Halihó!
Vikci!
Akkor tudod milyen a filozófia..... amúgy azért kell most vizsgáznom, mert a múlt félévben a tanárunk szívinfarktust kapott, amit hál' Isten túlélt, és most tartja a vizsgát.
Aki helyette volt, az egy szadista, úgyhogy hozzá jobbnak láttam nem elmenni....
Pandi!
Valóban, Mezsó nem írt beutalóról, csak hogy a védőnő ilyen kis tesztcsíkkal mindig megnézi a pisit. Nálunk is ez van. Mindig "kényszerít" a pisilésre, persze akkor pont nem tudok produkálni, de 10 perc múlva hazafelé, már alig tudom tartani:-) Most mondta, hogy legközelebb vigyek magammal üvegben.... de inkább úgy fogok odamenni, hogy előtte nem szaladok el itthon. Hátha akkor sikeres leszek.
Jó a tábli! Amúgy úgy látom még mindig férfiuralom van....több a kék cumi!
Lányok, mindent bele!!!!
Én is kérdezném, hogy a többi kismamával mi van? Van olyan köztük, aki már nagyon régen jelentkezett! Vagy ők más topikban írogatnak esetleg???
Egyik este összeraktuk a babakocsit. Kiderült, hogy van rendesen sportkocsi része is...
Csak amikor a párom leszedte róla a huzatokat, egy kupacban ideömlesztette, én kimostam, aztán azóta sem nézegettük. Aztán egyik este lemosta a vázat, kicsit poros volt, és behoztuk összerakni. Nagyon édes. A mózes része is szuper, meg a sportrésze is. Csak egy téli lábzsákot kell a sportra venni, és jövő ősz-télre már használhatom is. Majd valamikor lefotózom mózessel is, meg a sporttal is.
Az 5 éves lányom belefeküdt a mózesbe.....és kipróbálta a sportrészt is...
Gondolhatjátok, milyen édes látvány volt. Majd közölte, hogy szuper a kocsi, megfelel a tesónak is!
Ma egy jót sétáltunk a barátnőmmel, meg a gyerkőceinkkel, így megsétáltattuk a kis pocaklakókat is
Most rugdos is ezerrel a kis Liliána, gondolom élvezte a sétát a friss levegőn. Mondjuk nekem is nagyon jól esett, egészen feldobódtam tőle.
A sétától mindig tök jól kikapcsolódom, meg olyan egészségesen el is tudok fáradni tőle.
A lányom az előbb rátette a buksiját a pocimra, a kistesó akkorát rúgott a fülébe, hogy csak na! ANnyira tetszett a drágámnak, mert eddig sosem volt szerencséje érezni. Most tiszta boldog tőle.