fáj a hiánya
mindig rám tör a sírás, akkor szaldok a wc-be sírni

utálom ezt , mi a fenével érdemeltem ki ezt az egész cirkuszt, hogy darabokra esik szét az egész életem????
boo
 
 


Boo, szerdán lett feltéve, viki tette fel, az előző oldalon van....
Sajnálom a kutyádat, nekem Lilikét, a cicát kellett elaltatnunk, tudom, milyen érzés ez, ő 17 éves volt, hát szószerint vele nőttem fel, ott volt minden jeles alkalmon, 8-os és gimis ballagás, első fiúk (na jó, szexjelenetet nem látott, ahhoz még kislány vol, még ma is az), aztán vizsgák, egyetem, nyelvvizsgák, esküvő szóval minden...iszonyat érzés, egy családtag.
De tudom, jobb, hogy elment, apu maga altatta el.........egy ideig haragudtam apura, de azt mondta, hogy már nem láttam őt szenvedni, ő a szüleinkkel maradt, és higgyem el, jobb így, nem szenved.
Közhely, de jobb így, tényleg, rosszabb lett volna, ha látod szenvedni..........
Azért a férjed lehetett volna tapintatosabb is..........
Vendég
 


Boo!!! Rettenetesen sajnálom! Talán idővel próbáljatok meg új kutyust... Tudom, most még korai lenne, de hidd el segíteni fog! Gondolj arra, hogy mostmár nem szenved! Sajnos nekem szökött meg 2 kutyám, imádtam Őket, akkor még szerencsére nem tudtam felfogni. Aztán a mostani 2 is meglépett egszer és tanulva az előzőből azt hittem soem látom Őket újra. Megláttam a lábnymukat a földön és ültem és bőgtem és simogattam lábnyomukat. Majd visszajöttek, igaz eléggé sérülten...

Baba történetét én tettem fel, katt rá: Hannára már az angyalok vigyáznak (előző oldal)

Kép
Kép
sleepin
 
 


Hahó!

Rétes: üdv közöttünk!! igen, én 3 hete mondogattam neki először, hogy ez a gombóc azért nőtt ide mert benne nődögél a tesó aki ám nem marad odabenn, januárban ki fog jönni. Amikor 1 hét múlva rákérdeztem, hogy Botos, hol van a tesó? Odajött, felhúzta a pólóm és rámutatott a gombócra. Úgyhogy totál felfogta, hogy odabenn van. Az más kérdés, hogy tudja-e mi az a tesó? Mutogatom majd neki a játszón ha vannak testvérek, sztem fel fogja fogni, hogy az az, hogy ketten lesznek.
azt már eldöntöttem, hogy soha nem fogom báty-nak és öccsnek hívni őket, tehát nem hangsúlyozom, hogy az egyikük nagyobb, hanem megpróbálom mindig egyenlő felekként kezelni őket. Meg én úgy látom, hogy már most elég megértő, mert pl tegnap lementünk a játszóra és 1 óra után eléggé kivoltam, mivel folyton menni kell meg lépcsőzni meg várra mászni és mondtam neki , hogy most már menjünk haza mert elfáradtam és le kell pihenjek és csak 10 mp-et reklamált. Sztem mindent megértenek!! Meg azt már régebbóta mondom neki, hogy a pelenkázón ne rugdosson a lábával ha pipa, max csapkodjon meg orditson mert megrúgja a hasamat és az nekem sem jó meg a tesónak sem. 10-ből 8x tűrtőzteti magát!! Sztem ez jó arány, nem?
Te hogy tervezed az ágyakat? Én arra gondoltam első körben, hogy amig éjjel szopik a tesó addig nálunk lakik a hálóban, ha meg vége lesz az éjjeli evéseknek akkor beköltöztetetem a gyerekszobába.

Lafead: mi ez a depi?? az élet szép, az élet jó!! Hallgass vmi vidám zenét, pl a Dzsungel könyvét! Én arra mindig felvidulok :)

A kutya baromi tündéri!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Boo: az állatok is meghalnak egyszer és vigasztaljon, hogy a halál csak az élőknek fáj, neki jobb igy. Ha jól sejtem a férjed nem tépi magát, hogy visszaszerezzen! Most lehet nincsen igazam, de igy jobb, hogy nem szültél neki, járnál úgy mint én, hogy rád maradt volna minden. Semmi nincsen véletlen, ezt régóta tudom!

