Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Íme a pocak...
Kép

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell
 
 


mpatr: drukk++++++++++!!Biztos nem lesz semmi baj,csak pihenj!!!!!!!! :)

christell: szép a pocid neked is,szépen gömbölyödik :D

Kép

Kép
mezsó
 
 


Chris, alakulgat az a poci!!! :D

meri
 
 

 
 

Meri, Mezsó!
Köszi! :lol: De szerintem nagyon nagy a pocim. Pedig csak 13 hetes vagyok.

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell
 
 


Sziasztok!

Meri,

milyen várandós csomag? Hol? Nekünk is járna ilyen?

Chris,

szép poci.

Zsú,

ne írj már butaságot. méghogy csúnya leszel. hm. Ez a hét bizti hamar elmúlik neked. Biztosan minden szép és jó lesz. De te leszel a legboldogabb a Világon.

Katuci,

szép pocid van.

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79
 
 


Meri!
Gratulálok a pici lányhoz! :lol:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell
 
 


Vikci, én kaptam a védőnőtől (bizti te is) ilyen Felicitas-os könyvecskét. Abban volt egy kártya, azért kaptam a csomit.

meri
 
 


meri: és ezt adják érte?? :roll: Azt hittrm valami komolyabbat... :lol: Emlékszem arra a kártyára,meg is jegyeztem hogy majd megyek beváltom,de nem gondoltam hogy csak ennyi jár érte... :lol: Na jó ajándék lónak ne nézzük a fogát... :lol:

Kép

Kép
mezsó
 
 


Én sem erre számítottam, de végül is... :D

meri
 
 


Anno én is 2005-ben azt hittem valami jó kis ajándékot kapunk. Anno én is csalódtam. Többre számitottam. Persze ha belegondolok manapság nem adnak ingyen semmit.

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok Kismamik!
Hogy vagytok ma?

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell
 
 


Sziasztok!

2004-ben még elég jó volt a várandós csomag: pelenkák, popsikrém, törlőkendő, tea. 2006-ban is kiváltottam, de szinte már csak újságok, reklámok voltak benne. Most már nem is kértem könyvet.

Szép napot!

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske
 
 


2005-ben is inkább újságok szórólapok voltak benne meg egy ócska cumi. De a cumi azóta s megvan a lányom azzal játszik. Ha nem másra erre jó:)

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok!

Zsu!
Szorítok az esküvőre, biztos szép leszel, az időért meg szorítunk nektek.A Fényképeket várjuk.

Meri!
A jövő héten A normál szülés történései lesznek 14.30-kor.
A tanfolyamra minden alkalommal be kell jelentkezni az alagsorban (ahol az UH-ra is kell jelentkezni, állítólag pontot kap ezért a kórház).
Előtte 13 óra körül lesz terhes torna, ahol légzőgyakorlatokat gyakorolunk, az is jó, és nem szokott megerőltető lenni.

Chris/ Kata!
Szépek a pocók! :lol:

Viki!
Jobbulást, lehet hogy ahogy növöget a babó nyomja a gyomrod vagy a májad és ezért hánytál.

Pati!
Vigyázz magatokra, pihenj sokat, egyél Magne B6-ot és C vitamint, és az orvost sem ártana felkeresni, de ezt te is tudod biztos!
Szorítok!

Vera

Kép

Kép
nagy vera
 
 


Sziasztok!
A segítségeteket ill. tanácsotokat szeretném kérni.
(Előre is bocsi azoktól, akik esetleg más topikban is látták már a "levelem", hátha többen válaszoltok rá :-))

Első babámat várom, most vagyunk 14 hetesek és a SOTE I-en szeretnék szülni. Eddig Dr. Szendey Györgyhöz jártam, de azt mondta, hogy eléggé túl van terhelve, esetleg kereshetnék mást. Nem ismerek egy másik dokit se a klinikán, ebben szeretném a segítségeteket kérni. Lelkiismeretes, rendes dokit keresek, aki lehet fiatal pályakezdő is, csak ne a csillagos ég legyen a határ a pénz terén

A másik dolog, hogy nagyjából mennyit illik fizetni a vizsgálatokért és a szülésért, ha a doki azt mondja, hogy nem akar pontos összeget mondani, hanem rámbízza??? A családban ill. ismeretségi körben sem tudok senkitől sem informálódni a "tarifákkal" és a dokikkal kapcsolatban :-(

A harmadik dolog pedig, hogy nemrég költöztem el a VIII. kerületből a XI.-be, viszont az édesanyámék még ott laknak. Kell-e valamit azért külön fizetni a kórháznak, hogy ott szeretnék szülni, vagy jobb, ha visszajelentkezem anyuékhoz? Vagy már nincs ilyen külön fizetős megoldás?

