Hahó!
Rétes: üdv közöttünk!! igen, én 3 hete mondogattam neki először, hogy ez a gombóc azért nőtt ide mert benne nődögél a tesó aki ám nem marad odabenn, januárban ki fog jönni. Amikor 1 hét múlva rákérdeztem, hogy Botos, hol van a tesó? Odajött, felhúzta a pólóm és rámutatott a gombócra. Úgyhogy totál felfogta, hogy odabenn van. Az más kérdés, hogy tudja-e mi az a tesó? Mutogatom majd neki a játszón ha vannak testvérek, sztem fel fogja fogni, hogy az az, hogy ketten lesznek.
azt már eldöntöttem, hogy soha nem fogom báty-nak és öccsnek hívni őket, tehát nem hangsúlyozom, hogy az egyikük nagyobb, hanem megpróbálom mindig egyenlő felekként kezelni őket. Meg én úgy látom, hogy már most elég megértő, mert pl tegnap lementünk a játszóra és 1 óra után eléggé kivoltam, mivel folyton menni kell meg lépcsőzni meg várra mászni és mondtam neki , hogy most már menjünk haza mert elfáradtam és le kell pihenjek és csak 10 mp-et reklamált. Sztem mindent megértenek!! Meg azt már régebbóta mondom neki, hogy a pelenkázón ne rugdosson a lábával ha pipa, max csapkodjon meg orditson mert megrúgja a hasamat és az nekem sem jó meg a tesónak sem. 10-ből 8x tűrtőzteti magát!! Sztem ez jó arány, nem?
Te hogy tervezed az ágyakat? Én arra gondoltam első körben, hogy amig éjjel szopik a tesó addig nálunk lakik a hálóban, ha meg vége lesz az éjjeli evéseknek akkor beköltöztetetem a gyerekszobába.
Lafead: mi ez a depi?? az élet szép, az élet jó!! Hallgass vmi vidám zenét, pl a Dzsungel könyvét! Én arra mindig felvidulok
A kutya baromi tündéri!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Boo: az állatok is meghalnak egyszer és vigasztaljon, hogy a halál csak az élőknek fáj, neki jobb igy. Ha jól sejtem a férjed nem tépi magát, hogy visszaszerezzen! Most lehet nincsen igazam, de igy jobb, hogy nem szültél neki, járnál úgy mint én, hogy rád maradt volna minden. Semmi nincsen véletlen, ezt régóta tudom!
És ne feledd, hogy rossz után törvényszerűen a jó jön! Ezzel vigasztalom én is magam, hogy ugyan most magányos vagyok a házasságomban de vár rám még a boldogság, csak ki kell várnom. addig is van elég feladatom, szeretem a gyerekeimet meg a családomat meg tanulok , készülök a karácsonyra amit én nagyon szeretek, idén is SK ajándékok lesznek, karácsonyfa díszeket fűzök gyöngyből. az élet szép, az élet jó! Fel a fejjel!
Figyusszatok! az milyen, hogy Sárosi Medárd Péter? A Medárd nekem már Botinál is tök tetszett. A Pétert utálom de apját ezzel talán le tudom kenyerezni, mert ő nagyon Péter párti, viszont a Medárd nem jön be neki. Mondjuk szegény egy darabig nem tudja majd kimondani a nevét
.