És ne feledd, hogy rossz után törvényszerűen a jó jön! Ezzel vigasztalom én is magam, hogy ugyan most magányos vagyok a házasságomban de vár rám még a boldogság, csak ki kell várnom. addig is van elég feladatom, szeretem a gyerekeimet meg a családomat meg tanulok , készülök a karácsonyra amit én nagyon szeretek, idén is SK ajándékok lesznek, karácsonyfa díszeket fűzök gyöngyből. az élet szép, az élet jó! Fel a fejjel!

Figyusszatok! az milyen, hogy Sárosi Medárd Péter? A Medárd nekem már Botinál is tök tetszett. A Pétert utálom de apját ezzel talán le tudom kenyerezni, mert ő nagyon Péter párti, viszont a Medárd nem jön be neki. Mondjuk szegény egy darabig nem tudja majd kimondani a nevét :).

Kép
Kép
normajeane
 
 


Még a légzésfigyelőhöz: Botos nem volt koraszülött, túlhordtam 5 nappal (ez tuti) és a szobájában nem volt meleg sosem és 10/10-es apgarja volt, nem volt légzésgondja sem soha. Az egyetlen faktor amit produkáltunk az a hason fekvés volt,mivel ő a mai napig kizárólag hason alszik és mindig is fel volt háborodva ha oldalt vagy háton próbáltam letenni. Amióta meg meg tud fordulni azóta megoldotta magának.
Az tény, hogy minden riasztásnál pont a frász jön az emberre, de inkább menjek be potyára 10x , mint 1x ne vegyem észre. És ami még döbbenetes, hogy akárhányszor beriasztott, azaz mint az atom visitott a kütyü , a gyerek nem ébredt rá fel igazán, szóval nem kezdett el riadtan sírni, hogy mi ez a zaj. Pedig gondolhatjátok mi hangja van ennek!

Kép
Kép
normajeane
 
 


Norma, tökéletes név!!!!!!!!!!!!
Vendég
 


Fú Norma, most felnyitottad a szemem én eddig azt hittem, hogy a Medárd lány név :lol: :lol: :lol: :lol:
Mindennap tanul valamit az ember...

Kép
Kép
Kép
konkri
 
 


Hát, azt mondtad, h úgy is megtudod, hogy mit szól hozzá... majd kiderül hogy ő Medárd vagy sem.
De hogy lehet becézni?

Kép
Kép
Kép
konkri
 
 


Sziasztok!

Lafi együttérzek veled. Nekem múlt héten voltak ilyen bőgésrohamaim. Deakkor általában kisírtam magam szegény páromnak és utána sokkal jobb volt. :roll:
Lorcsi, köszi szépen. Kíváncsi vagyok szülés után mennyire leszek "vékony". :P

Szia rétes! Ha az utolsó menszi napját nézzük én is jan 29re várok. Aztán majd kiderüllili baba eldönti mikor akar találkozni a lökött szüleivel. :P Azért remélem pont jókor jön, se nem előbb se nem később. én is parázok a koraszüléstől főleg hogy mióta terhes vagyok szinte végig van vmi fertőzésem. Mindíg is fogékonyabb voltam rá, most meg kétszeresen. most épp canesten Kombít használok. Kíváncsi vagyok tényleg elég e az a 3 tabletta ami bent van. :S Ja és ráadásul taknyos is vagyok.

Hű norma te aztán pozitív vagy...néha nekem is jól jönne. A Medárd szép név. Nálunk a férjemnek tetszett.

Bingii nagyon édes baba. Éső is milyen jól megmutatta magát. Bezzeg az én kis szégyenlős Lilim nem akarta.