Előre is köszi a válaszokat!

Evin

Kép
evin
 
 


Evin!

Írtam privit is!

Kórház választáshoz: most még szabad "ingyen" ott szülni ahol akarsz (nem tudom, hogy ez pár hónap múlva hogy lesz, szerintem senki nem tudja, de remélem nem szúrnak ki velünk a szülés előtt).

Javaslom, hogy válassz egy szimpi kórházat (számít az, hogy milyen az ellátás ott, milyen közel van, nincs-e bezárás előtt, stb,).

Ja és minderre sajna nem sok időd van, mert hamar itt lesz a nagy genetikai UH, amit mindenképp meg kell csináltatnod, úgyhogy sok sikert és jó keresést.
Segíthet még az is, hogy itt ezen az oldalon a kórházaknál elolvasod a véleményeket a kórházról, dokikról.

Üdv: Vera

Kép

Kép
nagy vera
 
 


Sziasztok!

Vera, nagyon szeretnék kedden én is menni!!!

Evin, csak gyorsan összefoglalva. Az én dokim Dr. Radványi Krisztina. Szerintem lelkiismeretes, emberileg is csúcs. A nlcafe.hu-n szakértőként válaszolgat. Én magánrendelőbe járok hozzá, így nem kell totózni, mennyit adjak. Egy vizsgálat 7000Ft, átalában 6hetente szokott lenni. A szülés 70E Ft.
Kórházat, dokit keresni valóban érdemes netes fórumokon, sokak tapasztalatát meghallgathatod.

Szaladok tovább! Mindekinek szép napot! :)

meri
 
 


Sziasztok!

Látom elég sokat írtatok. Én meg el voltam havazva a tanulással.
Valaki kérdezte miből vizsgázom, hát filozófiából..... :x
Nem a kedvenc tantárgyam. Sosem értettem, hogy miért kell olyat tanulni, aminek semmi köze a szakhoz, illetve minden lexikonban és filozófiáról szóló könyvben leírták már néhányszor.
Na mindegy, talán valahogy túlélem. :-)

Chris!
Nagyon helyes a pocid, szerintem pont jó a méret. :-) Nem hiszem, hogy túl nagy lenne. Nekem is kb. ekkora volt 13 hetesen. (amúgy én is mindig nagynak láttam, főleg mikor valaki még meg is erősített benne, hogy hát igen, elég nagy... :D )

Várandós-csomag:
hát valóban nem egy nagy durranás, én még nem váltottam ki, mert a kuponon rajta van, hogy csak a 3. trimeszterben levő kismamáknak adható ki. És persze itt a bababoltban ragaszkodnak hozzá..... :x Erről ennyit. Szóval lehet, hogy ott is marad.
2002-ben is leginkább újságokkal volt tele, meg reklámokkal, egy-két minta pelenka, stb. volt benne csupán.
És ráadásul még szülés után bombáztak mindenféle ajánlatokkal, természetesen a címemhez a kórházból :!: jutottak hozzá! Ennyit az adatvédelemről....

Most megyek, folytatom a tanulást, amíg a lányzóm oviban van, mert utána aztán nem lehet, hogy ne vele foglalkozzak! :lol:

Kata

Kata
Kép
Kép
Kép
katuci81
 
 


Halihó!

Köszi lányok a gyors válaszokat! :D

Evin

Kép
evin
 
 


Sziasztok!Gyors beugrok egy kicsit ide is, aztán szaladok, mert már javában dolgozunk az esküvő részletein... :D Ma voltam dokinál, és képzeljétek:szeptember 20.-a óta nem híztam semmit!!! :lol: Tökre örültem neki, de utánna meg is ilyedtem, hogy miért??Valami baj van??De a doki megnyugtatott, hogy attól a baba nől, csak az én hájam nem!!!Szóval tök jó!!Na, szaladok is...

Képhttp://raczmartin.freeblog.hu/
szemokzsu
 
 


Zsu, ilyen parám nekem is volt!!!! :) Gondolj bele, én még csak 2 kilót híztam! Úgyhogy nyugi!!!!! A babókával attól még minden rendben! :)

Kata, drukk a filóhoz! Az én kártyámra az volt írva, hogy a várandósság 6. hónapjától... Neked más fajta van??? És a címet nem a kórházból fogják tudni, hanem a kártyáról, amit te töltesz ki, ha kéred ezt a csomit.

Csajok, ebben a csomiban szóróanyag sem igen volt!!!!
Tehát konkrétan: 1 Avent cumisüveg+Avent füzet, 1 MAM cumi+ táplálós füzet, 1 Pampers pelus+Mielőtt megszületnék című füzet, ezen kívül egy Tefal-os, meg egy sajtbankos füzetke. Ennyi.
Ja, én mostanában békamániás vagyok, és békás cumit kaptunk! :D

meri
 
 


Sziasztok!

Katuci,

képzeld el, hogy nekem élelmiszermérnöknek is kellett vizsgáznom ebből a tantárgyból. Mondjuk nem volt nehéz, de azért paráztam tőle.

Zsú,

na látod. Ezek szerint csak elindult és most stagnál. Gondolom most örülsz? Egyébbként most én is ebben bízom, hogy megáll egy pár hétre. Meg biztosan sokat rohangálsz.

Hali,

Vikci

Többiek hol vagytok?


Ja voltam ma a dokinál megcsinálta a terheléses cukrot. Megvizsgált. Megnézte a baba szívét, mert állítólag mostmár rendelet lesz róla, hogy kötelező 23 és a 24. hét között megnézni a kamrákat. Minden rendben volt.

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79
 
 


Pati,
Drukkolok de azért elmondom pihi pihi pihi minden rendben lesz!!!

Mezsó,
Nekem az anyósom védőnő és nem írhat beutalót.

Chris,
Szép pici poci :wink: :lol: nem látom nagynak.
Vendég
 


Sziasztok!
Beköszönök hozzátok is!
Mi még aprócskák vagyunk és már nagyon várjuk 30.-át amikor is megleshetjük babszemecskét.
Van már egy másfél éves nagyfiunk szinte pont két év lesz köztük...

Mindenkinek örömteli pocakosodást és gyönyörűséges 2008-as évet! :)

Panda
...azt hiszem te voltál... :?
Nagyon szép a kocsitok és szerintem hasznos is lesz! Ez milyen fajta? Mennyibe került?

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Mamacka,
Gratulálok a babához :D Nem csak én tettem fel babakocsit ha jól emlékszem :roll: az enyém piros ha arra gondoltál... Peg-Perego GT3 és a mózes+babakocsi+pelustáska volt 186 körül.
Vendég
 


Panda: ezt a beutalós dolgot most nem értem ám... :roll: Én ha jól emlékszem nem mondtam ilyet hogy a védőnő beutalót írhat.Mert jól tudom hogy nincsen rá joga,nincs olyan feladata.

Kép

Kép
mezsó
 
 


Köszönjük! :)
A tied tetszett... akkor ezek szerint nem csak szép de jó is... a P P babakocsikról csak jókat hallottam!

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


A mózesét pedig be is lehet kötni a kocsiba igaz? Nagyon jó kis kocsi... csak hát húzós az ára... :(

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Mamacka,
Hát azt nem tudom :roll: lehet hogy be lehet kötni majd megnézem a leírásában.

Kép
Kép
Vendég
 


Halihó!