Boo sajnálom a kutyust! Nekünk 1 hónapja pusztult el szegény, pedig még csak 1,5 éves volt. :cry: Nem tudjuk mi történt. De azóta férjem hozott egy másikat, nem bírja kutya nélkül. Most 3 hónapos németjuhász. Eszméletlen aranyos. Igaz mindent szétrág meg elcipel az udvaron, de nagyon helyes. :lol: :roll: :twisted:

Kép
móni86
 
 


Uhh Gyerekek! Mindjárt megfejelem a monitort :wink: Rohadt álmos vagyok, mindehhez 118/65-ös vérnyomás....ma megkérdezem a dokit, hogy miért jó nekem a 120 körüli vérnyomi? Vagy legalábbis a 120 alatti, mikor éppenhogy csak lézengek..
Jujj és van egy dolog amit nagyon szeretnék, de nem merek..alkoholmentes sört inni... :evil: Mi nem vagyunk egy nagy ivósok, nyáron a dögmelegben ha elcsattan 1-1 sör, meg az ünnepek alkalmával a Martini Asti (csak ezt bírom) pezsgő, oszt annyi.
Mióta terhes vagyok csorog a nyálam a vörösborért :oops: meg a sörért :oops:
Vendég
 


Blongyi én rendszeresen iszom bort, tokiaji aszút....ezt kifejezetten lehet, a sört nem tudom, ez nem érdekelt, mert nem szeretem, én a borra kérdeztem rá....
Vendég
 


Baba
Elolvastam Baba történetét, és totál ki vagyok borulva rajta. Az enyém ehhez képest sétagalopp, bár rögtön be is paráztam, mert ha egy héttel később jönnek rá, már nekem is meg kellett volna szülnöm a babát (igaz ő sokkal kisebb lett volna)
A fizikai fájdalom, amit Baba átélt nekem elviselhetetlen kokainos rémálomnak tűnik, hát a lelkire meg egyszerűen nem is tudok szavakat találni. Komolyan mondom ez borzalom.

Baba
Sírd ki magadból, nekem nagyon sokat segített! Remélem meggyógyul a tested és a lelked, igaz sok idő lesz (én lehet, hogy fél évnél többet várnék), mert véleményem szerint ez nagy trauma Neked, és az új babához teljesen egészséges, épp ember, mami kell! Én így utólag már kezdem pozitívan látni a történteket, és türelemmel kivárom az egy évet.
2009. január-tól jön az én időm :D

Nagyon sok egészséget kínánok Nektek! és remélem mihamarabb felépültök

Boo
boo
 
 


Blongyi én is így vagyok a vérnyomival, csak nekem állandóan alacsony, szóval én képes vagyok egy nap 15 órát aludni. :shock: :roll:
A sörről annyit hogy mióta terhes vagyok a mamám mindíg sört akar velem itatni, merthogy állítólag az fokozza a tejtermelést. A papa meg is jegyezte, hogy persze! öreganyátok egész terhessége alatt sört ivott. :lol: Szóval szerintem nem árt, főleg nem az alkoholmentes, elvégre abban nincs semmi.

Kép
móni86
 
 


Boo, annyira jó olvasni Téged, ahogy optimistán látod a jövőt!Így tovább!!!!
Vendég
 


Blo!

Nekem a pezsgő után csorog a nyálam... meg úgy az egész bulizásért... meg talán még egy cigit is elszívnék egy jó buliba... fú pedig karácsonyi bulin még hasat ugrottam az asztalról a többiek közé... :) hát most nem igazán menne :)

A sörről én is hallottam, hogy fokozza a tejtermelést és mióta terhes vagyok én is néha belekortyolok, pedig nem is szeretem. A doki velem folyton vörösbort akar itatni... Az jót tesz a vörösvérsejteknek!
Szóval sztem sör-bor jöhet, persze módjával. A pezsgő meg ugye borszármazék... tehát szerintem az s e árt.
Unokatesóm szerint az alkohol ellenállóbbá teszi a babát - mondván, hgy az alkeszoknak milyen frankó babáik születnek...

Kép
Kép
Kép
konkri
 
 


ÁÁÁÁÁ!!! Ezerrel olvasom, hogy mi van a nospával, de semmi használhatót nem találok. Egyik helyen azt látom hogy nyugodtan lehet szedni, másikon hogy terhesség alatt nem. Na most akkor mi van. Igaz nem görcsölök, de hát ha a dokim ezt írta a keményedésekre...

Beszedjem? Ne szedjem? Beszedjem? Ne szedjem? ........ :shock: :shock: :shock: :shock: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Kép
móni86
 
 


Móni én tutkó nem vennék be olyat amiben nem bízok... de ez csak az én véleményem...