Vikci!
Akkor tudod milyen a filozófia..... amúgy azért kell most vizsgáznom, mert a múlt félévben a tanárunk szívinfarktust kapott, amit hál' Isten túlélt, és most tartja a vizsgát.
Aki helyette volt, az egy szadista, úgyhogy hozzá jobbnak láttam nem elmenni....:-)

Pandi!
Valóban, Mezsó nem írt beutalóról, csak hogy a védőnő ilyen kis tesztcsíkkal mindig megnézi a pisit. Nálunk is ez van. Mindig "kényszerít" a pisilésre, persze akkor pont nem tudok produkálni, de 10 perc múlva hazafelé, már alig tudom tartani:-) Most mondta, hogy legközelebb vigyek magammal üvegben.... de inkább úgy fogok odamenni, hogy előtte nem szaladok el itthon. Hátha akkor sikeres leszek. :lol:

Jó a tábli! Amúgy úgy látom még mindig férfiuralom van....több a kék cumi! :D Lányok, mindent bele!!!! :lol: :lol:

Én is kérdezném, hogy a többi kismamával mi van? Van olyan köztük, aki már nagyon régen jelentkezett! Vagy ők más topikban írogatnak esetleg???

Egyik este összeraktuk a babakocsit. Kiderült, hogy van rendesen sportkocsi része is... :oops: :D
Csak amikor a párom leszedte róla a huzatokat, egy kupacban ideömlesztette, én kimostam, aztán azóta sem nézegettük. Aztán egyik este lemosta a vázat, kicsit poros volt, és behoztuk összerakni. Nagyon édes. A mózes része is szuper, meg a sportrésze is. Csak egy téli lábzsákot kell a sportra venni, és jövő ősz-télre már használhatom is. Majd valamikor lefotózom mózessel is, meg a sporttal is.
Az 5 éves lányom belefeküdt a mózesbe.....és kipróbálta a sportrészt is... :D Gondolhatjátok, milyen édes látvány volt. Majd közölte, hogy szuper a kocsi, megfelel a tesónak is! :-)

Ma egy jót sétáltunk a barátnőmmel, meg a gyerkőceinkkel, így megsétáltattuk a kis pocaklakókat is :-)
Most rugdos is ezerrel a kis Liliána, gondolom élvezte a sétát a friss levegőn. Mondjuk nekem is nagyon jól esett, egészen feldobódtam tőle. :D A sétától mindig tök jól kikapcsolódom, meg olyan egészségesen el is tudok fáradni tőle.

A lányom az előbb rátette a buksiját a pocimra, a kistesó akkorát rúgott a fülébe, hogy csak na! ANnyira tetszett a drágámnak, mert eddig sosem volt szerencséje érezni. Most tiszta boldog tőle. :D

Kata
Kép
Kép
Kép
katuci81
 
 


Panda, semmi élménybeszámoló? :D

meri
 
 


Mezsó, Vera
Drukk a mai 4D-hez és várjuk a képeket :wink: Mikor mentek? Mezsó lehet ma megtudod hogy ki lakik a pociban :wink:

Meri,
Tegnap reggel voltam vérvételen pénteken megyek az eredményért a toxo eredményért majd két hét múlva. A többi idő babázással ment el már kikerekedett Réka 80dekát hízott 3 hét alatt :lol: annyira édes és eper illata van :lol:

Pati,
Megnéztem a képeket szép legény Norton baba :wink: :lol:
Vendég
 


Üdv az álmatlanoknak!

Panda!
Köszi, már alig várom. Ez a 2 hét gyorsan eltelt (amióta bejelentkeztünk az UHU-ra), ma meg csak cammog az idő, este 6-ra megyünk, addig alig bírom ki, szerintem megint az idegeskedéstől van hányingerem.

Kata!
De jó nektek, hogy már a külső embernek is így lehet érezni a rugdosást, nekem a férjem ráteszi a kezét a pocira, de eddig még nem érezte (bezzeg én időnként ezerrel érzem ahogy feszíti szét a méhfalat.)

Meri!
Gyere a tanfolyamra, legalább megismerhetünk a Vikcivel!
Találkozzunk 14.30 előtt a 2. emeleten (egy csomó kismamát fogsz látni egy terem előtt). A Vikcivel mi rögtön felismertük egymást a képekről, gyere oda hozzánk. :D

Vera

Kép

Kép
nagy vera
 
 


Sziasztok!

Mezsó, N.Vera!

Szorítok a 4d-s uhu-hoz, gyertek majd mesélni!

Mindjárt indulunk a fogorvoshoz, megyek fogat tömetni!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Viki: A fogtömés sem egy leányálom. Drukkolok neked.

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok!

Én is már rég jelentkeztem itt nálatok! :oops: :roll:
Velem viszonylag minden ok, most megy a vérnyomás beállitás ezerrel, mert még mindig magas, megemelték a gyogyi adagomat, amitől egyik nap nagyon rosszul voltam!!! És igen Pandi, ezt már mindig kell szednem a szülésig és az is elképzelhető, hogy egyre többet, mert ennek a tabinak állitolag az a hátránya, hogy időszakos!!! ( valaki nem tud vmi-t erröl a Dopegyt tablettárol?!)

Képzeljétek már kb másfél hete én is érzem a kis Csurit mozogni, de van mikor elég lusti, de volt már egypár nagyobb mocorgása! :D :D :D Olyan boldog vagyok tőle, már alig vártam, mert az elején nem volt tul sok terhességi tünetem, csak a 12, hét után!!! :evil: :evil: Éppen akkor mikor már másoknak muló volt!!!

Na mennem kell, majd jelentkezem!!!

Addig is szép pocakosodást! :D
Vendég
 


Sziasztok!

Érdekes, ma én sem tudtam aludni.

Panda, eperillatú baba! :) De ari!!!!!!! :)

Viki, nem irigyellek a fogászat miatt!!! :(

Csujzi, én nagyon korán kezdtem érezni a mocorgást, de igazán erőteljessé és rendszeressé csak a 20. hét körül vált (ha jól emlékszem). ;) De olyan megnyugtató érezni, hogy minden rendben odabent! :)

Vera, mennék én, de ma dől el, mehetek-e. :( Be is vagyok tojva rendesen, mit mond a dokinénim...

meri
 
 


Sziasztok,

Én is vagyok, csak tegnap elég sok helyre kellett rohangálnom.
Jól vagyunk, pici aktívan mocorog, most már a gyerekek is érzik, mindig tapizzák a hasamat. Édesek.

Lakásvásárlás eltolva 2 év mulvára, mejd ha visszamegyek dolgozni.
Amugy simán el lehet adni hiteles lakásokat, sőt azt mondta az ingatlanos, hogy a legtöbbje ilyen. A bökkenő ott van, hogy még most elég sok a hitel rajta, és az eladási ár és a hitel közti összeg (ami ugye maradna nekünk) elég kevés, és ha erre veszünk fel hitelt akkor a törlesztőrészlet kb 80 000 ft lenne. Ha még várunk egy pár évet, akkor el tudjuk ugy adni, hogy kb 3 000 000 ft különbözet maradjon, és az erre felvett hitel törlesztője kb 50 000 ft lene, az még elviselhető. De akkor is csak lakás lenne. A ház nem jönne össze mert rengeteg hitel kellene hozzá, aminek ugye őrült magas a törlestője, meg meg sem kapnánk annyit. Nincs annyi fedezetünk.
Szóval marad egy 1+3 félszobás lakás 2-3 év mulva, addig meg kibírjuk itt.

Mezso, Vera,

Drukk a 4D-hez mára. :lol: :lol:

Viki,

Nekem is kellene mennem a fogdokihoz, de még nem vitt rá a jólélek. Tologatom hétről-hétre, és már a védőnő is mondta, hogy lassan meg kellene ejteni. Brrrrr.....

Pandi,

Majd a tábliba beírnád, hogy október 24 nőgyógyi vizsgálat??Köszi.
Szépen fejlődik Réka baba és eper illat........... :lol: :lol: csak aztán bele ne harapj. :lol: :lol: Olyan jó kis husisak ilyenkor, zabálnivalóak. :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


sziasztok!

Tegnap voltam a dokinál le is írtam, de semónki nem reagált.Na mindegy. A baba 60dkg. A szíve nagyon jól van. Megnézte a doki bácsi alaposan. Írt fel vasat is. azt tudom, hogy Vera szedi meg most már én is. De közületek szedi még valaki? Tegnap csuklott ez a drága a pociban a vizsgálat alatt és olyan érzés volt mintha rugdosna pedig láttuk, hogy nem csak a kis nyaka megy hátra felé. Most már legalább fel fogom ismerni azt amikor csuklik.