Nekem (s azt hiszem a törpieknek is) bejött a Magne B6, meg az amúgy is kell a lábgörcs miatt, meg állítólag azt nem lehet nagyon túladagolni... persze nem ezzel táplálkozom... de én ma is vettem be.

Kép
Kép
Kép
konkri
 
 


Köszi konkri. Megkérdeztem az én védőnőmön kívül egy másikat is. ő azt mondta nyugodtan szedhetek nospát, nem árt a babának. Ma épp nem keményedik annyira, de ha megint durvább lesz alkalmanként esetleg megpróbálkozom vele. De kizárólag csak 1 szemmel!!!
Magnet én is szedek. 3x1et rendszeresen.

Kép
móni86
 
 


Ezt a rohadékot................. Beírtam a mondandómat, rákatt: elküld és kidobja a bejelentkezési oldalt... Nem is tudék ide írni, ha nem lennék bejelentkezve...

Én szeretem a sört is és a bort is. Sörből most alk.menteset, borból természetesen alkoholosat, mert a szőlőlé és a must sem jön be... Kismamaságom alatt 1,5 óra alatt ittam meg 3/4 pohár bort. Pedig kívántam, csak nem csúszott... Pedig nekem jó is lenne, mert vérszegény vagyok.
Sör: Igen, serkenti a tejtermelést, főleg a búzasör. Abból is van alk. mentes. Nem olcsó, de fincsi... nagyon szeretem. Búzasör citromkarikával. Amikor kint voltunk Szlovákiában volt is röhögés, mert ez egyik srác nem vette észre, hogy az én sörömet issza. Kb. 1,5 dl volt még amikor feltűnt neki, és nem bírta meginni... pasi... :lol:

Kép
Kép
sleepin
 
 


Sziasztok!
Volt termelés rendesen!
Norma!
Ágoston nem mutatja meg, h hol a tesó, pedig kb 100X mutattam már neki. Őt csak a köldököm kapirgálása izgatja, amiatt felrángatja a pólómat. :D Dehát egyszer csak eljön a szülés ideje is, és meglátja élőben, h mi a tesó. A pelenkázás közbeni rugdosásról már nekem is sikerült leszoktatnom, bár én elég hangosan próbáltam hatni a kis eszére...
Móni86!
Nekem a dokim a keményedésekre Magnézium pezsgőtablettát írt, amiben jóval több mg van, mint pl a magneB6-ban, amiből rengeteget be kell szedni, h hasson, és nem olcsó. Nekem bejött, azóta sokkal mérsékletesebben keményedem, és a lábamat se húzza a görcs éjjel. Amúgy a no-spa-ról nem hallottam semmit, se jót, se rosszat. De az én dokim, ha felhívom, h mire mit, legtöbbször azt mondja, h egyszer nyugodtan vegyem be. Persze ez a rendszeres görcsölésre nem alkalmazható, de talán kipróbálhatod, h tényleg hat-e a no-spa.

Az alkohollal kapcsolatban nálam hatványozott a "gond", én mindegyre vodka narancsot, v vodkát paradicsomlével akartam inni. :oops: De maradtam a bornál és a sörnél. Nem iszom soha sokat egyszerre, borból egy decit, sörből kettőt, de van hogy hetente 3X. Nem tudom, h mi a helyes, de Ágostonnak nem ártottam vele szemmel láthatólag, és igaz, h amíg szoptattam, addig rendkívül ritkán és nagyon keveset ittam. Ha most utána számolok 2005 novembere óta vagy terhes vagyok, v szoptatok, v mindkettő. :shock: Jó lesz már visszakapni a testemet, de az még messze van! :D

Azt hiszem Baba történetét nem fogom tudni elolvasni. Az ilyen tragédiák mindig nagyon felkavarnak, és hetekig rágom rajta magamat. Nagy félelmem egyébként, h most is elkapom azt a betegséget, amit Ágostonnal (az a neve, h HELLP szindróma), csak esetleg hamarabb, mint vele. Á-val a 37. héten derült ki, amikor már "mindegy volt", de így is csak 2310 gramm lett az édes! Szóval nehéz nekem a terhességi szövődményekről olvasnom. :cry:
Üdv: Viki
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?