Babakocsi: nekünk is Peg perego lesz. Szintén mózessel, meg mindenféével. Hál istennek mi ezt kaptuk. Egy gyermek használta a családban. És jó állapotban van. Farmer színű. Még fiús is. Még jó, hogy írtunk róla, mer lehet, hogy ki kéne mosni egy két részét. Annyira még nem néztem meg, mert még Gyöngyösön van.


Vera,

kitartás már mondjűrt dél és aztán hamar elmegy az idő!
Sétálj egy háztömböt óra nélkül . :lol: Ez csak egy kis tipp volt, hogy menjen egy kicsit. Én is most barátkozom a gondolattal, hogy melyik 4D-re menjünk el. A Praxis az azért híres, mert azokat a képeket szokták kirakni kiállításokon is. Állítólag jó, De ahova Pandi jár az is tetszik.Még nem tudom pedig holnap be szeretnék jelentkezni. Ti hova is menntek?


Meri,

remélem minden okés lesz és el tudsz jönni. Legalább az előadásra.

Pandi,

te még tartozol egy szülés élménybeszámolóval!

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79
 
 


Vikci,
Mikor lesz meg a c.terhelés eredménye? A Peg-Perego kocsik nagyon jók bár tapasztalatom nincsen :oops: de nekünk azt mondta az eladó hogy ezek több babát is kibírnak szóval jó a kistesónak is.

Judy,
Mi is 1+3-ban lakunk :wink: és én nagyon szeretem. Kertesben éltem 18 évig és a családból még mindig mindenki kertesben lakik. Jó néha ott lenni de szeretek lakásban élni. Kényelmesebb. Nem bántam meg hogy 2éve nem a házat választottuk hanem a lakást. Bár Pestet nem szeretem és ezért majd szeretnék elköltözni de vidéken is szívesen élnék lakásban.
Vendég
 


Sziasztok!!!

Vikci, sajnálom, tényleg elkerülte a figyelmünket tegnap. :( De örülünk, hogy minden rendben!

Jelentem, minden rendben. Ezt írta szó szerint a könyvembe a dokinénim: "3000 :)". :lol: Úgyhogy mehetek tanfolyamra, tornára, ralira, gyógyfürdőbe... Áááááá!!!! Olyan boldog vagyok!!!!!! A cukrom picit magas lett: 7,8. + hét múlva ismétlés zsömlével. :)

Vikci, Vera, mi is lesz a téma? Ott szoktatok talizni vagy valahol előbb? Én a NYugatiból jövök.

meri
 
 


Ja, vasat én is kaptam. :)

meri
 
 


Halihó!

Meri!
Gratula a jó eredményhez! A cukros téma majd biztos jobb lesz jövő héten zsemlével! :wink:

Vikci!
Bocsi, tényleg az én figyelmemet is elkerülte, mert a legvégére írtad. Örülök, hogy minden oké a kis babucival!
A mienk is PegPerego, szintén kaptuk. De kifogástalan az állapota, a mózesos részt használták 3 hónapig, aztán vettek egy másik babakocsit, pedig szuper sportrésze van, mondjuk volt miből venni az illetőnek (Ausztriából kaptuk a kocsit)... :-)
Én a lányommal tapasztaltam, hogy úgysem tudod 3-4 éves koráig használni, mert ahogy elkezd menni, az lesz a program, hogy te tolod a babakocsit, a gyerek meg futkos melletted :D :D
Legalábbis nálunk így volt. aztán vettem egy esernyőre csukható kis babakocsit, abba még egy fél évig visszaült, de aztán azt is megunta.
Most bezzeg beleülne a babakocsiba! Azt mondja, milyen jó kényelmes lenne neki, ha tologatnám az utcán.:-)

Vasat én is szedek, de "önszorgalomból". Ugyanis olyan alacsony a haemoglobinom, hogy a védőnő már mondta, hogy biztos később még alacsonyabb lesz, így gondoltam elkezdek vasat szedni.
A Béres féle Vas-Vitalt szedem. De van úgy, hogy 1-1 napot közben kihagyok, megmondom őszintén, hogy néha okoz egy kis szorulást.. :oops: :D

További szép napot! :D :D :D :D :D

Kata

Kata
Kép
Kép
Kép
katuci81
 
 


Kata, a Mg meg hasmenést okozhat. Úgyhogy akkor a kettő együtt tökéletes! :lol:

meri
 
 


Sziasztok!

Meri Vikcy!

Örülök, hogy minden rendben van veletek! :D

Judy!

Én szerencsére nem félek a fogdokitól, így minden 6 hónapban megyek ellenőrzésre, és egyelőre nem is volt olyan nagy gondom, ami miatt "félnem kellene". (ez volt a 3. tömésem :D ) Szorítok, hogy vegyél erőt magadon és menj el, ess túl rajta hamar! :)

Meri!

Drukk, hogy a zsemlés teszten már jó legyen a cukrod!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Hali!

Meri,

ez szuper. Nagyon örülök neked! Bár a képek is téged igazolnak, hogy jól nézel ki. Én nem messze a Nyugatitól jövök a 13.kerületből.
Akkor már jössz a tornára is ugye? Nagyon jó. Kimondottan derék, csípő, tartó izmok erősítése. Jó a hangulat is a tornán. Most a normál szülés történéseiről lesz szó. A keddin pedig az UH volt a téma. Álltalában orvosok tartják az előadásokat. Most ezt persze védőnő vagy szülésznő fogja tartani. Már alig várom, hogy talizzunk. :lol:
Az utóbbi két alkalommal Vera vitt el, de előszőr a Klinikáknál találkoztunk. Szerintem ott összetudunk futni, de majd megdumcsizzuk hárman. Okés?

Pandi,

bocsi a lerohanásért. Hétfőn lesz meg az eredmény. Neked ez a vizsgálat jó lett?
A beszámoló hol van?

Katuci, Meri,

én is félek a vastól, hogy ezt okozza. Nekem a doki írt fel, de megnéztem a kismama vitamint amit 2 naponta szedek és abban is ugyanannyi van, mint magában a vas készítményben. Így most szerintem a két nap között fogom beszedni magne B6-al együtt.
Szerintetek ez így jó?

Vikci27,

te egy kis hős vagy. Én is voltam fogdokinál, de nem mer hozzányúlni a fogaimhoz röntgen nélkül amit ugye most nem csinálhat meg. Abban maradtunk ha megszületik a baba nem sokra rá mennem kell hozzá.


Sziasztok!

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79
 
 


Vera hol vagy? Mi volt az UH-n?

Pandi,

remélem is, hogy kibír legalább kettőt. Bár a mienknek kicsik a kerekei. A sógornőmé olcsóbb fajta, de valahogy azt mondja, hogy nem annyira tetszett neki a másik amikor belerakta a keresztfiamat. Meg állítólag keskeny volt neki. Mondjuk a keri gyermek keresztbe alszik. Majd meglátjuk. Lehet, hogy csereberélünk majd a kocsik között. A tied is olyan ugye, hogy a fogantyúja átrakható. Erre is azt mondta a sóginőm, hogy nem annyira stabil, mint az Övé. Na mindegy. Majd meglátjuk. Meg párom ha valami baja is van egy ezer mester. Meghúzz aitt ott és már kész is. Bocsi ez egy picit hosszú lett. Már fáradt vagyok.

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79
 
 


Pandi,

megnéztem a tiednek tényleg nagy kerekei vannak, mont a sogórnőmék kocsijának. Na jól van most már eldugulok. :?

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79
 
 


SZiasztok!
PANDI!!!
Te tényleg lógsz még a történettel!!! Nem ér csak úgy összecsapni (ennyit vártunk rá...) :lol: :lol:
A barnázás megszűnt, köszi a drukkokat!!!
Készülök ezerrel a márciusi topik talijára. Mi mikor és hol talizunk????

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr
 
 


Vikci!

Nem vagyok hős, csak szerencsém van a fogak terén! (egyelőre nem sok bajom volt velük) :D :wink:

Pati!

Örülök, hogy megszűnt a barnázás, vigyázz magadra továbbra is, és jó talit Nektek! :D

N.Vera, Mezsó!

Hahóóóóóóóóóóóó! Mi újság van, mi volt az uh-n????

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?